Ooit vond Janet Ossebaard graancirkels maar onzin en tijdsverspilling. Natuurlijk zijn die gemaakt door mensen! Tot ze gegrepen werd door het fenomeen en begon te twijfelen aan haar eerste ideeën. Toen volgde de overtuiging. Jarenlang onderzocht ze graanformaties, van Nederland tot Engeland en daarbuiten. Ze trouwde en scheidde van een andere graancirkelonderzoeker (Bert Janssen) en werd geleidelijk aan één van de vaste waardes in graancirkelland. Al meer dan twintig jaar lang. Vraag een boer in Silbury Hill of Wiltshire wie Janet Ossebaard is en ze wijzen, hooivork in de andere hand, collectief in haar richting. We waren dan ook blij dat we een recensie-exemplaar van haar nieuwste graancirkeldocumentaire mochten ontvangen: "Graancirkels - vingerafdrukken van de goden". 

De eerste graancirkel waar Janet zich in bevond maakte indruk op de dame. Ze werd er vanbinnen helemaal stil van, vertelt ze voor het oog van de lens. Een geest die eventjes nergens mee bezig is. Voor ons is dat niet speciaal, wij horen wel vaker de eindeloze oceaan ruisen in onze hersenpan, maar voor Janet was dit thuiskomen het begin van een intrigerende levensreis.

In de documentaire zien we Janet duiding geven bij (veel) verschillende graancirkels. Van wormholes tot spirituele symbolen, buitenaardse berichten en geheime boodschappen, het komt allemaal langs. Iedere cirkel krijgt inhoud, lading en betekenis. Allemaal subjectief, want Janet praat hoofdzakelijk vanuit haar gevoel en op basis van hetgeen ze ervoer toen ze in de graancirkels stond. Zo leren we dat herten een totemdier zijn en ze niet zelden de weg wijzen naar nieuwe formaties. Uilen doen volgens de onderzoekster hetzelfde.

Toch is het niet allemaal van horen zeggen of voelen. Tijdens één van haar trips op zoek naar graancirkels of de makers ervan, omgeving Silbury Hill botste ze op vreemde lichten. Ze stopten de auto, zetten de camera op en begonnen te filmen. De volgende dag bezochten Janet en haar reisgenoot de plaats waar ze de lichten hadden gezien, maar alleen om vast te stellen dat er niets te vinden was. De docu bevat beelden, maar u moet het doen met een screenshot:Ossebaard is lang niet de enige die melding maakt van lichtbollen. Zelfs sceptici en graancirkelmakers spreken over zulke ervaringen dus ze lijken een constante in het verhaal. Janet wist een dergelijk fenomeen overdag te fotograferen, temidden een graancirkel:Naast mysterieuze elementen zien we Janet Ossebaard veelvuldig aan het werk. Hoop, ontgoocheling en vooral extase lijken te behoren tot het vaste palet van de graancirkelonderzoeker. En natuurlijk veel wachten op toestemming van boeren, want zonder de goedkeuring van de Britse agrariërs mogen ze de velden niet zomaar op. Ook opvallend is de modernisering van graancirkelwereld. Waar men vroeger aangewezen was op beperkt inzetbare vliegtuigjes en helikopters kan de moderne onderzoeker een drone met camera gebruiken. Het gaat vooruit op macro-niveau.
Ook op micro-niveau ziet de kijker het één en ander. Janet probeert met foto's, video's en studies aan te tonen dat het allemaal zo gek nog niet is en komt daar een heel eind mee.

Janet vertelt over haar ervaringen uit 1997. Momenten van Bliss, waarbij ze zoveel energie ontving dat ze bijna het bewustzijn liet. Alsof ze met haar vingers in een spiritueel stopcontact zat. En toen verschenen er vanuit het niets androgyne (Engels sprekende) lichtwezens. Uit de ramen, uit de muren, overal. Ze vlogen maar hadden geen vleugels. De menselijke entiteiten bestonden uit lagen van licht op licht met de mooiste pasteltinten. Lang wapperend haar, lange wapperende gewaden, de hele mikmak. De liefde knalde door haar heen. Het voelde orgastisch en erotisch. Ons deed het denken aan Sten Oomen, die gelijkaardige ervaringen omschrijft en op regelmatige basis uittredingsgewijs van bil gaat met dat soort entiteiten.

Ossebaard geloofde er vroeger niet in, geloofde eigenlijk nergens in, maar de lichtwezensensatie gooide haar leven helemaal overhoop. De kundalini-energie deed zijn werk en haar chakra's werden uitgelijnd. Een inkijkje in het universum, noemde ze het, want er ontstond een 'download aan informatie' vol kwantumverstrengelende informatie. Een moment van verlichting waarbij haar geleerd werd voorbij de vorm te kijken. 
Het is duidelijk dat zij niet twijfelt en de ervaring ruim voorop stelt. Dat moet wel, want er is geen afdoende rationele verklaring voorhanden, tenzij door het erkennen dat er wezens uit een andere dimensie actief zijn op ons niveau en dat dat soort dimensies voor de mens benaderbaar zijn. Zoiets moet je meemaken, denken we dan... 

Toen kwam Robbert van den Broeke in beeld. Janet noemt hem 'the godfather' van de Nederlandse graancirkels. Hoewel we van tevoren wisten dat hij in de documentaire zat, voelde het toch even aan als een stijlbreuk. We gingen net redelijk mee in het verhaal van Ossebaard en toen kwam de man die channelt met gephotoshopte prentjes uit boeken en websites. Als hij in de buurt is, dan staan zowel aliens als beroemde overleden persoonlijkheden in een anderdimensionele rij ongeduldig aan te schuiven. Niet dat we zeggen dat zoiets onmogelijk is, in een kwantumwereld kan alles, als het maar verstrengelt. En wat weten wij over die andere dimensies en hoe goed ze naar deze realiteit kunnen copypasten? Niets. Vol bewondering kijkt Janet naar Robbert. Ze is gek op de jongen, dat spat van het scherm af. Ondertussen houdt het medium verhaal over andere dimensies en de raakvlakken met zijn eigen omgeving. Hij noemt haar zijn 'ambassadrice' die hem blindelings gelooft. We aanschouwden een wederzijdse liefde. Verstrengeling waarbij beiden zich vooral focussen op het mysterieuze en zeker niet op het sceptische. Dat gaat in grote lijnen ook op voor de rest van de DVD. Het is een mooi inkijkje in hun wereld, waarbij zeker niet ontkend kan worden dat er érg rare fenomenen te bespeuren zijn. Alleen daarom al vinden we deze productie een aanrader. Geen spijt van het kijken en dat is doorgaans een positief signaal.

De ondertitel van de documentaire is 'vingerafdrukken van de goden', dus het spreekt voor zich dat die opperwezens ook hun spreektijd krijgen. Althans, hun verhaal. Janet vertelt uitvoerig over de geschiedenis zoals die (volgens haar) letterlijk in de Sumerische kleitabletten staat. Ossebaard vertelt het verhaal van Zechariah Sitchin, over buitenaardse wezens van de planeet Nibiru die de Homo Erectus genetisch hebben aangepast om vervolgens de soms weldenkende Homo Sapiens te scheppen. Adamo, zo noemden ze hun nieuwe beestje. Ze spreekt in detail over de invloed die de Nibirianen doorheen de geschiedenis hebben gehad. Tot op het punt dat de mens teveel begon te fokken en ze moesten ingrijpen. Dat was dan de grote vloed die ook in de Bijbel staat beschreven. Alleen Noah en zijn DNA-labo-ark bleven over. Het had een documentaire op zich kunnen zijn.

Als we uw interesse hebben weten te prikkelen dan kunt u voor 14,95 euro de anderhalf uur durende documentaire aanschaffen via www.thirdcircle.nl. Of u wacht nog een paar dagen, want dan organiseren we weer een webstrijd waarbij u ons recensie-exemplaar kunt winnen.
Mark TT: We doen meestal wel lacherig om dit soort zaken, omdat de absurditeit nieuwe definitie lijkt te krijgen met elk nieuw ongeloofwaardig verhaal.

Toch sta ik hier iets anders tegen over; ik begrijp wat zij willen vertellen.

Hoe beleeft een blinde de wereld als hij na 40 jaar blind zijn vanaf geboorte, ineens kan zien?!

Hoe komt dat binnen denkt u? Geruisloos en "heeeee..licht!" Of een "omfgwtfroflolbbq" reactie?

Wij hebben allen, dus ook u, een overgangszone waarbij we iets soortgelijks ervaren. Dat "uitlijnen" van chackra's vond ik wel een leuke, maar is feitelijk wel wat er gaande is dan. WIj ervaren energie, en in sommige gevallen van extasen is die energie even heviger dan normaal. Dat is een chemisch proces van hormonen, transmitters en receptoren. Allemaal verklaarbaar.

Nu het volgende; Nu vindt er een omzetting plaats van waarneming, als gevolg van een proces in de hersenen (door een kristal of wat dan ook), zodat we een geheel nieuwe waarneming krijgen, gelijk de blinde, die nog nooit licht heeft gezien. Ook dan zal een een omfwtfroflolbbq uw deel zijn; u neemt anders waar.

Wat nemen we dan waar? Een wereld die u nog niet kende; u gaat licht horen en geluid zien. Huh? Precies ! U ziet rasters uit uw stopcontact komen, licht manifesteert zich opeens anders naar u. U begrijpt er niets van, maar laat zich verbazen door wat er binnen komt.

Pado's doen blijkbaar iets vergelijkbaars, sommige drugs en DMT ook, maar bottom line veranderen kleine kristalletjes in de hersenen het beeld, waardoor we anders waarnemen.

De chackra's; dit is niets nieuws. Dat zijn energie knooppunten in uw lichaam, die los van elkaar staan. Eenmaal met elkaar verbonden gebeurt er iets met u. Energie gaat stromen als nooit daarvoor.

Ik denk dat we af moeten van de scepsis hieromtrent. Het is namelijk uniek als u iets dergelijks MAG ervaren. Blijft u blind hierin, of wilt u deze nieuwe gebieden ook verkennen? Niets hoeft, alles mag.

Oordeel niet te snel hierin ! Ok? Sommigen kunnen dit namelijk au naturel. Zij zijn geen freak of zo, maar eerder begenadigd.
(bericht gewijzigd op 31/3/2014 8:59)
Op 31-03-2014 8:54:05 | Kudos: 3 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
satijn: Waarom stel je dat chakra's 'iets nieuws' zijn, wat bedoel je.?Daar werd toch al eeuwen geleden mee gewerkt?
Op 31-03-2014 9:11:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
DeSchaduw: Gek zijn is gezond.
Ik zeg wat ik denk. Daarom ben ik vaak stil.
Op 31-03-2014 9:28:03 | Kudos: 3 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
stoerecurry: Het is toch verspilling van gezond talent, dat deze mensen hun leven in teken van deze graancirkels lijden.

#spelfout intended.
Most people do not listen with the intent to understand, they listen with the intent to reply.
Op 31-03-2014 9:40:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hugo: Gelovigen zijn er van matige meelopers tot fanatieke predikers.
DansFans: je dance, donc je suis.
Op 31-03-2014 9:51:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:


It's all a figment of imagination!
Op 31-03-2014 10:29:38 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hugo: Morgen is er naar analogie met de 'Open bedrijven' dag ook een 'Open cirkel' dag.
DansFans: je dance, donc je suis.
Op 31-03-2014 12:15:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
tetrisfan: Ik vond het een plezierige site, maar toen ik verder las dat het gelieerd is aan Robert van den Broeke, vind ik het een stuk minder interessant
Op 31-03-2014 13:29:24 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
vailixi: Toen ik v/d Broeke zijn naam zag staan, werd mijn interesse ook al een stuk minder.

Dit terwijl het wel een hartstikke mooie onderwerp is, graancirkels.
Niemand buiten onszelf kan over ons innerlijk heersen. Wanneer we dit weten worden we vrij.
Op 31-03-2014 15:05:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
vailixi:
Niemand buiten onszelf kan over ons innerlijk heersen. Wanneer we dit weten worden we vrij.
Op 31-03-2014 15:07:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
MindDrops:
over ervaringe gesproken: http://biofex.wordpress.com/?s=verlichting
oordeel niet té snel...
Op 31-03-2014 15:56:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Ik geloof best dat je in een graancirkel in een andere bewustzijnstoestand kan komen. Maar ik geloof niet dat dat door de graancirkel komt.
Ben wel benieuwd naar de video. Bedankt voor de heads up, ik weet vast waar ik moet skippen.
Is it electrickery?
Op 31-03-2014 16:36:43 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Veteo: Mooie recensie, Tim.
You don't know what you've got until it's gone...
Op 31-03-2014 19:04:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gio:
vailixi:


Dit filmpje is al een hoax gebleken. (Vraag me niet naar de bron van die wetenschap.)
De oude Atheense filosofen zeiden het al: niet 'goden' maar natuurwetten geven de wereld vorm!
Op 31-03-2014 20:57:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
A3aan v.d.B.:
Een goede recensie Tim. Toch bekruipt mij het gevoel dat de titel, "Graancirkels, vingerafdrukken van de goden" eerder slaat op "vingerafdrukken" van Robbert van den Broeke en companen. Daar heb ik, alhoewel ik open sta voor het mij onbekende, geen 14,95 euro voor over.
Denkt, aleer gij doende zijt, en doende, denkt dan nog. (Guido Gezelle)
Op 31-03-2014 21:08:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
denker: Niet elke graancirkel is door mensenhand/voet gemaakt.
Net als het UFO vraagstuk zijn er echte onverklaarbare en namaak.
Het jammere in deze is dat er altijd onnozele gasten zijn die menen op deze manier het gebeurde in het belachelijke te moeten trekken om hun eigen onbekwaamheid te verdoezelen, Daarmee bedoel ik dus de namakers van graancirkels.

Zij die naturel zijn voelen wanneer een cirkel echt is en wanneer namaak.
En waarom menen wij mensen die hier anders in denken te moeten stigmatiseren?
Zijn het wellicht wij die verkeerd in het leven staan maar anderen op hun plaats menen te moeten zetten?
Op 31-03-2014 21:18:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CCRider: "Voor ons is dat niet speciaal, wij horen wel vaker de eindeloze oceaan ruisen in onze hersenpan"Mooi(e) (geschreven) recensie, jammer dat t met vd Broeke te maken heeft
My dentist told me I need a crown. I was like I KNOW, RIGHT?
Op 31-03-2014 21:34:20 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Surrealistic: Waarom zouden entiteiten uit andere dimensies in Godsnaam via graancirkels communiceren? Waarom al die moeite doen om een boodschap achter te laten dat zo gigantisch ineffectief is al tientallen jaren lang!
Zonder onzin zou niks zin hebben.
Op 31-03-2014 22:10:16 | Kudos: 6 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Surrealistic: "De liefde knalde door haar heen. Het voelde orgastisch en erotisch."

Sorry hoor maar hier slaat mijn zweeftevengezwam-meter enorm uit. Van liefde krijg je geen orgastische gevoelens, dat doet lust. Dit neigt naar totaal verkeerd geinterpreteerde projecties van haar eigen fantasie waarvan ze maar wat graag wil geloven dat het de realiteit is, omdat het een doel geeft en omdat het zo mooi is. Als je je op zulke paden bevindt loop je ook altijd tegen van die Robert van den Broeke types aan. Lekker samen genieten van het Fox Mulder syndroom.
Zonder onzin zou niks zin hebben.
Op 31-03-2014 22:31:25 | Kudos: 4 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Surrealistic:
"De liefde knalde door haar heen. Het voelde orgastisch en erotisch."

Sorry hoor maar hier slaat mijn zweeftevengezwam-meter enorm uit. Van liefde krijg je geen orgastische gevoelens, dat doet lust. Dit neigt naar totaal verkeerd geinterpreteerde projecties van haar eigen fantasie waarvan ze maar wat graag wil geloven dat het de realiteit is, omdat het een doel geeft en omdat het zo mooi is. Als je je op zulke paden bevindt loop je ook altijd tegen van die Robert van den Broeke types aan. Lekker samen genieten van het Fox Mulder syndroom.

Verliefdheid wordt wel vergeleken met (milde) psychose, omdat je de wereld anders ziet dan anders, omdat je hersenen overspoeld worden met genotsstofjes. Toch is verliefdheid echt.
Laat het verkeerd geïnterpreteerde projecties zijn, als het gevoel maar echt is.
Trouwens, alles is echt. Maar da's een (iets) andere discussie denk ik.
Is it electrickery?
Op 31-03-2014 22:58:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
DeSchaduw:
denker:
Niet elke graancirkel is door mensenhand/voet gemaakt.
Net als het UFO vraagstuk zijn er echte onverklaarbare en namaak.
Het jammere in deze is dat er altijd onnozele gasten zijn die menen op deze manier het gebeurde in het belachelijke te moeten trekken om hun eigen onbekwaamheid te verdoezelen, Daarmee bedoel ik dus de namakers van graancirkels.

Zij die naturel zijn voelen wanneer een cirkel echt is en wanneer namaak.
En waarom menen wij mensen die hier anders in denken te moeten stigmatiseren?
Zijn het wellicht wij die verkeerd in het leven staan maar anderen op hun plaats menen te moeten zetten?

Klopt sommige zijn afdrukken van reeën en voor andere gebruiken ze machines.
Ik zeg wat ik denk. Daarom ben ik vaak stil.
Op 31-03-2014 23:22:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Veteo:
Surrealistic:
Waarom zouden entiteiten uit andere dimensies in Godsnaam via graancirkels communiceren? Waarom al die moeite doen om een boodschap achter te laten dat zo gigantisch ineffectief is al tientallen jaren lang!

Even puur hypothetisch; Stel dat die 'entiteiten' levende organismes kunnen beïnvloeden - zoals gewas - maar geen levenloze materie?
You don't know what you've got until it's gone...
Op 31-03-2014 23:46:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
stoerecurry:
Veteo:
Surrealistic:
Waarom zouden entiteiten uit andere dimensies in Godsnaam via graancirkels communiceren? Waarom al die moeite doen om een boodschap achter te laten dat zo gigantisch ineffectief is al tientallen jaren lang!

Even puur hypothetisch; Stel dat die 'entiteiten' levende organismes kunnen beïnvloeden - zoals gewas - maar geen levenloze materie?

Dan nog kan ik wel iets anders bedenken dan graan gewassen communicatie.
Most people do not listen with the intent to understand, they listen with the intent to reply.
Op 01-04-2014 0:11:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
aircore:
stoerecurry:
Veteo:
Surrealistic:
Waarom zouden entiteiten uit andere dimensies in Godsnaam via graancirkels communiceren? Waarom al die moeite doen om een boodschap achter te laten dat zo gigantisch ineffectief is al tientallen jaren lang!

Even puur hypothetisch; Stel dat die 'entiteiten' levende organismes kunnen beïnvloeden - zoals gewas - maar geen levenloze materie?

Dan nog kan ik wel iets anders bedenken dan graan gewassen communicatie.


Ook als ze wellicht met iets wensen te communiceren wat van boven kijkt? Waarom zijn wij zo arrogant te denken dat alles en iedereen met ONS wil communiceren?

B.t.w. ik geloof helemaal niks van deze cirkel shit, en ik zou juist zo graag willengeloven....
Op 01-04-2014 7:47:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
stoerecurry:
aircore:
stoerecurry:
Veteo:
Surrealistic:
Waarom zouden entiteiten uit andere dimensies in Godsnaam via graancirkels communiceren? Waarom al die moeite doen om een boodschap achter te laten dat zo gigantisch ineffectief is al tientallen jaren lang!

Even puur hypothetisch; Stel dat die 'entiteiten' levende organismes kunnen beïnvloeden - zoals gewas - maar geen levenloze materie?

Dan nog kan ik wel iets anders bedenken dan graan gewassen communicatie.


Ook als ze wellicht met iets wensen te communiceren wat van boven kijkt? Waarom zijn wij zo arrogant te denken dat alles en iedereen met ONS wil communiceren?

B.t.w. ik geloof helemaal niks van deze cirkel shit, en ik zou juist zo graag willengeloven....

Ik denk dat ze met ons willen communiceren op dat ze op onze planeet zitten te schrijven... (graffiti)
OF het is een soort intergalactisch spoorzoekertje voor ET,

#ik geloof hier ook helemaal niets van, en vind het zinloze verspilling van menselijk intellect.
Most people do not listen with the intent to understand, they listen with the intent to reply.
Op 01-04-2014 9:03:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband:
Gio:
vailixi:


Dit filmpje is al een hoax gebleken. (Vraag me niet naar de bron van die wetenschap.)


Deze video is al dik 20 jaar onderdeel van discussie (zoals zoveel dingen in graancirkelland). De beroemde 'Oliver's Castle' video. Er lijken net zoveel voor- als tegenstanders te zijn. Het was in die tijd technisch mogelijk om een dergelijk video in elkaar te knutselen. Dus die optie ligt er. Voor de rest een hele hoop geluiden die elkaar tegenspreken. Zoals zo vaak in graancirkelland. Dat blijft het hele probleem: geen gedegen onderzoek. Tenzij je voor BLT research gaat, met als uitkomst dat zo'n 80% vd formaties 'echt' is. Ik denk dat BLT research een leuke poging was maar meer ook niet.
ech?
Op 01-04-2014 10:41:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CCRider:
stoerecurry:
Veteo:
Surrealistic:
Waarom zouden entiteiten uit andere dimensies in Godsnaam via graancirkels communiceren? Waarom al die moeite doen om een boodschap achter te laten dat zo gigantisch ineffectief is al tientallen jaren lang!

Even puur hypothetisch; Stel dat die 'entiteiten' levende organismes kunnen beïnvloeden - zoals gewas - maar geen levenloze materie?

Dan nog kan ik wel iets anders bedenken dan graan gewassen communicatie.


Ja en waarom kiezen voor communiceren via lijpo's zoals Janet & Robbert? Lijkt me geen handige keuze.
My dentist told me I need a crown. I was like I KNOW, RIGHT?
Op 01-04-2014 11:28:37 | Kudos: 4 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hugo: Dat is omwille van de geloofwaardigheid.
DansFans: je dance, donc je suis.
Op 01-04-2014 12:20:22 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
freddy-:
Surrealistic:
Waarom zouden entiteiten uit andere dimensies in Godsnaam via graancirkels communiceren? Waarom al die moeite doen om een boodschap achter te laten dat zo gigantisch ineffectief is al tientallen jaren lang!

ja, en hogere entiteiten zouden wel begrijpen dat je die arme boeren er mee dupeert. zeker in tijden van crisis.
Op 02-04-2014 13:05:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
freddy-:
CCRider:
stoerecurry:
Veteo:
Surrealistic:
Waarom zouden entiteiten uit andere dimensies in Godsnaam via graancirkels communiceren? Waarom al die moeite doen om een boodschap achter te laten dat zo gigantisch ineffectief is al tientallen jaren lang!

Even puur hypothetisch; Stel dat die 'entiteiten' levende organismes kunnen beïnvloeden - zoals gewas - maar geen levenloze materie?

Dan nog kan ik wel iets anders bedenken dan graan gewassen communicatie.


Ja en waarom kiezen voor communiceren via lijpo's zoals Janet & Robbert? Lijkt me geen handige keuze.

haha, die is erg leuk! leuke reactie CC .ik heb 'm geplust
(bericht gewijzigd op 2/4/2014 13:22)
Op 02-04-2014 13:05:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
aircore:
CCRider:
stoerecurry:
Veteo:
Surrealistic:
Waarom zouden entiteiten uit andere dimensies in Godsnaam via graancirkels communiceren? Waarom al die moeite doen om een boodschap achter te laten dat zo gigantisch ineffectief is al tientallen jaren lang!

Even puur hypothetisch; Stel dat die 'entiteiten' levende organismes kunnen beïnvloeden - zoals gewas - maar geen levenloze materie?

Dan nog kan ik wel iets anders bedenken dan graan gewassen communicatie.


Ja en waarom kiezen voor communiceren via lijpo's zoals Janet & Robbert? Lijkt me geen handige keuze.


Jij draait oorzaak en gevolg om. Zij worden als lijpo bestempeld omdat er via hen gecommuniceerd word. Als ze via jou zouden communiceren was jij ook als lijpo bestempeld

En nee, ik geloof hier ook geen barst van.
Op 02-04-2014 13:16:52 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lee: Enkel even melden dat de DVD geen 15€ maar wel bijna 40€ moet kosten. (verzendkosten inbegrepen)
Op 03-04-2014 14:09:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CCRider:
aircore:


Jij draait oorzaak en gevolg om. Zij worden als lijpo bestempeld omdat er via hen gecommuniceerd word. Als ze via jou zouden communiceren was jij ook als lijpo bestempeld

En nee, ik geloof hier ook geen barst van.


Ik wordt zonder dat er via mij gecommuniceerd wordt al als lijpo bestempeld. Kost me geen enkele moeite hoor.

My dentist told me I need a crown. I was like I KNOW, RIGHT?
Op 03-04-2014 16:37:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
josephine: Inderdaad een mooie recensie van Tim; voor de rest hier nogal veel flauwe reacties. Ik zou zeggen: bekijk de dvd eerst voordat je je oordeel erover velt!
En over R.v.d.Broeke: in de dvd vind ik hem wel authentiek overkomen, maar dat is slechts mijn mening...
Op 03-04-2014 19:32:36 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
CCRider:

Ik wordt zonder dat er via mij gecommuniceerd wordt al als lijpo bestempeld. Kost me geen enkele moeite hoor.


Beter 1 hele leipo dan 1 halve zool.

“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 03-04-2014 19:58:39 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Och kom...: Hoe dan ook, graancircels zijn heeeel grens, mysterieus, mooi en vaaaag.
Zo lang er leven is, is er hoop...
Op 03-04-2014 21:03:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lioness: De buitenaardse wezens moeten wel het goede seizoen uitkiezen om contact te maken.
Probeer maar eens een graancirkel te maken in de winter..
And if it don’t feel good, what are you doing this for
Op 04-04-2014 9:16:18 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
michael:
Lioness:
De buitenaardse wezens moeten wel het goede seizoen uitkiezen om contact te maken.
Probeer maar eens een graancirkel te maken in de winter..

Volgende winter ontstaat waarschijnlijk de sneeuwcirkel. Als het weer het toe laat natuurlijk, en onze Robbert tegen de kou kan.
the more things change, the more they stay the same
Op 04-04-2014 9:23:57 | Kudos: 3 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
michael:
josephine:
Inderdaad een mooie recensie van Tim; voor de rest hier nogal veel flauwe reacties. Ik zou zeggen: bekijk de dvd eerst voordat je je oordeel erover velt!
En over R.v.d.Broeke: in de dvd vind ik hem wel authentiek overkomen, maar dat is slechts mijn mening...

Robert heeft de boel bewezen opgelicht, als je hem wilt geloven moet je dat zelf weten.
the more things change, the more they stay the same
Op 04-04-2014 9:27:57 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
josephine: Michael, ik heb niet gezegd dat ik hem "geloof", maar ik verbind mijn conclusie alleen aan wat ik in de dvd gezien heb.
Op 04-04-2014 10:56:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
satijn:
Lioness:
De buitenaardse wezens moeten wel het goede seizoen uitkiezen om contact te maken.
Probeer maar eens een graancirkel te maken in de winter..

Alhoewel , er is een ET met een aardse nickname :

http://www.moodfactory.com/blog/inspiratie/sneeuwcirkels/
Op 04-04-2014 11:17:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lioness: Die Simon heeft wel een goede nickname uitgezocht. Daarmee valt hij echt niet op in ons aardse paradijs.
Handig is hij trouwens ook. Mooie sneeuwcirkel !!
And if it don’t feel good, what are you doing this for
Op 05-04-2014 11:13:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
hugo: Goden hebben wel grote vingers...
DansFans: je dance, donc je suis.
Op 05-04-2014 11:51:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden