"Ongeveer drie miljoen Duitse tienermeisjes krijgen een oproep om deel te nemen aan een massavaccinatie tegen baarmoederhalskanker. De Duitse vaccinatiecommissie heeft geadviseerd alle meisjes tussen twaalf en zeventien jaar in te enten. Dit meldden Duitse media afgelopen woensdag".

Dit nieuwsbericht kun je op twee manieren lezen. De blijmoedigen onder ons zien er weer een stapje verder in om de mensheid te beschermen tegen ziekten en de wereld weer wat mooier te maken. Paranoïde geesten, zoals ik, die hoewel geloven in de individuele goedheid van de mens maar zeker niet als die mensen zich verenigen in regeringen, bedrijven of andere clubjes met een agenda zien hun angsten weer een stapje verder bewaarheid. Lees onderstaande bericht en bepaal dan zelf tot welke groep u wilt behoren.


( een nanochip tussen rode bloedlichaampjes.. zo klein dus )

Vaccinatie, de truuk op te chippen?

"..Hun doel is om elk mens op de planeet te microchippen en elk kind vanaf de geboorte. Dit is geen science fiction. Het gebeurt al. Natuurlijk komen ze daar niet mee naar buiten en zijn ze daar niet eerlijk over, omdat ze weten dat veel mensen zich ertegen zullen verzetten (nou ja, sommigen dan toch). Ze doen het stap voor stap om het werkelijke spel verborgen te houden. Ze beginnen met het microchippen van dieren, eerst vrijwillig en nu vaak per wet, dezelfde methode wordt bij mensen gebruikt".

Bovenstaand citaat komt uit de mond van Davic Icke. Icke is auteur van verschillende boeken en publicaties waarin hij probeert achter het masker van de machthebbers te kijken. Veelal vermakelijk lectuur met een hoog science fiction gehalte. Maar zoals altijd is de werkelijkheid vaak erger dan de duisterste fantasie.

Inmiddels is wel duidelijk dat machthebbers graag het volk willen controleren de huidige stand der techniek staat dat ook toe. zo is er al veel geschreven over de onderhuidse chip, de RFID. Natuurlijk laat een beetje weldenkend mens zich niet zomaar chippen en dat weten machthebbers ook.

Maar de techniek staat niet stil en inmiddels bestaan er al nanochips. Een nanometer is een miljardste van een meter, piepklein dus. De vraag is alleen "hoe krijg je zo'n klein chippie bij mensen ingebracht". De oplossing is heel simpel; 'creëer een behoefte en vervul die'. En we weten allemaal dat in de top 10 van behoeften op de eerste plaats gezondheid staat. Dus waarom zouden machthebbers niet heimelijk nanochipjes verstoppen in vaccinaties?

Spookverhalen?

Milton William Cooper, oud-marinier en topfunctionaris is het Amerikaanse leger schreef in zijn boek 'Behold a pale horse" dat men al in ver gevorderd stadium bezig was om plannen te maken om iedereen te chippen. Niets nieuws dus. Maar hij merkt ook terloops op dat er aan inentingsprogramma’s gewerkt wordt waarbij men ongemerkt chips in de entstof verwerkt. Science fiction?

Pofessor Jean-Pierre Petit (CNRS, Centre national de la Recherche Scientifique) waarschuwde ook al voor de 'nieuwere generaties vaccins' waarbij nanotechnologie wordt ingezet. Petit wijst erop dat er inmiddels een systeem voorhanden is om mensen via vaccinatie te chippen zonder dat ze het weten.

Petit staat niet alleen. Ook hoogleraar astrofysica aan de universiteit van Cambridge, Martin Rees, waarschuwt in zijn boek 'Onze Eeuw' voor de grote gevaren van bio-, cyber- en nanotechnologie.

Ook Marcel Messing waarschuwt voor de gevaren van nanochippen via vaccinatie. Sla zijn boek "worden wij wakker" er nog maar eens op na. Met betrekking tot door nanochips geïnfecteerde vaccins schrijft hij;

"De Global Alliance for Vaccines and immunization (GAVI) is een wereldomspannende organisatie (gelanceerd in 1999) die gelieerd is aan een aantal bekende organisaties die zich paradoxaal genoeg ook inzetten voor geboortecontrole: de Rockefeller Foundation, de Bill and Melinda Gates foundation, de Verenigde Naties (VN), de wereldbank, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de westerse regeringen".

En daarmee zijn we weer terug bij David Icke die achter de glimlachende gezichten van de o zo nobel lijkende partijen duivelse praktijken ziet.

Niet paranoïde?

Natuurlijk kun je de snode plannen om stiekem vaccinaties te infecteren met nanochips naar het rijk der fabelen verwijzen. Maar overweeg dan eens dit;

Désirée L. Röver publiceert al jaren artikelen over de schadelijke invloed van vaccinatie en legt tevens een relatie met de machtselite die met de farmacie verbonden is. U kunt bijvoorbeeld hier een Nederlandstalige versie van haar hand met de veelzeggende titel; "vaccinatie Het failliet van een mythe" nalezen.

Maar ook Johan van Dongen liet ons in zijn boek "Pleidooi voor de aap" al aan de hand van onderzoeken zien dat vaccineren een hoogst twijfelachtige en gevaarlijke bezigheid is die uiteindelijk meer slachtoffers maakt dan mensen redt.

Terug naar: ‘Verplicht vaccinatie baarmoederhalskanker’

Artikel uit de Volkskrant:

AMSTERDAM - De Europese Unie moet verplichten dat meisjes van 11 of 12 jaar worden gevaccineerd tegen het virus dat baarmoederhalskanker veroorzaakt. Het medische tijdschrift The Lancet dringt daar deze week op aan in een hoofdredactioneel commentaar. 
 
Vorige week heeft de Europese Commissie het eerste vaccin tegen het humaan papillomavirus (HPV) toegelaten. Het middel, Gardasil van Samofi, mag worden gebruikt voor meisjes van 9 tot 15 jaar en vrouwen van 16 tot en met 26.

Het biedt bescherming tegen de twee gevaarlijkste virussen HPV-16 en -18, die 70 procent van de gevallen van kanker aan de baarmoeder veroorzaken. Ook helpt het middel bescherming tegen twee andere minder fatale HPV-types, die circa 90 procent van alle vaginale wratten veroorzaken.

Gardasil werd eerder dit jaar al in Amerika toegelaten. In de Amerikaanse staat Michigan is vorige maand een wet aangenomen die vaccinatie verplicht stelt voor alle meisjes van 11 en 12 jaar oud.

Volgens The Lancet is dat een voorbeeld dat de lidstaten van de EU meteen moeten navolgen. ‘Voor een effectieve uitbanning van HPV moeten alle adolescenten worden ingeënt’, aldus het tijdschrift.

Wel moet overwogen worden ook adolescente jongens in te enten, aldus The Lancet. Vaccinatie van alleen meisjes is volgens modelstudies 25 tot 40 procent minder effectief in het terugdringen van het virus.

Nobel streven?

Wat is nu eigenlijk de noodzaak van deze vaccinatie? In de Bondsrepubliek worden jaarlijks 6500 vrouwen getroffen door de ziekte, 1600 daarvan sterven, aldus media. Hoewel het vreselijk is voor de individuele betrokkenen is het goed te realiseren dat Duitsland minimaal 82,6 miljoen inwoners kent. Statistisch gezien praten we dus over een heel klein deel dat ten gevolge van baarmoederhalskanker overlijdt. Rechtvaardigt dat een massale verplichte vaccinatie terwijl de heilzame werking twijfelachtig is en mogelijk de integriteit van het lichaam wordt geschonden?

Prioriteiten stellen.

Volgens mij zijn er wel andere prioriteiten voor de 'we hebben het goed met u voor' machthebbers, wat dacht u bijvoorbeeld hiervan:

Ongeveer 5 % van de bevolking lijdt aan depressie die behandeling vereist. (15-20 miljoen mensen in Europa). Van deze groep overlijdt jaarlijks 15% aan zelfmoord ten gevolge van depressie. (zwijgen we maar over het eerder overlijden door aan depressie gerelateerde hart- en vaatziekten.) In 2000 bedroeg het sterftecijfer door suïcide 16 per 100.000 inwoners. (een toename van 60% over een periode van 45 jaar!) Zelfmoord haalt de top 3 van doodsoorzaken in de leeftijdscategorie 15 tot 45 jaar. Slechts 10% van de patiënten krijgt adequate behandeling. (bron)

Als machthebbers het echt goed met u voor zouden hebben dan zouden ze wel streven naar 'het recht om gelukkig te zijn' maar ja kennelijk is dat te hoog gegrepen.

Verplichte vaccinatie, bent u voor of tegen?

UPDATE:

Terwijl men in Duitsland al begonnen is en in Nederland de discussie op gang komt gaat Italië over tot het gratis verstrekken van het vaccin. Wie betaald dat eigenlijk of is de Italiaanse regering zo vrijgevig geworden?

Gratis kankervaccin voor Italiaanse meisjes

AMSTERDAM - In Italië is het sinds woensdag voor vrouwen mogelijk een vaccinatie tegen het humaan papillomavirus (HPV) te krijgen. Meisjes van 12 kunnen gratis worden gevaccineerd tegen HPV, oudere meisjes en vrouwen moeten ervoor betalen.

HPV kan baarmoederhalskanker veroorzaken en de vaccinatie tegen het seksueel overdraagbare virus werkt volgens experts het best als zij wordt toegediend voordat meisjes seksueel actief worden.

Italië is het eerste land in de Europese Unie dat het vaccin gratis aanbiedt aan jonge meisjes. Mannen die besmet zijn met HPV krijgen hiervan zelden kanker.

UPDATE 3 juni 2007: De propaganda voor de vaccinatie blijft ons bereiken blijkt uit onderstaand persbericht, let ook op het gegoochel met de getallen:

'Vaccin tegen baarmoederhalskanker redt veel levens'

LONDEN - Als alle meisjes en jonge vrouwen worden gevaccineerd tegen het virus hpv, dat baarmoederhalskanker kan veroorzaken, zou het aantal gevallen van de ziekte met meer dan de helft worden gereduceerd. Dat blijkt uit een nieuwe studie naar het vaccin Gardasil dat nu op de markt is. Het onderzoek, waaraan 20.000 vrouwen meededen, is gepubliceerd in het tijdschrift The Lancet.

Uit het onderzoek blijkt dat als meisjes die nog niet seksueel actief zijn worden ingeënt, zij beschermd worden tegen 99 procent van de mogelijke infecties met hpv. Voor jonge vrouwen die minder dan vijf seksuele partners hebben gehad, betekent het vaccin een bescherming tegen 44 procent van de infecties.

In Nederland, zowel als in andere Europese landen en in de VS, is de overheid nog bezig te bekijken op welke manier en wie moet worden gevaccineerd. Het College voor Zorgverzekeringen (CVZ) adviseerde onlang aan minister Ab Klink (Volksgezondheid) om het vaccin niet in de basisverzekering op te nemen. Aldus het bericht.

Waarom wil het CVZ het vaccin niet in de basisverzekering? Hoeveel procent bescherming biedt het vaccin als men meer dan 5 seksuele partners heeft gehad? Welke bijwerkingen werden geconstateerd? Allemaal vragen waar het bericht over zwijgt.

De beste anti-reclame komt van Gardasil zelf.

Vaccin producent Merck, makers van Gardasil laat zelf het volgende weten (nou weten.. ze laten weten weinig te weten) en ik quote:

...Het is niet bewezen dat preventieve vaccins echt tegen kanker beschermen en het zal nog tientallen jaren duren voordat dit kan worden vastgesteld.

...De follow-up van beide preventieve vaccins is van korte duur (max. 60 maanden). De beschermende antilichaam titers blijven constant in deze periode. De vraag is hoe lang een dergelijke bescherming uiteindelijk blijft bestaan.

...Met toename van de leeftijd zijn titers die bereikt worden door vaccinatie lager dan bij jonge meisjes. Op alle leeftijden zijn de antilichaam titers na vaccinatie echter hoger in vergelijk met titers na een natuurlijke infectie.. Het is nog onduidelijk hoe hoog titers moeten zijn en blijven om infectie te voorkomen.

...De vaccins beschermen alleen tegen HPV16 en HPV18, samen verantwoordelijk voor 70% van de cervixcarcinomen. Er zijn aanwijzingen voor kruisbescherming tegen vooral HPV typen in dezelfde fylogenetische tak (16), maar er zal geen 100% dekking worden verkregen. Of andere virustypes in de afwezigheid van HPV16 of 18 een groter gevaar zullen gaan vormen is op dit moment evenmin bekend.

...De onwetendheid over het gedrag van andere HPV typen waartegen het vaccin niet beschermt.

...Effectiviteit van vaccinatie van jongens en mannen is nog onvoldoende duidelijk.

De bijsluiter zelf kan men bij Gardasil alleen on-line bekijken als men het EU nummer invult dat op de verpakking staat. Jammer.

UPDATE 23/01/08: "Opgelet met de hype die momenteel bestaat rond het vaccin tegen baarmoederhalskanker", zo waarschuwen zowel het Federaal Geneesmiddelenagentschap en het Belgisch centrum voor farmacotherapeutische informatie in de krant De Morgen.

"We weten nog niet alles over het vaccin. Zo is de beschermingsduur niet gekend. De gegevens gaan maar over een periode tot 5 jaar na vaccinatie." Bovendien zijn nog niet alle virustypes in het vaccin opgenomen. Dat betekent ook dat nog niet geweten is hoe die virustypes zullen evolueren: worden ze resistent of niet?

De waarschuwing komt er na een grootschalige (en mogelijk illegale) campagne in de vrouwenbladen Flair, Libelle en Evita. De zogenaamde baarmoederhalskrant stond vol getuigenissen van experts, patiënten en vrouwen die zich hadden laten vaccineren.

De lezeressen kregen ook een brief waarin hen werd aangeraden zich te laten vaccineren. De krant bevatte ook een advertentie voor GlaxoSmithKline, niet toevallig de producent van één van de twee vaccins die in België op de markt zijn.

Cerverix, het vaccin van GlaxoSmithKline, wordt momenteel nog niet terugbetaald terwijl dat bij Gardasil wel het geval is. Voor Cerverix loopt de aanvraag nog, maar dat hield GlaxoSmithKline niet tegen om 20.000 gratis staaltjes aan de huisartsen te bezorgen. Waarde van elk staaltje: 140 euro.

Uit cijfers van het Instituut voor Medische Statistiek (IMS) die De Morgen kon inkijken, blijkt dat van het vaccin Gardasil, dat intussen terugbetaald wordt, alleen al de laatste drie maanden van vorig jaar ongeveer 212.000 stuks geleverd werden. Dat zijn er niet veel minder dan het aantal Belgische meisjes tussen 12 en 16 jaar. Het zijn cijfers die aangeven dat de hele sensibiliseringscampagne haar doel heeft bereikt.

Het vaccin lijkt te werken bij meisjes tussen 12 en 16 jaar die nog niet seksueel actief zijn. Voor die groep wordt het vaccin ook volledig terugbetaald (de effecten op langere termijn zijn bij deze groep niet bekend). Of er ook een effect is bij reeds seksueel actieve vrouwen is niet bekend. Wie zich op latere leeftijd toch laat vaccineren, draagt de volledige kost (voorlopig nog?) zelf.

Intussen staan de nieuwe vaccins ook op de lijst van 76 nieuwe actieve bestanddelen waarvoor het Federaal Geneesmiddelenagentschap aan artsen en apothekers extra waakzaamheid vraagt. Die lijst heeft tot doel ongewenste neveneffecten van het geneesmiddel in kaart te brengen. Aldus het artikel.


Meer weten over de zin en onzin vanvaccineren klik hier.

 

Ganzfeld: Oke dan. Leuk te lezen dat Gardasil zelf zo lekker vaag is. Hoe kunnen ze zo een product waar we zo weinig over weten als verplichte vaccinatie voorstellen?

Temeer dat de effectiviteit te verwaarlozen is. Tsssssss.

Ik voorzie een tweede Softenon kwestie over enkele jaren als blijkt dat het vaccin toch niet zo veilig was.
Op 03-06-2007 0:09:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
spar: Ik had weer zo'n ellenlange post met kritiek maar er ging weer wat mis.

Bij deze ga ik hier ook niet meer zo vaak komen, ik vind de kwaliteit achteruit hollen, curieuze feiten over het hart? Wonderlijke wegen van de vagina? En dan dit, een artikel, het is geen eens een artikel, het is een opsomming van quotes, niets toevoegende verhaaltjes en desinfo. voorbeeld;
"Désirée L. Röver publiceert al jaren artikelen over de schadelijke invloed van vaccinatie en legt tevens een relatie met de machtselite die met de farmacie verbonden is. U kunt bijvoorbeeld hier een Nederlandstalige versie van haar hand met de veelzeggende titel; "Vaccinatie Het failliet van een mythe" nalezen."

O? Dus? Is het de bedoeling dat ik die artikelen zelf maar ga lezen dan? Je had geen samenvatting kunnen geven? Ze legt een relatie? Dat is pas lekker vaag. Het volgende van Messing komt bij mij gewoonweg infantiel over, samen met alle 200 vetgedrukte woorden.

Matige blogs met ontzettend weinig inbreng van de schrijver zelf. Hier een quote, daar een quote, daar een verhaal en hier een verhaal, dit moet vet, dat moet vet, hier en daar een link en hup, een GW artikel.
Op 03-06-2007 13:32:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld:
spar:

Ik had weer zo'n ellenlange post met kritiek maar er ging weer wat mis.

Bij deze ga ik hier ook niet meer zo vaak komen, ik vind de kwaliteit achteruit hollen, curieuze feiten over het hart? Wonderlijke wegen van de vagina? En dan dit, een artikel, het is geen eens een artikel, het is een opsomming van quotes, niets toevoegende verhaaltjes en desinfo. voorbeeld;
"Désirée L. Röver publiceert al jaren artikelen over de schadelijke invloed van vaccinatie en legt tevens een relatie met de machtselite die met de farmacie verbonden is. U kunt bijvoorbeeld hier een Nederlandstalige versie van haar hand met de veelzeggende titel; "Vaccinatie Het failliet van een mythe" nalezen."

O? Dus? Is het de bedoeling dat ik die artikelen zelf maar ga lezen dan? Je had geen samenvatting kunnen geven? Ze legt een relatie? Dat is pas lekker vaag. Het volgende van Messing komt bij mij gewoonweg infantiel over, samen met alle 200 vetgedrukte woorden.

Matige blogs met ontzettend weinig inbreng van de schrijver zelf. Hier een quote, daar een quote, daar een verhaal en hier een verhaal, dit moet vet, dat moet vet, hier en daar een link en hup, een GW artikel.


Volgens mij, maar ik kan het natuurlijk fout hebben, is GW een blog site. Één van de kenmerken van bloggen is het kort weergeven van de ins en outs van een bepaald topic met verwijzingen. Persoonlijk vind ik het nog knap hoe men telkens weer met een minimum aan teksten zo'n groot gebied weet te bestrijken.

Quote hier en quote daar, gelukkig wel. Aan meningen van auteurs alleen heeft men niet zoveel. Er zijn al genoeg 'jan muldertjes' op deze wereld die het beter weten.

Voor de verdieping, achtergronden en historie over het onderwerp verwijst deze auteur onder zijn stuk naar een zwaarder artikel.

Dus wat is je probleem?

Nou ja, we zullenje missen hier, dag spar.
Op 03-06-2007 14:09:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
SR:
Bert Vanslagmulders:

De vaccins beschermen alleen tegen HPV16 en HPV18...


Volgens CVZ beschermt Gardasil tegen wel 4 (!) typen HPV: namelijk 6, 11 16 en 18.
Het CVZ zegt: "Het humaan papillomavirus is seksueel
overdraagbaar en zeer besmettelijk. Van dit virus zijn er meer dan 100 typen geïdentificeerd."

Hoewel type 16 en 18 samen goed zijn voor ca 70% van de baarmoederhalskanker heeft deze kanker een incubatietijd van 10 tot 15 jaar na HPV infectie!

De beschermingsduur van het middel Gardasil is effectief aangetoond tot 4,5 jaar: lekker vaccin als de incubatie tijd 2x zo lang is....


(bericht gewijzigd op 4-6-2007 16:37:47)
Op 04-06-2007 16:29:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
SR: Shit, vorige bericht weg. Nog een keer

Bert Vanslagmulders:

Waarom wil het CVZ het vaccin niet in de basisverzekering?


Omdat ze enerzijds zeggen:
"De doelmatigheid van dit middel is onvoldoende onderbouwd."

en anderzijds:
"Om de bevolking voldoende bescherming te bieden tegen een infectie met HPV is een hoge vaccinatiegraad essentieel. Dit is nodig om de verspreiding van de besmetting tot een minimum te beperken. Een landelijke vaccinatie is hierbij meer passend.
Het GVS heeft een individuele aanspraak als invalshoek en is voor een collectieve preventie als deze geen geëigend instrument. Daarom adviseert het CVZ u het middel Gardasil® niet op te nemen op bijlage 1 van de Regeling zorgverzekering.
Met het oog op de doelmatigheid verdient een collectieve organisatievorm, zoals die van het Rijksvaccinatieprogramma, de voorkeur."

Bron:
http://www.cvz.nl/resources/cfh0714%20papillomavirusvaccin-Gardasil%20brief_tcm28-23114.pdf (pdf)
Op 04-06-2007 16:41:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld:
marga:

De eerste slachtoffers van vaccinatie tegen baarmoederhalskanker zijn al gevallen;

http://www.news.com.au/story/0,23599,22860011-421,00.html


Heel goed Marga...

En de eerste advocaten ruiken al al big money voor een lawsuit tegen Gardasil (Merck) http://www.consultwebs.com/gardasil-HPV-lawsuits.html
Op 04-12-2007 18:57:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Magnentius:

Als we allemaal de benenwagen nemen dan kunnen we TIENDUIZENDEN verkeersslachtoffers redden!!! Waar wachten we nog op? Het is een samenzwering!

Waar slaat dat nou weer op?

(bericht gewijzigd op 24-1-2008 18:35:44)
Op 24-01-2008 18:35:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
he:

Lol, ja wat floortje nu weer uitkraamt komt me niet echt bekend voor, maar ben gelukkig ook niet dagelijks bezig met de ins en outs van het RVP. En inderdaad, afgaande op haar andere reacties, zal het niet veel zinnigs zijn. Ook nu weer heeft ze sowieso een leuke "Ja ik lees ook kranten ja en dat stond toch echt erin."

We weten allemaal, als het in de krant staat, is het waar...

Als het een verslag is van wat de gezondheidsraad aan de minister heeft geadviseerd, is de kans dat het waar is tamelijk groot. Je zit een beetje onder het door jezelf gesuggereerde niveau te redeneren beste vriendin.
'Don't forget rule number 6'
Op 21-03-2008 11:59:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: F.Floor beweert niets meer dan dat wat hij in de krant gelezen heeft.
'Don't forget rule number 6'
Op 21-03-2008 14:08:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
he:

Ik heb gehoord dat kinderen in heel Nederland dagelijks wordt blootgesteld aan HYDRODIOXIDE!!!!!!!!! Aan HYDRODIOXIDE gaan DAGELIJKS mensen DOOD!!!! Hoe lang kunnen we dit nog TOESTAAN?????

Linkje(s)?
Of geblaat?
Fruit dan?
Op 28-03-2008 23:21:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
marga:

he:

Ik heb gehoord dat kinderen in heel Nederland dagelijks wordt blootgesteld aan HYDRODIOXIDE!!!!!!!!! Aan HYDRODIOXIDE gaan DAGELIJKS mensen DOOD!!!! Hoe lang kunnen we dit nog TOESTAAN?????

Hmm bedoel je soms H2O oid


Diwaterstofoxide?

Ja zeer schadelijk, mits verkeerd gebruikt..

http://nl.wikipedia.org/wiki/Water_%28molecuul%29
Fruit dan?
Op 29-03-2008 0:04:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ward Aal: Moeders houdt uw dochters binnen!

Ward
Op 01-04-2008 23:50:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
freddie-v-ierse: Als eerste wil men een chip inbrengen zonder medeweten van het individu, is of zal dit in de nabije toekomst geen probleem vormen.
Er zijn genoeg manieren om dit b.v. via een air-b. virus te bereiken.
Maar dat zal de toekomst niet brengen, men moet denken aan een nanotechnologie op atomaire schaal in samenwerking met genetische
correctie.
Alle mensen zullen wetens en willend worden aangestuurd, elke ziekte of aanval wordt in principe voor de oorsprong onderschept.
Of ik voor dit handelen ben, "nee niet echt, " maar stel me deze vraag niet als blijkt dat kanker als alternatief overblijft.
Op 18-08-2008 13:27:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: "Update 27-8-2008:

'Invoering vaccin baarmoederhalskanker niet zinvol' "

Een plotselinge inval van gezond verstand, zomaar!
'Don't forget rule number 6'
Op 27-08-2008 16:04:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Debsy: Heb ik wat gemist?
Deze vaccinatie wordt toch niet verplicht?
Op 04-12-2008 22:19:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
VJB: Zelf ben ik verre van dol op vaccinaties. Ik vertrouw ook oprechte wetenschappers niet (laat staan onoprechte) omdat ze mijns inziens bijna altijd een veel te hoge pet op hebben van hun eigen kunnen. Ja, ze zijn knap, ze kunnen veel maar overzien de consequenties niet. Bijwerkingen blijken pas als het te laat is of komen niet eens aan het licht omdat er nog zo veel andere factoren een rol spelen die de zaken vertroebelen. Ook de brandstofmotor zou je als een wetenschappelijke blunder kunnen zien. De bedoeling was (o.a.) dat we na gedane arbeid, bijvoorbeeld op zondag, allemaal in een eigen tuffertje lekker tot diep in de vrije natuur konden doordringen om daar heerlijk gezond te ontspannen en de innerlijke batterij weer op te laden. Maar het brandstofmotortje heeft die vrije natuur zo goed als verwoest... En dit is maar een van de vele voorbeelden van wetenschappelijk blunderen. Tsja, wetenschappers krijgen nou eenmaal al snel een verblindende kick zodra ze sensationele ontdekkingen doen. Ik ben alleen ingeënt tegen TBC en dat dan alleen nog omdat mijn moeder een tijd aan die ziekte heeft geleden. Mijn ouders (met antroposofische achtergrond) zagen dat 'overheidsgeprik' niet zitten. Ik vermoed dat ik daarom ondanks mijn lang niet altijd gezonde levensstijl, toch over een goede gezondheid beschik! Hoe dan ook, volgens mij kun je inentingen nog altijd weigeren? Ik heb gezocht op 'verplichte vaccinaties' e.d. maar kon er geen vinden (behalve voor als je op reis gaat naar verre landen). Wat ik wel vond is dat je in Nederland het recht hebt om vaccinaties te weigeren en ik denk dat we ons er sterk voor moeten maken dat dat zo blijft!
Op 12-12-2008 17:22:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: http://www.nvkp.nl/nieuws/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=165&tx_ttnews%5BbackPid%5D=36&cHash=b71b1c853a

29-01-09Kennis over HPV-vaccinatie verontrustend laag
Ouders zijn slecht geïnformeerd over de aankomende HPV-vaccinatie. Dit blijkt uit onderzoek van Nijmeegse studenten Biomedische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit. Het HPV-vaccin wordt per september 2009 in het Rijksvaccinatieprogramma opgenomen voor 12-jarige meisjes ter voorkoming van baarmoederhalskanker. Er zijn artsen die hoge verwachtingen hebben van dit vaccin. Maar er is een groep wetenschappers met grote twijfels.


Een van die twijfelaars is kankerepidemioloog prof. Floor Van Leeuwen van het Nederlands Kanker Instituut. Zij is het oneens met de snelle invoering van het vaccin vertelde ze in het televisieprogramma Zembla op 19 oktober 2008. ‘We weten nog niet of het vaccin echt wel baarmoederhalskanker voorkomt, we weten niet of het vaccin ernstige bijwerkingen heeft en we weten ook niet of er herhaalvaccinaties nodig zijn’. Het advies van de Gezondheidsraad om het HPV-vaccin in het Rijksvaccinatieprogramma op te nemen vinden wij als onderzoekers dan ook onvoldoende onderbouwd.
lees meer op de link
Op 01-03-2009 1:10:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ton: Wij zijn zeer verheugd dat NOVA-TV aandacht heeft besteedt (26 februari 2009) aan dit zeer omstreden, ONZINNIGE en VERWERPELIJKE HPV vaccin en zijn verder van mening dat het de morele plicht is van ALLE MEDIA om de bevolking op een OBJECTIEVE en EERLIJKE manier te informeren omtrent deze heikele aangelegenheid! Velen (media) willen, durven, of mogen hier blijkbaar (nog) geen aandacht aan besteden! Schande!

Het vaccin dat onze minister aan uw/onze dochter(s) wil toedienen, is niet alleen zeer omstreden, het is WELLICHT HET GROOTSTE MEDISCHE SCHANDAAL uit de geschiedenis. Het verschil met de Des en Softenon tragedie nog vers in ons geheugen is dat u NU wordt geïnformeerd. Helaas niet door de medische en/of politieke machthebbers, danwel door de al dan niet gemanipuleerde media, maar door gewone medeburgers, omdat u RECHT HEBT op objectieve informatie waarvan u, zeker in dit geval, niet verstoken mag blijven.

Het is een grof schandaal dat de RIVM wederom doet aan VOLKSVERLAKKERIJ door de weerstand tegen deze VERWERPELIJKE vaccinaties te omschrijven als ‘Indianen- en Broodje Aap verhalen’ wat door veel media klakkeloos is overgenomen!

HET ZIJN ZEKER GEEN INDIANENVERHALEN ZOALS MOGE BLIJKEN UIT EEN UITGEBREID OVERZICHT OP ONDERSTAAND WEBLOG, COMPLEET MET DODENLIJST:

http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com
Op 01-03-2009 22:03:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi: je zou bijna zeggen: farmaceutisch bedrijf = drugspusher
Op 02-03-2009 21:46:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis:
sufi:

je zou bijna zeggen: farmaceutisch bedrijf = drugspusher


Mee eens !!
Let dus op.. laat je niet bang maken
Op 03-03-2009 19:07:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 04-03-2009 11:43:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: Ook de Belgen laten een kritisch geluid horen:

http://www.goedgevoel.be/gg/nl/74/Gezondheid/article/detail/740306/2009/03/04/Gratis-vaccin-tegen-baarmoederhalskanker-in-Vlaanderen.dhtml

citaat:
Kritische stemmen
Maar er zijn kritische stemmen. Eerder al stelde dokter Herman Moeremans van het Syndicaat Vlaamse Huisartsen (SVH) dat, puur wetenschappelijk bekeken, het plaatje niet helemaal klopt. "Van de beschikbare vaccins zijn onderzoeksgegevens bekend tot vijf à tien jaar na de toediening. Het is dus misschien voorbarig om nu al een verhaal te vertellen over levenslange bescherming."

Geen zekerheid
Dokter Peter Van Eyken van het Ziekenhuis Oost-Limburg begrijpt niet dat er zo weinig vragen worden gesteld bij de vaccinatieplannen. Als anatoom-patholoog houdt hij zich dagelijks bezig met het onderzoek van preventieve baarmoederhalsuitstrijkjes. "Of de HPV-vaccinatie deze kanker daadwerkelijk zal voorkomen, moet nog bewezen worden."

"Er gaan minstens tien jaar overheen tussen de HPV-infectie en het ontstaan van kanker. Tot nu toe is alleen bewezen dat het vaccin de vermoedelijke voorloperletsels zou voorkomen. Om zeker te zijn of vaccinatie het beoogde effect zal bereiken, is dus veel meer tijd nodig. Het is in elk geval misleidend om te spreken van een 'vaccin tegen baarmoederhalskanker'."

Einde citaat

Op 05-03-2009 0:01:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: lees dit dan maar eens:
http://www.apothekersnieuws.nl/cervarix-minister-klink-koopt-cervarix%c2%ae-voor-rijksvaccinatieprogramma/1525/comment-page-1/#comment-1888

 Verplicht op 3 March 2009 om 21:26
“geweldig goed nieuws”? Moet je tegen mijn nichtje van 15 zeggen, die na toediening vaccin naar het ziekenhuis kon vanwege ernstige problemen met haar eierstokken.
Sterven bij vaccinatie komt weinig voor, maar komt wel voor, want betekend dat voor hen die wel een vaccin “overleven”?
Dat ze de vaccinatie zonder lichamelijke schade hebben overleeft?
Blijkbaar immuun zijn voor de bijwerkingen?
Zij sterven dus niet, dat is de enige zekerheid, maar ik huiver bij de gedachte aan de gevolgen op langere termijn.

einde citaat
Op 05-03-2009 22:01:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NEO: Ik heb net het artiekel gelezen, ik ben niet verbaasd.
Maar ik wordt er wel wit heet van, waarschijnlijk weten de artsen die de prik zetten ook nog geen eens dat die rommel er in zit.
Lang leven biotech reuzen, NOT
Op 05-03-2009 22:39:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: http://www.ntvg.nl/publicatie/onvoldoende-gronden-voor-opname-van-vac-315598/volledig

Onvoldoende gronden voor opname van vaccinatie tegen Humaan papillomavirus in het Rijksvaccinatieprogramma

I.M.C.M. de Kok, J.W.W. Coebergh, J.D.F. Habbema, M.J.E. Mourits en F.E. van Leeuwen

Minister Klink van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wil vanaf september 2009 starten met het landelijk vaccinatieprogramma tegen het Humaan papillomavirus (HPV). Dat blijkt uit zijn brief aan de Tweede Kamer van 8 juli jongstleden (www.minvws.nl/kamerstukken/pg/2008/vaccinatie-tegen-baarmoederhalskanker.asp). Hij volgt hiermee het advies van de Gezondheidsraad op om HPV-vaccinatie voor 12-jarige meisjes in het Rijksvaccinatieprogramma op te nemen. Voor meisjes van 13-16 jaar oud wordt door de raad een inhaalprogramma geadviseerd. 1 Onlangs gingen Van Rossum et al. in dit tijdschrift in op de achtergronden van deze vaccinatie. 2

Lees verder , klik op de link
Op 05-03-2009 23:02:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: lees op de link de onderstaande reactie!!

http://kassa.vara.nl/portal?_scr=forum_dialoog&frm=461635&cat=25474&pid=4

06-03-09
Goedenavond,

1193 meisjes uit Den Haag krijgen een 'herkansing', nadat de éérste inenting door een te koud vaccin waarschijnlijk niet goed werkt en voor de tweede kéér opgeroepen worden? De GGD Den Haag vindt het "héél vervelend" voor de meisjes, maar neemt het zekere voor het onzekere! Wat dat zekere of onzekere ook moge zijn!
Ik hoop dat deze 1193 'proefkonijntjes' éérst eens een bezoek aan de Kassa site brengen, alvorens zich voor de tweede keer te laten vaccineren!
Op 06-03-2009 21:29:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: teken deze petitie en stuur deze link door naar zoveel mogelijk mensen

http://www.axci.nl:80/axci/index.php?ln=ned&show=petitie&id=3705&t=BAARMOEDERHALSKANKERVACCIN
Op 06-03-2009 23:50:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: Vanavond te zien geweest op Tros Radar uitgebreide info m.b.t. de HPV vaccinatie.
Voor en nadelen werden belicht.

Wat opviel is dat deze campagne naar mijn smaak onzorgvuldig is opgezet als je kjkt naar de folder de gebrekkige info enz. alleen dat al zou mij argwanend maken en dan heb ik het nog niet eens over de vaccinatie zelf. Ik begrijp niet hoe ouders samen met de meisjes een keuze hebben kunnen maken. Op basis van wat? Wellicht is het bij hen niet opgekomen dat er wat te kiezen viel en ging men ervan uit dat het om een verplichte inenting ( whatever that might be) ging en ging men gewoon?
Op 09-03-2009 23:02:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: http://player.omroep.nl/?aflID=9058719

Sorry, in bovenstaand bericht vergat ik de link.
Op 09-03-2009 23:03:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis:
NEO:

Ik heb net het artiekel gelezen, ik ben niet verbaasd.
Maar ik wordt er wel wit heet van, waarschijnlijk weten de artsen die de prik zetten ook nog geen eens dat die rommel er in zit.
Lang leven biotech reuzen, NOT


Laten ze ze die rotzooi in hun eigen k'nt steken die mafkezen !!!
Op 09-03-2009 23:10:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NEO:
Isis:


Laten ze ze die rotzooi in hun eigen k'nt steken die mafkezen !!!Das nu net het probleem als het verplicht wordt.
Vraag me af wat ze willen gaan doen als je weigert, ben je dan strafbaar? Wordt je dan opgesloten omdat je tegen hun wetten in gaat?

En hoe zit dat als je weigert om je kinderen te laten inenten, wordt je dan uit je ouderlijke macht gezet?
(bericht gewijzigd op 10-3-2009 8:44:02)
Op 10-03-2009 8:42:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: lees op de link een schokkende ervaring:
http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com/

EERSTE NEDERLANDSE SLACHTOFFER?
Ik ben zooo verdrietig omdat mijn dochter meteen na het krijgen van de HPV-vaccinatie een stuiptrekkings-aanval kreeg en een dag later met ern-stige ademhalings problemen in het ziekenhuis is beland. Ze ligt op de Intensive Care en de doktoren vrezen voor haar leven. Lees hier verder op de website van Zembla-TV: http://zembla.vara.nl/Nieuws-detail.2624.0.html?&tx_veguestbook_pi1[pointer]=2&tx_ttnews[tt_news]=11556&tx_ttnews[backPid]=2623&cHash=3de5d9cd20 (zie schokkend bericht Charlot op 4 maart 2009)!!!.
.
OPROEP CHARLOT (zie bericht hierboven)!
ANNEKE BLEEKER wil graag in kontakt komen met CHARLOT, danwel met personen die haar kennen, om zodoende in kaart te brengen wat de waar-de van haar berichtgeving is en hiermee eventueel anderen te helpen. Men kan per e-mail kontakt opnemen met Anneke: vine-enterprises@hetnet.nl
.

Op 10-03-2009 18:38:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis:
NEO:

Isis:


Laten ze ze die rotzooi in hun eigen k'nt steken die mafkezen !!!Das nu net het probleem als het verplicht wordt.
Vraag me af wat ze willen gaan doen als je weigert, ben je dan strafbaar? Wordt je dan opgesloten omdat je tegen hun wetten in gaat?

En hoe zit dat als je weigert om je kinderen te laten inenten, wordt je dan uit je ouderlijke macht gezet?

He Neo..
Ik weet niet wat er gebeurt als ouders weigeren te vaccineren, als het verplicht wordt. Maar dat gebeurt niet hoor.
Het goede nieuws :
In Nederland is vaccinatie NIET VERPLICHT !!!!!!!!!!!
Weten ouders dat wel of laten ze zich als makke schaapjes leiden/sturen? Dar lijkt het wél op.
Zelf heb ik het meegemaakt dat er op een gegeven moment BMR vaccinatie werd geïntroduceerd. Mijn zonen (die nu 22 en 26 zijn) werden opgeroepen voor vaccinatie.. .. ik weet even niet meer wanneer hoor( eind 90?). Maar ik zag het niet zitten en heb het niet laten doen. Kreeg weer oproepen , heb ze toen gezegd dat ik het niet wil en niet doe, klaar uit.
Ben ik verplicht om mijn kind te laten inenten?
Nee, in Nederland bestaat geen vaccinatieplicht. In tegenstelling tot veel andere landen is in ons land niemand wettelijk verplicht zichzelf of zijn kind te laten vaccineren tegen welke ziekte dan ook.
Op 10-03-2009 18:49:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NEO:
Isis:


He Neo..
Ik weet niet wat er gebeurt als ouders weigeren te vaccineren, als het verplicht wordt. Maar dat gebeurt niet hoor.
Het goede nieuws :
In Nederland is vaccinatie NIET VERPLICHT !!!!!!!!!!!
Weten ouders dat wel of laten ze zich als makke schaapjes leiden/sturen? Dar lijkt het wél op.
Zelf heb ik het meegemaakt dat er op een gegeven moment BMR vaccinatie werd geïntroduceerd. Mijn zonen (die nu 22 en 26 zijn) werden opgeroepen voor vaccinatie.. .. ik weet even niet meer wanneer hoor( eind 90?). Maar ik zag het niet zitten en heb het niet laten doen. Kreeg weer oproepen , heb ze toen gezegd dat ik het niet wil en niet doe, klaar uit.
Ben ik verplicht om mijn kind te laten inenten?
Nee, in Nederland bestaat geen vaccinatieplicht. In tegenstelling tot veel andere landen is in ons land niemand wettelijk verplicht zichzelf of zijn kind te laten vaccineren tegen welke ziekte dan ook.


Isis, ik weet dat we geen verplichte vaccinatie in Nederland. Wat ik probeer te zeggen is mocht men wel overgaan tot verplichte vaccinatie wat zijn dan de gevolgen als je weigert om je kind te laten vaccineren.
Ik kijk liever voor uit, want dan weet je tenminste waar je aan toe bent.
Op 11-03-2009 9:26:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 11-03-2009 16:51:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis: Aan Neo

Neo zei:
"Isis, ik weet dat we geen verplichte vaccinatie in Nederland. Wat ik probeer te zeggen is mocht men wel overgaan tot verplichte vaccinatie wat zijn dan de gevolgen als je weigert om je kind te laten vaccineren.
Ik kijk liever voor uit, want dan weet je tenminste waar je aan toe bent. "

Ik begrijp je. Ik denk (voel) dat het hier wel los zal lopen.
Ik kan me niet voorstellen dat vaccinaties verplicht zullen worden.
Dat is al heel lang niet zo. Ze moeten met wel héél goede argumenten komen om mensen hier te verplichten voor vaccinaties.
Doen ze dat wél dan zullen ze enorm veel weerstand ervaren vóórdat het ook werkelijkheid wordt.
Dán pas zou duidelijk worden wat de consequenties zijn.
Ouders uit hun ouderlijke macht ontzetten is wel het laatste denk ik.
Heb vertrouwen.. het gebeurt niet !!!
Op 11-03-2009 19:28:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com/
RIVM VERTELT KONIJNEN VERHALEN!!...(11 maart 2009)
Ik ben diep en diep teleurgesteld door de manier waarop het RIVM (Rijksinstituut voor de Volksgezondheid en Milieu) nu meent campagne te moeten voeren. Ik ben er zelfs heel boos over. Je zou toch denken dat een overheid er voor de burgers is en niet andersom. De manier waarop ze nu alles afschuiven op de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP) vind ik schandalig! Aldus een woordvoeder van de SP die ook mededeelde dat de ‘Tweede Kamerfractie van de SP’ vragen gaat stellen: http://coevorden.sp.nl/bericht/32705/090311-rivm_vertelt_konijnen_verhalen.html
Op 11-03-2009 23:04:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bramsan: RIVM VERTELT KONIJNEN VERHALEN!!...

ook niet consequent, eerder waren het nog "Indianenverhalen"

ook verdacht...
Op 12-03-2009 1:24:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NEO:
Isis:

Ik begrijp je. Ik denk (voel) dat het hier wel los zal lopen.
Ik kan me niet voorstellen dat vaccinaties verplicht zullen worden.
Dat is al heel lang niet zo. Ze moeten met wel héél goede argumenten komen om mensen hier te verplichten voor vaccinaties.
Doen ze dat wél dan zullen ze enorm veel weerstand ervaren vóórdat het ook werkelijkheid wordt.
Dán pas zou duidelijk worden wat de consequenties zijn.
Ouders uit hun ouderlijke macht ontzetten is wel het laatste denk ik.
Heb vertrouwen.. het gebeurt niet !!!


Dat is dus nog maar de vraag, de overheid bepaalt de wetgeving.
Het verplicht bij je hebben van een paspoort is ook zonder tegenstand ingevoerd. Het rookverbod is ook ingevoerd ook al is/was er tegenstand. En er zullen nog wel meer voorbeelden zijn.

Ik heb er geen vertrouwen in dat we niet bang hoeven te zijn dat dit niet gebeurd. Aangezien de makers van wetten er zijn om hun eigen doelen te bereiken. De huidige stand van zaken gaat het niet over het dienen van het volk maar hoe het volk de staat kan dienen.
Op 12-03-2009 9:55:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis:
NEO:

Isis:

Ik begrijp je. Ik denk (voel) dat het hier wel los zal lopen.
Ik kan me niet voorstellen dat vaccinaties verplicht zullen worden.
Dat is al heel lang niet zo. Ze moeten met wel héél goede argumenten komen om mensen hier te verplichten voor vaccinaties.
Doen ze dat wél dan zullen ze enorm veel weerstand ervaren vóórdat het ook werkelijkheid wordt.
Dán pas zou duidelijk worden wat de consequenties zijn.
Ouders uit hun ouderlijke macht ontzetten is wel het laatste denk ik.
Heb vertrouwen.. het gebeurt niet !!!


Dat is dus nog maar de vraag, de overheid bepaalt de wetgeving.
Het verplicht bij je hebben van een paspoort is ook zonder tegenstand ingevoerd. Het rookverbod is ook ingevoerd ook al is/was er tegenstand. En er zullen nog wel meer voorbeelden zijn.

Ik heb er geen vertrouwen in dat we niet bang hoeven te zijn dat dit niet gebeurd. Aangezien de makers van wetten er zijn om hun eigen doelen te bereiken. De huidige stand van zaken gaat het niet over het dienen van het volk maar hoe het volk de staat kan dienen.Ik ben het met je eens hoor. Ze doen toch wel wat ze willen, drukken dingen door.
Maar het onderwerp vaccinatie is in Nederland al lang een omstreden issue. Veel mensen hebben om diverse redenen besloten het niet te laten doen bij hun kinderen.
Dat kunnen geloofsovertuigingen zijn, maar ook mensen uit de alternatieve geneeswijze-hoek, mensen die kritisch nadenken en bewuster worden. Die groepen worden groter.
Vaccinatie is nogal wat , in mijn ogen dan.
Je spuit iets in je lichaam, dode virussen en giftige "hulpstoffen".
Dat is toch niet niets. Nu komen er ook steeds meer geluiden dat BMR-vaccinaties ( Dat is die vaccinatie die ik dus geweigerd heb mijn zonen te geven) in verband worden gebracht met autisme. Bij sommigen kan dit het geval zijn. Dat is toch vreselijk?
Ik ben ook altijd tegen de griepprik geweest, al voordat ik ooit gehoord had van giftige 'hulpstoffen' Kwik enz.
Op 12-03-2009 10:23:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis: aan Neo:
Ons afweersysteem is doorgaans prima uitgerust om indringers onschadelijk te maken.
Juist al dat vaccineren maakt mensen zwakker. Kinderen hadden vroeger kinderziektes en daardoor werd hun afweer mechanisme enorm aan het werk gezet en ze werden daardoor sterk. Nu hebben ze vaak allergieën ze worden veel te veel in de watten gelegd. Ik bedoel het niet rot hoor. Mensen zijn paranoia gemaakt.

Kijk bij een acute uitbraak van een dodelijke virusziekte of zoiets is het een ander verhaal als je mensen verplicht te vaccineren

Op 12-03-2009 10:30:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis: over autisme en BMR
Erfelijkheid speelt een rol bij het ontstaan van autisme. Er zijn genen ontdekt die verantwoordelijk zijn voor fouten in het ingewikkelde samenspel van bepaalde hersenfuncties en de spijsvertering. Er zijn overigens vier keer zoveel mannen als vrouwen die een autistische stoornis hebben.
Maar ook omgevingsfactoren spelen een belangrijke, de laatste jaren steeds meer erkende, rol. Naast de eerder genoemde nadelige effecten van veelvuldig antibioticagebruik op de darmen, is er het vaccineren. Het zou hier met name om de BMR-vaccinatie gaan. Het verzwakte mazelenvirus uit de BMR-vaccinatie heeft een effect op de darmen. Het kan daar ontstekingen veroorzaken. Hierbij komen giftige stoffen vrij die via de bloedbaan in de hersenen komen en daar schade kunnen aanrichten, schade die zichtbaar kan worden in symptomen uit het autistisch spectrum
Op 12-03-2009 10:37:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: Isis,

Denk je dat dit aan ouders vertelt wordt voor zij hun kind laten prikken?

Hoeveel ouders weten dit?
Op 12-03-2009 11:22:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis:
fan:

Isis,

Denk je dat dit aan ouders vertelt wordt voor zij hun kind laten prikken?

Hoeveel ouders weten dit?


Ik denk niet dat dit aan ouders verteld wordt anders laten zij hun kinderen niet meer vaccineren en ook denk ik dat veel ouders dit helemaal niet weten. Ik zei al eerder:
alleen mensen die heel bewust dit soort informatie gaan zoeken of al in het altenatieve circuit werkzaam zijn of meer de natuurgeneeswijzen gebruiken weten dit vaak wel.
Ik ben al heel lang een voorstander van natuur/alternatieve geneeswijzen en zorg ervoor dat ik dingen te weten kom. Veel boeken gelezen over voeding enz. Maar ook de reguliere geneeswijze sluit ik niet uit. Ben wél kritisch en oplettend. Geloof niet alles wat ZE zeggen.
Onderzoek graag alles
Op 12-03-2009 13:21:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: gelezen op onderstaande site:

http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com/

PERSBERICHT / STICHTING IN OPRICHTING!........... (30 maart 2009)
.
Wij: www.verontrustemoeders.nl en www.vaccinatieinformatie.nl zijn de indi-anenverhalen en baarlijke nonsens die minister Klink, het RIVM en de GGD uitkramen meer dan zat! Wij hebben het initiatief genomen om de bezorg-de ouders in Nederland te informeren over de risico’s van de HPV-vaccins en geprobeerd de minister tot rede te brengen. Hoewel de informatie die wij verstrekken gebaseerd is op feiten en wetenschappelijk onderzoek, blijft de minister onze terechte bedenkingen afdoen als onzin. Ook deinst de minister er niet voor terug de tweede kamer verkeerd voor te lichten en het Nederlandse volk regelrechte leugens te verkopen. De maat is VOL!
.
Wij hebben de handen ineen geslagen en zijn een project gestart om de minister te dwingen de potentieel levensgevaarlijke vaccinatiecampagne tegen HVP te stoppen. Om dit te bereiken zijn wij bezig om een stichting op te richten die de belangen gaat behartigen van de opgeroepen meisjes en hun ouders. De stichting in oprichting “Bezorgde Ouders” zal alle rechtsmiddelen gebruiken die voorhanden zijn om de volgende doelen te bereiken... Meer info op de stichting website: http://www.vaccinatieinformatie.nl/

Ook is op bovenstaande link veel info over de HPV vaccinatie.
Op 30-03-2009 8:07:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis: @ Fan
Ik hoorde vandaag in het NOS nieuws dat minister Klink de gezondheidsraad adviseert om baby's ook al te gaan vaccineren tegen Hepatitis B !!! Want dat kan toch wel 1500 doden per jaar schelen in de toekomst !
Dus nóg meer vaccinaties voor die kleine baby's..
Prop ze maar vol met die shit! Het is toch te gek voor woorden. En ouders moeten wakker worden.
Verdomme...!
Kinderen die al wat ouder zijn worden ook opgeroepen
Zo ging dat destijds ook met mijn kinderen toen de BMR-vaccinatie opkwam( eind jaren 80?) . Alleen heb ik daar geen gehoor aan gegeven. Kreeg nog meer oproepen maar ben nooit gegaan.
Ouders worden blijkbaar niet geïnformeerd dat vaccinaties niet verplicht zijn. Ze denken dan ook dat het goed is , hun kinderen beschermd zullen zijn.
Wat een enorme misleiding!
En ik vertrouw ze voor geen cent meer hoor inmiddels.
Die gekken bedenken steeds meer redenen om kinderen te vaccineren.
Wat kunnen we nou doen om de mensen wakker te maken?
Op 31-03-2009 20:48:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: @Isis,

Ik hoop dat de ouders door de onrust rondom het HPV vaccin wakker zijn gemaakt en drie keer nadenken over wat zij doen m.b.t. vaccinanties. En heel selectief laten inenten. Ik zelf heb net als zovelen alleen de DKTP en pokken. Waarom kon dat niet zo blijven?

Alles en iedereen wordt gevaccineerd, vee, huisdieren en mensen.
Ik heb er ooit wel in geloofd maar dat wordt steeds minder. Er lijkt geen einde aan te komen en daarom vind ik het steeds ongeloofwaardiger worden. Wij worden voor van alles en nog wat gevaccineerd om een klein aantal mensenlevens te reddden,
( elk leven is waard om te redden natuurlijk) terwijl in de derde wereld veel meer mensenlevens gered zouden kunnen worden. Waarom die paar 100 hier redden en duizenden elders dood laten gaan? Waarom telt een leven hier meer dan in de derde wereld????
Kunnen ze niet een vaccin ontwikkelen voor mensen die zoiets bedenken? Zijn we over een tijdje ook van dat virus verlost.
Enne ...... zou dat iets zijn, .... een vaccin tegen graaiers aan de top en disfunctionerende figuren die wereldcrisis veroorzaken? Dat scheelt ook weer bonussen en zo. En .... een hele hoop paniek.
Op 31-03-2009 22:05:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: over het HPV virus kreeg ik dit bericht toegestuurd:

HPV Vaccinatie Voorlichting Oegstgeest & Coevorden
Fabels en feiten over HPV vaccinatie - woensdag, 15 april, zal worden georgansieerd in Oegstgeest. Ik ga (Martin de Munck) dan in debat met de GGD-arts die verantwoordelijk is voor de HPV-campagne in deze regio. Désirée Rover heeft al toegezegd dat ze zal komen! Het Gemeentecentrum Lijtweg 9 Oegstgeest aanvang 20.00 uur

Bijgaand een bericht over een avond op 14 april te Coevorden. Deze avond wordt georganiseerd door de SP al daar. Wij zijn er die avond als "Verontruste moeders" en ikzelf (Anneke Bleeker) zal daar dan aanwezig zijn. Dan komt ook Désirée Rover. Wie er eventueel nog bij komt als derde gast is nu nog niet bekend. De GGD komt niet, hebben dat al aangegeven en het RIVM beraadt zich nog. Dus daar kunnen wij verder niets over vermelden. Ook kan het zijn dat er een huisarts komt, maar de contacten zijn allemaal wel gezocht door de organisatie, maar het lijkt wel of men van de zijde niet makkelijk mee wil werken. De avond gaat in elk geval door, wij laten ons er niet van weerhouden of deze "partijen" er nu wel of niet zijn. Wij vinden het zeer belangrijk dat de discussie gaande blijft, er over gesproken en nagedacht wordt. Onze site is: www.verontrustemoeders.nl
Ook dit kreeg ik via de mail:
Vaccinaties: Welkom in de wereld van chemisch denken
Het aantal vaccins dat van overheidswege wordt verstrekt moet de komende jaren worden uitgebreid. De focus moet niet alleen liggen op jonge kinderen, maar ook op oudere kinderen, volwassenen en ouderen. Dat schrijft de Gezondheidsraad woensdag in een advies aan minister van Volksgezondheid Ab Klink (CDA). De raad stelt dat nieuwe technieken, bijvoorbeeld met behulp van DNA, steeds meer inzicht geven in de werking van het menselijk immuunsysteem. Gevolg is dat er ook steeds meer nieuwe vaccins worden ontwikkeld. http://www.depers.nl:80/binnenland/40416/Gezondheidsraad-wil-meer-vaccins.html

Nvdr: Eén keer posten is voldoende.
Op 14-04-2009 11:44:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
fan:

over het HPV virus kreeg ik dit bericht toegestuurd:
(knip)


je valt in herhaling
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 14-04-2009 0:12:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stella: Het HPV-vaccin beschermt mogelijk tegen slechts twee van de totaal 127 HPV-infectie's. Cervarix is niet bewezen veilig te zijn. Er is en zal geen 100% bescherming zijjn tegen baarmoederhalskanker, omdat er naast de strains 16 en 18 nog tientallen andere gevaarlijke HPV- infectie's zijn. Het aantal doden en zwaar zieke meisjes wereldwijd, na invoering van Gardasil (Amerike) en Cervarix, overstijgt nu al het totaal aantal doden door bhk zelf !! Is uw dochter een proefkonijn?

Het begin van de Mex.griep in april begon met cijfers van 167 doden in Mexico, wat er uiteindelijk 7 bleken te zijn, Wat er inmiddels met de overige besmette mensen is gebeurd weten we niet, maar ik sluit de mogelijkheid niet uit dat zijn genezen zijn. Maar dat horen en lezen we niet !!!

Maar daar blijft het niet bij!!! Het komende Mex.griep vaccin, is vanwege de snelheid ook weer een onbewezen vaccin. Dat zult U 2 keer gaan ontvangen indien U dat toestaat. U bent het niet verplicht!!!

Zie voor het volledige bewijs van onveiligheid van Cervarix op:
www.EU2009.Come2me.nl
en voor info over de komende vaccinatie's : www.Farmacie.Come2me.nl

Bezint eer zij begint aan deze uiterst gevaarlijke vaccinatie's.
Ab Klink heeft tevens de invoering van hep-B-vaccinatie voor baby's op het programma staan !!
Ab Klink, de minister zonder enige wetenschap van de medische wereld beslist dit voor ons?

Nederland reageert niet bepaald paniekerig over de Mex.griep, daar zijn we ws. de zgn. "nuchtere" Nederlanders voor.

Nav ons werk over het HPV-vaccin Cervarix en de mislukking van de vaccinatie-campagne ( slechts 43%), is Ab Klink niet meer bereikbaar voor ons.

Advies: Neem geen Tamiflu !! Het H1N1 tiert welig bij lagere temperaturen, hetgeen Tamiflu doet. Het verlaagt de lichaams-temperatuur. Daarnaast heeft Tamiflu ernstige bijwerkingen.
En onthoud: medicatie en vaccinatie is NIET verplicht !!!

U kan en mag contact met mij opnemen via de bovengenoemde site's.
Op 06-07-2009 1:52:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen: Het verzet groeit in de VS. Ook politiemensen hebben zich aangesloten bij de beweging tégen gedwongen vaccinatie. Zie de twee video's van Sheriff Richard Mack.Op 27-09-2009 4:33:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stella: Het is nu 27-09-2009 en ik heb talloze verschrikkelijke verhalen van zoveel ouders gelezen nadat hun dochter het HPV-vaccin kregen. Vanuit Amerika, Engeland en Schotland en van zoveel landen van de wereld. In Nederland is nu het HPV-vaccinatie-programma stopgezet vanwege de Mexicaanse griep en het komende vaccin daarvoor.
De Mex. griep is niet half zo dodelijk als de "jaarlijkse" griep.
De ontwikkelde vaccin's daarintegen zullen uitermate gevaarlijk/dodelijk zijn.Dat heb ik beschreven op: www.Farmacie.Come2me.nl

Alle bewijzen heb ik uit de officiele patent-aanvragen voor dit vaccin verkregen: hoog kankerverwekkend, zware aanslag op vruchtbaarheid, ademhalingsmoeilijkheden, ernstige neurologische aandoeningen, enorme aanslag op het weerstands-systeem en het vaccin zal ongetwijfeld een enorm aantal levens kosten.

Vraag Uzelf eens af, waarom deze relatief onschuldige griep een noodmaatregel behoeft. Als dit echt zo erg was, waarom zijn de grenzen met Mexico niet direct gesloten? Jaarlijks sterven er zieke mensen aan de griep, die aantallen zien we niet. Nu is er een noodtoestand uitgeroepen over een relatief onschuldige , door mensen gefabriceerde , griep.

De Mexicaanse griep is niet gevaarlijk: de vaccinatie's hiervoor wel en in veel gevallen dodelijk. Of tenminste HEEL erg gevaalijk !! Deze vaccinatie zullen het weerstands-systeem van iedereen aanvallen.

Ik vraag niemand mij te geloven, maar Google tenminste even naar de "Georgia Guide Stones". En als U toch bezig bent: FEMA-camps.

Ik heb vastgesteld, dat het Mex.griep-vaccin uitermate gevaarlijk is en wil dat iedereen dat weet.
Op 27-09-2009 6:11:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: kijk naar de tweede video op deze link:
http://www.dianequiose.com/english.htm#Ghis
Op 28-09-2009 11:45:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 28-09-2009 18:12:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ThoTh:
ALLES IS WAAR
Op 28-09-2009 22:27:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 29-09-2009 9:54:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis: Wist allang dat vaccinaties niet oke zijn.
Maar het wordt nu wel steeds duidelijker dat er zaken spelen waarvan bijna niemand op de hoogte is en/of ook helemaal niet wil zijn... het niet gelooft. Ik wel dus.
Dat men nu de mexicaanse griep heeft ontworpen en iedereen in wil laten enten is een heel enge zaak.
Ik zou me sowieso niet laten vaccineren. Maar ik vind het wel steeds bedreigender worden...... die "verplichte vaccinaties".
En inderdaad die FEMA-camps in Amerika.. Dat is heel erg eng!!
Iedereen die nog steeds gelooft dat het allemaal wel meevalt ..
WORD WAKKER

Zie ook maar eens DIT ( héél eng) :
http://xandernieuws.punt.nl/?id=540732&r=1&tbl_archief=&
Op 29-09-2009 20:39:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi: Las laatst dat maar 1 op de 7 zwangere vrouwen in de States een vaccinatie krijgt, want er zijn er niet voldoende. Plus dat de meeste (vrouwen)artsen het niet willen doen.
Dus zal het met die gedwongen vaccinaties wel meevallen
Op 29-09-2009 20:58:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi: W.b. die FEMA kampen, zouden die niet voor de relschoppers kunnen zijn, als de dollar dadelijk helemaal crashed en het hele land in een enorme chaos wordt gedompeld?
Op 29-09-2009 21:00:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Isis:
sufi:

Las laatst dat maar 1 op de 7 zwangere vrouwen in de States een vaccinatie krijgt, want er zijn er niet voldoende. Plus dat de meeste (vrouwen)artsen het niet willen doen.
Dus zal het met die gedwongen vaccinaties wel meevallen

Ik heb het over de mexicaanse griep. Die vaccinatie wordt mogelijk verplicht in sommige landen.Plannen liggen al klaar hier in Europa.

In Amerika is het nog erger:
http://xandernieuws.punt.nl/?id=551587&r=1&tbl_archief=&
Vandaar wellicht die kampen??

(bericht gewijzigd op 29-9-2009 22:51:49)
Op 29-09-2009 22:50:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: Op de site van verontrustemoeders punt en el kun je info vinden over HPV vaccinatie maar ook over de MEX. griep.

Kijk in de agenda op de site zij geven lezingen in het land.
Op 30-09-2009 13:33:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
tjerky: Vandaag was er een gratis krantje zowat geheel gewijd aan de griep, juist nu de aandacht verslapt. Er is ook al meerdere malen gewaarschuwd voor de tweede golf. Er zal waarschijnlijk een iets heftiger griepje verspreid worden dit najaar, (zogenaamd gemuteerd, maar in werkelijkheid door mensen gemaakt, net als de eerste variant) waarna vaccinatie dus echt nodig is. Daarna blijkt het allemaal nog veel erger te zijn en zullen er veel doden vallen. Maar zonder de verplichte inentingen zou het allemaal nog veeel erger geweest zijn, krijgen we dan te horen..
Nee, dank u.
Op 30-09-2009 17:46:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Steenslagen:
tjerky:

Vandaag was er een gratis krantje zowat geheel gewijd aan de griep, juist nu de aandacht verslapt. Er is ook al meerdere malen gewaarschuwd voor de tweede golf. Er zal waarschijnlijk een iets heftiger griepje verspreid worden dit najaar, (zogenaamd gemuteerd, maar in werkelijkheid door mensen gemaakt, net als de eerste variant) waarna vaccinatie dus echt nodig is. Daarna blijkt het allemaal nog veel erger te zijn en zullen er veel doden vallen. Maar zonder de verplichte inentingen zou het allemaal nog veeel erger geweest zijn, krijgen we dan te horen..


In welke plaatsen is dat krantje verspreid, tjerky? Hier in Amsterdam hebben we dat nog niet in de bus gekregen.
Op 30-09-2009 19:34:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
VISIONAIR: zie web pagina vol verhaal http://www.autismhelpforyou.com/Simpsonwood_And_Puerto%20%20Rico.htmde enige ware bewijzen van valse leugens van overheden rond de globe op alle vaccins met Thimrosal en aluminium verbindingen


dit zijn de bewijs stukken van de Top artsen waaronder CDC,FDA,WHO,BIG FARMACIE USA LIEGEN nu in 2009 over vaccins Vervolg op de Simpsonwood files uit jaar 2000 van de top artsen van de USA VAN CDC,FDA,WHO EN BIG FARMARCIE onderzoek naar de bijwerkingen van Thimerosal en Aluminium verbindingen aanwezig in alle vaccins van de wereld


voor de simpsonwood memo van de CDC,FDA,WHO,BIG FARMA kijk op

http://www.scribd.com/doc/2887572/Simpsonwood-Transcript20Searchable


pdf 1 en pdf 2 zijn de gevolg memo s op geheime ontmoeting s congres gehouden in usa Simpsonwood in 2000 het verhaal gaat voort op Thimrosal en aluminium verbindingen
de veroorzaker van neurologische en permanent letsel en als eind fase treed de dood in


zie pdf 1 bestand van 21 MB http://www.autismhelpforyou.com/AL%20-%201.pdf

zie pdf 2 bestand van 13 MB http://www.autismhelpforyou.com/AL%20-%202.pdf

In juni 2000, een groep van regering s top wetenschappers en functionarissen van de gezondheid verzameld voor een vergadering in het midden van de geïsoleerde Simpsonwood conferentie in Norcross, Georgië. Bij een geroepen door de Centers voor ziekte preventie en bestrijding, werd de bijeenkomst gehouden op de vlucht plaats Methodist, nestled in be boste land bouw grond naast de rivier Chatta hoochee om volledige geheim houding. Het bureau had geen openbare aan kondiging van de sessie--alleen particuliere uit nodigingen aan vijftig twee deelnemers af gegeven. Er waren hoge ambtenaren uit de CDC en de Food and Drug Administration, de boven ste vaccin specialist uit de Wereld gezondheid s organisatie in Genève en vertegenwoordigers van elke fabrikant van de grote vaccin Glaxo Smith Kline,Merck, waar onder Wyeth en Aventis Pasteur. Waar op een embargo alle wetenschappelijke gegevens ter tafel liggen, CDC ambtenaren herinnerd herhaaldelijk de deel nemers er aan,er zouden geen foto kopieën van documenten worden gemaakt, geen papieren en het maken van notities met hen zelf worden mee genomen wanneer zij de congres zouden verlaten. De federale ambtenaren en vertegenwoordigers van de industrie had gemonteerd te bespreken een verontrustende nieuwe studie die alarmerende vragen over de veiligheid van een groot aan tal gemeenschappelijke kinder vaccins aan zuigelingen en peuters toe gediend aan de orde gesteld. Naar een CDC epidemiologist Tom Verstraeten, die van het Agent schap massale data base met de medische records van 100.000 kinderen moest worden geanalyseerd, met de naam leek conserveer middel op basis van kwik in de vaccins--thimerosal--die verantwoordelijk is voor een dramatische toe name van het autisme en een hele reeks andere neurologische aandoeningen bij kinderen. "Ik was eigenlijk bedwelmd op de plaats door wat ik zag en te horen kreeg Vers tra eten die gemonteerd op Simpsonwood, en het verbijsterend aan tal eerdere studies die een koppeling tussen thimerosal en spraak vertragingen, aandacht te kort wan orde, hyper activity en autisme aan geven. Sinds 1991, toen de CDC en de FDA heeft aan bevolen dat drie extra vaccins laced met de conserveer middel worden toe gekend aan de buiten gewoon jonge zuigelingen--in één geval binnen uur na de geboorte--was het geschatte aan tal gevallen van autisme vijftien vouw, uit een in elke 2500 kinderen één in 166 kinderen toe genomen. Zelfs voor wetenschappers en artsen gewend aan kwesties van leven en dood geconfronteerd, werden de bevindingen beangstigend. "U kunt afspelen met dit alle gewenste," horen Dr. Bill Weil, een adviseur voor de Amerikaanse academie voor pediatrie, de groep. De resultaten zijn"statistisch significante." Dr. Richard Johnston een immunologist en pediatrician van de universiteit van Colorado waarvan grandson vroeg op de ochtend van de eerst
Op 30-12-2009 1:34:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
MareJane: Het was in de vorige ronde toch oh zo belangrijk om er haast mee te maken? Toen was de opkomst bedroefend. Gelukkig hadden ze een smoes omdat de Mexicaanse griep voorrang kreeg. Dus, zo'n haast was er dus ineens niet meer bij. Bangmakerij is wat onze RIVM kan doen. Het is toch echt de grootste flauwekul, alleen al als je kijkt hoeveel slachtoffers BMK elk jaar maakt. En dat zijn nog vaak ook nog vrouwen die zich nooit hebben laten onderzoeken; ook iet via het bevolkingsonderzoek. En bij de slachtffers zitten echt niet de hele jonge meises. Maar de tijd zal het wel weer uitwijzen wat er nog meer in die injecties hebben gezeten, wanneer de meisjes ooit kinderen willen. Wel is het zaak dat de vrouwen zich via de gewone Pab-testen zich laten blijven screenen.
Op 30-12-2009 8:38:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
ellen: Overdenking van Anneke Bleeker van www.verontrustemoeders.nl:

Het RIVM heeft een reclamebureau nodig, ComBat genaamd, om een vaccin aan de vrouw te krijgen.
Dat is toch minstens het overdenken waard… Als een vaccin zo goed is waarom moet dan een reclamebureau ingeschakeld worden om meisjes vanaf twaalf jaar van te overtuigen dat ze zich vooral drie maal in een half jaar moeten laten inspuiten?
Marjan Berk wordt ingeschakeld om haar verhaal te doen op de website van het RIVM. Zij vertelt dat zij van nabij heeft meegemaakt hoe haar schoondochter door de ziekte baarmoederhalskanker uiteindelijk de strijd heeft moeten opgeven en is overleden. Dit om meisjes en ouders ervan te overtuigen dat het zeer verstandig is om toch vooral het HPV‐vaccin niet te negeren.
Het is heel erg dat Marjan zo haar schoondochter is kwijtgeraakt, daar valt niets tegenin te brengen.
Maar wil het dan zeggen dat er tienduizenden meisjes blootgesteld moeten worden aan een vaccinatiecampagne waarvan we niet weten wat werkelijk de gevolgen kunnen zijn?
De FDA in Amerika geeft ruiterlijk toe dat Gardasil, één van de twee vaccinmerken, per maand aan minstens één meisje het leven kost.
Wij vergelijken dit grote experiment vaak met Softenon en DES, jaren vijftig/zestig vorige eeuw en krijgen daarin vaak bijval omdat er altijd wel personen zijn die dit in de familie, persoonlijk of anders van nabij kunnen beamen.
Nu zeggen we dat dit niet had moeten gebeuren en ook toen de farmacie gemakkelijk zei dat het geen kwaad kon en het zonder problemen genomen kon worden.
Afgelopen najaar heb ik (Anneke) een lezing bijgewoond in de Leidse Universiteit waar dhr. R. Coutinho sprak over het HPV‐vaccin. Tijdens die avond gaf hij ruiterlijk toe dat men vanuit de overheid de mogelijkheden zou aangrijpen om verhalen van dames met baarmoederhalskanker te gebruiken om zo de meisjes de ernst van de zaak te doen inzien.
Dan de berichten in de kranten over het griepvaccin en de huisartsen. Dankzij huisarts van der Linde weten wij dat zij er een wereldreis aan overhouden. Dit stond tenminste donderdag 24 december in Trouw.
Op 30-12-2009 11:47:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
tjerky:
Steenslagen:

tjerky:

Vandaag was er een gratis krantje zowat geheel gewijd aan de griep, juist nu de aandacht verslapt. Er is ook al meerdere malen gewaarschuwd voor de tweede golf. Er zal waarschijnlijk een iets heftiger griepje verspreid worden dit najaar, (zogenaamd gemuteerd, maar in werkelijkheid door mensen gemaakt, net als de eerste variant) waarna vaccinatie dus echt nodig is. Daarna blijkt het allemaal nog veel erger te zijn en zullen er veel doden vallen. Maar zonder de verplichte inentingen zou het allemaal nog veeel erger geweest zijn, krijgen we dan te horen..


In welke plaatsen is dat krantje verspreid, tjerky? Hier in Amsterdam hebben we dat nog niet in de bus gekregen.

Metro, of Spits, weet het niet meer, maar viel me wel op. Komen idd niet in de bus, maar wel in de trein.
Nee, dank u.
Op 30-12-2009 20:44:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: de doden die gaan vallen vallen bij de 2e inenting.
Op 30-12-2009 23:46:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
HAARP: kan iemand mij informatie verstrekken of er werkelijk nanochips verborgen zitten in vaccinaties !! ik wil dat de onderste steen boven komt. dit is toch te belachelijk voor woorden om iets verplicht te stellen terwijl men niet zegt waarvoor het is en wat er ongetwijfelt in verwerkt zit. we moeten de waarheid boven tafel krijgen. we moeten ons als burger verenigen dan staan we sterker, alhoewel acht ik de kans zeer klein om tegen de Elite op te kunnen boxen, maar goed we mogen dan een lage rang hebben als burger zijnde maar we zijn toch ook weer niet zo achterlijk dat we dit over ons heen laten komen, laat staan dat we over ons heen laten lopen. Die Zogenaamde Elite ( de Bilderbergers ) die zijn echt het spoor bijster. Ben benieuwd , zet als je informatie hebt gewoon open en bloot op twitter social media heeft zijn nut al bewezen. cheers later
Op 14-07-2014 16:13:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
HAARP: Laten we wel wezen, dit soort geraffineerde NAZI praktijken hoeven we toch niet te pikken met ze alle. Of zijn ze van plan om een mega holocaust in gang te zetten zodat ze Adolf Hitler kunnen overtreffen. laten we eerlijk zijn, we weten nu duidelijk dat er iets niet helemaal koosjer is. we moeten onze krachten bundelen !!! op welke manier dat zien we wel. we moeten die clan niet wijzer maken dan ze al zijn, ze kijken tenslotte met ons mee Big Brother is Watching You !!!!

Op 14-07-2014 16:17:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden