De directrice van het Internationaal Monetair Fonds, dat zijn diegene die met miljarden euro's staan te strooien, heet Christine Legarde. De dame is een blikvanger, al is het maar omdat het een dame is. Waarschijnlijk geen extra haar op te bespeuren. Onze blik werd recentelijk ook gevangen, omdat de dame zich graag blijkt bezig te houden met numerologie. Vooral het getal 7 lijkt het haar waard om allerlei dingen rond op te bouwen. Omdat 7 een heilig getal is. Net zoals 70, maar daar moet je de nul van laten vallen. Wat het precies met het bankwezen te maken heeft is ons onduidelijk, maar misschien distilleert u dat uit haar woorden. Feit blijft dat ze naar eigen zeggen bezig zijn aan een 'big reset'. Een ultieme oplossing die iedereen blij zou maken en iedereen uit de problemen haalt. Mogelijk is 'iedereen' in deze content een synoniem voor 'bankiers', maar misschien ook niet want helemaal transparant is dat verhaal niet...


Plakband: big reset als in 1 munteenheid voor de hele wereld? De 'SDR'?
(bericht gewijzigd op 16/7/2014 8:36)
ech?
Op 16-07-2014 8:36:00 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Plakband:
big reset als in 1 munteenheid voor de hele wereld? De 'SDR'?

Zie ik het voorlopig nog niet van komen nu de BRICS landen hun eigen ontwikkelingsbank aan het opzetten zijn.
we vliegen er weer eens lekker in
Op 16-07-2014 9:31:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: En dit soort totaal gestoorde figuren hebben macht.
Ze heeft zelf een 7 trouwens, voor IQ.
Op 16-07-2014 11:07:57 | Kudos: 3 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Picobyte: De reset is elke keer als je dood gaat,dus haar reset zal inderdaad niet lang meer op zich laten wachten.
Op 16-07-2014 12:06:43 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Yochem: China heeft dit jaar met o.a. Australië, Nieuw Zeeland, Engeland (US gezinde landen) al afspraken gemaakt om niet meer de handel te verrekenen in US Dollars, maar in Yuan's. Met Europa zijn de Chinezen in gesprek om de Yuan te gaan gebruiken. Rusland en Iran komen later in gesprek met China, maar die zijn wat makkelijker te overtuigen.
Gaz Prom heeft zelf al aangegeven liever in de Roebel of anders de Yuan uitbetaald te worden.
De Chinese financiële markt (ook de anderen BRIC landen) is druk bezig om massaal goud naar hun toe te kopen, waar de Verenigde Staten en Europa door de crisis in de jaren '70 & '80 de goudstandaard hebben losgelaten. Dit kon omdat de olie in de wereld werd verhandeld in Dollars (in overleg met Saudi-Arabië ) en dus daardoor fictief gedekt was.
Nu ISIS die qua geloof uit dezelfde hoek komt als Saudi-Arabië wordt de relatie tussen de VS en SA steeds slechter, waardoor er steeds meer steun wordt gezocht bij Iran, de tegenstander van ISIS, hoewel Israël dit wil blokkeren. (maar dat is weer een heel ander verhaal... )

Oftewel: Dat de Big Reset eraan zit te komen wordt steeds waarschijnlijker.

(bericht gewijzigd op 16/7/2014 12:31)
Met wetenschap houdt de mensheid zich voor de gek, totdat het tegendeel bewezen is...
Op 16-07-2014 12:30:28 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Zo lang er leven is, is er hoop...
Op 16-07-2014 13:40:14 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh: Vooralsnog alleen het eerste filmpje gekeken.
Als eerste: wat een ongeïnteresseerde zak ellende aan het begin van dat filmpje. Blijkbaar verdient hij er genoeg brood mee, om zich een dergelijke houding te kunnen permitteren.
Ten tweede een correctie op bovenstaande zin:
artikel:
Feit blijft dat ze naar eigen zeggen bezig zijn aan een 'big reset'.
Wellicht blijkt anders uit het tweede filmpje, maar in het eerste geeft ze er geen blijk van dat er iets bezig is, alleen dat ze vind dat het nodig is.
Dan even over de numerologie. Als je een speech houdt, is het handig als je een gimmick inbouwt. Een klein verhaaltje, vaak enigszins grappig, waar je je verhaal omheen bouwt. Het houdt het publiek scherp en de lezing dragelijker. Hoewel enigszins ongelukkig, heeft zij gekozen voor de numerologische waarde van 7, waarschijnlijk voortkomend uit de 7 'magere' jaren die achter ons liggen en de hoop op 7 vette jaren voor ons. Vervolgens om deze gimmick goed op te zetten, geeft ze een paar andere voorbeelden van waar we die 7 als nog meer kunnen tegenkomen.
Wie er meer in ziet dan dat, doet er wijs aan weer eens wat frisse lucht in te ademen

Als laatste over de reset waar ze op hoopt.
Vanuit het paradigma van het westen, welke enigszins in beweging is door de aflopende crisis, zijn de voorgestelde maatregelen zeer logisch.
Dat er vanuit een totaal ander paradigma totaal andere maatregelen nodig zijn, is wellicht logisch, maar niet per se verwijtbaar aan haar adres (of het IMF).

Ik ben zeker niet tegen kritisch kijken, of zelfs tegen conspiracy-zoeken, maar als er niets is, is er niets.
Hoor graag als iemand anders er nog wel wat uit weet te halen.
...ga ik ondertussen filmpje 2 kijken. Ben benieuwd of ik op mijn woorden moet terugkomen
ALLES IS WAAR
Op 16-07-2014 14:49:08 | Kudos: 4 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Albert Onestone:
Yochem:

Nu ISIS die qua geloof uit dezelfde hoek komt als Saudi-Arabië wordt de relatie tussen de VS en SA steeds slechter, waardoor er steeds meer steun wordt gezocht bij Iran, de tegenstander van ISIS, hoewel Israël dit wil blokkeren. (maar dat is weer een heel ander verhaal... )

Oftewel: Dat de Big Reset eraan zit te komen wordt steeds waarschijnlijker.

De VS zijn het schoothondje van Israël, het "Land van Rothschild". ISIS is net als Al-Qaida een product van de CIA/Mossad. Alle strijd in het M-O gaat al eeuwen om soenna tegen shia en die strijd escaleert nu. Het doel is de shia voor eens en altijd uit te roeien. Vandaar dat Iran bij het Westen de gebeten hond is en ook Assad zich de huurlingen van de NAVO van het lijf moet houden. De VS voert een toneelstukje op dat een verslechtering van de relatie met S-A suggereert en toenadering tot Iran. Zijn we de eerste Golfoorlog vergeten toen de VS hetzelfde flikte bij Saddam ten nadele van Kuweit? Saddam wilde toen de Iraakse olie afrekenen tegen Euro's, net als Khadaffi later. De landen waren ook geen lid van het IMF destijds, net als Syrië. En Cuba en N-Korea. Elke natie die door het IMF wordt ingelijfd verliest de autonomie en wordt een slaaf van de Rothschild-banken. Volg alle lijnen vanaf Napoleon, via Krim-oorlog, WOI, WOII, Israël, Koreaanse oorlog, Vietnam, Golfoorlogen, Balkan Oorlog, Arabische Lente en Irak/Syrië om uit te komen bij de kop van de slang: Rothschild. Elke oorlog is een bankiers-oorlog. Een Rothschild-oorlog.
If you choose not to decide, you still have made a choice.
Op 16-07-2014 19:46:16 | Kudos: 5 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Ik denk eerder dat Israël het schoothondje van de USA is. Opgezet om een meer solide uitvalsbasis in het Midden-Oosten te hebben voor het Westen. Voor het geval de Saoudi's er de (olie-)brui aan geven. Iran en Assad zijn mijns inziens uiterst gevaarlijke sujetten die goed in de gaten moeten worden gehouden. Voor het (linkse?) gemak wordt maar vergeten dat daar nog steeds openbare ophangingen en stenigingen plaatsvinden, om over de rest maar te zwijgen. Maar wij(in NL en eigenlijk de rest vd wereld) weten de ware bewegingen achter de schermen gewoon niet te duiden aangezien die goed verborgen blijven. En dan heb ik het niet over zoiets simpels als 'follow the money' en 'the Rothschilds zijn schuld van alles' geleuter. Wat ook maar allemaal nageblaat is van wat websitejes en/of boeken. Het gaat iig globaal om het creëeren van oorlog en het instand houden daarvan. Onmogelijk om in een SAMENSPEL zo doodgemakkelijk maar 1 of een paar schuldigen aan te wijzen. Degenen die in dit spel een tijdelijk belang hebben bij de zetten, zijn op dat moment de boosdoener op het schaakbord. Maar die kunnen mijns inziens never nooit 1 groep of kliek vormen omdat ieder mens nu eenmaal egoïstisch is en handelt uit eigenbelang. Vooral als men steeds rijker en machter wordt lijkt dit de gemene deler. Laat je geen rad voor ogen draaien, niet door de mainstream en zeker niet ook door de 'alternatieven' of zo. Als er 'getarged' wordt op 1 doelgroep/zondebok(in dit geval vaak de Rothschilds) dan mag je er denk ik gerust vanuit gaan dat ook hier een propaganda machine aan het werk is.
ech?
Op 16-07-2014 20:22:25 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Natuurlijk heb ook ik de waarheid niet in pacht. Maar wat ik de afgelopen jaren steeds sterker waarneem is dat alle vingers richting de Rothschilds gaan. En dan krijg ik het idee dat hier een welbewuste georkestreerde campagne machine aan de gang is. Die o.a. via alternatieve media werkt. Of dat nu websites en/of boeken zijn.
ech?
Op 16-07-2014 20:27:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Onze regering doet zulks, getuige een sollicitatie oproep op onze regeringswebsite die ronduit vraagt naar een academisch economisch onderlegd iemand die op diverse internet fora een goed woordje kan doen voor het regeringsbeleid (bizar), en ik ga er klakkeloos vanuit dat menig regering van welk land dan ook dezelfde tactiek/propaganda methoden bezigt. Vandaar mijn ideeën aangaande zulks.
(bericht gewijzigd op 16/7/2014 20:30)
ech?
Op 16-07-2014 20:30:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Dergelijke situaties houden mijns inziens ook in dat de alternatieve media wordt gemonitord op ip-adres en weet ik wat. Om het (potentiële) kwaadwillende gajes eruit te filteren. En daar kan ik aan toevoegen dat ik dat stiekem wel een goede zaak zou vinden. Hoezeer het een schending van de privacy is dan ook.
Zo, en nu snel weer naar Den Haag om mijn loonstrookje in te leveren
ech?
Op 16-07-2014 20:32:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Albert Onestone:
Plakband:
Natuurlijk heb ook ik de waarheid niet in pacht.

Dat blijkt.
If you choose not to decide, you still have made a choice.
Op 16-07-2014 21:06:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Ha, funny!
ech?
Op 16-07-2014 21:12:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Ben jij even blij dat ik niet een enkel zinnetje uit je teksten licht om hetzelfde terug te doen
ech?
Op 16-07-2014 21:13:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Net zoiets als de evil mainstream media die precies dat wel zou doen. Funny, isn't it? De pot verwijt de ketel en zo.
ech?
Op 16-07-2014 21:14:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: hellooooow, Albert O? Enig zinnig onderbouwd tegengeluid misschien? Iets wat vanuit je eigen gedachten zal moeten komen? Oeiiiiiiii.....
ech?
Op 16-07-2014 21:18:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Albert Onestone:
Plakband:
Ben jij even blij dat ik niet een enkel zinnetje uit je teksten licht om hetzelfde terug te doen

Ik ben niet blij met 4 opvolgende comments waar heel veel tekst heel weinig verwoordt.
Maar voel je vrij, hoor. Licht maar een enkel zinnetje uit om lollig te doen. ik kan best tegen een stootje.
If you choose not to decide, you still have made a choice.
Op 16-07-2014 21:28:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: uhhm, dat was niet de bedoeling gast. En je blijft nu in gebreke inzake gegronde repliek? Of ga je wederom 'Jantje van lei?' Jezelf er met een makkelijk zinnetje er vanaf maken? Had meer onderbouwde repliek van je verwacht.

(bericht gewijzigd op 16/7/2014 21:38)
ech?
Op 16-07-2014 21:35:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Albert Onestone:
Plakband:
Ben jij even blij dat ik niet een enkel zinnetje uit je teksten licht om hetzelfde terug te doen

Ik ben niet blij met 4 opvolgende comments waar heel veel tekst heel weinig verwoordt.

Ik vind Plakband behoorlijk helder, en eigenlijk met vrij weinig tekst.
Toch enige opmerkingen bij zijn tekst:
Schoothondjes: Ik denk dat de rijken der aarde zich niet gebonden voelen aan enige nationaliteit, ze kiezen voor een land met de beste infrastructuur voor hun doeleinden.
En wat betreft het targetten van Zondebokken: Behalve de Rothshields lees ik ook vaak over "de Joden" of de Zionisten. Naar mijn idee kennen de machten achter de schermen maar 1 God, en dat zijn ze zelf, dus om het in de schoenen van een religie te schuiven lijkt me, zoals Plakband al aangeeft, geregiseerd.
we vliegen er weer eens lekker in
Op 16-07-2014 21:36:23 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Ik vrees dat wij elkaar op dit vlak begrijpen Avondwandelaar.
ech?
Op 16-07-2014 21:39:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh: Voor wie het zich afvroeg....
Het tweede filmpje niet uitgekeken, bij gebrek aan interesse

Begrijp me echter niet verkeerd, er is genoeg mis met het IMF, maar het zogenaamde 'dag des oordeels' gekoppeld aan de 7 die hier gesuggereerd wordt....nah
ALLES IS WAAR
Op 16-07-2014 21:55:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Albert Onestone: Zoek eens uit wie de machten achter de schermen zijn. En ook minder achter de schermen. Verklaar waarom de Britse premier Balfour in 1917 zijn brief over de vestiging van joden in Judea-Samaria niet aan de toenmalige Volkerenbond richtte maar aan "Baron" de Rothschild in New York? Dezelfde "Baron" die onaantastbaar werd toen in 1913 Woodrow Wilson de Federal Reserve Act tekende. Dezelfde Rotschild die met Rockefeller in 1945 de curatele nam over IG-Farben. En de duizenden redelijk onderbouwde aantijgingen dat Hitler de zoon was van een Rothschild-bastaard uit Wenen? Of het nu gaat om keiharde feiten of vermoedens, wie de lijnen van financiële almacht en manipulatie, politieke indoctrinatie en oorlogs-conflicten terug volgt komt steevast uit bij de dynastie die door Mayer Amschel Bauer uit Frankfurt werd voortgebracht. Zoek ook eens op "executive order 11011". Met deze handtekening zette J.F. Kennedy de Ferderal Reserve Bank op de reservebank. Duurde niet lang....
If you choose not to decide, you still have made a choice.
Op 16-07-2014 22:17:28 | Kudos: 3 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Albert Onestone:
Zoek eens uit wie de machten achter de schermen zijn. En ook minder achter de schermen. Verklaar waarom de Britse premier Balfour in 1917 zijn brief over de vestiging van joden in Judea-Samaria niet aan de toenmalige Volkerenbond richtte maar aan "Baron" de Rothschild in New York? Dezelfde "Baron" die onaantastbaar werd toen in 1913 Woodrow Wilson de Federal Reserve Act tekende. Dezelfde Rotschild die met Rockefeller in 1945 de curatele nam over IG-Farben. En de duizenden redelijk onderbouwde aantijgingen dat Hitler de zoon was van een Rothschild-bastaard uit Wenen? Of het nu gaat om keiharde feiten of vermoedens, wie de lijnen van financiële almacht en manipulatie, politieke indoctrinatie en oorlogs-conflicten terug volgt komt steevast uit bij de dynastie die door Mayer Amschel Bauer uit Frankfurt werd voortgebracht. Zoek ook eens op "executive order 11011". Met deze handtekening zette J.F. Kennedy de Ferderal Reserve Bank op de reservebank. Duurde niet lang....

Waarom plaats je Baron tussen aanhalingstekens?
En ga je huiswerk eens doen. Lionel Walter Rothschild, 2e Baron Rothschild was de Rothshield van de Balfourverklaring. Hij was leider van de Brits-Joodse gemeenschap en werd daarom door Balfour ingelicht. Hij kan onmogelijk in 1945 iets met IG-Farben gedaan hebben want hij stierf in 1937....
we vliegen er weer eens lekker in
Op 16-07-2014 22:51:16 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Albert Onestone:
En de duizenden redelijk onderbouwde aantijgingen dat Hitler de zoon was van een Rothschild-bastaard uit Wenen?


Dat zou ik graag eens redelijk onderbouwd zien.
we vliegen er weer eens lekker in
Op 16-07-2014 23:00:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Albert Onestone:
avondwandelaar:


Omdat die lul zijn titel gewoon gekocht heeft. Daarom.
Je hebt gedeeltelijk gelijk met de Balfour Declaration; het was de Rothschild in Londen die werd aangeschreven. Ik was in verwarring met de brief van "Koning" Abdullah van Jordanië aan de New York Times. Wederom aanhalingstekens want Abdullah was geen koning bij geboorte maar werd door de Britten tot "Koning van Jordanië" gebombardeerd omdat deze Sadische collaborateur verdienstelijk was geweest bij het ontmantelen van het Ottomaanse Rijk tijdens WOI.
En Lionel gaf misschien de koshere pijp aan Maarten in 1937 maar als ik het over Rothschild heb bedoel ik niet 1 persoon maar de dynastie. Had je ook wel zelf kunnen bedenken. Tenzij...
If you choose not to decide, you still have made a choice.
Op 16-07-2014 23:07:26 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Albert Onestone:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
En de duizenden redelijk onderbouwde aantijgingen dat Hitler de zoon was van een Rothschild-bastaard uit Wenen?


Dat zou ik graag eens redelijk onderbouwd zien.

Ga maar lekker Googlen. Kom je vanzelf 'tig sites tegen die compleet met kopieën van geboorte-aktes uit de vorige eeuw stellen dat de moeder van Hitlers vader Aloïs dienstmeisje was in het huis van de Weense Rothschild maar daar gescheiden was van haar echtgenoot. Toch wierp ze een kind in die periode. Vast niet van de WC-bril.
If you choose not to decide, you still have made a choice.
Op 16-07-2014 23:11:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Albert Onestone:
avondwandelaar:


Omdat die lul zijn titel gewoon gekocht heeft. Daarom.
Eigenaardig, die haat jegens een man die je nooit gekend hebt, en die jou niets misdaan heeft. En voor zover ik het kan terugvinden was zijn vader een baron, en zijn moeder een barones, dus hij zal die titel toch waarschijnlijk geerfd hebben.
we vliegen er weer eens lekker in
Op 16-07-2014 23:19:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Albert Onestone:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
En de duizenden redelijk onderbouwde aantijgingen dat Hitler de zoon was van een Rothschild-bastaard uit Wenen?


Dat zou ik graag eens redelijk onderbouwd zien.

Ga maar lekker Googlen. Kom je vanzelf 'tig sites tegen die compleet met kopieën van geboorte-aktes uit de vorige eeuw stellen dat de moeder van Hitlers vader Aloïs dienstmeisje was in het huis van de Weense Rothschild maar daar gescheiden was van haar echtgenoot. Toch wierp ze een kind in die periode. Vast niet van de WC-bril.

Heb het gegoogeld en kom tegen dat het indianenverhalen zijn...
we vliegen er weer eens lekker in
Op 16-07-2014 23:20:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Albert Onestone:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
avondwandelaar:


Omdat die lul zijn titel gewoon gekocht heeft. Daarom.
Eigenaardig, die haat jegens een man die je nooit gekend hebt, en die jou niets misdaan heeft. En voor zover ik het kan terugvinden was zijn vader een baron, en zijn moeder een barones, dus hij zal die titel toch waarschijnlijk geerfd hebben.

Hoezo haat? Of hij mij nooit iets misdaan heeft laat ik in het midden.
Zo intelligent hoop ik dat je bent.
Hoe dan ook, de dynastie Rothschild is ontsproten aan Mayer Amschel Bauer uit Frankfurt en die had geen adelijke titel in Duitsland en zijn nazaten in welk Europees land dan ook kunnen dan ook geen adelijke titels voeren tenzij die gekocht zijn.
If you choose not to decide, you still have made a choice.
Op 16-07-2014 23:34:25 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Albert Onestone:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
En de duizenden redelijk onderbouwde aantijgingen dat Hitler de zoon was van een Rothschild-bastaard uit Wenen?


Dat zou ik graag eens redelijk onderbouwd zien.

Ga maar lekker Googlen. Kom je vanzelf 'tig sites tegen die compleet met kopieën van geboorte-aktes uit de vorige eeuw stellen dat de moeder van Hitlers vader Aloïs dienstmeisje was in het huis van de Weense Rothschild maar daar gescheiden was van haar echtgenoot. Toch wierp ze een kind in die periode. Vast niet van de WC-bril.

Heb het gegoogeld en kom tegen dat het indianenverhalen zijn...

Je gelooft zeker ook dat het verkoolde lijk bij de Berlijnse bunker van Adolf was? Dat er 6 miljoen joden zijn vergast in WOII? Dat de USA werd verrast door Pearl Harbor en Pim Fortuyn werd afgeslacht om zijn affectie voor bontjes?
If you choose not to decide, you still have made a choice.
Op 16-07-2014 23:43:39 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Albert Onestone:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
En de duizenden redelijk onderbouwde aantijgingen dat Hitler de zoon was van een Rothschild-bastaard uit Wenen?


Dat zou ik graag eens redelijk onderbouwd zien.

Ga maar lekker Googlen. Kom je vanzelf 'tig sites tegen die compleet met kopieën van geboorte-aktes uit de vorige eeuw stellen dat de moeder van Hitlers vader Aloïs dienstmeisje was in het huis van de Weense Rothschild maar daar gescheiden was van haar echtgenoot. Toch wierp ze een kind in die periode. Vast niet van de WC-bril.

Heb het gegoogeld en kom tegen dat het indianenverhalen zijn...

Je gelooft zeker ook dat het verkoolde lijk bij de Berlijnse bunker van Adolf was? Dat er 6 miljoen joden zijn vergast in WOII? Dat de USA werd verrast door Pearl Harbor en Pim Fortuyn werd afgeslacht om zijn affectie voor bontjes?

Kom nou gewoon met feiten in plaats van in te vullen wat ik zou geloven.
we vliegen er weer eens lekker in
Op 16-07-2014 23:48:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Albert Onestone: Ik vul niets in, ik vraag het.
Jij komt trouwens ook niet met feiten.
Je kan iets wel als "indianen-verhalen" betitelen maar zonder onderbouwing is dat niet meer dan een belediging voor indianen. En met onderbouwing trouwens ook. Waarom die haat jegens indianen?

If you choose not to decide, you still have made a choice.
Op 17-07-2014 0:00:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Albert Onestone:
Ik vul niets in, ik vraag het.
Jij komt trouwens ook niet met feiten.
Je kan iets wel als "indianen-verhalen" betitelen maar zonder onderbouwing is dat niet meer dan een belediging voor indianen. En met onderbouwing trouwens ook. Waarom die haat jegens indianen?

Je wijkt aardig af. Jij komt met de bewering dat Hitler een Rothschild was. Je hebt als enige onderbouwing daarvoor dat ik maar moet gaan googelen. Ik kom tegen dat hij dat niet was.
Klaar.
we vliegen er weer eens lekker in
Op 17-07-2014 0:04:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Albert Onestone: Vreemd. Ik denk dat jij een ander internet bezoekt dan ik.
Kan zomaar gebeuren.
Link maar eens naar een website die bewijst dat Adlof Hitlers pappie door de echtgenoot van zijn oma is verwekt?
Klaar.
If you choose not to decide, you still have made a choice.
Op 17-07-2014 0:10:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Albert Onestone:
Vreemd. Ik denk dat jij een ander internet bezoekt dan ik.
Kan zomaar gebeuren.
Link maar eens naar een website die bewijst dat Adlof Hitlers pappie door de echtgenoot van zijn oma is verwekt?
Klaar.

Wat heeft Adlof Hitler met dit verhaal te maken?
we vliegen er weer eens lekker in
Op 17-07-2014 0:14:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Albert Onestone:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
Vreemd. Ik denk dat jij een ander internet bezoekt dan ik.
Kan zomaar gebeuren.
Link maar eens naar een website die bewijst dat Adlof Hitlers pappie door de echtgenoot van zijn oma is verwekt?
Klaar.

Wat heeft Adlof Hitler met dit verhaal te maken?

Nou, het ging over het vraagstuk of Adolf Hitler een bastaard was van een Rothschild. Dat je dat nu al schijnt te zijn vergeten pleit niet voor je IQ.
Misschien ben je wel een overheidstrol?
If you choose not to decide, you still have made a choice.
Op 17-07-2014 0:19:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Albert Onestone:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
Vreemd. Ik denk dat jij een ander internet bezoekt dan ik.
Kan zomaar gebeuren.
Link maar eens naar een website die bewijst dat Adlof Hitlers pappie door de echtgenoot van zijn oma is verwekt?
Klaar.

Wat heeft Adlof Hitler met dit verhaal te maken?

Nou, het ging over het vraagstuk of Adolf Hitler een bastaard was van een Rothschild. Dat je dat nu al schijnt te zijn vergeten pleit niet voor je IQ.
Misschien ben je wel een overheidstrol?
Oh, Adolf.
Ik wacht eigenlijk op de onderbouwing van jouw claim, jij komt met een boude bewering.
Maar lees ondertussen op je gemak http://nl.wikipedia.org/wiki/Alois_Hitler_sr. lees vooral het stukje over DNA.
Maar allicht zullen volgens jou de Rothschilds de wiki-pagina hebben laten bewerken...
we vliegen er weer eens lekker in
Op 17-07-2014 0:23:37 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
psixty4:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
Vreemd. Ik denk dat jij een ander internet bezoekt dan ik.
Kan zomaar gebeuren.
Link maar eens naar een website die bewijst dat Adlof Hitlers pappie door de echtgenoot van zijn oma is verwekt?
Klaar.

Wat heeft Adlof Hitler met dit verhaal te maken?

Nou, het ging over het vraagstuk of Adolf Hitler een bastaard was van een Rothschild. Dat je dat nu al schijnt te zijn vergeten pleit niet voor je IQ.
Misschien ben je wel een overheidstrol?
Oh, Adolf.
Ik wacht eigenlijk op de onderbouwing van jouw claim, jij komt met een boude bewering.
Maar lees ondertussen op je gemak http://nl.wikipedia.org/wiki/Alois_Hitler_sr. lees vooral het stukje over DNA.

Maar allicht zullen volgens jou de Rothschilds de wiki-pagina hebben laten bewerken...

Ja, dat doen ze, zo zijn ze

It's all a figment of imagination!
Op 17-07-2014 0:32:57 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Albert Onestone:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
Vreemd. Ik denk dat jij een ander internet bezoekt dan ik.
Kan zomaar gebeuren.
Link maar eens naar een website die bewijst dat Adlof Hitlers pappie door de echtgenoot van zijn oma is verwekt?
Klaar.

Wat heeft Adlof Hitler met dit verhaal te maken?

Nou, het ging over het vraagstuk of Adolf Hitler een bastaard was van een Rothschild. Dat je dat nu al schijnt te zijn vergeten pleit niet voor je IQ.
Misschien ben je wel een overheidstrol?
Oh, Adolf.
Ik wacht eigenlijk op de onderbouwing van jouw claim, jij komt met een boude bewering.
Maar lees ondertussen op je gemak http://nl.wikipedia.org/wiki/Alois_Hitler_sr. lees vooral het stukje over DNA.
Maar allicht zullen volgens jou de Rothschilds de wiki-pagina hebben laten bewerken...

Je vraagt naar de bekende weg. Wiki kan door iedereen worden herschreven. Het is maar wie aan de touwtjes trekt. Op Wiki staat nog steeds dat de gemene Duitsers 6 miljoen joden hebben vergast: http://nl.wikipedia.org/wiki/Holocaust
Terwijl de plaquette aan de poort bij Auswitsch in de loop der jaren van 4,2 miljoen terug is gegaan naar 1,5 miljoen. En zelfs dat is discutabel.

Je bent het toonbeeld van de nitwit of de trol.
Ik verspil geen tijd meer aan je.
If you choose not to decide, you still have made a choice.
Op 17-07-2014 0:39:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
avondwandelaar:
Albert Onestone:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
Vreemd. Ik denk dat jij een ander internet bezoekt dan ik.
Kan zomaar gebeuren.
Link maar eens naar een website die bewijst dat Adlof Hitlers pappie door de echtgenoot van zijn oma is verwekt?
Klaar.

Wat heeft Adlof Hitler met dit verhaal te maken?

Nou, het ging over het vraagstuk of Adolf Hitler een bastaard was van een Rothschild. Dat je dat nu al schijnt te zijn vergeten pleit niet voor je IQ.
Misschien ben je wel een overheidstrol?
Oh, Adolf.
Ik wacht eigenlijk op de onderbouwing van jouw claim, jij komt met een boude bewering.
Maar lees ondertussen op je gemak http://nl.wikipedia.org/wiki/Alois_Hitler_sr. lees vooral het stukje over DNA.
Maar allicht zullen volgens jou de Rothschilds de wiki-pagina hebben laten bewerken...

Je vraagt naar de bekende weg. Wiki kan door iedereen worden herschreven. Het is maar wie aan de touwtjes trekt. Op Wiki staat nog steeds dat de gemene Duitsers 6 miljoen joden hebben vergast: http://nl.wikipedia.org/wiki/Holocaust
Terwijl de plaquette aan de poort bij Auswitsch in de loop der jaren van 4,2 miljoen terug is gegaan naar 1,5 miljoen. En zelfs dat is discutabel.

Je bent het toonbeeld van de nitwit of de trol.
Ik verspil geen tijd meer aan je.

Gaap. In plaats van met onderbouwing te komen van je beweringen strooi je alleen maar met rode haringen. Je bent niets anders dan een buikspreekpop van het samenzwerings-establishment.

we vliegen er weer eens lekker in
Op 17-07-2014 0:48:19 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Albert Onestone: Wat heb ik nu gezegd? Onze dialoog is ten einde. Omdat het een monoloog was.
If you choose not to decide, you still have made a choice.
Op 17-07-2014 1:15:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Yochem: Volgens mij heeft het meer van doen, dat de Verenigde Staten nu langzaam in gaan zien dat de schuld hun te groot aan het worden is en dat ze bereid zijn om de Dollar in de toekomst op te laten gaan in een wereldse valuta, die hoogstwaarschijnlijk dan vanuit China of de gezamenlijke BRIC landen moet komen.

Zou wel jammer zijn als de Dollar van het wereldtoneel zou verdwijnen, want dan verdwijnt er ook een klein beetje Nederlandse geschiedenis. De naam Dollar komt namelijk van de oude Nederlandse valuta Daalder. Houden we straks alleen nog de Jan en Kees over van de Yankees.
Met wetenschap houdt de mensheid zich voor de gek, totdat het tegendeel bewezen is...
Op 17-07-2014 1:32:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
avondwandelaar:
Albert Onestone:
Vreemd. Ik denk dat jij een ander internet bezoekt dan ik.
Kan zomaar gebeuren.
Link maar eens naar een website die bewijst dat Adlof Hitlers pappie door de echtgenoot van zijn oma is verwekt?
Klaar.

Wat heeft Adlof Hitler met dit verhaal te maken?

Nou, het ging over het vraagstuk of Adolf Hitler een bastaard was van een Rothschild. Dat je dat nu al schijnt te zijn vergeten pleit niet voor je IQ.
Misschien ben je wel een overheidstrol?
Oh, Adolf.
Ik wacht eigenlijk op de onderbouwing van jouw claim, jij komt met een boude bewering.
Maar lees ondertussen op je gemak http://nl.wikipedia.org/wiki/Alois_Hitler_sr. lees vooral het stukje over DNA.
Maar allicht zullen volgens jou de Rothschilds de wiki-pagina hebben laten bewerken...

Je vraagt naar de bekende weg. Wiki kan door iedereen worden herschreven. Het is maar wie aan de touwtjes trekt. Op Wiki staat nog steeds dat de gemene Duitsers 6 miljoen joden hebben vergast: http://nl.wikipedia.org/wiki/Holocaust
Terwijl de plaquette aan de poort bij Auswitsch in de loop der jaren van 4,2 miljoen terug is gegaan naar 1,5 miljoen. En zelfs dat is discutabel.

Je bent het toonbeeld van de nitwit of de trol.
Ik verspil geen tijd meer aan je.

Gaap. In plaats van met onderbouwing te komen van je beweringen strooi je alleen maar met rode haringen. Je bent niets anders dan een buikspreekpop van het samenzwerings-establishment.Prachtige eindtekst
ech?
Op 17-07-2014 9:57:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh:
Yochem:

Zou wel jammer zijn als de Dollar van het wereldtoneel zou verdwijnen, want dan verdwijnt er ook een klein beetje Nederlandse geschiedenis. De naam Dollar komt namelijk van de oude Nederlandse valuta Daalder. Houden we straks alleen nog de Jan en Kees over van de Yankees.


ALLES IS WAAR
Op 17-07-2014 12:32:04 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
denker: Wel grappig deze discussie over de Rothshilds en hun invloed op de wereldgeschiedenis.
Ook grappig dat de aangedragen wiki pagina's ineens niet meer bereikbaar schijnen te zijn, tenminste kon ik er zoëven niet meer op komen.
Dat mensen niet waar willen hebben wie waar en welke invloeden heeft, die moeten dan maar eens denken aan het lot van JFK.
Het kapitaal van R..... regeert de wereldpolitiek.

Wie bewijzen hiervoor wil hebben kijkt maar eens rond in de wereld en je zult schrikken.

Op 17-07-2014 13:08:26 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Homo sapiens non urinat in ventum
Op 18-07-2014 10:18:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
DeSchaduw:
denker:
Wel grappig deze discussie over de Rothshilds en hun invloed op de wereldgeschiedenis.
Ook grappig dat de aangedragen wiki pagina's ineens niet meer bereikbaar schijnen te zijn, tenminste kon ik er zoëven niet meer op komen.
Dat mensen niet waar willen hebben wie waar en welke invloeden heeft, die moeten dan maar eens denken aan het lot van JFK.
Het kapitaal van R..... regeert de wereldpolitiek.

Wie bewijzen hiervoor wil hebben kijkt maar eens rond in de wereld en je zult schrikken.


Waarom zou iemand het merkwaardig moeten vinden dat de grootste financiers ter wereld in de belangrijkste bedrijven investeren?
Ik zeg wat ik denk. Daarom ben ik vaak stil.
Op 18-07-2014 20:58:24 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 18-07-2014 22:15:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden: Hmmm je zou haast gaan denken:
Geen Big Reset zonder oorlog
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 21-07-2014 19:44:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Chris de Boden:
Hmmm je zou haast gaan denken:
Geen Big Reset zonder oorlog


Jawel: met knoflook, op de juiste plaats (te vinden door een mail te sturen.... en centjes.... en drukpunten..... en.... .)
Reset gegarandeerd, alles genezen.

(bericht gewijzigd op 21/7/2014 19:49)
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 21-07-2014 19:49:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Chris de Boden:
Luk:
Chris de Boden:
Hmmm je zou haast gaan denken:
Geen Big Reset zonder oorlog


Jawel: met knoflook, op de juiste plaats (te vinden door een mail te sturen.... en centjes.... en drukpunten..... en.... .)
Reset gegarandeerd, alles genezen.

Was dat niet meneertje Anton Soetens die met knoflook de boel reset???
Linux=Technisch lego voor volwassenen. Project SteviaLX 1404 v1.0
Op 21-07-2014 20:01:33 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sint Joris: numerologisch gezien staat 2014 voor 7 en in de 7e maand zijn er drie dagen die ook op 7 uitkomen (7, 16 en 25) dus om op 7/7/7 uit te komen hebben we alleen komende vrijdag nog als datum voor de reset.
Kom maar op.
It would have been better if Newton had contemplated how the apple got up there in the first place
Op 22-07-2014 3:56:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden