Wat is “project Iron Mountain”? Een tijdje geleden kwam deze vraag op GW ter sprake, of eigenlijk werden er zijdelings een paar reacties over geplaatst. Nieuwsgierig als een echt GW-er ging ik zelf even op onderzoek uit, want wat is project Iron Mountain eigenlijk?

Vanaf 1961 tot 1966 werd op een geheime locatie in de VS door 15 vooraanstaande wetenschappers een plan opgesteld. In dit plan werd een soort routekaart uitgestippeld om een paar einddoelen te halen, met als hoofddoel een basis te leggen voor de NWO, de New World Order Dit plan geeft niet alleen de hoofddoelen aan, maar is ook zeer gedetailleerd over hoe die doelen bereikt moeten worden. Terwijl veel geheime documenten uit die tijd tegenwoordig onder de “freedom of information act” vallen, is project Iron Mountain tot vandaag de dag nog steeds topgeheim.

Iron Mountain
Iron Mountain

Zoals gezegd, is het hoofddoel het invoeren van wat vaak de “New World Order” genoemd word, maar er is weinig hard bewijs voor deze NWO. Wat er wel voldoende bekend is, zijn bedenkelijke documenten zoals die van PNAC, een Amerikaanse, neoconservatieve denktank; of die van organisaties als FEMA. Een echt solide verband lijkt nog niet aangetoond. Veel informatie lijkt weinig met elkaar te maken te hebben, maar wat er door Iron Mountain uitgedacht is zou dit wel eens in een ander daglicht kunnen plaatsen. De hoofddoelen waren het samenbrengen van de mensheid tegen een gezamelijke vijand. Dit samenbrengen van de volken zou ingeluid worden door het vormen van een wereldwijde politie/legermacht.

Waar het lijkt dat deze “wereldpolitie” stabiliteit en veiligheid brengt is het uiteindelijke doel controle. Zodra de gehele wereld onder de vleugels van deze wereldwijde bescherming valt is het doel bereikt, en zou de NWO ingevoerd worden. Om dit mogelijk te maken zou men een gezamenlijke vijand nodig hebben. Één vijand zou niet voldoende zijn en daarom werd voorgesteld om meerdere vijanden te creëren. Schurkenstaten moesten juist geholpen worden om aan de angst bij te dragen, bijvoorbeeld door de plaatselijke dictator te steunen. Hun buurlanden werden dan weer opgezet tegen die dictator om de angst en onrust op te kunnen voeren. Terreur was hier het sleutelwoord.

Saddam Hussein en Donald Rumsfeld
( Saddam Hoessein vrienden met Donald Rumsfeld )

Maar ook milieu was 1 van deze vijanden, en tot in de kleinste details hield men rekening met het maken van zoveel mogelijk vervuiling. Alternatieve vormen van energie moesten verdwijnen. Buiten de stad wonen werd gepromoot voor extra kilometers en meer files. CFK's werden gepromoot als goedkope vulling voor koelkasten. Ook moesten milieuverdragen niet of nauwelijks nageleefd worden. Om grote klimaatsveranderingen in 1 keer mogelijk te maken waren er plannen die ook rekening hielden met weermodificatie, bijvoorbeeld door cloudseeding.

Project Iron Mountain ging echter nog een stap verder dan dat, zelfs 2 vijanden waren niet genoeg. De derde vijand komt niet van deze planeet, wat was een betere vijand dan een vijand van een andere wereld? De buitenaardse dreiging was volgens de wetenschappers de ultieme samenbrenger der volken. Over de gehele wereld zijn er religies die een soort eindtijd verwachten, vaak met terugkeer van de één of andere godheid. Het laten samenvallen van al die verhalen, of het samenvallen van de meest bekende, zou een heel groot deel van de mensheid bij elkaar brengen als in het “einde der tijden”.

Alles bij elkaar lijkt het een beetje alsof u naar de planning van het laatste oordeel zit te kijken. Oorlog en geruchten van oorlog, grote rampen en klimaatproblemen, "demonen" die uit de hemel neerdalen om de mens te vernietigen, alles zit erin. Snel even een blik richting de Midden-Oostenpolitiek werpende wordt dat beeld ook al niet veel rustiger.

Oké, toch nog wat nuancering: Project Iron Mountain is nog steeds topgeheim, en dus is er weinig te bewijzen. Een documentaire en zo nu en dan een paar gelekte pagina's, daar moeten we het mee doen. Er is geen verklaring op te vragen of een kopie die je in kan zien. Top Secret.

Voor wie wat meer wil weten over project Iron Mountain staat hieronder de documentaire (ruim 2 uur speelduur) En als u meer weet over Iron Mountain dan horen wij dat natuurlijk ook graag van u.

 

Lanoe: http://www.ft.com/cms/s/728a69d4-12b1-11dc-a475-000b5df10621.html

Waarom brengt de VN ook zulke dingen naar buiten?
dingen die juist ingaan op wat het bovenstaande artikel pretendeert.

Wederom, er kunnen altijd rotte appels zitten in een organisatie, maar veroordeel je dan de hele organisatie of kun je ook tot de nuchtere conclusie komen dat net zoals overal ook binnen de VN zowel de positieve als de negatieve krachten aan het werk zijn?

Ik denk dat je dan een beetje doorschiet, maar dat is mijn bescheide mening

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 06-06-2007 11:19:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF: huh, hoe kom jij bij de VN???
ik zie het in elk geval niet in mijn tekst staan...

ik denk dat jij soms ook een beetje doorschiet, en dat is mijn mening
(bericht gewijzigd op 6-6-2007 19:04:39)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 06-06-2007 19:04:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: kheb de doc gekeken, ik ga ervan uit dat jij dat ook gedaan hebt?
Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 07-06-2007 9:42:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF:
Lanoe:

kheb de doc gekeken, ik ga ervan uit dat jij dat ook gedaan hebt?
Carpe diem homo universalis

ja, dat heb ik. maar dat wil niet zeggen dat ikzelf dat ook exact zo zie als in hun documentaire word aangegeven, en daarom houd ik het in mijn stukje open, zodat de lezers hun eigen keuze kunnen maken

ik vraag jou dus ook even vriendelijk om het oordeel aan de lezers zelf over te laten...
(bericht gewijzigd op 7-6-2007 11:26:24)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 07-06-2007 11:25:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Ernst Young:

ik vraag jou dus ook even vriendelijk om het oordeel aan de lezers zelf over te laten...


Lanoe is een lezer.

:S
Op 08-06-2007 10:34:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: http://www.nu.nl/news/1107026/21/NAVO_ontkent_betrokkenheid_bij_CIA-kampen.html

http://www.nu.nl/news/1106965/21/NAVO_terughoudend_over_Russisch_aanbod_raketschild.html

Hm, ik vind die NAVO een stuk enger dan die VN en en kijk eens wat die mensen van de NAVO nu net doen binnen de VN, zijn dat nu niet net de Japie's, Bushes enz.

Maar dat is mijn bescheiden mening en wie weet zijn er binnen de NAVO ook wel zgn "goeden", ik wil weten wie die lui zijn die dit zooitje bestieren en ons al een heel tijdje voor het lapje houdt, De Rothschilds, Rockefellers, Morgans, Goldbergs, Buffets enz (de Rothschilds en Rockefellers staan voor mij vast, voor de rest houdt ik mn oogjes open en weet ik het nog niet) van deze wereld.
Dan doen ze het onder de noemer Iron Mountain, dan weer zijn het Vrijmetselaars, dan de NWO, Bilderberg groep, zolang zij maar buiten beeld blijven, wat wij ervan maken boeit hen niet, wij zijn de sheeple.
Zij zijn altijd op de achtergrond en trekken daar aan de touwtjes.
Maar niet langer meer ongemerkt, langzaam begint de mens het door te krijgen, langzaam, maar geduld is dan ook niet voor niets een van onze deugden
En ik ben dan ook nog 1 van die naieve mensen die hoopt dat de Rothschilds en Rockefellers van deze wereld toch nog tot het inzicht komen dat ze idd goed verdwaald zijn geraakt, zodat de overgang ook nog zonder verder onnodig geweld gaat.

Ik bedoel dit niet persoonlijk Ernst Young ik wil graag mijn punt duidelijk maken over de maskers van die mensen, zoals Iron mountain, de bilderberg groep, ze zijn meesters in het manipuleren.
Ik doel dan niet op jou, jouw artikel of de documentaire, maar hoop dan dat mensen die ook op zoek zijn naar die mensen die dan "aan de touwtjes trekken" reageren zodat we onze visie's kunnen vergelijken in de hoop een dieper inzicht te krijgen in die machten, krachten die aan de touwtjes trekken achter de schermen.
Ik ben al blij met je artikel, om de simpele reden dat ik weet dat het bij de grmbdomme!
(bericht gewijzigd op 8-6-2007 19:30:35)
Carpe diem homo universalis
Op 08-06-2007 19:24:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: mainstream media aan de ballen ontbreekt om die documentaire niet te laten zien
Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 08-06-2007 19:25:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF:
Clark Kendt:

Ernst Young:

ik vraag jou dus ook even vriendelijk om het oordeel aan de lezers zelf over te laten...


Lanoe is een lezer.

:S

je weet wel wat ik bedoel

om het met andere woorden te zeggen:
"laat iedereen zijn eigen mening vormen, zonder al te snel af te geven op de details"
zo beter?

zoals lanoe het nu zegt zie ik het (persoonlijk) ook liever, inplaats van afgeven op 1 kant van het verhaal kijken naar wie dan wel in het profiel past, bijvoorbeeld de NAVO, een hele goede suggestie waar ikzelf overheen gekeken had
ik vat het dus ook helemaal niet persoonlijk op, ik begrijp jou benadering ook prima, en waardeer dan ook je inbreng in deze...
(bericht gewijzigd op 8-6-2007 19:56:23)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 08-06-2007 19:56:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Nog een "blauwdruk"

http://churchoftrueisrael.com/protocols/

Kwam dit ook nog tegen:

http://video.google.nl/videoplay?docid=-4855167294056315999&q=jacob+rothschild
Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 10-6-2007 13:10:46)
Carpe diem homo universalis
Op 10-06-2007 11:56:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Voor hen die het liever eerst vertalen:

http://babelfish.altavista.com/
Carpe diem hom universalis
Carpe diem homo universalis
Op 10-06-2007 13:14:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF:
gremmie:

Lanoe:

Nog een "blauwdruk"

http://churchoftrueisrael.com/protocols/
Carpe diem homo universalis


buitengewoon interessante stuf.
Zou zeer zinvol zijn hier een nederlandse vertaling of op zijn minst een samenvatting van te realiseren.
gr.v.G

the protocols of zion zijn ook nogal twijfelachtig wat betreft hun autenticiteit, maar ook daarin staan zeer opvallende punten die ook weer aansluiten bij bijvoorbeeld iron mountain
(bericht gewijzigd op 10-6-2007 14:44:22)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 10-06-2007 14:44:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: in dit geval andersom, want dit is uit 1919 en was dus al voor Iron mountain in 1961, maar zo zijn er heel wat van die jasjes waarvan zij gebruik maken.
Zolang we ons daarop concentreren en blijven volgen dan leid dat mooi de aandacht weer af van hen die achter deze dingen zitten, wat steeds weer dezelfde zijn, al veranderen ze ook hun namen (Bush was ooit de Boullion, Heerser van jerusalem in 1500 en Rothschild was eerst Bauer en de Rockefellers heette Rokkenfelder of Roquefeuille, afhankelijk van welke tak men kwam, Duits of Frans).

Dat is wat mij bezig houdt, de mensen achter die facades, ze bloot te leggen en het publiek bewust te maken van hen, zodat de mens zich er iig bewust van wordt en dan ligt het bij de mens wat er verder mee te doen.
Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 10-06-2007 16:22:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF:
Lanoe:

in dit geval andersom, want dit is uit 1919 en was dus al voor Iron mountain in 1961, maar zo zijn er heel wat van die jasjes waarvan zij gebruik maken.
(knip)

waarom andersom, ze sluiten OP ELKAAR aan, heeft dat wat met jaartallen te maken? het enige wat ik zei is dat de autenticiteit van protocols of zion twijfelachtig is, en waarschijnlijk ook opzettelijk gefabriceerd is om haat tegen "zionisten" uit te lokken, wat daarna voor het gemak maar op alle joden geprojecteerd is.

begrijp mij goed, ik denk dat wij het verder redelijk eens zijn, maar pas op waar je je aan brand, voordat je er erg in hebt ben je een anti-semiet

als je nog eens wat leesvoer zoekt, lees dan ook even "the omega file" zeer vergezocht maar akelig herkenbaar en helaas volledig feitelijk wat betreffende er over de periode rond de 2de wereldoorlog verteld word.
http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/omegafileintro.htm
aub niet verwarren met "the omega conspiracy" wat niet hetzelfde verhaal is.
(bericht gewijzigd op 10-6-2007 17:04:43)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 10-06-2007 17:04:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: @ Ron

Doet er idd ook niet toe, daarom had ik het al over die "jasjes".
Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 10-06-2007 22:58:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Ik kwam dit tegen op het net:

http://www.stopthenorthamericanunion.com/TwoPeas.html

Ik moet het zelf ook nog verder lezen, maar van wat ik tot nu toe zag, kreeg ik het idee dat de maker zijn huiswerk heeft gedaan.
Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 22-06-2007 11:05:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden