Van Maarten te pijpen geeft u sneller de pijp aan Maarten. Met andere woorden: orale seks is kankerverwekkend. Een onderzoek van Amerikaanse kankerspecialisten kwam tot deze conclusie. Jaja, en van masturberen wordt men doof. We kijken even of deze studie klopt, want voor seksueel bourgondisch ingestelde mannen is dit bijzonder vervelend nieuws.

De nieuwe studie, een flutonderzoek, toont dat orale seks het humane papilloma virus (HPV) kan veroorzaken. Dit virus is een belangrijke factor hij de vorming van keelkanker en baarmoederhalskanker. Volgens het onderzoek neemt de kans op keelkanker met 8,6 keer toe als de persoon in kwestie orale seks heeft gehad met meer dan zes verschillende mensen. God straft onzedigheid, zou een religieus type kunnen zeggen...

Orale ijs-seks
Orale ijs-seks
( Waar de mond van vol is loopt het ijs van over )

Het onderzoek van de kankerspecialisten aan de universiteit van Baltimore wijst ook uit dat het hebben van orale seks niet per definitie betekent dat het virus opgelopen wordt. Wanneer het humane papilloma virus wel wordt opgelopen neemt de kans om keelkanker te krijgen met 32 keer toe.

Onderzoekster Maura Gillison (en niet Dillison, zoals nieuwssites kopierend menen) van het John Hopkins Hospital in Baltimore geeft mannen het advies om een condoom te gebruiken tijdens de orale seks om het risico voor hun (sex)partner zoveel mogelijk te beperken. Wellicht vergeet Maura Gillison hierbij dat pijpen voor zowel man als vrouw een aangename aangelegenheid moet zijn.

Een onderzoek uit 2006 wees ook al uit dat orale seks schadelijk is voor de gezondheid. Kanker aan de amandelen en baarmoederhals, volgens de geleerden uit Stockholm.

Voorbereiding tot vaccinatie?

Zoals u reeds eerder op GW kon lezen worden we misschien stilletjes voorbereid op een nieuwe verplichte vaccinatie. In Duitsland ging men ons al voor. 3 Miljoen meisjes werden opgeroepen om zich te laten inspuiten met een middel dat ook dienst doet tegen het humane papilloma virus. In het blog van Paranoide Bert leest u er wat meer over. U leert er onder meer in dat de achterdochtige geest bang is om verplicht en zonder zijn weten ingespoten te worden met een chip.

Onderzoek niet zinnig

Pijpen levert kanker op. Paus Benedictus, geheelonthouder, staat met dit nieuws vast in de handen te wrijven. De mannelijke bevolking mag zich echter gelukkig prijzen, GW is het er niet bepaald mee eens.

"De onderzoekers vergeleken honderd mannen en vrouwen met keelkanker met tweehonderd gezonde mensen en screenden het seksleven van de testpersonen. "

Wat als ze hadden gescreend hoe vaak de proefpersonen naar de WC gingen, smeerkaas met honingextract hadden gegeten of het linkerbeen hadden gebroken? Medisch en epidemisch slaat een conclusie op dit soort onderzoeksgegevens echt nergens op. De onderzochte doelgroep is te klein en de criteria zijn te algemeen om terecht te beweren dat orale seks kankerverwekkend is. Typisch een gevalletje van een statistische waarheid die qua feitelijk waarheidsgehalte veraf staat van de ware feiten waarop het gegrond is.

Condooms kankerverwekkendCondooms kankerverwekkend

De oplossing die wordt voorgedragen kan ook onder de loep worden genomen. Volgens het Vaticaan laat de condoom het AIDS-virus gewoon door. De EU is het daar op basis van wetenschappelijk onderzoek niet mee eens. Hoe het ook zij, gezond zijn die rubbers niet.

Op menig condoom gebruikt men talk waarvan de chemische samenstelling overeen komt met het kankerverwekkende asbest. Gebruik ervan kan leiden tot eileiderverkleving met onvruchtbaarheid als resultaat. Ook de in condooms aanwezige nitrosamine en triethanolamine kunnen u kanker bezorgen.

To blow or not to blow?

Dames/Heren pijpers, één iets moet u onthouden: als er één plaats is waar u van noch wetenschap, noch grenswetenschap iets moet aantrekken, dan is het wel tussen de lakens. Uitschakelen die ratio en lekker doen waar je zin in hebt.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden