Opletten met wat uit China komt. Zo ook met dit bericht want een anomalie kunnen we u dit keer wel presenteren. Een oude Chinese vrouw, uit Xianyang in China, beweert namelijk dat er vleugels aan haar kat zijn gegroeid. De jonge kater van mevrouw Feng heeft twee behaarde vleugels van ongeveer tien centimeter lang.

Het begon toen de poes twee knobbeltjes kreeg. Die groeiden na enkele maanden uit tot twee heuse vleugels. Mevrouw Feng gelooft zelf dat de kat vleugels kreeg omdat het poesje seksueel werd lastig gevallen door een bende krolse katers. Experts zijn het daar niet mee eens...

Kat met vleugels
Kat met vleugels
( De gevleugelde kat Tom. Geen familie van...)

Wetenschappers ter plaatse geloven meer in een bijzonder geslaagde genmutatie. De poezevleugels van ongeveer 10 centimeter bevatten botjes, net zoals bij gewone vogels. Of de één-jarige kat er al mee gevlogen heeft is niet bekend.

Vrouw met hoornAls genen van een kat dusdanig kunnen muteren dat er vleugels op groeien, waarom zou een draak dan bijvoorbeeld geen salamander of varaan met genmutaties kunnen zijn? Zelfs met mensen gebeurt het, zoals u op de rechtse foto ziet. Wat u aanschouwt is een dame met een hoorn op haar voorhoofd. Voor zover bekend heeft ze geen andere duivelse eigenschappen.
Het kan dus zomaar met uw hond, slang of gorilla gebeuren.

We raden aan de lucht boven u in de gaten te houden, de mogelijkheid bestaat dat u wordt besprongen door een vliegende Bokito.

Als Bokito maar geen Red Bull drinkt...
( Als Bokito maar geen Red Bull drinkt... )
Clark Kendt: Check dan Ma Zhong Nan, een meneer van 93 uit een klein Chinees dorpje. Vijf jaar geleden blesseerde Ma Zhong Nan zich tijdens het kammen van zijn haar en omdat het maar een klein wondje was, besteedde hij er geen aandacht aan. En omdat hij er verder geen last van ondervond, negeerde hij het bultje volkomen. Niemand kon vermoeden dat het kleine puntje uit zou groeien tot een grote harde hoorn van tien centimeter.

Bron: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/1088921.html

:S
(bericht gewijzigd op 14-11-2007 19:34:40)
Op 14-11-2007 19:34:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden