Wapens die geen kogels afschieten en geen wonden achterlaten, een schotelvormige antenne gemonteerd bovenop een Hummer lijkend voertuig?
In de verre toekomst zou dit mogelijk zijn volgens het Amerikaanse leger. Maar dat zou nog wel tot 2010 kunnen duren voordat het bruikbaar is, volgens datzelfde Amerikaanse leger. Dus niets aan de hand?

Was het maar zo, er komt steeds meer bewijs dat dit soort wapens nu al gebruikt worden, en dan met voorkeur op de plaatsen waar niemand het na kan vertellen...

In een eerder artikel werden de effecten al besproken, wat er gebeurt is eigenlijk wat er in de gemiddelde magnetron gebeurt. Een object word gebombardeerd met hoogfrequente straling waardoor de watermoleculen meer beginnen te trillen en met elkaar beginnen te botsen.

Deze botsingen zorgen voor warmte, en afhankelijk van hoe lang een object bestraald wordt kan er ook verbranding, spontane ontvlamming en allemaal andere ongein mee aangericht worden.

de clusterbom

de clusterbom

Een andere beschrijving van de mogelijke effecten kunt u vinden onder EMP, oftewel Electro-Magnetische Puls. EMP komt grotendeels weer overeen met magnetronstraling, alleen bestaat een EMP niet uit een constante bestraling, maar uit pulsen.

Een electromagnetische puls is niets anders dan een zeer korte “uitbarsting” van electromagnetische straling. De tijdsduur is een stuk korter en een brandend gevoel op de huid zal heel erg meevallen, maar alle electrische apparaten gaan kapot of vliegen in brand. Voor een voorbeeldje van wat EMP aan kan richten klikt u hier.

Vanwaar de titel? In meerder gevallen duiken lijken op in irak met onverklaarbare verminkingen, en zo nu en dan komt er een getuige naar voren. Onder de codenaam “Project Sheriff” gaat een operatie schuil die niets anders doet dan deze wapens testen op burgers. In de volgende documentaire hoort u meerdere personen aan het woord waarvan enkelen deze voertuigen en hun vernietigende effect gezien hebben.


Ziet "Project Sheriff" er misschien zo uit?


Het lijkt erop dat Irak een mooie plaats is voor het Amerikaanse leger om hun nieuwste speeltjes uit te kunnen testen. Als we clusterbommen verbieden maar gebruik van dit soort wapens niet verbieden waar gaan we dan heen?

Wanneer is de grens bereikt of zijn we net begonnen om die grenzen te verleggen? Kijkt u zelf maar naar de onderstaande documentaire met circa 45 minuten speelduur...

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden