In 1947 stortte een vreemd toestel neer in de buurt van Roswell, New Mexico. Walter HautAanvankelijk ging het gerucht de wereld in dat er een UFO was neergestort, totdat officiele instanties duidelijk maakten dat het een weerballon betrof. 60 Jaar later komt er voor het eerst sinds lange tijd weer nieuwe informatie naar boven.

Walter Haut, de luitenant die toen van dienst was is overleden. Hoewel het leger eerst zelf sprak van een buitenaardse UFO wijzigden ze hun verhaal 24 uur daarna. Walter Haut was diegene die in opdracht van superieuren de PR rondom deze kwestie verzorgde. Hij had echter een envelop apart laten leggen die pas geopend mocht worden als hij er niet meer was. Dat moment is aangebroken en de inhoud liegt er niet om. Weg met de weerballon, leve de aliens en UFO!

UFO in Roswell
UFO in roswell
( Dit zou de echte Roswell-UFO zijn... )

Volgens het document was er wel degelijk sprake van buitenaardsen. Het onbekende ras was 1,20 meter lang, had grote hoofden, en was met hun ei-vormig voertuig neergestort. Die alien-auto werd daarna door het leger in een hangar bewaard, Building 84 genaamd. Walter Haut getuigt in zijn nalatenis over zowel het toestel als de wezens; hij heeft ze met eigen ogen gezien.

In zijn alien-testament laat Walter Haut ook weten dat het leger grote moeite heeft gedaan om de gebeurtenis te verhullen. Tot maanden na de crash werden officieren de velden ingestuurd om resten van de UFO te ruimen.

Of u het gelooft of niet, dat kunt u zelf bepalen. Net zoals de Belgische ex-UFO-onderzoeker Marc Broux kunt u alles van tafel vegen omdat u zelf nog geen UFO noch alien heeft gezien, of denkt dat alleen mafketels ze observeren. Mogelijk helpt het tijdens het vormen van een eigen mening om Walter Haut zelf aan het woord te horen. Bij deze:

Vladimir: Daar zal Lange Frans blij mee zijn.
Op 10-07-2007 11:37:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ivory^: ghahaha goeie
Op 10-07-2007 11:51:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Vladimir: Tjah, wat te zeggen... Ik geloof wel dat er in Roswell iets gebeurd is. En dat de overleden PR-man dat ook zegt bevestigt het alleen maar.

Helaas valt er weinig meer op te zeggen, ik ben in afwachting tot de groene of grijze mannetjes eens voorgesteld worden, of publiekelijk naar beneden komen.
Op 10-07-2007 19:07:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF:
AIVD-informant:

daniel:


Maar politiewoordvoerder Bart Sikkema reageert als door een wesp gestoken bij het horen van de naam Teuben: "Ja, die man heeft het altijd over ufo's... Ja, die kennen we... Hij wil alleen maar zijn website onder de aandacht brengen."

En DIE uitspraak is voor de Niburu-sekte een mooie gelegenheid om te stellen dat deze politiewoordvoerder al die UFO-meldingen bagatelliseert middels het zwart maken van de Enige Echte UFO-deskundige, contactpersoon tussen de Aarde en die UFO's EN de Alwetende Redder Der Mensheid: de al in 6D-verkerende, Waarheid kennende A. Teuben -en vrindenkluppie.
Het zou voor Teuben een overwinning zijn als de pliesie plotseling bekend maakt dat ze "overspoeld" worden met telefoontjes van UFO-melders. Dat worden ze NIET, dus zegt Teuben cs dat de autoriteiten De Waaaarheid onder de pet houden; heb je toch nog je gelijk.
Hoe meer aandacht Teuben cs krijgen, hoe leuker ze het vinden. En die UFO's? Ach, ze weten daar bij zijn site nog niet eens het verschil tussen UFO's en vliegende schotels; dus lamaarzitte. Wie echt gelooft dat er complete flottieljes van ruimteschepen over Groningen vliegen, moet dat lekker zelf weten. Hoe meer het ontkent wordt, des te meer voer voor die konspirresiemensjes.

goh waar zouden al die UFO-meldingen toch vandaan komen?
http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=944
nee vast niet
(bericht gewijzigd op 12-7-2007 11:50:38)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 12-07-2007 11:50:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
harses: Vliegende schotels bestaan,geen twijfel mogelijk.
Maar tegenwoordig zit er veel kaf tussen het koren,erg jammer.
Beseffen de mensen wel dat vliegende schotels niet alleen iets zijn van onze tijd maar dat ze 2000 jaar geleden ook al werden gezien?
Weten mensen dat er schilderijen bestaan uit de 16e? eeuw waarop Jezus en nog iemand anders staat(de naam is me ontschoten) afgebeeld en waar een vliegende schotel op staat die een lichtstraal op de twee laat schijnen???
Ik snap eigenlijk niet goed dat mensen de link niet kunnen of niet durven te leggen.
Misschien vinden ze het wel Godslastering????
Op 28-09-2009 16:10:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden