Hoe sterk is een tuinhark, een stapel magneten, een zakje knikkers of een IPod? De mannen (en vrouwen) van het amerikaanse Blendtec hebben een verzameling videootjes op Youtube gezet, en de naam van de videootjes zegt het eigenlijk al: Will it Blend? Oftewel kan het in een blender en zo ja, kan de blender het vernielen "blenden"?

Of en wat de blender kan hebben laten we nog even in het midden, maar 1 ding is zeker: Als u binnenkort ergens een blender tegenkomen op een verlanglijstje, dan is dit malend exemplaar een uitstekende keus.

Will It Blend... een IPod?

Dan vraagt u zich nu waarschijnlijk af wat er dan allemaal in deze blender kan, maar die vraag kan gerust omgedraaid worden: Wat kan er eigenlijk niét in deze blender? Teddyberen, pennen, glazen flessen, golfballen, een tuinhark en zelfs speelgoedautootjes krijgen deze blender niet klein. En wat er nog meer in kan? Scroll maar even door naar de onderstaande videootjes, waar wij de meest opvallenden er even tussenuit hebben gezocht...

Voor alle andere "Will it Blend"-video's kunt u hier klikken, waar alle filmpjes mooi bij elkaar staan... Als er nu diepere verlangens bovenkomen om ook eens met deze blender aan de slag te gaan, wat u er mee wilt doen mag u helemaal zelf weten, op deze website kunt u dit apparaat bestellen voor de luttele prijs van maar 595 euro. Neen, wij verdienen er niets aan.

Onder het motto "alles moet en kan kapot" gaat ook eigenlijk alles kapot. Dingen waar wij in het algemeen van aannemen dat ze redelijk onverwoestbaar zijn kunnen dan ineens heel wat minder geweld doorstaan dan je zou denken. Combineer dat met een nogal ongebruikelijke wijze van testen en een onverschrokken presentator, en er blijken toch nog een paar interessante stukjes video te ontstaan...


Will It Blend... een IPod?


Will It Blend... een Tuinhark?


Will It Blend... Magneten?

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden