Eindelijk weten we het dan. Marc BrouxNa 30 jaar onderzoek is een onderzoeker van ongeïdentificeerde vliegende objecten eruit. Aliens bestaan niet! Nu alleen nog even uitleggen wat aliens en ongeïdentificeerde vliegende objecten met elkaar te maken hebben.

De nu 52-jarige Marc Broux uit Hasselt (België) zegt na 30 jaar: “Ik heb dertig jaar in onzin geloofd”. Waar deze onverwachte omslag vandaan komt is niet geheel duidelijk. In zijn eigen woorden lijkt het erop dat de beste man de mogelijkheid uitsluit omdat dat niet in het wereldbeeld zou passen. De vele verschillende meldingen zouden nep zijn omdat er zoveel verschillende soorten aliëns gemeld worden.


een niet bestaand object op een Nasa-foto (grotere versie)

Ook het onvoorstelbaar aantal verschillende soorten UFO's is volgens hem onmogelijk, want hoe zou het mogelijk kunnen zijn dat er meer soorten buitenaardse voertuigen zijn dan dat er automerken zijn? Meer soorten UFO's dan er automerken zijn is onmogelijk en daarom zijn ze dus niet echt. In Azië worden alleen al 10-tallen verschillende merken auto's gemaakt waarvan maar een paar op de westerse markt aanwezig zijn. Al die andere merken uit Azië bestaan niet omdat wij in Europa maar een paar automerken hebben. De logica ontgaat mij een beetje, maar dat zou aan mij kunnen liggen.

Ons melkwegstelsel bestaat uit ongeveer 200 tot 400 miljard sterren. In zeer conservatieve berekeningen komt men nog steeds op een paar honderd tot zo'n 20.000 sterren in ons melkwegstelsel waarrond intelligent leven zouden kunnen herbergen. Als je van het laagste nummer uitgaat dan zijn dat nog steeds 200 verschillende soorten UFO's. De vele verschillende UFO's hoef je dus niet ver te zoeken, lijkt mij. En als logisch vervolg hierop: als er 200 verschillende intelligente reizende volken zouden zijn, hoe groot is de kans dat ze allemaal klein, groen en slijmerig zijn? Heel, heel misschien zouden er ook wel verschillende soorten aliëns kunnen zijn.
onbekend Aziatisch automerk? (grotere versie)

Maar het wordt nog leuker. Volgens NASA, maar ook volgens wetenschappers van andere onderzoeksinstellingen zijn er waarschijnlijk evenveel melkwegstelsels als er sterren zijn in ons eigen melkwegstelsel. Dit zou betekenen dat alle genoemde getallen nog eens in het kwadraat zouden moeten om een idee te krijgen over het gehele heelal. Minimaal 200 intelligente volken worden dan minimaal 40.000, en maximaal 20.000 volken worden dan maximaal 400.000.000 verschillende intelligente volken. Voor mij zijn deze simpele cijfertjes voldoende info om de kans op buitenaards leven redelijk aannemelijk te maken, maar ook dat zou hem weer aan mij kunnen liggen.

Hoe het ook zij, de beste man heeft genoeg van zijn hobby en gooit zijn 600 boeken op zolder. Misschien ook wel beter. Als al deze boeken hem in deze jaren niet verder dan hier hebben gebracht dan zijn het vast niet de beste boeken. Grote kans dat men hem bij de plaatselijke sterrenwacht een stuk verder hadden kunnen helpen. Er blijft nog wel een mooi aanbod openstaan, want voor wie hem een echte alien kan laten zien is maar liefst 125.000 euro gereserveerd. De kans dat iemand hier op ingaat is echter klein, want voor zover ik weet verkopen de Amerikanen hun “gevonden voorwerpen” niet door...
3.14po: Eindconclusie
We nemen op 23 juni afscheid van één van de felste en meest onnadenkende debunkers. Marc Broux was ooit een net zo felle voorstander van het UFO-fenomeen, maar na een strijd om het voorzitterschap van de Belgische UFO-vereniging BUFON, die in zijn nadeel werd beslist omdat Broux de zaak wilde leiden als een despoot, heeft hij de kant van de gedreven sceptici opgezocht en liet zich duidelijk leiden door wraakgevoelens ten aanzien van zijn vroegere medestanders. Zijn hele sceptische repertoire staat bol van de persoonlijke aanvallen op de, zoals hij ze noemt, ‘believers’, en het maakte hem daarbij niet uit dat hij zich moest bedienen van leugens en bedrog. Als hij de zaak maar in een kwaad daglicht kon stellen dan was volgens zijn kromme gedachtegang alles gerechtvaardigd. We gaan er binnen de UFO-gemeenschap dus alleen maar op vooruit als Broux het veld ruimt. Er zullen weinig mensen zijn die het jammer vinden dat zijn laffe aanvallen zullen stoppen en de sceptici die daar wel mee zitten, die behoren tot hetzelfde lage niveau als Broux en willen net als hem, koste wat het kost, een interessant en mysterieus fenomeen kapot maken.

Zie ook het Debunkershandboek waar Marc Broux overduidelijk gebruik van maakte en waaruit zijn sceptische vrienden nog lang inspiratie zullen halen: Het Debunkers Handboek: http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/DebunkersHandboek.html

Bron van bovenstaande: http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/MarcBroux23Juni07.html
United as one. Divided by zero.
Op 26-06-2007 0:35:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF:
Voednoot:

Wat een speculaties: als, als, als, als, als.
Voortborduren op eigen fantasie heet dat.
Totaal geen bewijs dus.


heb jij bewijs voor het tegendeel? en waar zie je geen bewijs voor?
ben je voor of tegen ufo, om het simpel te zeggen
(bericht gewijzigd op 26-6-2007 12:19:03)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 26-06-2007 0:19:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
OMG:

Aub geen discussie het wel of niet bestaan van UFO's want dat is met een klein beetje onderzoek zo duidelijk als 1+1, dat doe je maar op www.fok.nl ofzo, een site voor pubers.
Ontopic:
Zeer typisch dat de Telegraaf bijvoorbeeld hier tijd insteekt om dit te melden zodat iedereen leest dat UFO's niet zouden bestaan. Om misselijk van te worden. Als een astronaut een verhaal over een sighting heeft te vertellen wordt deze doodgezwegen. TYPISCH HOE ZOU DAT TOCH KOMEN.

K.U.T.-media.


Helemaal mee eens.

:S
Op 26-06-2007 13:53:52 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
I. Gorewitz: En dat terwijl andere media juist opener worden:
http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2006/9/20/200906_nasa_objecten.html
Op 26-06-2007 15:18:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
KC:
Ik ben omdat 'ik' is. 'Ik' heeft nooit niks en is voor altijd.
Op 26-06-2007 21:45:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF:
KC:een heel bekend stukje animatie, volgens mij gemaakt door diezelfde gast die ook die reclame met die dansende auto heeft gemaakt. geen van die beelden is ouder dan een paar jaar, en dus niet van bijvoorbeeld 1990.

wel heel goed gedaan, dat wel...
(bericht gewijzigd op 27-6-2007 11:01:21)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 27-06-2007 11:01:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ivory^: Als je dan dat laatste filmpje kijkt van KC

en je ziet ze de "aliens" uitmoorden.

Het enige wat mij te binnenschiet is... dit doen wij... dit doen wij elkaar aan.

Wij mensen... die doden uit angst... onbekende...

wow
Op 27-06-2007 0:56:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF:
Eva:

"Maar voorspellingen zijn niet voorbehouden tot geloofsgemeenschappen. De New Age beweging wekt ook verwachtingen. Vijftig jaar lang is al een ophanden zijnde landing van vliegende schotels voorspeld. Verschillende UFO groeperingen hebben zich opgeworpen als eerste kontaktpersonen voor buitenaardse wezens.

Sociologen hebben de gevolgen van het niet in vervulling gaan van voorspellingen bij een UFO groep bestudeerd. Tegen de verwachting in leidde dat in den beginne tot versterking van de onderlinge band. Het uitblijven van een gebeurtenis werd geweten aan een misverstand, onvolledige inzet, of gebrek aan geloof van de leden. Om het hoongelach van de vijandige buitenwereld te ontlopen bouwden ze een nog hechtere muur om zich heen. Maar als een voorspelling ook de derde keer niet uitkwam sloeg teleurstelling toe en zette verloop in."

http://www.xs4all.nl/~wichm/psygeest.html


eva, je valt in herhaling
en ik evenzogoed door dit te zeggen

men moet oppassen met geloofs en sekteachtige trekjes, helemaal met je eens, geloof laat je alleen maar de realiteit uit het beeld verliezen.
maar zo ook is het voor het tegenovergestelde, marc broux is door zijn "geloof" overtuigt geraakt van zijn visie. ufo's vergelijken met automerken? aliens vergelijken met mensenrassen? (voorzover dat uberhaubt bestaat) mijn idee niet realistisch...

door vast te zitten in zijn visie is ook hij de realiteit uit het zicht verloren, waarom ik dit zeg? omdat er feitelijk wel degelijk iets te zeggen is over de mogelijkheid op aliens en ufo's. dit heeft niet met tunnelvisie te maken maar met pure wetenschap. ga maar eens uitrekenen hoe groot de kans is dat wij de enigste intelligente levensvorm zijn in het heelal, of laten we het wat begrijpelijker houden, ons melkwegstelsel.

het sommetje zal ik je besparen, maar de kans dat er meer is is heel wat groter dan de kans dat deze aardkloot alles is...
(bericht gewijzigd op 29-6-2007 19:05:12)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 29-06-2007 19:03:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld:
Ik heb nog nooit een uitgedoste F16 piloot in het echt gezien... toch vliegen er F16 door het luchtruim.

ik kan dus twee aannames doen:
A. F16 piloten bestaan
B. F16 piloten bestaan niet.

Ik heb nog nooit een alien in het echt gezien... toch heb ik wel eens een ufo gezien.
Omdat er bij mijn weten geen vliegbasis is vanwaar UFO's opstijgen
moet ik het doen met de volgende aannames:

A. Ufo's bestaan niet, ik was tijdelijk ontoerekeningsvatbaar.
B. Ufo's bestaan wel maar worden niet bestuurd door aliens.
C. Ufo's bestaan wel maar worden bestuurd door mensen.
D. Ufo,s bestaan wel maar worden bestuurd door aliens.

Omdat ik voor A B C D te weinig bewijs heb lijkt het me nonsens om er lukraak eentje uit te kiezen die het meest aansluit bij mijn persoonlijke voorkeur ( hoe verleidelijk ook)

Conclusie: zolang men niet sluitend of met een zeer hoge mate van waarschijnlijkheid een A, B, C of D kan ontkrachten is iedere discussie zinloos tenzij men een discussie voert over persoonlijke voorkeuren.

En persoonlijke voorkeuren zijn net als WC papier, je kan het overal vinden en iedereen veegt zijn reet ermee af. Dus vriend Broux kreeg zijn 15 minuten van 'Fame' om zijn persoonlijke visie kenbaar te maken.

So what. Dagelijks zitten religieuse instellingen vol met mensen die elkaars persoonlijke visie delen... hun aantallen zeggen niets over het gelijk van hun gedeelde visie.

bestaat u eigenlijk wel?

Op 30-06-2007 8:43:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF:
Eva:

Ohhww, sorry, had ik 'm hier op GW al es geplaatst dan..?! *-)

ja, maar dat was voor onze techneut zijn gelijke vond in een serverupdate, dus zal er niet meer staan onderhand
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 30-06-2007 11:36:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Ik kwam dit filmpje tegen op youtube:Pfow!!
Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 30-06-2007 0:40:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CSM: Geert Wilders bestaat niet!
't Is een door de media opgezette HOAX.
Op 30-06-2007 16:14:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
vian:

aliens bestaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan als je me een mailtje terug stuurd neem ik verkering met je.

blondt?

:S
Op 25-08-2007 19:56:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Horatio:
vian:

aliens bestaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan als je me een mailtje terug stuurd neem ik verkering met je.

Ok, deal. Gaan we dan ook zoenen?
Op 25-08-2007 23:24:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ward Aal:
cndtspxi:

Volgende keer een glaasje minder?
Ward
(bericht gewijzigd op 10-12-2007 7:57:17)
Op 10-12-2007 7:57:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lampie: Unidentified Flying Object's bestaan, die zijn per slot van rekening vaak genoeg waargenomen en gefotografeerd. Maar of dit dan ook aliens zijn?

Aan de andere kant, als al die waarneming inderdaad echte bezoeken van aliens zijn, dan vraag ik me af wat ze zo interessant aan onze planeet vinden. Een planeet met een bevolking die zich onderling doden en hun planeet vervuilen. (Of misschien juist wel hierom.)
Op 10-12-2007 8:22:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
celtic: Is het niet egoistisch om te denken dat wij de enigste "denkende bewustzijns"ras zijn in het immense universum. Misschien zijn wij wel een laboratorium voor de 'Aliens' Experiment matriaal.Zoals wij dat met onze dieren doen.
Condemnation without investigation is the highest form of ignorance
Op 10-12-2007 8:29:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Horatio: vannacht een ufo gezien boven Amsterdam(huis) en dat is de derde al in 6 maanden tijd....en ja ik weet echt wel wat een vliegtuig is en dat dat het dus niet was...Bizarre ervaring.
Op 12-12-2007 16:33:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Horatio: Drie objecten die geen van allen geluid maakten. Vd zomer eerst een driehoekig object met ongeveer 8 lichten...leek net als de andere objecten uit een gat id lucht te komen en ook weer in een gat te verdwijnen. Ook op een hoogte waar doorgaans de vliegtuigen boven mij niet vliegen. Vriendin zag t ook en was ook zeker vt feit dat t geen vliegtuig betrof. tweede object was ook vd zomer, boven balkon terwijl een vriend die ik erop wees naast me stond. Hij zag t alleen niet. Was een rode bol die geluidloos over vloog. Je moest goed kijken om m te zien...vrij dichtbij had ik t idee. laatste was vannacht om 1.40 erwijl ik net wakker was geworden en sigaret rookte aan de andere kant bij t raam. Drie lichten, driehoek die een rare bocht maakte en met een snelheid die vliegtuigen niet eigen zijn. leek ook uit en in een gat te verdwijnen. Dit alles boven amsterdam centrum...wie t weet mag t zeggen.
Tetzmol, wat is jouw fascinatie en wat heb jij gezien 10 jr geleden? ken trouwens meer mensen die vanalles gezien hebben. mensen die ik serieus neem, maar goed dat is mijn opinie.
Op 12-12-2007 22:53:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
schelpje: @ allegra; zit je niet in het verkeerde blog?
(bericht gewijzigd op 16-12-2007 9:50:51)
Op 16-12-2007 9:50:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
celtic:
marga:

Rinding:

Eindelijk eentje die het snapt.

Inderdaad, de laatste tientallen jaren worden we door de media langzaam maar zeker klaargestoomd voor contact met buitenaardse wezens.

Maarrrrr... Zijn het wel echt buitenaardse wezens? Zoals Werner von Braun al voorspelde en zoals Nikolai Tesla ook vlak voor zijn dood zei: "In the end they will play the alien card, to keep the flok under control..."

Juist, mensen willen zo dolgraag contact met buitenaardse wezens. Ze willen zo dolgraag door hun gered worden. Maar ze realiseren zich niet dat die wens en die acceptatie door de media bij hun opgedrongen is. Op een hele subtiele wijze.

Ik zeg dus niet dat aliens niet bestaan, maar ik zeg wel dat we héél goed uit moeten kijken als ze zich zomaar ineens spontaan openbaren.


Die officiële ufo berichten zijn inderdaad een tikkeltje verdacht. Al die jaren is het fenomeen ontkend en nu wordt er in korte tijd in de reguliere media veel aandacht aan besteed. De vraag is; waarom nu


Omdat ze straks in je tuin landen.
Condemnation without investigation is the highest form of ignorance
Op 21-12-2007 11:34:10 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Ringding:

Jacco V:

Aliens bestaan! Klaar! Hoe dan ook zijn wij niet de enigste in het universum dat is onmogelijk en ondenkbaar. Verder zou het heel erg zelfcentrisch zijn als wij de enigste zijn. Kijkend naar de aanwijzingen uit de oudheid van verscheidene volken(sumeriers, egytenaren, maya's, inca's enzv enzv)wordt onze planeet al lange tijd bezocht. Waarom het juist nu naar buiten komt kan verschillende redenen hebben mogelijk klaarstoming voor wat komen gaat, mogelijk gebrek aan andere onderwerpen. Ik denk dat door de huidige samenleving waarin alles gefilmt en gefotografeerd wordt er steeds meer beelden zijn, waar grotendeels niet echt is maar toch veel meer als de jaren 50 tot 90. Mensen gaan zich dingen afvragen en daar reageerd de media op goed en slecht. Tijd zal ons leren.


Een typisch voorbeeld van één van de tragische gehersenspoelde slachtoffer. Zonder te lezen of open te staan voor andere verklaringen verdedigt deze persoon zijn alien-cultus. Precies zoals een gehersenspoelde zwartekousenpersoon uit Staphorst zijn geloof verdedigd.

Eng hoor... Weer een nieuwe religie erbij...

Alles is geloof. Ik vind er niets engs aan om te geloven in aliens en ufo's. En al zeker niet in buitenaards leven want de kans dat we alleen zijn is nogal klein. Tenzij je jezelf als ras groot waant, natuurlijk.

Maar... 't is een geloof, zolang ze niet landen en de hoofdalien geinterviewd wordt door Oprah of Larry King. Voor mij, na een behoorlijk intense ufo-ervaring, is het een weten. Maar om te weten moet je nu eenmaal ervaren...

:S
Op 21-12-2007 13:06:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Ringding:

Zie je, het kan dus makkelijk, zonder onszelf groot of klein te wanen en zonder uberhaupt groot of klein te zijn.

Tjah, het is nu eenmaal een geval van kansen. Je gelooft daarin wat je wil geloven. De kans dat we alleen zijn is volgens mij klein (doch statistisch aanwezig) omdat we, in de tijd dat we wetenschappelijk onderzoek doen op aarde en andere planeten, steeds meer vormen van leven tegenkomen. En dan kunnen we slechts kijken op onze eigen aardkloot of nabije omgeving. Als het hier al zo is, waarom niet op een andere plaats? We zijn nog zóó onwetend. Is dat niet wat kijken met paardenkleppen op, beweren dat er niets is, tenzij op onze planeet?

Maar... ik weet het. Wat ik ook zeg, het zal niets bewijzen. Het is immers niet aantoonbaar, tenzij 'zij' zich aan ons tonen of wij hun bezoeken. Slechts wie heeft gezien weet wat te geloven. En remember: van de miljoenen UFO-meldingen die er inmiddels zijn hoeft er maar 1 waar te zijn. Ik weet dat wat ik zag niet menselijk was, dus die éne heb ik al bereikt. Over de rest heb ik soms ook twijfels, maar ik acht buitenaards leven perfect mogelijk. Heeft weinig zin om hierover te twisten want bewijs voorleggen kan ik niet. Net zomin als jij het omgekeerde kunt bewijzen.

:S
Op 21-12-2007 13:50:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Ringding:

Clark Kendt:

van de miljoenen UFO-meldingen die er inmiddels zijn hoeft er maar 1 waar te zijn. Ik weet dat wat ik zag niet menselijk was, dus die éne heb ik al bereikt.


Denk eens aan de Amerikaanse, nu reeds gepensioneerde, Blackbird. Het supersonische superhoogvliegende spionage toestel. Het duurde zo'n 20 jaar voordat de Amerikanen uberhaupt toegaven dat ze een dergelijk toestel hadden. Pas toen het toestel eigenlijk niet meer zo nuttig was, kwamen ze er mee naar buiten. Dus wie weet wat watvoor technologieen er op dit moment voor ons verborgen houden!

Als we dan die geliefde kansberekeningen erbij gaan halen dan is de kans dat wat jij gezien hebt gewoon een nieuw aards toestel was dat nog gewoon geheim is, heel erg groot. In ieder geval vele malen groter dan de kans dat het buitenaards is. Want het eerste geval is in de historie al meerdere malen voorgekomen. Men mag daarom in de kansberekening meenemen, dan dit zich zal herhalen. Bovendien hebben onze regeringen nog steeds geen reden om geen geheimen meer te hebben. Bezoeken van buitenaardse toestellen zijn tot nog toe niet wetenschappelijk vastgesteld.

De Ufo-cultus beroept zich zo graag op kansberekening en statistische berekeningen. Maar wanneer men de regels correct toepast wijzen diezelfde methodes in de richting van het niet bestaan van buitenaards leven, danwel op extreem schaars en onderontwikkeld buitenaards leven.

Desalniettemin geloof ik wel in buitenaards leven hoor. De bemanning van het ISS bevindt zich niet op de aarde namelijk...

Je kan gelijk hebben. Als iemand technologie heeft die sneller dan het licht gaat dan kan mijn sighting aards zijn. De toekomst zal het uitwijzen.

:S
Op 21-12-2007 14:25:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Ringding:
Het is heel jammer dat burgers bij ufo's standaard altijd aan buitenaardse wezens denken.

Altijd?

Soms.

:S
Op 21-12-2007 16:07:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
boro:

Leuk vraagje voor de creatieve fantasten onder ons

Wat is het verschil tussen een kerk en een vliegende schotel ??

ponder about this one for a while !!

Wat is het verschil tussen een vis?

:S
Op 09-01-2008 23:14:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
randell:
Clark Kendt:

boro:

Leuk vraagje voor de creatieve fantasten onder ons

Wat is het verschil tussen een kerk en een vliegende schotel ??

ponder about this one for a while !!

Wat is het verschil tussen een vis?

:S


Met blauwe vinnen.
Op 10-01-2008 1:15:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
mika2002: Het is natuurlijk wel zo als ook maar één van de duizenden meldingen waar is...we niet alleen zijn!
Op 10-01-2008 14:02:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Lees het boek van de gerenommeerde wetenschapper (sterrenkunde en ruimtevaart) Piet Smolders maar eens:

ET, geen mythe maar werkelijkheid. (ISBN: 90 453 0683 2, uitgeverij Bzztoh)

Smolders neemt op nuchtere wijze stelling en pleit terecht voor een wetenschappelijke benadering van UFO's omdat dit niet het domein mag zijn van blinde debunkers of halve garen.


(bericht gewijzigd op 10-1-2008 20:29:13)
Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 10-01-2008 20:28:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Om de nietigheid van ons mensen nog maar eens duidelijk te maken is dit een prachtig filmpje:Kijk hier maar eens 10 keer naar en besef je dan maar eens hoe verrotte klein een mens is, hoe verrotte klein onze wereld is, hoe ongelofelijk groot ons Universum is en beweer dan nog maar eens dat op dat ene kleine blauwe stipje in de onmetelijkheid van het bestaan de enige plek is waar intelligent leven mag bestaan...

Geloof jij het? Dan ben je waarschijnlijk even goed in staat om te beweren dat de aarde plat is.

We weten nog helemaal niks van alles wat er te weten valt en hou maar op met arrogant te doen alsof wij nietige mensjes de wijsheid in pacht hebben....

Ik weet het óók niet maar ik ben bereid te erkennen dat de grootsheid van Alles ver boven mijn pet gaat.

Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 11-01-2008 0:28:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
paps:

Om de nietigheid van ons mensen nog maar eens duidelijk te maken is dit een prachtig filmpje:Kijk hier maar eens 10 keer naar en besef je dan maar eens hoe verrotte klein een mens is, hoe verrotte klein onze wereld is, hoe ongelofelijk groot ons Universum is en beweer dan nog maar eens dat op dat ene kleine blauwe stipje in de onmetelijkheid van het bestaan de enige plek is waar intelligent leven mag bestaan...

Geloof jij het? Dan ben je waarschijnlijk even goed in staat om te beweren dat de aarde plat is.

We weten nog helemaal niks van alles wat er te weten valt en hou maar op met arrogant te doen alsof wij nietige mensjes de wijsheid in pacht hebben....

Ik weet het óók niet maar ik ben bereid te erkennen dat de grootsheid van Alles ver boven mijn pet gaat.

Prachtig ja.

Een commune zelfbewuste luizen op het hoofd van een kind vraagt zich vast ook af of er leven is op andere hoofden.

:S
Op 11-01-2008 0:38:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Beetje kinderachtig gekissebis.....jammer.

Het is inderdaad NIET wetenschappelijk bewezen dat we bezocht zijn door buitenaardse levensvormen maar als er meer dan 400 goed opgeleide en nuchtere mensen zoals astronauten, piloten en hoge militairen onder ede beweren dat dat wél zo is, waarom geloven wij hen dan niet?

Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 11-01-2008 18:26:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Ik heb me uitstekend verdiept in het UFO fenomeen en er is in bv Belgie inderdaad bewezen dat ze een UFO met radar hebben vastgelegd. Ik heb hierover persoonlijk met Generaal-Majoor de Brouwer en diverse Belgische getuigen gesproken. Ik weet waarove rik praat.

Maar er is een UFO (!!!) wetenschappelijk bewezen vastgelegd maar NIET bewezen een buitenaards toestel. Dat is namelijk een interpretatie. Weliswaar een goede en zeer voor de hand liggende interpretatie maar géén bewezen feit.

Over de verwijderde implantaten: Ga er mee naar een laboratorium en laat de isotopen vaststellen. Dan is vlot te bewijzen of dit van buiten deze aarde komt maar ik heb eerlijk gezegd nog nergens een betrouwbaar resultaat gezien van een dergelijk implantaat.

Verder hou ik er totaal niet van om op de man te spelen. Ik hou er niet van om anderen te betichten als ze het niet met me eens zijn. Ieder zijn mening, al dan niet wetenschappelijk verantwoord onderbouwd. Wat mij betreft geloven alle mensen nog dat de aarde plat is, ik weet wel beter.

Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat we door buitenaardse voertuigen bezocht zijn en nog steeds worden maar dit is (al dan niet door coverups en doofpotten) nog steeds NIET onomstotelijk, wetenschappelijk, algemeen aanvaard, bewezen.

Helaas niet.
Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 12-01-2008 19:25:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: "Oja, en "RingDing", dat de rest zo naïef is, is leuk voor je, maar ik weet natuurlijk wel beter."

"Wat mij betreft geloven alle mensen nog dat de aarde plat is, ik weet wel beter."

Gnif, wat zijn mensen toch doorzichtig

En de wijze is hij die weet die hij niets weet?;-P

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 13-01-2008 8:26:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jacqueline: Als we de Sumerische kleitabletten mogen geloven en de verhalen van de Maya's, Aboriginals e.a. dan is de mens een creatie van de Anunaki (zij die van boven komen) van de planeet Niberu.
Op 13-01-2008 18:49:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jacqueline: Om te veronderstellen dat wij, de mens, de enige levende wezens zijn in het onmetelijke universum vind ik getuigen van een grote arrogantie. Wie zijn wij, de mens, vnl moordend volk, om dit te veronderstellen!
Op 13-01-2008 18:59:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Het Vaticaan, bekend om zijn conservatieve houding, heeft officieel als standpunt dat er ook leven buiten deze aarde is.
Ze hebben uitstekende telescopen en weten vrij veel van het onmetelijke Universum. Dat is ook wel apart....

Condooms mogen niet maar aliens bestaan wel...

Maar het is inderdaad erg onwaarschijnlijk dat in de onmetelijke grootsheid van het Universum alleen hier leven zou zijn...
Er zijn meer sterren aan de hemel dan er zandkorrels op aarde zijn....inclusief woestijnen en stranden.... Onbegrijpelijk groot....

Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 14-01-2008 0:12:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Als ik een héle dikke joint opsteek kan ik ook nog wel wat nieuwe feiten verzinnen.... :p

Beste mensen, laten we gewoon nuchter vaststellen dat er wel degelijk wat boven ons hoofd rondvliegt wat we niet volledig begrijpen. De buitenaardse hypothese is een logische, zelfs de meest logische, verklaring hiervoor maar laten we alsjeblieft ophouden met persoonlijke aanvallen, het diskwalificeren van anderen omdat ze je mening niet delen of het belachelijk maken van iemands mening.

Dit is een vrij land (alhoewel..? :p). Je mag in ieder geval een mening hebben die afwijkt van het gangbare.

De hele UFO wereld heeft zichzelf al té vaak belachelijk gemaakt door idioten die speculatieve fantasie als FEIT presenteerden en vervolgens al ruziend en hun ego opblazend vergeten waar het echt om gaat:

Zorg dat er een klimaat ontstaat waarin er op een NORMALE manier over UFO's gepraat kan worden, juist ook voor gewone mensen die niks snappen van Galactische Federaties, channeling, conspiracies, chemtrails en andere ondoorzichtige zaken.
Zorg dat de media hier serieuze aandacht aan gaat besteden.
Zorg dat de overheid en/of de politiek hier serieus naar gata kijken.
Zorg dat de wetenschap hier serieus onderzoek naar wil doen.

Met al té fantastische verhalen jagen we de gewone mensen alleen maar weer weg en bereik je eerder het tegengestelde: mensen lopen dan hoofdschuddend verder en weten nóg zekerder dat Ufologen alleen maar idioten zijn...

Dat zou hartstikke zonde zijn.

Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 16-01-2008 21:45:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot:
.:

Ringding:

Jacco V:

Aliens bestaan! Klaar! Hoe dan ook zijn wij niet de enigste in het universum dat is onmogelijk en ondenkbaar. Verder zou het heel erg zelfcentrisch zijn als wij de enigste zijn. Kijkend naar de aanwijzingen uit de oudheid van verscheidene volken(sumeriers, egytenaren, maya's, inca's enzv enzv)wordt onze planeet al lange tijd bezocht. Waarom het juist nu naar buiten komt kan verschillende redenen hebben mogelijk klaarstoming voor wat komen gaat, mogelijk gebrek aan andere onderwerpen. Ik denk dat door de huidige samenleving waarin alles gefilmt en gefotografeerd wordt er steeds meer beelden zijn, waar grotendeels niet echt is maar toch veel meer als de jaren 50 tot 90. Mensen gaan zich dingen afvragen en daar reageerd de media op goed en slecht. Tijd zal ons leren.


Een typisch voorbeeld van één van de tragische gehersenspoelde slachtoffer. Zonder te lezen of open te staan voor andere verklaringen verdedigt deze persoon zijn alien-cultus. Precies zoals een gehersenspoelde zwartekousenpersoon uit Staphorst zijn geloof verdedigd.

Eng hoor... Weer een nieuwe religie erbij...


Jij dus.

Zoals ik al zei, voor persoonlijke aanvallen en diegenen die hier altijd mee beginnen bij gebrek aan argumenten zijn DE DEBUNKERS. Keer op keer op keer. Over het Disclosure Project heb ik je nog steeds niks horen zeggen. Een van de feiten die debunkers het liefst omzeilen, meestal door het te negeren, en anders door Greer af te kraken.

Kinders, zullen we nu weer gezellig in de zandbak gaan spelen?
(bericht gewijzigd op 17-1-2008 11:48:00)
Op 17-01-2008 11:48:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps:
.:

Hey "paps", ik word een beetje misselijk van je moraalridderige praatjes. Heb je misschien wat zinnigs te zeggen inzake UFO's? En als je niet tegen persoonlijke aanvallen kan, dan moet je het werk van debunkers niet lezen, heb je er geen last van.


Ik word kotsmisselijk van arrogante eikels die denken de wijsheid in pacht te hebben en minachtend op andersdenkenden menen te mogen reageren.

Je schampert om de haverklap dat andere mensen "hun huiswerk" niet gedaan hebben en dat ze er "dus geen goed oordeel over kunnen hebben". Wel eens nagedacht over het feit dat alle mensen het recht hebben om hun eigen menig te mogen vormen?

Ik ben het niet eens met ringdingetje, ik denk dat er wel degelijk buitenaards bezoek op deze aarde (geweest) is maar van mij mag hij er gerust anders over denken. Het zou je sieren als je een andere mening leert accepteren in plaats van minachtend uit te halen. Erg onvolwassen.

Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 17-01-2008 0:03:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot:
paps:

.:

Hey "paps", ik word een beetje misselijk van je moraalridderige praatjes. Heb je misschien wat zinnigs te zeggen inzake UFO's? En als je niet tegen persoonlijke aanvallen kan, dan moet je het werk van debunkers niet lezen, heb je er geen last van.


Ik word kotsmisselijk van arrogante eikels die denken de wijsheid in pacht te hebben en minachtend op andersdenkenden menen te mogen reageren.

Je schampert om de haverklap dat andere mensen "hun huiswerk" niet gedaan hebben en dat ze er "dus geen goed oordeel over kunnen hebben". Wel eens nagedacht over het feit dat alle mensen het recht hebben om hun eigen menig te mogen vormen?

Ik ben het niet eens met ringdingetje, ik denk dat er wel degelijk buitenaards bezoek op deze aarde (geweest) is maar van mij mag hij er gerust anders over denken. Het zou je sieren als je een andere mening leert accepteren in plaats van minachtend uit te halen. Erg onvolwassen.

Woord
Op 17-01-2008 13:14:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ward Aal:
.:

paps:

Ik word kotsmisselijk van arrogante eikels die denken de wijsheid in pacht te hebben en minachtend op andersdenkenden menen te mogen reageren.


Ik pis en schijt over de hoofden van kneusjes die het verschil niet beseffen tussen meningen en feiten en daar dan ook nog wijs over proberen te doen (figuren zoals jou dus).

En redaxie, je noemt je moedertje maar een kind, niet mij. Stel beunhazen hier op G.W. Zoveelste ego en rip-off site.

Je hebt je puntje gemaakt en zegt daarmee meer over jou dan over GW.
Sterkte ermee puntje.

Ward
Op 17-01-2008 16:09:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ward Aal:

.:

Zal mij aan mijn anus jeuken. Toch een baggerwebsite.

Leuk te zien dat je ondanks je weerstand gewoon blijft reageren.
Wass sich liebt dass neckt sich?

Ward
(bericht gewijzigd op 17-1-2008 16:46:41)
Op 17-01-2008 16:46:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
celtic:
.:

Zal mij aan mijn anus jeuken. Toch een baggerwebsite.

Last van wormen?
Zit je bij de verkeerde topic.
Condemnation without investigation is the highest form of ignorance
Op 17-01-2008 17:31:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Op zich wel jammer dat punt zijn emoties niet kan beheersen en een veel te grote drang heeft om andere mensen te overrompelen met zijn overtuiging want ik merk dat hij zich wel goed verdiept heeft in de cases die er zijn.

Maar goed, punt, dat je veel kennis hebt (al dan niet correct, geloofwaardig of niet) wil nog niet zeggen dat je het recht hebt om andere mensen te schofferen.

Ga respectvol met mensen om, deel je kennis maar geef anderen ook de ruimte om zelf een mening te onderhouden en je zult dan veel meer bereiken dan met gedram, op de man spelen en belachelijk maken. Want dan bedien je je van dezelfde gereedschappen als de debunkers.

En anders kun je altijd nog een andere website opzoeken die beter bij je past.

Ik hoop dat je deze kritiek ter harte zult nemen punt, er zijn niet al te veel mensen in Nederland die veel van dit onderwerp afweten maar dat neemt nog steeds niet weg dat je andere mensen óók met respect moet behandelen.

Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 17-01-2008 18:05:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Technologie die ons 10.000 jaar (astronomisch gezien een verwaarloosbaar klein getal) op ons voor liggen zal voor ons als pure magie zijn.... Evenzo goed als onze huidige technologie magisch zou zijn als we terug gaan naar 500 na Christus. De mensen van 1500 jaar geleden zullen niks snappen van röntgenstraling, mobieltjes, magnetrons en radiogolven laat staan van spaceshuttles of atoombommen...

Als we de zaken in perspectief zetten zou het van ongelooflijke naieviteit getuigen als we op voorhand verwerpen dat het afleggen van lichtjaren onmogelijk zou zijn.......of dat het onmogelijk zou zijn dat we bezocht worden door buitenaardse beschavingen.
Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 27-01-2008 1:02:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
DE PORNO MAN:

wtf aliens bestaan wel nerds!!!!!!

Nerds? Ik haal mijn gerief tenminste niet van een filmpie.

:S
Op 10-02-2008 19:05:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
iemand: Helaas voor de ongelovigen, maar ik heb de buitenaardse wezens zelf gezien. En voor de mensen die niet buiten hun aangeleerde kennis durven te treden oftewel vastklampen wat bekend terrein is, zullen nooit een stap verder komen.
Ik snap best dat je als mens het zelf zou moeten zien. Maar dat wil niet zeggen dat je zomaar alle mogelijkheden moet uitsluiten, zo beperk je eigen kunnen. Blijf onbevooroordeeld en laat je niet in de maling nemen door mensen die het geheim willen houden wat het ook mag kosten. Kijk maar hoeveel invloed de kerk vroeger had, blijf altijd een individueel en wordt nooit een schaap !!! Er zijn genoeg mensen die bepaalde kennis voor zichzelf willen houden om de massa te misleiden, als je naar het verleden kijk zie je tal van voorbeelden dat er genoeg pogingen zijn geweest. Ik weet alleen niet in hoeverre je wie kunt vertrouwen(ook nieuwe dingen zijn niet altijd wat het lijken te zijn). Maar ik weet wel dat mensen ook niet altijd lieverdjes zijn. Dus wie zijn wij om dat te beoordelen( voor de "ingewijden" ?! Maar ze bestaan en ze zijn al hier bij ons. En voor diegene die het al mee hebben gemaakt en meemaken , ik weet precies hoe je je voelt !!! Vandaar deze ondersteuning speciaal voor hen die nog steeds niet geloofd worden !!! Maar weet; als je het meegemaakt hebt, kan het je redding zijn!!!
Op 31-03-2009 1:04:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BeyondPerceptio: Wie lacht niet, die de mens beziet...
Op 06-04-2009 20:17:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Marcel:

Sorry, even aan correctie op je berekening. Wanneer er in ons melwegstelstel 200 miljard planeten zijn en er op pak 'm beet 20,000 intelligent leven zou zijn, dan moet je dit daarna niet met het kwadraat vermedigvuldigen voor alle andere sterrenstelsels bij elkaar. Immers, 200.000.000.000 (is aantal melkwegstelsels) x 20,000 (aantal planeten waar leven op kan zijn) = 4000.000.000.000.000
Dat is toch heel wat meer planeten dan wat jij noemt. ;-)

je gebruikt een geheel andere berekening, en is dus geen vergelijking denk ik
maar hoe dan ook, de kans dat we alleen zijn is heel erg klein, en dat is het hele punt vermoed ik van het blogje...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 01-06-2009 18:22:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
seppe318: kijk om over dit te beoordelen moet je toch een beetje kritsch zijn?

hoe zijn wij onstaan ,door cellen maar hoe zijn die onstaan door??........

neeee! er is nooit niets geweest

maar wat komen ze dan doen als ze bestaan
en hoe komen ze aan brandstof voor die ufo´s gemalen mensenfile???
nee ik denk van niet de kans is heel groot dat ze bestaan
als wij er zijn waarom zouden er in andere universums geen leven bestaan.
Op 02-07-2010 0:24:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
seppe318:
Tetzmol:

Lampie:

Unidentified Flying Object's bestaan, die zijn per slot van rekening vaak genoeg waargenomen en gefotografeerd. Maar of dit dan ook aliens zijn?

Aan de andere kant, als al die waarneming inderdaad echte bezoeken van aliens zijn, dan vraag ik me af wat ze zo interessant aan onze planeet vinden. Een planeet met een bevolking die zich onderling doden en hun planeet vervuilen. (Of misschien juist wel hierom.)

Misschien is dat juist wel het interessante aan onze soort. Onze ongebreidelde agressie en kortzichtigheid en dat terwijl wij ons intelligent noemen. Misshien gaat hun studie wel over hoe "beschavingen" vroegtijdig aan hun einde komen omdat ze hun dierlijke instincten niet kunnen kwijtraken. ;-)
Trouwens te denken dat er geen aliens zijn is waanzin als je je bedenkt dat er meer sterren in het universum zijn dan dat er zandkorrels zijn op aarde.

Tetzmol.


grappige uitleg man maar zover ik weet denk ik dat ze naar onze planeet komen is het een mogelijk dat wij alleen zijn in dit universum
Op 02-07-2010 0:29:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
seppe318: en de zon is zo groot maar heb je er als eens achter gekeken
misschien zijn daar nog andere leefbare planeten
als ze uit een ander universum komen hebben ze daar ook nog een andere zon
Op 02-07-2010 0:32:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
seppe318:

en de zon is zo groot maar heb je er als eens achter gekeken
misschien zijn daar nog andere leefbare planeten
als ze uit een ander universum komen hebben ze daar ook nog een andere zon

Planeten hebben de neiging om rond de zon te draaien en niet om zich te verstoppen achter de zon.
United as one. Divided by zero.
Op 02-07-2010 13:28:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Starseed: En waarom worden steeds zaken die voor de aarde nodig zijn voor leven ook geprojecteerd en een eis voor leven te kunnen hebben elders? Waarom zou elke levensvorm gelijk moeten zijn aan de mens? Er kan net zo goed leven zijn op een planeet die wij als totaal onbewoonbaar aanschouwen. En wie zegt dat de mens al niet een hele tijd met hun neus op "aliens" worden gedrukt zonder ze te (willen) herkennen?
Op 02-07-2010 19:39:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
3.14po:

seppe318:

en de zon is zo groot maar heb je er als eens achter gekeken
misschien zijn daar nog andere leefbare planeten
als ze uit een ander universum komen hebben ze daar ook nog een andere zon

Planeten hebben de neiging om rond de zon te draaien en niet om zich te verstoppen achter de zon.

Dat is wat ze ons proberen wijs te maken...
Cannot kill the Battery!!!
Op 02-07-2010 19:44:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tunnelforce9:
TheMiek2011:

Ikhou van Aliens.. ik geloof erin.. ze zijn lief en OP DE HOOGTE

VAN ONZE PLANEET maar houden in OOG, mits als deze OPBRAND

ook alles OPBRAND


alle planeten gaan erop een gegeven moment aan waarom denk je dat aliens zich er wat van aan zouden trekken ?


Ook het onvoorstelbaar aantal verschillende soorten UFO's is volgens hem onmogelijk, want hoe zou het mogelijk kunnen zijn dat er meer soorten buitenaardse voertuigen zijn dan dat er automerken zijn? Meer soorten UFO's dan er automerken zijn is onmogelijk en daarom zijn ze dus niet echt.

er zijn maar weinig mensen die (verstandige) mensen die beweren dat ufo ook echt van alien-origine zijn het kan net zo goed een russische,chinese of amerikaanse gheime surveillance systeem kunnen zijn .. wie weet daarom noemen we Het UFO'S UNIDENTIFIED flying objects..
(bericht gewijzigd op 2-7-2010 23:35:32)
Op 02-07-2010 23:29:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Karin5: Ik begin het ook onzin te vinden, als ze echt zouden bestaan met hun zogenaamde "ver vooruit technologie en met hun sneller dan het licht vliegende spaceships enz.

Dan hadden ze de olie lek wel gedicht!
Op 03-07-2010 13:05:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus:
Karin5:

Ik begin het ook onzin te vinden, als ze echt zouden bestaan met hun zogenaamde "ver vooruit technologie en met hun sneller dan het licht vliegende spaceships enz.

Dan hadden ze de olie lek wel gedicht!

Waarom zouden 'ze' dat willen?
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 03-07-2010 13:10:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Karin5:

Ik begin het ook onzin te vinden, als ze echt zouden bestaan met hun zogenaamde "ver vooruit technologie en met hun sneller dan het licht vliegende spaceships enz.

Dan hadden ze de olie lek wel gedicht!

nee, dan gaan ze gewoon terug naar een tijdperk of parallelle wereld waar ze geen last hebben van ons planeetvernietigende volkje
gewoonweg evolutie, meer niet, als we goed genoeg zijn dan halen we het wel en zijn we dat niet dan roeien we onszelf wel weer uit...

wij zijn slechts een verstoring (of afwijking, wat je zelf beter vind) in een balans die een gebied van minimaal 13,7 miljard jaar lichtsnelheid bestrijkt, en zich tot ver voorbij dat punt uitstrekt, (want die 13,7 miljard lichtjaar is het punt waar dat licht 13,7 miljard jaar geleden was, en niet waar dat licht nu is) ze kunnen ons zonder veel moeite ontwijken en negeren...

maar zodra wij deze planeet verlaten en een risico gaan vormen om ook die eventuele aliens lastig te gaan vallen, dan pas gaan ze zich met ons bemoeien, tot die tijd zijn wij niet veel meer dan de duizenden insecten die wij dagelijks tegen komen en ook niet eens opmerken
(bericht gewijzigd op 3-7-2010 19:37:08)
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 03-07-2010 18:16:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Goed punt Ron.

(bericht gewijzigd op 3-7-2010 18:34:34)
ech?
Op 03-07-2010 18:33:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jsponsebob8: Aliens bestaan want ik geloof erin
Ik ben ook een ^^
Op 21-07-2010 10:36:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clavius:
Ron B.:

Karin5:

Ik begin het ook onzin te vinden, als ze echt zouden bestaan met hun zogenaamde "ver vooruit technologie en met hun sneller dan het licht vliegende spaceships enz.

Dan hadden ze de olie lek wel gedicht!

nee, dan gaan ze gewoon terug naar een tijdperk of parallelle wereld waar ze geen last hebben van ons planeetvernietigende volkje
gewoonweg evolutie, meer niet, als we goed genoeg zijn dan halen we het wel en zijn we dat niet dan roeien we onszelf wel weer uit...

wij zijn slechts een verstoring (of afwijking, wat je zelf beter vind) in een balans die een gebied van minimaal 13,7 miljard jaar lichtsnelheid bestrijkt, en zich tot ver voorbij dat punt uitstrekt, (want die 13,7 miljard lichtjaar is het punt waar dat licht 13,7 miljard jaar geleden was, en niet waar dat licht nu is) ze kunnen ons zonder veel moeite ontwijken en negeren...

maar zodra wij deze planeet verlaten en een risico gaan vormen om ook die eventuele aliens lastig te gaan vallen, dan pas gaan ze zich met ons bemoeien, tot die tijd zijn wij niet veel meer dan de duizenden insecten die wij dagelijks tegen komen en ook niet eens opmerken

Allemaal leuk en aardig, maar wie heeft deze 'regels' aan jou gechanneld? Oftewel, waar haal je deze wijsheid toch vandaan?
I might just be saying that to get you mad...
Op 21-07-2010 10:52:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Sandra:

Dat is heel jammer dan als die gozer zijn bewijzen nog niet heeft gekregen. Ik heb wel "buitenaardsen" gezien en geloof me maar ze zijn net zo echt als mensen dat zijn.

Je maakt me erg nieuwsgierig. Kun je me daar iets meer over vertellen?
United as one. Divided by zero.
Op 09-08-2010 18:25:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Marsepars:
3.14po:

Sandra:

Dat is heel jammer dan als die gozer zijn bewijzen nog niet heeft gekregen. Ik heb wel "buitenaardsen" gezien en geloof me maar ze zijn net zo echt als mensen dat zijn.

Je maakt me erg nieuwsgierig. Kun je me daar iets meer over vertellen?

Ik denk niet dat je voor jezelf hoeft te spreken in dit geval.
Cannot kill the Battery!!!
Op 09-08-2010 19:20:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clavius:
Clavius:

Ron B.:

Karin5:

Ik begin het ook onzin te vinden, als ze echt zouden bestaan met hun zogenaamde "ver vooruit technologie en met hun sneller dan het licht vliegende spaceships enz.

Dan hadden ze de olie lek wel gedicht!

nee, dan gaan ze gewoon terug naar een tijdperk of parallelle wereld waar ze geen last hebben van ons planeetvernietigende volkje
gewoonweg evolutie, meer niet, als we goed genoeg zijn dan halen we het wel en zijn we dat niet dan roeien we onszelf wel weer uit...

wij zijn slechts een verstoring (of afwijking, wat je zelf beter vind) in een balans die een gebied van minimaal 13,7 miljard jaar lichtsnelheid bestrijkt, en zich tot ver voorbij dat punt uitstrekt, (want die 13,7 miljard lichtjaar is het punt waar dat licht 13,7 miljard jaar geleden was, en niet waar dat licht nu is) ze kunnen ons zonder veel moeite ontwijken en negeren...

maar zodra wij deze planeet verlaten en een risico gaan vormen om ook die eventuele aliens lastig te gaan vallen, dan pas gaan ze zich met ons bemoeien, tot die tijd zijn wij niet veel meer dan de duizenden insecten die wij dagelijks tegen komen en ook niet eens opmerken

Allemaal leuk en aardig, maar wie heeft deze 'regels' aan jou gechanneld? Oftewel, waar haal je deze wijsheid toch vandaan?


De stilte is oorverdovend en alleszeggend...
I might just be saying that to get you mad...
Op 10-08-2010 13:16:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Jsponsebob8: Aliens bestaan wel
ik ben er een ^^
Op 20-08-2010 16:19:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter: Uit de Volkskrant van vandaag.

Moeten we buitenaardse beschavingen laten weten dat ze ons kunnen vinden in deze uithoek van het heelal? Over die vraag is de wetenschap ernstig verdeeld. Dat bleek de afgelopen dagen op een Californische conferentie van speurders naar aliens.

De bijeenkomst in Santa Clara stond in het teken van 50 jaar SETI, het project waarbij kosmische ruis wordt beluisterd in de hoop een levensteken te vinden van intelligent leven elders in de kosmos.

De Britse astrofysicus Stephen Hawking ( 68 ) zei recent dat de mensheid geen kik moest geven als aliens zich melden. Hij noemt het aannemelijk dat een beschaving die in staat is om met de aarde te communiceren technologisch verder is gevorderd dan de onze. Hawking vreest dat de aliens de aarde alleen zullen bezoeken om hem plunderen.

In Santa Clara bleken anderen zijn angst te delen. ‘Niemand weet of er geen risico’s kleven aan het versturen van een boodschap’, zei John Billingham, oud-voorzitter van het SETI-programma.

Astronoom Seth Shostak noemde het debat een gepasseerd station. Volgens hem stuurt de aarde voortdurend boodschappen uit, in de vorm van radio- en tv-uitzendingen die nu eenmaal niet ophouden bij de dampkring. ‘Elke buitenaardse beschaving die mogelijk een bedreiging voor ons vormt, kan allang weten dat we er zijn. Het heeft geen enkele zin om hier wakker van te liggen.’

Andere sprekers hielden het erop dat de vreemde wezens niet geïnteresseerd zijn in onze technologische kennis, maar eerder in Van Gogh en Bach. Beeldende kunst en muziek zijn typisch menselijke uitingsvormen, stelden zij.

Schrijver Pierre Schwob zei te vermoeden dat aliens de Goldbergvariaties van Johann Sebastian Bach op prijs zullen stellen. Op de vraag of een buitenaards wezen ook waardering zou kunnen opbrengen voor Lady Gaga antwoordde Schwob: ‘Daar waag ik me maar niet aan.’
(bericht gewijzigd op 20-8-2010 16:28:29)
No shit, Sherlock
Op 20-08-2010 16:27:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter: Vervolg

Seth Shostak zei te verwachten dat de wetenschap binnen 25 jaar het bewijs vindt voor intelligent leven elders.
No shit, Sherlock
Op 20-08-2010 16:31:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter: Waarbij ik me verbaasde over het feit dat men denkt te weten dat aliens oren hebben en dat men ook denkt te weten dat aliens met oren van klassieke muziek houden.
Ik hou niet van dat kattengejank uit het Midden Oosten.
Zou een alien smaak hebben? Zou 'het' agressief worden van muziek waar 'het' niet van houdt? Zou 'het' Joden uit gaan roeien als 'het' Wagner hoort? Zou 'het' een snorretje hebben?
No shit, Sherlock
Op 20-08-2010 16:53:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: als het intelligente aliens zijn zullen ze zonder twijfel bach's werken op prijs stellen.

zijn het domme aliens zullen ze vast van gaga houden. :/
Op 20-08-2010 17:52:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Clavius:

Clavius:

Ron B.:

Karin5:

Ik begin het ook onzin te vinden, als ze echt zouden bestaan met hun zogenaamde "ver vooruit technologie en met hun sneller dan het licht vliegende spaceships enz.

Dan hadden ze de olie lek wel gedicht!

nee, dan gaan ze gewoon terug naar een tijdperk of parallelle wereld waar ze geen last hebben van ons planeetvernietigende volkje
gewoonweg evolutie, meer niet, als we goed genoeg zijn dan halen we het wel en zijn we dat niet dan roeien we onszelf wel weer uit...

wij zijn slechts een verstoring (of afwijking, wat je zelf beter vind) in een balans die een gebied van minimaal 13,7 miljard jaar lichtsnelheid bestrijkt, en zich tot ver voorbij dat punt uitstrekt, (want die 13,7 miljard lichtjaar is het punt waar dat licht 13,7 miljard jaar geleden was, en niet waar dat licht nu is) ze kunnen ons zonder veel moeite ontwijken en negeren...

maar zodra wij deze planeet verlaten en een risico gaan vormen om ook die eventuele aliens lastig te gaan vallen, dan pas gaan ze zich met ons bemoeien, tot die tijd zijn wij niet veel meer dan de duizenden insecten die wij dagelijks tegen komen en ook niet eens opmerken

Allemaal leuk en aardig, maar wie heeft deze 'regels' aan jou gechanneld? Oftewel, waar haal je deze wijsheid toch vandaan?


De stilte is oorverdovend en alleszeggend...


ohhh, had je even moeten zeggen dat je tegen mij praat op een blog van meer dan een paar jaar geleden waar ik niet meer teruglees, want zo is het namelijk een veel te eenvoudige steek onder water, die zelfs voor jou doen laag is
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 20-08-2010 19:18:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Clavius:

Allemaal leuk en aardig, maar wie heeft deze 'regels' aan jou gechanneld? Oftewel, waar haal je deze wijsheid toch vandaan?

en nu even echt inhoudelijk reageren

de zaken die ik noem zullen voor een volk wat interstellair kan reizen geen geheimen kennen, want anders konden ze hier niet eens komen, zo simpel als dat, de leeftijd van het heelal kan je navragen bij elke sterrenwacht, en dat dit niet de werkelijke afstand is zal ook iedere sterrenwacht je kunnen vertellen, het is slechts hoever wij kunnen zien.

en de rest is logica met enig cynisme/sarcasme, maak jij je druk om die mier in het gras, meestal niet, tenzij die mier een plaag gaat vormen, zoals mieren (en bijvoorbeeld wespen) wel vaker doen, en wij zijn net als die mieren, zo ongeveer elke "hogere" levensvorm zal ons (de mieren) lekker negeren totdat wij ons ontwikkelen tot een niveau waarop ze "last" van ons krijgen, en dat kan positief of negatief zijn, de optie waar ik echter voor ga is de neutrale optie, ze negeren ons gewoon totdat we echt in de weg gaan lopen, en gezien de grootte van het universum en de afstanden die wij af kunnen leggen in dat universum is het een eitje om de mens te ontwijken en te negeren.

maar ik laat het er verder bij, want jou kennende dan verspil ik mijn tijd hoe dan ook met op jou "vragen" antwoord te geven
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 20-08-2010 19:42:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tunnelforce9: @Ron B

Er zijn natuurlijk wel verschillen..

RonB:

maak jij je druk om die mier in het gras, meestal niet, tenzij die mier een plaag gaat vormen, zoals mieren (en bijvoorbeeld wespen) wel vaker doen, en wij zijn net als die mieren, zo ongeveer elke "hogere" levensvorm zal ons (de mieren) lekker negeren totdat wij ons ontwikkelen tot een niveau waarop ze "last" van ons krijgen, en dat kan positief of negatief zijn, de optie waar ik echter voor ga is de neutrale optie, ze negeren ons gewoon totdat we echt in de weg gaan lopen


wanneer we ze kunnen waarnemen (de aliens) dan kunnen we ook proberen te communiceren met hun en dat is wel een heel groot verschil tussen jouw voobeeld de mier en de mens als straks een aap morsecode leert en speeches gaat geven denk je er dan nog zo over ?
Op 21-08-2010 16:40:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Pieter: Hm, misschien zijn die mieren wel aliens die 100 miljoen jaar geleden (of zo) onze aarde kwamen bevolken.
No shit, Sherlock
Op 21-08-2010 16:53:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tunnelforce9: zit net dit te lezen erg interessant sluit wel een beetje aan op je laatste zin

...
Why did oxygen levels spike 2.5 billion years ago, and how much oxygen was there in the atmosphere really? Why are banded iron formations made of layers only a few centimeters thick, and why did they stop forming so abruptly? If the oceans were oxygenated 2.5 billion years ago, why did multicellular life delay its appearance for another 2 billion years? And did all these changes really take place at pretty much the same time everywhere on Earth? ...

http://www.sciencedaily.com/releases/2010/08/100819162641.htm

Op 21-08-2010 17:28:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Tunnelforce9:
...

wanneer we ze kunnen waarnemen (de aliens) dan kunnen we ook proberen te communiceren met hun en dat is wel een heel groot verschil tussen jouw voobeeld de mier en de mens als straks een aap morsecode leert en speeches gaat geven denk je er dan nog zo over ?

Communicatie kan op héél andere vlakken dan wij kleine mensjes doen en kennen.
Mieren bv doen het o.a. door chemische stofjes, geur etc, en kijk tot wat een grote mieren-populatie in staat is. Misschien is dat wel communicatie op een veel hoger niveau dan wij mensjes ooit zullen halen.
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 21-08-2010 18:07:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
Jsponsebob8:

Aliens bestaan want ik geloof erin
Ik ben ook een ^^

Eén vreemde vogel maakt de aliens niet .
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 21-08-2010 18:11:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Tunnelforce9:

@Ron B

Er zijn natuurlijk wel verschillen..

(knip)

wanneer we ze kunnen waarnemen (de aliens) dan kunnen we ook proberen te communiceren met hun en dat is wel een heel groot verschil tussen jouw voobeeld de mier en de mens als straks een aap morsecode leert en speeches gaat geven denk je er dan nog zo over ?

je gaat geheel voorbij aan mijn verhaal, ik bedoel (oa) alleen maar te zeggen dat wij gewoon voor de meeste eventueel intelligente buitenaardse rassen totaal niet interessant zijn...

zo loopt er ergens in het amazonewoud zeker wel ergens een mens rond die mieren bestudeerd, maar dat zijn een paar enkelingen op een populatie van 6 a 7 miljard mensen, het overgrote deel van de mensheid zal het zeer weinig boeien hoe wat en waar die mieren zijn, wat ze doen en wat ze willen, of zelfs wat die mieren zouden geloven...

maar zodra die groep mieren een kolonie termieten blijkt te zijn en begint te knagen aan het huis van 1 die mensen, dan zal het contact tussen deze 2 volken zich zeker gaan ontwikkelen en zal er een first contact plaatsvinden, wat in het geval van die termieten dan ook meteen het laatste contact zal zijn

ik zie de aarde of de mensheid als die mieren of termieten, hoeveel trekt de mens zich nou gemiddeld aan van dat soort dieren? zeer weinig, totdat de mieren de picknick dreigen te bederven (of welke metafoor je daar ook maar voor in de plaats wilt zetten)
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 25-08-2010 22:14:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bramsan: leuke metafoor Ron! en aardig onderbouwde zienswijze!
Op 26-08-2010 13:55:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clavius: De mierenhoop-vergelijking is leuk, maar helaas niet echt een goede. Want maken wij écht pas contact met de mieren als ze lastig zijn voor ons?

Even doorgaand op die metafoor... Hoeveel onderzoek is er niet gedaan naar alle mierensoorten? Waarom weten we zo veel van die kleine diertjes? Omdat we het diertje compleet negeren? Niet dus, er is gigantisch veel onderzoek naar gedaan, en tegenwoordig zijn er nog steeds biologen die hun hele carriere weiden aan 'de mier'. En wie heeft er als kind géén ant-farm gehad? En wie heeft er als kind niet honderden mieren levend verbrand met een vergrootglas? Gewoon omdat het kan?

Als die buitenaardse wezens nieuwsgierig genoeg zijn om uberhaupt de ruimte in te gaan, dan zouden ze óók nieuwsgierig genoeg zijn om contact met ons te maken.
I might just be saying that to get you mad...
Op 26-08-2010 14:42:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Bramsan: clavius, met metaforen moet je niet teveel in detail treden...
Op 26-08-2010 16:27:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
wdawn: "een paar honderd tot zo'n 20.000" Als je van onze natuurwetten uit gaat wel ja :S, er zijn genoeg organisme bekend die onder ZEER extreme omstandigheden kunnen leven in onze natuur. Neem ander ecosysteem met andere natuurwetten en je komt op heel wat meer bewoonbare planeten uit, misschien niet voor ons bewoonbaar maar misschien wel voor andere beschavingen die de aarde zien als planeet waar niet op te leven valt.
triest zijn de "machtige", gelukkig zijn de domme.
Op 26-08-2010 16:31:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Clavius:

De mierenhoop-vergelijking is leuk, maar helaas niet echt een goede. Want maken wij écht pas contact met de mieren als ze lastig zijn voor ons?

Even doorgaand op die metafoor... Hoeveel onderzoek is er niet gedaan naar alle mierensoorten? Waarom weten we zo veel van die kleine diertjes? Omdat we het diertje compleet negeren? Niet dus, er is gigantisch veel onderzoek naar gedaan, en tegenwoordig zijn er nog steeds biologen die hun hele carriere weiden aan 'de mier'. En wie heeft er als kind géén ant-farm gehad? En wie heeft er als kind niet honderden mieren levend verbrand met een vergrootglas? Gewoon omdat het kan?

Als die buitenaardse wezens nieuwsgierig genoeg zijn om uberhaupt de ruimte in te gaan, dan zouden ze óók nieuwsgierig genoeg zijn om contact met ons te maken.

nu zou ik kunnen zeggen dat je die mieren niet letterlijk moet nemen, maar ik denk dat clavius dat zelf ook prima begrijpt...

en zo niet, dan zit je gewoon te mierenne*ken
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 26-08-2010 21:52:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Bramsan:

leuke metafoor Ron! en aardig onderbouwde zienswijze!


er is toen na de drake equation heel veel stampij gemaakt door fermi met zijn paradox "where are they?" of "where is everybody?"

het antwoord daarop is de "jungle hypothesis" of ook wel de" zoo hypothesis" genaamd, en mijn theorie is voornamelijk een variatie op die zienswijze:
http://en.wikipedia.org/wiki/Zoo_hypothesis

de credits zijn dus niet geheel voor mijzelf
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 26-08-2010 22:03:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clavius:
Ron B.:

Bramsan:

leuke metafoor Ron! en aardig onderbouwde zienswijze!


er is toen na de drake equation heel veel stampij gemaakt door fermi met zijn paradox "where are they?" of "where is everybody?"

het antwoord daarop is de "jungle hypothesis" of ook wel de" zoo hypothesis" genaamd, en mijn theorie is voornamelijk een variatie op die zienswijze:
http://en.wikipedia.org/wiki/Zoo_hypothesis

de credits zijn dus niet geheel voor mijzelf


Jammer dat die hypothese niet echt opgaat dan hè? Zie mijn reactie van 26-8-2010 14:42. De vraag van Fermi gaat nog steeds op: "Waar zijn ze dan?"
I might just be saying that to get you mad...
Op 27-08-2010 10:42:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Die stelling stelt natuurlijk geen reet voor Clavius. Dat je nu niks hoort of ziet van de (onontdekte) zeedieren die in de uiterste diepten van de oceanen leven wil nog niet zeggen dat ze er niet zijn. Nu jij weer.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 27-08-2010 10:52:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clavius:
Tetzmol:

Die stelling stelt natuurlijk geen reet voor Clavius. Dat je nu niks hoort of ziet van de (onontdekte) zeedieren die in de uiterste diepten van de oceanen leven wil nog niet zeggen dat ze er niet zijn. Nu jij weer.


Doch zijn wij wel degelijk op zoek naar die zeedieren. Met een beetje geluk hebben zei, onze wetenschappers, of onze diepzeeduikbootjes wél gezien, vanuit hun schuilplaatsen.

Dat is precies wat ik bedoel, we kunnen die onderzoekende of veroverende of ontdekkende ruimtereizende aliens maar niet waarnemen. Hoe we ook ons best doen, en alle hoaxes ten spijt. Vermoeddelijk omdat ze er gewoon niet zijn.
I might just be saying that to get you mad...
Op 27-08-2010 11:31:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Joep:
Clavius:

Tetzmol:

Die stelling stelt natuurlijk geen reet voor Clavius. Dat je nu niks hoort of ziet van de (onontdekte) zeedieren die in de uiterste diepten van de oceanen leven wil nog niet zeggen dat ze er niet zijn. Nu jij weer.


Doch zijn wij wel degelijk op zoek naar die zeedieren. Met een beetje geluk hebben zei, onze wetenschappers, of onze diepzeeduikbootjes wél gezien, vanuit hun schuilplaatsen.

Dat is precies wat ik bedoel, we kunnen die onderzoekende of veroverende of ontdekkende ruimtereizende aliens maar niet waarnemen. Hoe we ook ons best doen, en alle hoaxes ten spijt. Vermoeddelijk omdat ze er gewoon niet zijn.


Daar maak je wel een punt 'alle hoaxes ten spijt' Zolang sceptici en wetenschap het allemaal blijven afdoen als zodanig, dat noem ik nou een hoax - Er zijn duizenden waarnemingen, foto's en beeldmateriaal, behoorlijk raar dan dat "ze maar niet worden waargeomen" Zolang je het maar fier blijft ontkennen, dat is in deze het enig antwoord. Ze zijn OVERAL waargenomen, op aarde, in de ruimte, maar ze worden maar niet waargenomen. Het wordt niet erkent, kun je beter stellen.
Op 27-08-2010 11:49:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clavius:
Joep:

Clavius:

Tetzmol:

Die stelling stelt natuurlijk geen reet voor Clavius. Dat je nu niks hoort of ziet van de (onontdekte) zeedieren die in de uiterste diepten van de oceanen leven wil nog niet zeggen dat ze er niet zijn. Nu jij weer.


Doch zijn wij wel degelijk op zoek naar die zeedieren. Met een beetje geluk hebben zei, onze wetenschappers, of onze diepzeeduikbootjes wél gezien, vanuit hun schuilplaatsen.

Dat is precies wat ik bedoel, we kunnen die onderzoekende of veroverende of ontdekkende ruimtereizende aliens maar niet waarnemen. Hoe we ook ons best doen, en alle hoaxes ten spijt. Vermoeddelijk omdat ze er gewoon niet zijn.


Daar maak je wel een punt 'alle hoaxes ten spijt' Zolang sceptici en wetenschap het allemaal blijven afdoen als zodanig, dat noem ik nou een hoax - Er zijn duizenden waarnemingen, foto's en beeldmateriaal, behoorlijk raar dan dat "ze maar niet worden waargeomen" Zolang je het maar fier blijft ontkennen, dat is in deze het enig antwoord. Ze zijn OVERAL waargenomen, op aarde, in de ruimte, maar ze worden maar niet waargenomen. Het wordt niet erkent, kun je beter stellen.


Of alle hoaxes zijn juist ten nadele van het imago van alien/ufo scene?

Is maar net hoe je er in staat.

Áls een buitenaardse beschaving een ontelbaar aantal lightjaren hier naartoe reist om ons te bestuderen, dan zou je zeggen dat ze ook contact maken. Wél nieuwsgierig genoeg zijn om hier naartoe te komen, maar dan weer niet nieuwsgierig genoeg om openlijk contact te maken. Dat is een paradox.
I might just be saying that to get you mad...
Op 27-08-2010 0:12:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Platoon:
Clavius:

Áls een buitenaardse beschaving een ontelbaar aantal lightjaren hier naartoe reist om ons te bestuderen, dan zou je zeggen dat ze ook contact maken. Wél nieuwsgierig genoeg zijn om hier naartoe te komen, maar dan weer niet nieuwsgierig genoeg om openlijk contact te maken. Dat is een paradox.

En volkomen onlogisch en in strijd met Ockhams scheermes omdat de eenvoudigste verklaring voor 'vreemde' vliegende machines - waarbij de waarnemingen niet worden verworpen - is dat ze van onze eigen aarde komen. Van plaatselijke technologische ontwikkelingen die de hindoe vimana's hebben voortgebracht tot schotelvormen waar o.a. de nazi's en sovjets mee experimenteerden.
Op 27-08-2010 0:43:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Platoon:

Clavius:

Áls een buitenaardse beschaving een ontelbaar aantal lightjaren hier naartoe reist om ons te bestuderen, dan zou je zeggen dat ze ook contact maken. Wél nieuwsgierig genoeg zijn om hier naartoe te komen, maar dan weer niet nieuwsgierig genoeg om openlijk contact te maken. Dat is een paradox.

En volkomen onlogisch en in strijd met Ockhams scheermes omdat de eenvoudigste verklaring voor 'vreemde' vliegende machines - waarbij de waarnemingen niet worden verworpen - is dat ze van onze eigen aarde komen. Van plaatselijke technologische ontwikkelingen die de hindoe vimana's hebben voortgebracht tot schotelvormen waar o.a. de nazi's en sovjets mee experimenteerden.

Beetje star om te denken dat buitenaardse wezens automatisch ook aardse logica zouden volgen.
Durf de aarde en de wetenschap en de logica nou eens los te laten, dan ga je alles anders bekijken!
(Trouwens, door Platoon genoemde machines zijn dus IFO's geen UFO's)
(bericht gewijzigd op 27-8-2010 12:49:30)
Is it electrickery?
Op 27-08-2010 0:47:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Platoon: Onlogisch omdat de wetten van de fysica door het gehele universum gelden zodat 'buitenaardsen' zich daar net zo min aan kunnen onttrekken als 'aardsen'. Net doen of die voorwaarden niet bestaan is luchtfietserij. De waarschijnlijkheid dat vreemde , evt. schotelvormige (ik had het niet over ufo's), machines - zoals ook in Ezechiel wordt beschreven - van de aarde afkomstig waren/zijn is ontzettend veel groter dan dat dit niet zo is. Verder is iedere ufo een ufo tot het een ifo is geworden.
Op 27-08-2010 13:09:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Platoon:

Onlogisch omdat de wetten van de fysica door het gehele universum gelden zodat 'buitenaardsen' zich daar net zo min aan kunnen onttrekken als 'aardsen'. Net doen of die voorwaarden niet bestaan is luchtfietserij. De waarschijnlijkheid dat vreemde , evt. schotelvormige (ik had het niet over ufo's), machines - zoals ook in Ezechiel wordt beschreven - van de aarde afkomstig waren/zijn is ontzettend veel groter dan dat dit niet zo is. Verder is iedere ufo een ufo tot het een ifo is geworden.

De wetten van de fysica zijn overal hetzelfde, de wetten van denken niet. Bovendien is er meer dat we niet weten, dan dat we wel weten. Puur fysisch denken beperkt enorm. Waarom denken in waarschijnlijkheden en Ockhams scheermes? Gebeurt er nooit iets onlogisch of iets dat niet voor de hand ligt? Bestaan er geen uitzonderlijkheden? De kans dat je de lotto wint is een op vele miljoenen, toch wint er weleens iemand de lotto. De kans dat aliens ons bezoeken is misschien nog kleiner, maar zeker niet nul. Dimensies, sterrenpoorten, tijdssprongen, 'de geest krijgen'; er is meer te bedenken dan de logica van 1+2=3, of de wetenschap zoals die er nu voorstaat. Daartoe wil ik mezelf niet beperken, ik wil mijn geest niet gevangen zien in een afgesloten pot.
(bericht gewijzigd op 27-8-2010 13:36:51)
Is it electrickery?
Op 27-08-2010 13:35:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clavius:
Platoon:

Clavius:

Áls een buitenaardse beschaving een ontelbaar aantal lightjaren hier naartoe reist om ons te bestuderen, dan zou je zeggen dat ze ook contact maken. Wél nieuwsgierig genoeg zijn om hier naartoe te komen, maar dan weer niet nieuwsgierig genoeg om openlijk contact te maken. Dat is een paradox.

En volkomen onlogisch en in strijd met Ockhams scheermes omdat de eenvoudigste verklaring voor 'vreemde' vliegende machines - waarbij de waarnemingen niet worden verworpen - is dat ze van onze eigen aarde komen. Van plaatselijke technologische ontwikkelingen die de hindoe vimana's hebben voortgebracht tot schotelvormen waar o.a. de nazi's en sovjets mee experimenteerden.


Lees eerst eens goed.

Bovendien zegt Ockhams razor dat de simpelste verklaring meestal de juiste is. De simpelste in dit geval is zou gewoon zijn dat alle waarnemingen die niet verworpen zijn, gewoon gezichtsbedrog is. En eventueel vastgelegde phenomenen, gehoaxt.

Bewijs van vroegere aardse vliegende machines is er wel, maar niet veel en/of overtuigend. Bewijs van het feit dat het menselijke waarnemingsvermogen makkelijk voor de gek gehouden kan worden is er ten overvloedde. En bewijs van het feit dat de mens bedriegt is er al net zo veel.

Dus als we mijn favoriete scheermes aan gaan houden, dan zijn wel helemaal snel klaar. Ik vind het alleen zo'n zonde om meteen alle deuren dicht te juinen.

Zonder het bekende scheermes ben ik het overigens helemaal eens over de historische vliegende schotels die je noemde. Deze fantastische site heeft gigantisch veel info over de nazi ufo: http://www.greyfalcon.us

Het is wel een blend van serieuze overwegingen, fotomateriaal, en fan-art en hoaxes, ben ik bang. Toonbeeld van overenthousiasme. Wat is echt?
(bericht gewijzigd op 27-8-2010 13:42:19)
I might just be saying that to get you mad...
Op 27-08-2010 13:39:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Clavius:
Wat is echt?

Breek me de bek niet open hè
Clavius:
Ik vind het alleen zo'n zonde om meteen alle deuren dicht te juinen.

Wat een verademing dit eens uit jouw mond te horen!
Is it electrickery?
Op 27-08-2010 13:53:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Privé, opent deuren die voor anderen gesloten blijven.
Maar even serieus. Als aliens ons willen bestuderen zonder zich met ons te bemoeien, omdat elke bemoeienis van invloed zal zijn op onze ontwikkeling, zullen ze dat dus graag in het geheim doen. De rest van de info die ze nodig hebben kunnen ze vrijelijk uit de ether plukken.

Maar om alles maar hoaxes en gezichtsbedrog te noemen is wel erg kort door de bocht. Het is beter een open mind te houden en na te denken over de mogelijkheden. Wie weet delen we de aarde wel met een ras dat al sinds de dino's is geëvolueerd en nu in onze oceanen woont. Misschien is de aarde wel echt hol en komen ze daar vandaan. Misschien zijn het tijdreizigers uit onze eigen toekomst. Misschien is er toch een parallel universum. Wellicht zijn het door mensen gemaakte objecten en misschien komen ze toch van verre uit de ruimte.
Kijk Claudius, deze redeneringen, dat is pas echt deuren openhouden en ze niet dichtjensen zoals jij zegt. Moet je ook eens doen.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 27-08-2010 14:41:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clavius:
Tetzmol:

Maar even serieus. Als aliens ons willen bestuderen zonder zich met ons te bemoeien, omdat elke bemoeienis van invloed zal zijn op onze ontwikkeling, zullen ze dat dus graag in het geheim doen. De rest van de info die ze nodig hebben kunnen ze vrijelijk uit de ether plukken.

Maar waarom zou onze ontwikkeling hun iets kunnen schelen? De redenatie dat ze zich niet met ons bemoeien om geen invloed te hebben op onze ontwikkeling is een drogreden verzonnen door de alien-aanhangers. Volgens mij is iedere inmenging van een ruimtevarend alien-ras een positieve voor ons. Een samenleving die lang genoeg kan overleven om dergelijke ruimtevaarttechnologie te ontwikkelen weet dus wat vrede is, en hoe ze het kunnen behouden. Het is daarom niet mogelijk voor dergelijke verlichte wezen om een slechte invloed op ons te hebben.
Tetzmol:

Wie weet delen we de aarde wel met een ras dat al sinds de dino's is geëvolueerd en nu in onze oceanen woont.

Vandaar: Gij zult geen beeltenissen maken van wat onder de wateren is, nog boven in de hemelen?
Tetzmol:

Kijk Claudius, deze redeneringen, dat is pas echt deuren openhouden en ze niet dichtjensen zoals jij zegt. Moet je ook eens doen.

Dat is persoonlijk. De ene koste wat kost, tegen alle realiteitzin in alle deuren open houden en er zelf nog een paar bijverzinnen ook nog. Ik heb gewoon veel aanleiding nodig om één deur op een kiertje te zetten.

Al moet ik zeggen dat ik wat makkelijker ben geworden de laatste tijd. Ook ik lijdt aan 'wishfull thinking'.
I might just be saying that to get you mad...
Op 27-08-2010 14:57:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Clavius:
Maar waarom zou onze ontwikkeling hun iets kunnen schelen?

Wellicht om dezelfde redenen waarom wij geïnteresseerd zijn in mierenkolonies en aliens. Honger naar kennis. En zoals wij dieren observeren zonder ons ermee te bemoeien, zo zouden zij dat ook met ons kunnen doen. Maar 't hoeft niet. Het zou kunnen.
Net als met die kabouters; het feit dat ik er nog nooit een gezien heb, wil niet zeggen dat ze niet bestaan... En misschien is het maar goed dat ik ze niet zie, want misschien zijn het helemaal geen pijprokende goedzakjes, maar zo vijandig als de pest.
Is it electrickery?
Op 27-08-2010 15:13:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Lijd met een d Clavius, foei! Of loopt jij van A(lien) naar B(oeman)?
De ideeën die ik aangeef zijn enkel mogelijkheden, en mogelijkheden moet je soms verzinnen. Denken is namelijk een creatief proces, sta daar eens bij stil. Of kan jij alleen maar de doodlopende wegen van de wetenschap herhalen. Creativiteit leidt tot oplossingen, dogma's staan oplossingen in de weg. Wees eens creatief in plaats van star, misschien wordt het dan ooit nog eens iets met jou.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 27-08-2010 15:16:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clavius:
Tetzmol:

Denken is namelijk een creatief proces, sta daar eens bij stil.

Klopt helemaal, met een kleine nuance: Een wetenschapper die iets uit wil vinden kan niet zonder creativiteit. Echter, een wetenschapper die het waarheidsgehalte van iets wil controleren en bevestigen behoort louter in feiten te denken en te handelen. Bij dat laatste is creativiteit dus te missen als kiespijn.
I might just be saying that to get you mad...
Op 27-08-2010 15:42:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Klopt, maar je bent daarom in het geval van UFO's ook niet bezig met exacte wetenschap. Dus creativiteit is van harte welkom.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 27-08-2010 16:23:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus:
Clavius:


Bovendien zegt Ockhams razor dat de simpelste verklaring meestal de juiste is. De simpelste in dit geval is zou gewoon zijn dat alle waarnemingen die niet verworpen zijn, gewoon gezichtsbedrog is. En eventueel vastgelegde phenomenen, gehoaxt. (...)
Bewijs van het feit dat het menselijke waarnemingsvermogen makkelijk voor de gek gehouden kan worden is er ten overvloedde En bewijs van het feit dat de mens bedriegt is er al net zo veel.

Dus als we mijn favoriete scheermes aan gaan houden, dan zijn wel helemaal snel klaar. Ik vind het alleen zo'n zonde om meteen alle deuren dicht te juinen.

Hier heb je er eentje te tackelen, met scheermes, gezichtsbedrog en hoax en al:
http://www.u-subjects.nl/index.php/artikelen/6-grenswetenschap/416-televisie-crew-legt-ufo-vast-op-film
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 27-08-2010 16:54:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Clavius:

Ron B.:

Bramsan:

leuke metafoor Ron! en aardig onderbouwde zienswijze!


er is toen na de drake equation heel veel stampij gemaakt door fermi met zijn paradox "where are they?" of "where is everybody?"

het antwoord daarop is de "jungle hypothesis" of ook wel de" zoo hypothesis" genaamd, en mijn theorie is voornamelijk een variatie op die zienswijze:
http://en.wikipedia.org/wiki/Zoo_hypothesis

de credits zijn dus niet geheel voor mijzelf


Jammer dat die hypothese niet echt opgaat dan hè? Zie mijn reactie van 26-8-2010 14:42. De vraag van Fermi gaat nog steeds op: "Waar zijn ze dan?"

nu weet ik het zeker, je reageert alleen maar om te zieken, want het is overduidelijk dat je niet zo dom bent als je jezelf voordoet...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 31-08-2010 21:37:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Clavius:

Vandaar: Gij zult geen beeltenissen maken van wat onder de wateren is, nog boven in de hemelen?

"Gij zult u geen gesneden beeld, noch enige gelijkenis maken, van hetgeen boven in den hemel is, noch van hetgeen onder op de aarde is, noch van hetgeen in de wateren onder de aarde is"

-boven in de hemel
-op de aarde
-in de wateren onder de aarde

welke indeling je ook aan wilt houden, of hetgeen in de hemel weten we niet wat het is, of van wat in de wateren onder de aarde weten we niet wat het is, zou de holle aarde dan toch waar zijn

"noch van hetgeen in de wateren onder de aarde is"
wie denkt dat hier de vissen in het water bedoelt worden die zou er best wel eens flink naast kunnen zitten, de vissen vallen namelijk onder het deel wat op aarde is, en niet onder het deel wat onder de aarde is (volgens heel veel vertalers en bijbelkenners)

en er zijn heel erg veel verhalen over volken uit de dieptes van de aarde, meestal demonen en aanverwante schepsels, heel soms goden...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 31-08-2010 21:50:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clavius:
Ron B.:

Clavius:

Vandaar: Gij zult geen beeltenissen maken van wat onder de wateren is, nog boven in de hemelen?

"Gij zult u geen gesneden beeld, noch enige gelijkenis maken, van hetgeen boven in den hemel is, noch van hetgeen onder op de aarde is, noch van hetgeen in de wateren onder de aarde is"

-boven in de hemel
-op de aarde
-in de wateren onder de aarde

welke indeling je ook aan wilt houden, of hetgeen in de hemel weten we niet wat het is, of van wat in de wateren onder de aarde weten we niet wat het is, zou de holle aarde dan toch waar zijn

"noch van hetgeen in de wateren onder de aarde is"
wie denkt dat hier de vissen in het water bedoelt worden die zou er best wel eens flink naast kunnen zitten, de vissen vallen namelijk onder het deel wat op aarde is, en niet onder het deel wat onder de aarde is (volgens heel veel vertalers en bijbelkenners)

en er zijn heel erg veel verhalen over volken uit de dieptes van de aarde, meestal demonen en aanverwante schepsels, heel soms goden...


Juistem, daarom vermoed ik dat er in de wateren onder de aarde, de nauwelijks ondekte oceaanbodems, veel te ontdekken valt. En dat de oorsprong van veel 'vliegende schotels' dáár te vinden is.

Waarom weten we méér van onze maan, dan van onze eigen oceaanbodems?

Intraterrestials, ipv extraterrestials dus.
I might just be saying that to get you mad...
Op 01-09-2010 13:05:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.:
Clavius:

Juistem, daarom vermoed ik dat er in de wateren onder de aarde, de nauwelijks ondekte oceaanbodems, veel te ontdekken valt. En dat de oorsprong van veel 'vliegende schotels' dáár te vinden is.

Waarom weten we méér van onze maan, dan van onze eigen oceaanbodems?

Intraterrestials, ipv extraterrestials dus.

ik heb het over nog 1 laag dieper, wat vaak de holle aarde genoemd word, in de bijbel de onderwereld of hel heet, en in zo ongeveer in alle legenden de plaats is waar de demonen en duivels (aub enigszins ruim opvatten) leven...

klinkt misschien enigszins bedenkelijk, en ik zeg ook alleen maar holle aarde bij gebrek aan een betere benaming, maar kan het wel grotendeels met je eens zijn op dat punt, het lijkt er op dat een deel van de ufo's bijvoorbeeld best wel eens uit de zee kunnen komen ipv uit de lucht, wat bevestigd word door uso's en het opvallende gegeven dat er een trend lijkt te zijn dat het aantal meldingen toeneemt hoe dichter je bij de kust komt, veel ufo's lijken de neiging te hebben om in de buurt van de zee te blijven...
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 01-09-2010 21:09:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
wdawn: Waarom evolueerd een Aap wel in een humanoide ras en andere dieren niet ? ik denk dat als je van bepaalde dieren een humanoide ras probeert in te beelden dat je al gouw op het uiterlijk uitkomt van de onze aliens en fabel dieren. ik denk dat dino's, vissen , vogels verder zijn geëvolueerd als dat wij denken, en dat deze voor ons rare wezens misschien wel helemaal niet van mars komen maar gewoon tussen / onder / boven ons leven.
triest zijn de "machtige", gelukkig zijn de domme.
Op 03-09-2010 11:14:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tunnelforce9: ook wel erg toepasselijk om hier te posten ivm de bijbeluitspraken die jullie over en weer gooien , deze 2 gasten hebben al honderden volgelingen !!

Op 03-09-2010 11:34:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
wdawn: Wanneer wordt deze bij de EO uitgezonden ^^. Haha als je het zo brengt dan snap je helemaal niet meer waarom mensen een geloof aanhangen. Ik snap best dat er dingen in de geschriften staan die kloppen en als IEDEREEN ze toe zou passen dan heb je inderdaad een betere wereld als nu. Maar aangezien er maar een klein percentage is die zo consequent leeft, heeft het weinig zin en brengt het juist conflict omdat een aanhanger over lijken gaat om zo te blijven leven.

Geloof is goed als de geschriften gebruikt worden voor zelf kennis en realisatie, geloof is minder goed als het gebruikt wordt als WET. Alles wat je een mens opdringt heeft een negatief effect, er zijn altijd een aantal mensen die er tegen in gaan.

Gelovige mogen geloven, maar moeten anderen gewoon als gelijken behandelen, en andersom ook. Als iedereen elkaar gewoon als gelijke ziet is er geen conflict.
triest zijn de "machtige", gelukkig zijn de domme.
Op 03-09-2010 13:52:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tunnelforce9: De mensen moeten eerst een keertje leren om EERLIJK te zijn en geenongegronde conclucies trekken als je iets ziet waarvan je niet weet(100%) wat het is dan moet je zeggen dat je niet weet wat het is en niet meteen als ufo-sighting te boek stellen.

we weten nog maar betrekkelijk weinig over onze planeet.
we weten meer over de maan dan over de oceanen op aarde...

ook al zien astronauten vreemde dingen ook zei weten niet wat het zijn en ook zei moeten eerst research doen willen ze ook maar een conclusie trekken.
Op 11-01-2011 19:08:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
HP:
Tunnelforce9:

De mensen moeten eerst een keertje leren om EERLIJK te zijn en geenongegronde conclucies trekken als je iets ziet waarvan je niet weet(100%) wat het is dan moet je zeggen dat je niet weet wat het is en niet meteen als ufo-sighting te boek stellen.


Euh, ik zou zeggen formuleer het anders, ik bedoel,... de "U" is nog steeds van unidentified
Je doelt vast op de buitenaardse hypothese, dan geef ik je zeker gelijk.
Op 12-01-2011 0:35:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tunnelforce9: @HP ik doel vooral op de beelden van nasa waarop ufo-logen de ufo's denken te te zien terwijl ze niet eens luisteren naar de verklaring van de nasa .. zoals bijvoorbeel sattelieten in baan om aarde of meteorieten die inslaan op de atmosfeer enz enz.,
Op 12-01-2011 15:45:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lodewijck: Respect voor het # reacties. Winnaar?
Don't grow up, it's a trap
Op 12-01-2011 23:47:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Lodewijck:

Respect voor het # reacties. Winnaar?

Bij lange na niet!
Harry Weggelaar spant volgens mij nog steeds de kroon met 600+ en ook het WHO waarschuwt... topic heeft er meer.
Is it electrickery?
Op 12-01-2011 23:52:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po:
Emie :

Lodewijck:

Respect voor het # reacties. Winnaar?

Bij lange na niet!
Harry Weggelaar spant volgens mij nog steeds de kroon met 600+ en ook het WHO waarschuwt... topic heeft er meer.

Vergeet Antoon niet.
United as one. Divided by zero.
Op 13-01-2011 0:43:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
sufi: Zou het kunnen dat het zien van UFO's en aliens e.d. e maken heeft met andere dimensies.

Misschien dat andere dimensies een hoger (lager) trillingsfrequentie hebben en dat sommige mensen af en toe ongewild op dezelfde frequentie zitten.

Ik was nooit zo dol op de andere dimensie theorie, maar heb de laatste tijd van zeer betrouwbare bron een paar ervaringen gehoord, die me toch aan t denken hebben gezet.
Op 13-01-2011 16:05:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RMC: Iets wat met een noodvaart aankomt en plots tot stilstand komt dus van pak hem beet 500km p/u naar 0 zonder 'remweg' dat trekt je aandacht geloof me. Als het object vervolgens 2 hoeken van 90 graden maakt ook. En helemaal dat het daarna dezelfde baan weer vervolgt. Dat wijt ik niet aan natuurfenomenen. Het was een intelligent bestuurd object. Ik en de getuige zijn er jarenlang mee bezig geweest. We voelen ons in dat opzicht niet bevoorrecht want je wordt aan alle kanten beschimpt en uitgelachen. Terwijl je serieus probeert mensen te waarschuwen of wakker te schudden. Men heeft altijd wel een verklaring klaarliggen. Men kan gewoon niet oordelen hoe het is om zoiets te zien. Dan piept men wel anders.
Op 13-01-2011 19:09:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.: ach, 250 reacties, ben ik ook prima tevreden mee hoor
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 13-01-2011 21:44:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tunnelforce9: @RMC

wat je omschrijft lijkt een weerkaatsing te zijn van iets anders ik bedoel als je een zaklamp schijnt op een spiegel dan zie je ook ergens een lichvlek in je kamer welke je bewust of onbewust kan manipuleren. misschien is dit wel het fenomeen dat je beschrijft (en wat ik ook op nasa viedeo's heb gezien)

eigenlijk zou je de beelden moeten vergelijken met radar opnames als de radar ook iets heeft gezien dan zou het natuurlijk wel een ufo kunnen zijn

(bericht gewijzigd op 14-1-2011 16:58:37)
Op 14-01-2011 16:56:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Luk:
RMC:

Iets wat met een noodvaart aankomt en plots tot stilstand komt dus van pak hem beet 500km p/u naar 0 zonder 'remweg' dat trekt je aandacht geloof me. ...

Wat ik in je relaas nergens lijk te vinden is: zat je in een voertuig? Met ramen die dicht waren? Hoe laat was het? Was het (dus) nog licht of donker of schemer? Welk jaargetijde was het? Wat voor weer was het? Scheen de zon of was het bewolkt?
Allemaal belangrijke dingen bij een waarneming. Maar misschien vertel je die dingen liever niet, omdat "men dan toch weer een logische verklaring klaar heeft" en je gewoon geloofd wil worden en al dat andere bijzaak is?
De schijnheiligen hebben het schijnbaar gehaald. Ehyeh Asher Ehyeh.
Op 14-01-2011 17:10:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ron B.: @luk
"Waar blijven die 4 ruiters van de apocalyps?"

in red dead redemption undead nightmare, en ik heb er al 3
We're Not Retreating; We're Advancing in a Different Direction
Op 14-01-2011 21:36:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RMC: @Luk @Tunnelforce9 Het was 7 juli 1994 (Ik ben nu 36, destijds 19 jaar) Ik zat met mijn moeder in de tuin gewoon naar de sterren te kijken. Het was rond 01:00 uur. Het was stralend mooi weer, onbewolkt en windstil. Het object was massief en was wel verlicht maar zeer zwak. Het maakte hoeken door de lucht met zo'n snelheid en behendigheid, dat kun je je als mens simpelweg niet voorstellen.
Ik heb meteorieten zien vallen, de komeet Hyakutake in '96 aan de hemel zien staan, honderden satellieten gezien etc etc. Zelfs een relaas van een vriend die bolbliksem had waargenomen. Niks leek op wat wij destijds zagen. De ervaring van 1994 was zeer uniek en als mensen mij willen spreken erover dat kan, geen probleem want ik heb niets om te verbergen. Ik vind het oprecht jammer dat de UFO ervaringen (mede door youtube) in het belachelijke worden getrokken. Er zijn namelijk nog échte ervaringen maar die film of fotografeer je niet zomaar. Zeker in 1994 niet.
Op --0 8:57:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
et-4u@: In bijna veertig jaar onderzoek is niet één authentieke foto van een UFO genomen en niet één echt brokstuk of ander tastbaar bewijs gevonden. Jaar na jaar worden er indrukwekkend klinkende waarnemingen gerapporteerd en jaar na jaar gaan ze bij zorgvuldig onderzoek op in de mist van foutieve waarnemingen, verkeerde identificaties en bedrog.

"Graag zou ik op de drempel van alle tempels der wetenschap deze wijze woorden gegraveerd zien: 'De grootste waanzin van de geest is in iets te geloven omdat men wenst dat het zo is.'" — Louis Pasteur, een Frans geleerde uit de 19de eeuw.

http://degeschiedenis.web-log.nl/blog/buitenaardse-wezens-waar-zijn-zij-dan-1.html
Op 05-08-2011 1:02:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
armuth:
et-4u@:

In bijna veertig jaar onderzoek is niet één authentieke foto van een UFO genomen en niet één echt brokstuk of ander tastbaar bewijs gevonden. Jaar na jaar worden er indrukwekkend klinkende waarnemingen gerapporteerd en jaar na jaar gaan ze bij zorgvuldig onderzoek op in de mist van foutieve waarnemingen, verkeerde identificaties en bedrog.

"Graag zou ik op de drempel van alle tempels der wetenschap deze wijze woorden gegraveerd zien: 'De grootste waanzin van de geest is in iets te geloven omdat men wenst dat het zo is.'" — Louis Pasteur, een Frans geleerde uit de 19de eeuw.

http://degeschiedenis.web-log.nl/blog/buitenaardse-wezens-waar-zijn-zij-dan-1.html
Bij de geboorte is ieder mens een dom wezen en
zal dat eeuwig blijven,tenzij je gaat studeren,ik spreek uit ervaring
De grootste waanzin van de geest,wat een dier niet heeft is in iets te geloven,omdat men wenst ,dat het zo is.
Een heel mooi voorbeeld is :

Alle soorten levensvormen(kiem,ziel en geest)
zijn voortgekomen uit leven ,
een unieke éénmalige onmogelijke scenario .
Toch wordt er gelooft in een gemeenschappelijke afstamming
Ra Ra Ra

Ik ben arm en toch rijk.Ik heb problemen en ben toch blij.
Op 05-08-2011 8:38:36 | Kudos: -1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden