Grenswetenschap.nl is inmiddels als een goeie soep boordevol met de heerlijkste ingrediënten én balletjes. Of het nu om de oudere of nieuwste blogs gaat, er is voor iedereen wel iets naar zijn of haar smaak. En het mooiste is: we hebben soep genoeg.

Grenswetenschap.nl is op zoek naar mee-eters die ook willen smullen van ons brede aanbod van grenswetenschappelijk lekkers. U kan ons daarbij helpen en dat gaat natuurlijk niet onopgemerkt. De deuren van onze schatkamer gaan open en er zijn fantastische prijzen te winnen. Hoe? lees verder...( ong. 40 cm. op leer gebrandmerkte zonnekalenders, modellen kunnen afwijken )

Strooi met linken.

Probeer zoveel mogelijk onze link www.grenswetenschap.nl vermeld te krijgen bij andere websites. Noteer waar u allemaal onze link heeft kunnen dumpen en laat het ons weten, de post zal uw beloning bij de voordeur aanleveren.


(bijzonder onderzetters, modellen kunnen afwijken )

Mond tot mond reclame.

Schreeuw het van de daken en spoor mensen in uw omgeving aan om ook eens geheel gratis www.grenswetenschap.nl te proberen. laat ons weten hoeveel mensen u heeft weten te bereiken en er ligt mogelijk een mooi cadeau in het verschiet.

Wees creatief.

Zet www.grenswetenschap.nl ergens op het Internet of in de reguliere media in de schijnwerpers. Maak een verslagje van uw acties en laat ons meegenieten van uw creativiteit. hoort u uw cadeau al komen?


( Drager van de tijd draagt voor u meer dan alleen de tijd )

Wat kunt u winnen?

Sowieso het prachtige GW T-shirt waarmee u gezien mag worden. Buiten de T-shirts hebben we voor de meest lumineuze linkstrooiers bijzondere setjes stenen onderzetters met de zonnekalender, gedragen door maya-figuren of op leer gebrandmerkte zonnekalenders die u zelf kunt inlijsten.


( Het GW logo dat prijkt op uw (?) T-shirt )

Vergeet niet om bij correspondentie aan contact_AT_grenswetenschap.nl uw naam en adres te vermelden en natuurlijk uw maat (Small, Medium of large, let op: T shirts vallen groot).

Clark Kendt: De eerste T-shirts zijn al de deur uit. Who's next?
(bericht gewijzigd op 29-5-2007 15:13:40)
Op 29-05-2007 15:13:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden