Je zult maar maar Prime minister van Groot-Brittannië worden. Nadat Blair, de door vele het schoothondje van Bush genoemd, eindelijk het veld ruimde kreeg knorrepot Brown de twijfelachtige eer het baantje op zich te nemen. De man is nog maar amper een weekje op dienst en de bommen vliegen hem om de oren. Dat is fijn voor Brown. Brown kan nu met de vuist op tafel staan en heel hard 'zie je wel' roepen met alle gevolgen van dien. Mark my words, daar waar Blair een schoothondje was zal Brown zich ontpoppen als een heuse schootpitbull.

Je hoeft overigens geen expert te zijn om dat te kunnen voorspellen. De 'terroristische aanslagen' die onlangs plaats vonden op het grote eiland in de Noordzee vormen het argument waarmee Brown de door het electoraat gescandeerde 'wraak' en angstige onderbuikgevoelens kan omzetten in daden.(Gordon Brown, goochelaar en Prime minister)

Amaterreuristen.

Twee sukkels rijden in een vermeende brandende auto de terminal van de luchthaven in Glasgow binnen. Een boel spektakel en blerie hoera maar geen slachtoffers. De onverlaten, die volgens de media een zelfmoordaanslag probeerde te plegen, zijn in de kraag gevat. Brown was er als de kippen bij om nog voordat verhoor en onderzoek was afgerond de hele vertoning als 'AANSLAG' te bestempelen.

Die vrijdag daarvoor wisten schrandere dienders, zo maar per toeval, twee bomauto's te vinden die geparkeerd stonden in de buurt van Piccadilly Circus in Londen. De 'terroristen' hadden kennelijk bij gebrek aan beter uit armoe de wagens maar volgepropt met benzine, propaangas, spijkers en ontstekers. Natuurlijk is er volgens hoofd van de politie Willie Rae een verband tussen beide incidenten. Brown wist zelfs zeker dat de subversieve elementen banden hebben met al-Qaeda.

Het verband zie ik ook ja, óf we hebben te maken met een hele nieuwe generatie gedegenereerde knutselterroristen die kennelijk geen fondsen of goed geolied netwerk hebben om aan deugdelijk materiaal en middelen te komen, óf Brown heeft een opstekertje nodig. Gezien het broddelwerk van de amaterreuristen denk ik eerder dat ze banden hebben met Bassie en Adriaan. Benzine, propaan en spijkers, kom op nou...we weten sinds Timothy McVeigh toch dat het veel professioneler is om kunstmest en benzine te gebruiken. Met een brandende auto een terminal in rijden.. de IRA lacht zich kapot en Bin Laden zou zich doodschamen.

Op het Internet verscheen een dag voor de vondst van de twee 'bomauto’s' in een forum van El Hesbah de opmerking van ene Abu Osama al-Hazeen die schreef: 'Vandaag zeg ik: Verheug je, bij Allah, in Londen zullen bommen afgaan'. Ja zo gaat dat tegenwoordig, serieuze terroristen blaten in fora hun plannen en laten via IP adressen en servers een spoor zo dik als stroop achter. Voilà, Sherlock Holmes heeft nog nooit zo een gemakkelijke klus gehad.

Enfin, met Gordon Brown gaan we een nieuw tijdperk in. Met deze rancuneuze Schotse cijferaar die een dikke vinger in de wereldpolitieke pap gaat krijgen moet we het doen. Er breken gouden tijden aan voor de complotdenkers en nog slechtere tijden voor Afghaanse en Iraakse burgers. Wedden dat 'onze jongens' in den vreemde hun verlenging en uitbreiding krijgen? Wedden dat onze burgerrechten nog meer geschonden gaan worden. Proof me wrong mr. Brown, ik zal met liefde mijn woorden inslikken.

UPDATE 01/07/07

Politie brengt auto tot ontploffing in Glasgow

GLASGOW - De Britse politie heeft zondag een verdachte auto die bij een ziekenhuis in Glasgow stond geparkeerd op gecontroleerde wijze opgeblazen. De politie had het vermoeden dat in de auto explosieven zaten, maar dat bleek niet het geval.

UPDATE 01/07/07

Verdachte pakketjes gekte.
-->

I. Gorewitz: Wow, die bruine had hett goed voorbereidt.
Goed stuk voor een grote blaue vogel
(bericht gewijzigd op 1-7-2007 22:13:37)
Op 01-07-2007 22:13:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
J.W.: hij ziet er uit als een lulletje
Op 01-07-2007 22:15:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld: haha die update, je zal maar een "verdachte" auto hebben... (of snor of bril of jurk of baard of hond of fiets) Een heksenjach is het...

Balkenende en co kunnen vast niet achterblijven...ik zie het al voor me: whoeaaa fase ROOD iedereen de schuilkelders in!!!!

Pino moet zichzelf opgeven als nationaal coordinator terreurbullshit bestrijding. Daar is een enorme markt voor.
Op 01-07-2007 22:25:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld:
J.W.:

hij ziet er uit als een lulletje


Sympathieke trekken, duidelijk iemand die veel lacht en lief hebt. Intelligente bilk en bijna aaibaar. NOT.
Op 01-07-2007 22:27:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
I. Gorewitz: Pino for prezident!

de politiek is toch al een grote sezamstraat.
(bericht gewijzigd op 1-7-2007 22:51:45)
Op 01-07-2007 22:51:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po: Genoeg bananen in hun oren.
United as one. Divided by zero.
Op 01-07-2007 23:37:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Horatio: WASHINGTON - Amerikaanse geheime diensten hebben twee weken geleden informatie gekregen over een mogelijke aanslag op de luchthaven van het Schotse Glasgow. Dat berichtte de Amerikaanse omroep ABC op gezag van een anonieme overheidsfunctionaris.
De VS zouden ook aanwijzingen hebben ontvangen voor aanslagen op luchthavens of vliegtuigen in Tsjechië.
De Amerikaanse overheid besloot op grond van deze informatie extra beveiligingsfunctionarissen mee te sturen op vluchten tussen de VS en Glasgow en Praag.

ABC meldt niet of Groot-Brittannië of Tsjechië op de hoogte waren gebracht van de aanwijzingen.

ZAL WEL NIET!
Op 02-07-2007 0:01:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po: 07-07-07... Dat zou een ideale dag zijn voor de bijgelovige terreurist.

Wat Pino zegt klopt. Deze 'aanslagen' zijn zo amateuristisch dat Al Kajda ofwel op zijn gat ligt, ofwel een samenwerking met de Josti-band is aangegaan.

:S
(bericht gewijzigd op 2-7-2007 10:37:13)
United as one. Divided by zero.
Op 02-07-2007 10:37:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: Ik heb de link maar even doorgemaild aan www.overheid.nl maar verwacht daar niets van, maar je weet maar nooit, misschien heeft er ineens iemand zin om er eens SERIEUS naar te kijken he.
Overigens gingen hier zojuist de sirenes loeien, 1e maandag van de maand, 12.00 u, keurig op tijd. Maar wat nu als terroristen zo slim zijn om juist op dat tijdstip een aanslag te plegen? Of hoef je daar niet eens zo heel erg slim voor te zijn?
'Don't forget rule number 6'
Op 02-07-2007 13:23:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
jakar: Denk je nou echt dat mensen met zo'n hoge opleiding (arts) zo'n mislukte aanslag plegen... volgens mij zouden ze dat veel beter kunnen...
(bericht gewijzigd op 3-7-2007 20:31:31)
Op 03-07-2007 20:31:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden