Als Nederlandstalig u als muziek in de oren klinkt, lees dan vooral dit BlogZonderNaam. We hebben namelijk iets te vergeven waardoor u kunt waven als de gemiddelde paling op de baren van de Noordzee.

Jan SmitHoewel we absoluut een volledig artikel zouden kunnen schrijven over Volendam en alle geheimen en mysteries die het daglicht niet kunnen verdragen hebben we toch besloten om dat niet te doen. Niet in de laatste plaats omdat Jan Smit, hebben we uit betrouwbare bron vernomen (Albert, bedankt), een fervente bezoeker is van GW. Ja hoor, GW heeft wel meer bekend publiek in de fanbase maar wij zijn doorgaans discreet daarover...

Dat we niet dieper op zijn liefdesleven in zullen gaan, moge duidelijk zijn. Daarvoor verwijzen we u naar de betere roddel-speciaalzaak.

Ook zouden we een heel stuk kunnen schrijven over het klinkende begrip ‘palingsound die onze grenswetenschappelijke harten sneller doet kloppen, want zeg nou zelf: de geur het geluid van vis is iets waar we met z’n allen vaak wakker van liggen, toch? Ahum..?

Genoeg gelachen, dit stuk gaat natuurlijk over BZN. U had het wellicht al een beetje geraden. De BandZonderNaam die er na een lange en vruchtbare carriere mee stopt. 10 Juni a.s. geven zij een afscheidsconcert in Ahoy, Rotterdam. En het volgende wil het geval: GW geeft maar liefst 2 gratis kaarten weg!

BZN

Alle redacteuren van Grenswetenschap zijn verhinderd om diverse redenen. ('Ik ben blij dat ze afscheid nemen, 42 jaar is écht te lang', 'ik pel nog liever een miljoen garnalen', 'Koning, Piet Keizer, Admiraal, zingen kunnen ze niet allemaal', en ga zo maar door; iedereen had een valide reden om op 10 juni niet in Ahoy te zijn. Zelfs Tim die van The Cats houdt moest passen wegens BZN-allergie)

Dus voor u, de trouwe en ontrouwe lezer de kans om 2 kaarten te winnen voor dit adembenemende concert. Maar... Daar moet u natuurlijk wel iets voor doen.

BZN

Laat ons via e-mail of onderstaande reactiemogelijkheid weten waarom u in aanmerking zou moeten komen voor 2 kaarten BZN. Wees creatief zonder grenzen. De meest originele wint.

Antwoord graag vóór 1 juni, zodat we u beide kaartjes op tijd kunnen toesturen.

I. Gorewitz: BZN..

Brengt Zware Narigheid?
Op 30-05-2007 20:15:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden