Een tijd geleden had de mijn GW collega Hive Queen het over vaginapower. Terloops liet ze weten dat al deze vrouwenkracht ook wel eens uit de hand kan lopen. Het kan gauw omslaan in mannenhaat of vervelende gevoelens jegens de penis, het erhm, toppunt van de man.

In dit blog breng ik u een verzameling van penis-nieuws. Voornamelijk het soort waarbij u als man eigenlijk niet al te lang wil stilstaan, of alleszins weinig inlevingsvermogen wilt vertonen. Als er nieuw penis-nieuws online komt, dan wordt dit blog uitgebreid.

Iets om penissen mee af te snijden
Iets om penissen mee af te snijden
( Iets om penissen mee af te snijden )

Zo is er die Chileense vrouw die uit jaloersheid de penis van haar man wou afbijten. De jongeheer raakte gelukkig slechts gewond.

Het liep erger af met de Chinese vrouw die de piemel van haar echtgenoot afsneed en hem door het raam kieperde. Ze weigerde om het slachtoffer naar het ziekenhuis te brengen waardoor de hond van de buren de gelegenheid kreeg de penis op te eten.
Dat honden niet vies zijn van een portie penis merken we in Duitsland, waar een vrouw grappend een hond beval de penis van een vriend te grijpen. Toen het beestje daadwerkelijk het kruis tussen de kaken klemde was de lolligheid er vanaf.

In Thailand kent men het penissnijden ook. Daar werd een penis afgesneden als soort afscheidscadeau na een breuk. In Cambodja gebruikte een vrouw een schaar om haar man een geslachtje kleiner te maken. Hij hield ervan om de dame af te ranselen en dit was haar wraak. Het is niet duidelijk of de rechter achter de vrouw stond.
Er zijn echter gevallen waarin penissnijders vrijspraak hebben verkregen. Zowel in Rusland als in Canada is melding gedaan van mishandelde vrouwen de na een amateur-ingreep gewoon mochten lopen.

Diverse messen, diverse penis-maten?
( Diverse messen, diverse penis-maten? )

Dat de rechters niet altijd begrip kunnen opbrengen is een heuglijk feit. Penissen afsnijden gaat namelijk nogal ver en daarom kreeg een dame er een keertje 4 jaar cel voor. Ze goot licht ontvlambare middelen over de penis van haar vriend en zette die in de hens. Op het met een mes afsnijden van een mannelijk geslachtsorgaan staat in Texas dan weer weer 8 jaar.

Sommige penisgevallen zijn echt schrijnend. Stel u eens voor Amerikaan te zijn wiens penis net werd afgesneden en door het toilet weggespoeld. Het overkwam deze man. De vrouw kon rustig haar gang gaan, manlief lag aan het bed vastgebonden.

Dat het niet altijd met een mes of schaar hoeft te verlopen bewijst deze dame. Zij kreeg zes maanden voorwaardelijke straf omdat ze de piemel van haar vriend had vastgelijmd aan zijn buik. Ook hier was jaloersheid het motief; de man in kwestie biechtte op een andere vriendin te hebben. Moet je natuurlijk niet doen met een blote piemel...
Wat je ook niet moet doen is Duitse discotheekbezoekers lastigvallen. Ze zouden zomaar kunnen bijten op plaatsen waar blijvende gevolgen optreden. Het overkwam de 39-jarige feestganger Andreas Baum tijdens een nachtje stappen.

Vrouwentanden, ook al oppassen geblazen
( Vrouwentanden, ook al oppassen geblazen )

Mannen die al het bovenstaande herkennen weten dat sommige piemel-rampen te herstellen zijn. Een mooi voorbeeld is de 35-jarige Chinees die een nieuwe penis krijgt. Zijn lid was als kind afgebeten door (alweer) een hond. Zijn geslacht is 14 centimeter groot en het ontbreekt hem aan ballen.
Vertrouw echter niet altijd de dokter waar u zich laat behandelen. Een Roemeense arts kapte uit stressmotieven de penis van een patient af. Het zou zomaar uw genotsknots kunnen zijn...

De daders hoeven niet altijd vrouwen te zijn. Iedereen kent natuurlijk de Duitse kanibaal die na een advertentie samen met zijn slachtoffer van een gefrituurd stuk penis genoot. Dat het geslacht te lang was gebakken was een domper op de feestvreugde.
In China kent men een gelijkaardig geval. Een 24-jarige moordenaar vermoordde een dakloze en at rauw (dus zonder frituren) diens penis op. Hij deed dit omwille van geloofsovertuigingen. De penis van de zwerver eten zou namelijk bijdragen tot zijn libido.

In Amerika stonden winkelbediendes versteld toen een man vroeg om een penis in hun microgolfoven op te warmen. Het is niet duidelijk of het lid van de verdachte man zelf was; hij vluchtte weg toen de hulpdiensten werden ingeschakeld.
In Londen kon een man niet wachten op de microgolfoven uit de keuken. De Pool sneed aan een tafeltje van een restaurant zijn eigen jongeheer af. Artsen konden hem achteraf niet helpen; zijn redenen zijn tot op heden onduidelijk.

Er zijn dus ook mensen die de meer gezonde keuze maken zich te beperken tot de eigen penis. Zo is er die 40-jarige Filipijn die om onbekende reden zijn eigen lid afsneed en verorberde.
Nadat zijn vrouw hem had verlaten ontdeed een Pool zich in een dronken bui van zowel penis als testikelen. Hij belde achteraf toch maar de hulpdiensten om het object te laten herstellen. Honger had de Pool niet.

Uit domheid de penis vernielen is een andere optie. Een dronken cafebaas wou zijn klanten uitleggen hoe een muizenval vele jaren geleden zijn lid vermorzelde. Tijdens het demonstreren sloeg het noodlot weet toe en stootte hij zich voor de tweede maal aan de steen.

Vrouwen smullen van penissen
( Vrouwen smullen van penissen )

U leest het, penissen hebben het soms zwaar te verduren. Teveel vaginapower is niet goed. Teveel frustratie rondom het geslachtsdeel ook niet...

Update: In Indonesie is het ook raak. Een vrouw dacht dat haar vriend vreemdging en hakte wegens dat vermoeden zijn penis af. Het is onduidelijk waar ze het lid gelaten heeft. U mag het ons gerust laten weten.

Update 2: Zo was er die Amerikaan die gecastreerd wilde worden omdat hij chronische pijn aan de ballen had. De dokters wilden zijn testikelen niet amputeren waardoor hij besloot het maar zelf te doen.
Op de keukentafel geholpen door 2 niet-opgeleide mensen die na de ingreep gauw de biezen pakten, werd hij na zijn verdoving wakker met bloedende ballen die niet te stelpen waren. De 62-jarige Russell Daniel Angus ging dan toch maar naar het ziekhuis waar hij geholpen werd. De nepchirurgen die hij via internet had leren kennen worden nog gezocht.

Update 3: Een 76-jarige man van Turkse komaf heeft in het Oostenrijkse plaatsje Wimpassing op straat de 58-jarige vermeende minnaar van zijn vrouw doodgeschoten. Daarna sneed hij met een mes het geslachtsdeel van het slachtoffer af.

Update 4: Thaise chirurgen komen steeds vaker voor de delicate taak te staan om de edele delen van mannen er weer aan te hechten nadat vrouwen ze eraf gesneden hebben. (video)

Update 5: Een vrouw uit het Engelse Liverpool kon het niet hebben dat haar vriend een avondje 'geen zin' had. Ze werd zo kwaad dat ze een van de ballen van de man aftrok en hem probeerde in te slikken.

Update 6: In het Pakistaanse Lahore heeft een wraakzuchtige arts de piemel van haar ex afgesneden. De vrouw kon niet verdragen dat haar voormalige partner, die op het punt stond opnieuw te trouwen, overspel had gepleegd.

Update 7: Een 64-jarige Franse vrouw heeft 12 jaar cel gekregen voor het castreren van haar 39-jarige partner terwijl hij bewusteloos was. Ze gaf daarna de schuld aan haar hond.

Update 8: In het Amerikaanse Salisbury (North Carolina) is het slecht afgelopen met een verkrachter. Laatstgenoemde wilde zich vergrijpen aan een 18-jarige dame, waarna het slachtoffer een stuk uit de genitaliën van de man beet, zo meldt The Charlotte Observer.

Update 9: Omdat haar partner maar bleef zeuren om te seksen, sneed Claire Noche (46) de penis van Julieto Bacares (41) af. De politie kon het mes recupereren, maar de piemel van Julieto was onvindbaar. Bleek dat Claire de hele handel in het toilet had gegooid en doorgespoeld had.
J.W.: zou dat lekker smaken???
Op 13-07-2007 19:14:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld: Jaloerse Indonesische hakt penis vriend af
Een Indonesische vrouw heeft de penis van haar vriend afgehakt, omdat ze hem ervan verdacht vreemd te gaan. De jaloerse vrouw (22), afkomstig uit een afgelegen deel van het eiland Timor, is aangehouden.

Waar ze het geslachtsdeel heeft gelaten, is volgens de politie onduidelijk. Doordat het dorp ver van de bewoonde wereld ligt, wist het 23-jarige slachtoffer pas vier dagen na het incident het ziekenhuis in de provinciehoofdstad Kupang te bereiken.

Hij maakt het goed, maar is wel van de kaart, meldde een politiewoordvoerder vrijdag. (anp/hln)

http://www.hln.be/hlns/cache/det/art_522405.html?wt.bron=homeArt10

Mooi toeval op de dag van verschijnen van dit blog verscheen bovenstaand bericht :-)
Op 13-07-2007 20:47:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Van mij mogen de vrouwen um hebben, als ze mij dan ook maar met rust laten!!!

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 14-7-2007 9:51:43)
Carpe diem homo universalis
Op 14-07-2007 9:51:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
dennix:

Ja de mijne helemaal. Ben een hollandse jongen met een thaise vriendin!!!!!!!!!

Sambal bij?

:S
Op 12-12-2007 18:12:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
celtic: Een andere kijk op slikken
Condemnation without investigation is the highest form of ignorance
Op 22-01-2008 19:23:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BTtje: tijdens het lezen heb ik de heletijd mun bene dicht bij elkaar gehouwe en heb last van mun balle nu :S
Op 04-11-2008 19:27:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
C.: Onacceptabel gedrag wordt beloond met een onacceptabele oplossing?

Dat zal de mannen leren.... denken ze nog eens een keer na voor ze hun dinges achternalopen.
Op 04-11-2008 19:33:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
C.:

Onacceptabel gedrag wordt beloond met een onacceptabele oplossing?

Dat zal de mannen leren.... denken ze nog eens een keer na voor ze hun dinges achternalopen.

Je zal wel moeten al dinges er net afgesneden is...trouwens, wat hebben vrouwen eigenlijk om achterna te lopen:-P
'Don't forget rule number 6'
Op 04-11-2008 19:39:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
C.: Hopelijk denken andere mannen na, als ze hiervan horen... die hun dinges nog wel hebben..

Hopelijk denken mannen na. Punt.
Op 04-11-2008 19:51:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lemetje:
Gerard:

C.:

Onacceptabel gedrag wordt beloond met een onacceptabele oplossing?

Dat zal de mannen leren.... denken ze nog eens een keer na voor ze hun dinges achternalopen.

Je zal wel moeten al dinges er net afgesneden is...trouwens, wat hebben vrouwen eigenlijk om achterna te lopen:-P


Een paar dingen, waar de kerels normaal gesproken, stapelgek op zijn en waar ze de vrouwen op beoordelen.
Op 04-11-2008 20:41:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
lemetje:

Gerard:

C.:

Onacceptabel gedrag wordt beloond met een onacceptabele oplossing?

Dat zal de mannen leren.... denken ze nog eens een keer na voor ze hun dinges achternalopen.

Je zal wel moeten al dinges er net afgesneden is...trouwens, wat hebben vrouwen eigenlijk om achterna te lopen:-P


Een paar dingen, waar de kerels normaal gesproken, stapelgek op zijn en waar ze de vrouwen op beoordelen.


What else (bukt)
'Don't forget rule number 6'
Op 04-11-2008 20:43:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus:
Lanoe:

Van mij mogen de vrouwen um hebben, als ze mij dan ook maar met rust laten!!!

Carpe diem homo universalis

Wil je nou dat ze 'm hebben, of dat ze je met rust laten.
Dat gaat in mijn geval (haha) niet zo goed samen...
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 04-11-2008 23:54:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BB: Wat me hier nog het meest aan verbaast is dat vrouwen het nog grappig vinden ook.

Als hier nu 30 verhalen hadden gestaan over vrouwen die verkracht en vermoord waren noemt iedereen het vreselijk, maar als mannen iets vreselijks overkomt is het ineens grappig?? En met het "ik ben zielig want ik ben mishandeld" verhaal komen die vrouwen er natuurlijk ook weer makkelijk af. Dat zou een man die zijn vrouw vermoord heeft eens als excuus moeten proberen in de rechtszaal "ja ze ging vreemd, ik moest haar wel vermoorden!"

1 jaartje cel als je iemand zoiets vreselijks aandoet slaat gewoon nergens op, die vrouwen verdienen net zo goed de doodstraf als een moordenaar/verkrachter of pedofiel dat ook zou krijgen!
(bericht gewijzigd op 24-6-2009 12:43:39)
Op 23-06-2009 20:58:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden