Een klein nietszeggend artikeltje in de krant dat wellicht grote gevolgen kan hebben; voor de eerste keer is er namelijk een directe link gelegd tussen de dood van een burger door blootstelling aan het vrijgekomen stof tijdens de vernietiging van het World Trade Center.


Dr. Hirsch, hoofd van het medische onderzoeksteam in New York, verklaarde in een op 23 mei 2007 gepubliceerde brief dat de stofwolken die vrijkwamen tijdens de aanslagen op 9/11 zonder twijfel hebben bijgedragen aan de dood van Felicia Dunn-Jones.
De 42-jarige praktiserende advocate ontvluchtte haar kantoor in de nabijheid van het WTC en werd overspoeld door de vrijgekomen stofwolken. Ze was bedekt in as, wat bestond uit
gevaarlijke stoffen, waaronder asbest. Kort daarna kreeg ze last van hoestbuien en ademhalingsmoeilijkheden. Ze stierf op 10 februari 2002, vijf maanden na de aanval. Autopsie wees uit dat zij leed aan sarcoidosis. Haar echtgenoot diende een verzoek in om schadevergoeding en kreeg uiteindelijk 2,6 miljoen dollar toegewezen.

 

Dr. Hirsch van het medische onderzoeksteam zei dat hij had besloten om op haar overlijdensverklaring te vermelden dat blootstelling aan het stof van het WTC heeft bijgedragen aan haar dood. . Haar doodsoorzaak is hiermee veranderd van een natuurlijke dood naar doodslag.
Haar naam zal toegevoegd worden aan de officiële lijst van de WTC slachtoffers waarmee het officiële dodenaantal is gestegen naar 2.750.

De formele verbinding tussen de dood van Felicia Dunn-Jones en haar relatieve korte blootstelling aan het stof, kan van grote invloed zijn op de houding van het stadsbestuur met betrekking het groeiende aantal doden en zieken die aan de aanslag gerelateerd worden.

Het stadsbestuur van New York staat al onder druk om de dood van mensen als bijvoorbeeld James Zadroga, 34, een New Yorkse politieambtenaar, die maanden na de aanslag in de ruïnes werkzaam was, te herzien. Zijn dood, zo is tijdens een autopsie komen vast te staan, is ook te wijten aan het WTC–drama, maar tot op heden wijst het stadsbestuur dit nog steeds af.

De beslissing van Dr. Hirsch echter kan nu gebruikt worden als bewijs bij de door duizenden brandweermannen, politieofficieren en reddingswerkers ingediende rechtszaken tegen de stad New York. Allen claimen zij letselschade door het inademen van stof gedurende de 10 maanden durende opruimingsactie.

Zie hier een link naar een artikel (in het Nederlands) van de Associated Press waarin men stelt dat 5 jaar na dato het aantal slachtoffers nog steeds stijgt.
Nadere gegevens kunt u terugvinden in het originele krantenartikel uit de New York Times van 24 mei 2007, waarin melding wordt gemaakt dat het smartengeld al in 2004 werd uitgekeerd.
Summier is het ook gemeld in Telegraaf, De Volkskrant,
De pers en Nu.nl.
Vreemd genoeg werd het al eerder op 24 oktober 2006 gepubliceerd in de New York Times.

Maar wat betekent dit alles nu eigenlijk. Is het Stadsbestuur schuldig aan nalatigheid? Daar wordt in het betreffende artikel niet nader op ingegaan.

En de ramp zelf, 9/11. Een begrip. Is deze ramp nu door de regering zelf in scène gezet, zoals uit zo vele onderzoeken blijkt? Dit hele scenario met voor- en tegenstanders begint op een wespennest te lijken. Een kleine greep uit de tegenstanders;

* Twee Vandaag, weerlegt de officiële verklaring van de
Amerikaanse overheid
* Een Vandaag; een verzameling video’s die de officiële
verklaring weerleggen;
* De Volkskrant poneert
”Onderzoek misleidend”;
* Press for Truth; weerlegt
de officiële verklaring
(Nederlands ondertiteld);
* 911, Martial law, the rise
of the policestate
(Nederlands ondertiteld);
* Een artikel uit de
Volkskrant, dat de
officiële verklaring
weerlegt;
* voor geïnteresseerden
een makkelijk leesbaar
artikel van Paul
Hermans,

* Een pagina vol links naar
achtergrondfeiten; Een
kritische analyse van de
aanslagen op 9/11;
* Jimmy Walter, een
Amerikaanse miljonair
gaat de strijd aan tegen
de officiële verklaring;
Een heldere inleiding
door seriewoordenaar
* Een link naar de video

van Jimmy Walter, confronting the evidence;
* De omgekomen
kapers blijken
nog steeds
levend en wel
rond te lopen;
* De (de kapers)
schijnen “geplukt”
te zijn van oude
surveillance
video’s.


Het bovenstaande is maar een piepklein greepje uit het overweldigende aanbod op de verslaggeving over 9/11. Maar het geeft te denken. Stel nu dat deze onderzoekers gelijk hebben. Dat zou voor de Amerikanen betekenen dat ze door hun eigen regering naar believen kunnen worden opgeblazen.
Aan de andere kant, indien er van deze “bewijzen” niets klopt, wat is dan het doel van deze misinformatie, zo massaal en wereldwijd? Welke krachten werken hier op de achtergrond?

De ontwrichting van de Amerikaanse psyche door dit hele gebeuren moet niet onder tafel worden geschoven. Zonder een persoonlijk en diepgaand onderzoek is men afhankelijk van derden. En wie heeft nu alle kennis en mogelijkheden in huis om een degelijk onderzoek te verrichten? De gemiddelde Amerikaan (en niet alleen de Amerikanen) blijft dus in onzekerheid hangen; een positie waarin men zeer beïnvloedbaar is.

Via de (niet zo onafhankelijke) gevestigde media wordt ons een mening aangereikt. Opvattingen en gedachten, die zonder de beïnvloeding van deze media wellicht niet bij ons op zouden komen. Simpel gesteld; hoeveel mensen in de wereld denken er over om een wapen ter hand te pakken en een buurland binnen te vallen. Niet veel, een enkeling buiten beschouwing gelaten. Mensen concentreren zich in het algemeen op hun eigen leven en daar hebben ze het druk genoeg mee.

Haat en angst voor een buurland wordt ons blijkbaar aangepraat door een klein groepje personen in machtsposities, die hun onderlinge geschillen over onze hoofden uitspelen. En tegenwoordig hebben deze lieden op grote schaal destructieve wapens tot hun beschikking.
Maar wat er ook gaande is, conspiracy of niet, men dient zijn eigen onderscheidingsvermogen ten volle te gebruiken om tot een eigen conclusie te komen. Meelopen met de massa werkt niet meer, de implicaties hiervan zijn niet te overzien.

Een drie minuten durend filmpje onder deze link vat de laatste alinea beeldend samen.

RF: van de opties:
A. ze wisten van niets
B. ze wisten iets, maar deden niets om het te voorkomen
C. ze wisten iets en hebben het vurwerk wat geholpen
D. ze wisten van de plannen en hebben besloten die plannen over te nemen om ze zelf uit te voeren

dan ga ik voor C of D, de anderen zijn absoluut al niet meer ter sprake, A is al kompleet versplinterd omdat er zelfs enkele jaren eerder al aanwijzingen waren, B is zeer twijfelachtig ook omdat er actief voor gezorgd werd dat de luchtverdediging laag was en dat diezelfde dag oefeningen waren met, jaja, gekaapte vliegtuigen waardoor de alertheid nog verder daalde.

C lijkt mij zeker aannemelijk, er is nog steeds geen sluitende verklaring voor de instortig van WTC 1 en 2, en het "verdampte" vliegtuig in het pentagon.

D is een ander verhaal wat ook een geheel andere denkwijze vergt, om dit te kunnen accepteren als mogelijkheid moet men eerst kunnen accepteren dat de machthebbenden niet altijd alleen met de burgers rekening houden maar ook andere belangen hebben die wij amper te zien krijgen.
maar als je kijkt naar het instorten van WTC 7, de bevestiging en daarna ontkenning dat het gebouw ge"pulled" werd en het onmogelijk in zo'n korte tijd kunnen plaatsen van benodigde explosieven. het verdwijnen van een kompleet vliegtuig in het pentagon en een twijfelachtig 4de vliegtuig in pennsylvania. nog in leven zijnde terroristen, geldstromen van de CIA naar pakistan en afganistan, mossad die live-beelden maakt van het EERSTE vliegtuig in het WTC, meerdere tunnel en brug incidenten mbt mossad waar later nooit weer wat over gezegt werd, brand in de holland-tunnel waar nooit weer wat over gezegt is enz enz.

als dat allemaal het werk van al-qaida was, dan zijn die lui een stuk beter uitgerust dan ons vertelt word, bin laden die samenwerkt met de mossad??? heel vreemd...
(bericht gewijzigd op 3-6-2007 19:25:34)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 03-06-2007 18:39:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
kraai: Plannen om verplicht vingerafdrukken af te nemen van iedere vliegtuigpassagier. Tevens gaat men er van uit dat een herhaling van 9/11 onvermijdelijk is.

http://infowars.net/articles/june2007/070607Inevitable.htm
Op 09-06-2007 10:08:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: LOOSE CHANCE THE FINAL CUT HIER:

http://video.google.com/videoplay?docid=-2035108967536002048&hl=nl

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 15-12-2007 8:45:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
schelpje:
Lanoe:

LOOSE CHANCE THE FINAL CUT HIER:

http://video.google.com/videoplay?docid=-2035108967536002048&hl=nl

Carpe diem homo universalis


En hier is ie met Nederlandse ondertiteling;
http://video.google.nl/videoplay?docid=-1590675314105139271&q=loose+change
(bericht gewijzigd op 15-12-2007 12:52:46)
Op 15-12-2007 0:52:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden