Op 26 november 1977 omstreeks 17.10 werd er plotseling ingebroken op het TV signaal van het Independent Television News in Engeland. Wat volgde was een afbeelding van een alien en een gesproken verklaring van 'een wezen' die zichzelf identificeerde als 'Vrillon', een afgezant van het buitenaardse 'Ashtar Galactic Command'.

De verklaring behelsde een waarschuwing voor het gehele menselijke ras op aarde. (De bewuste verklaring kunt u hier in mp3 formaat terug luisteren.) Nu, 30 jaar later, mag het 'Ashtar Galactic Command' zich nog steeds, in sommige kringen, in de belangstelling verheugen.

 

 

( kennelijk is ook het logo gechanneld ontvangen )

In de loop der tijd heeft Vrillon wel wat collega's erbij gekregen die de aardbewoners met veel raad en vooral geen daad bijstaan. Zo lezen we bijvoorbeeld over  Monka Kar-Dar, een spiritueel raadgever van Saturnus en lid van Ashtar Galactic Command die zijn/haar wijsheid via website's over ons uitstort.
Of wat dacht je van superariër.. euh engel Ashtar Sheran, het huidige baasje van het command. In de 30 jaar die voorbij zijn gegaan heeft het command aan imago verbetering gedaan en de enge alien kop (zie filmpje) vervangen door de Übermensch euh.. engelachtige Sheran.

Informatie doorgeven via etherpiraterij is kennelijk ook achterhaald, tegenwoordig geven 'zij' bij voorkeur de berichten door via 'channeling'. Best wel jammer want een beetje geavanceerd buitenaars ras zou in één keer alle communicatie satellieten kunnen kapen zodat iedereen op deze aardkloot van 'hun' wijsheden kunnen genieten.

Leden van het Ashtar Galactic Command beloven ook telkens om af te dalen naar de aarde maar dat schijnt altijd weer lastiger te zijn dan gedacht. We wachten nog steeds.

Enfin, al die heisa en mooie verhalen zijn dus terug te voeren op die ene illegale uitzending. Tot op de dag van vandaag weet men niet wie er achter die vorm van ether piraterij zat. Succesvol was de uitzending die sommige lieden al 30 jaar lang weet te boeien wel. Mij boeit het niet dus ik stop met dit stuk.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden