Een vliegtuig dat over de Kanaaleilanden vloog kwam recentelijk in aanraking met twee sigaarvormige UFO's. Dat zijn meteen een trits getuigen die verstomd stonden van hetgeen ze te zien kregen.
Reden te meer om even kort stil te staan bij deze en andere sigaarvormige, maar verder geheel onbekende vliegende objecten. Het brengt ons naar wat wellicht de allereerste UFO-foto is..

Buitenaardse sigaren
Buitenaardse sigaren
( Buitenaardse sigaren )

Ray Bowyer, de piloot meldde 2 langwerpige luchttuigen die elk meer dan anderhalve kilometer lang waren. Bij het zien van de eerste UFO zei hij: "Het was een heel dun scherp geel object met een groene zone. Het bevond zich op een hoogte van 610 meter en hing daar stationair."

De piloot vervolgt: "Ik dacht dat het object ongeveer 16 kilometer ver was, maar later realiseerde ik me dat het ongeveer 64 km van ons vandaan was. Eerst dacht ik nog dat het de grootte van een Boeing 737 has, maar het moet veel groter zijn geweest gezien de afstand. Het kan 1,6 kilometer breed zijn geweest."

Het vliegtuig van de 50-jarige Ray Bowyer bleef (natuurlijk) doorvliegen en toen zag hij de tweede UFO. Die zag er identiek hetzelfde uit. De piloot verklaarde: "Je zult me zeker niet horen beweren dat dit iets van een andere wereld was. Al wat ik zeg is dat ik met al mijn vliegjaren nog nooit iets als dit heb gezien."

De sighting werd bevestigd door 2 passagiers en een piloot. John Russel, een 70-jarige man en een van de passagiers verklaarde: "ik zag een oranje licht, het zag eruit als een uitgerekte ovaal".

Nick Pope, het voormalig hoofd van het UFO-project van de Britse defensie beaamde: "in de letterlijke zin is dit een UFO want we hebben geen idee wat het geweest kan zijn."

Enkele eerdere gevallen.

In juli 2005 was een marine-veteraan uit Exeter ook getuige van een sigaarvormige UFO. Hij verklaarde: "De afmetingen van de UFO waren gigantisch, zoals een recreatievliegtuigje naast een Boeing 747 eruit zou zien. Het had ongeveer de grootte van twee USS Nimitz vliegdekschepen."

Op need2know.eu lezen we over deze melding: "Het object verplaatste zich opvallend langzaam van west naar oost; rond de 100 knopen (zeemijl p/uur), alhoewel zo’n groot object niet in de lucht kan blijven met zo’n lage snelheid. De kleur van het object veranderde van helder zilverachtig naar oranje-rood. Een vreemde wolk van rode en oranje vlammen begon het object te omringen, waarna het object zich uitstrekte als een elastiekje."

Sigaarvormige UFO
( Andere melding: tweelingzussen zagen gigantische sigaar )

De Franse ufologe Yann Marchandin wees op twee vergelijkbare UFO-waarnemingen in 1997 en 1999, beiden in Polen. Bij deze incidenten zagen getuigen grote sigaarvormige objecten in de lucht. Ook deze hadden de grootte van vliegdekschepen.

We mogen Nederland natuurlijk niet vergeten. In Oosterhout werd in 2003 melding gemaakt van een sigaarvormige UFO. Op ufoplaza.nl valt de melding te lezen. Helaas gaf de 18-jarige getuige bijzonder weinig verdere details over het object. In datzelfde 2003, maar op een andere dag, zag ook radiomaker Jan Blei een sigaarvormige verschijning aan de hemel. Zijn melding kan u hier nalezen.

Eerste UFO op foto?

In de winter van 1870-1871 werd een foto genomen van de heldere hemel boven Mount Washington. Op de kiek stond echter nog een ander hemelobject waarvan men tot op heden niet weet wat het is. Onze nuchtere geest dacht natuurlijk eerst aan een zeppelin, maar de Duitse uitvinder Ferdinand von Zeppelin ontwikkelde zijn zeppelin pas 20 jaar later. U mag zelf bepalen wat ervan te denken:

Sigaarvormige UFO uit 1870
( Klik hier voor de volledige foto en meer info )

Of er bij de vele meldingen die anno 2007 in omgeving Groningen gebeuren sigaarvormige UFO's zitten is ons niet duidelijk. Blijf daarom vooral de nachtelijke hemel in de gaten te houden om erachter te komen.

 

Vladimir: Lijkt alsof er een swastika op die oude foto staat.
Op 16-07-2007 18:18:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF:
Vladimir:

Lijkt alsof er een swastika op die oude foto staat.

zouden de verhalen van de innnerearth nazies dan toch waar zijn, de echte aryans? vooraf aan ww2 kregen de nazies via channelingen techniek toegespeelt, waaronder de techniek van de typische "vliegende schotels" enz, deze channelingen waren niet vrijwillig en de medewerkingen door de "buitenaardsen" ook niet, deze info werd onder dwang verkregen door oa het thule genootschap, onder aansturing van himmler.

in deze verhalen komt ook naar voren dat de sigaarvorm 1 van de meest voorkomende vormen is, en alleen door opzet of technische problemen zichtbaar worden, heeft iets met faseverschuiving te maken, normaal zijn ze dus onzichtbaar en volgens die verhalen dagelijks aanwezig. opmerkelijk is dat in nazi-duitsland toen al bekend was dat een radio-actief veld deze objecten uit de lucht kon gooien, net alsof iemand de zwaartekracht aanzet zo plotseling. een paar jaar daarna hebben we roswell waar de ufo's spontaan uit de lucht vallen, en ja in die tijd teste men in die omgeving experimentele radarsystemen, waaronder testen met radio-actieve reflexie op de atmosfeer enz...

alhoewel het al wat oudere materie is staat er nog steeds zat info op het web...
(bericht gewijzigd op 16-7-2007 18:37:48)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 16-07-2007 18:37:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld: zou het van dezelfde soort zijn als de mensen in Wales destijds zagen http://www.grenswetenschappen.nl/permalink.asp?grens=886 ?
Nvdr: edit: linkje aangepast, klopte niet.
Op 16-07-2007 21:33:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po: Leeft Eddy nog?
United as one. Divided by zero.
Op 16-07-2007 22:57:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
christal: ach heden,..laat ons overvallen worden door vliegende sigaren, sigaretten en andere voorwerpen maar geen eddy meer!!!!
Op 16-07-2007 23:40:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eddy Wally: Chérie, chérie

Dans met mij de tango d’amoré
Chérie, chérie
Want we zijn voor elkander geboren

Chérie, chérie
Blijf bij mij, de hele nacht
Chérie, oh mijn chérie
Slechts op jou heb ik gewacht

Zij was jong en zij zong voor de micro
Hij was blond en z’n schip was juist daar
Het orkest speelde zachtjes een tango
En hij vroeg met een glimlach aan haar
Chérie, chérie
Dans met mij de tango d’amoré
Chérie, chérie
Want we zijn voor elkander geboren

Chérie, chérie
Blijf bij mij, de hele nacht
Chérie, oh mijn chérie
Slechts op jou heb ik gewacht
(bericht gewijzigd op 16-7-2007 23:56:05)
Op 16-07-2007 23:54:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld:
Eddy Wally:

Chérie, chérie

Dans met mij de tango d’amoré
Chérie, chérie
Want we zijn voor elkander geboren etc.Kijk en dan maar klagen dat er geen zinvolle bijdragen aan de discussies meer zijn tssssssssss
Op 17-07-2007 18:45:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Vladimir: De alien-factor is bij Eddy natuurlijk bijzonder groot
Op 17-07-2007 18:48:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF:
Bramsan:

ik denk dat het UFZ's zijn...

Unindentified Flying Zeppelins...

niet geheel onmogelijk, maar dat zou betekenen dat de zeppelins dus 20 jaar voor zijn uitvinding al door iets of iemand gebruikt werden.
nog steeds geen onmogelijkheid, maar dan zou je verwachten dat er nog wel een familielid in leven zou zijn om de uitvinding van zijn overgrootopa te claimen, bijvoorbeeld...
dit soort objecten werden namelijk al gezien in de tijd voordat de zeppelin uitgevonden was.
(bericht gewijzigd op 17-7-2007 20:06:22)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 17-07-2007 20:00:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Stephen Hawking:
Ton blijker:

ROBBERT VAN DEN BROEKE HEEFT ZE OOK GEZIEN

R o b b e r t i s d e m a n , b l a b l a b l a

V o l g e n s n a t u u r k u n d i g e w e t t e n g a a t a l l e s o v e r e n e r g i e . J i j v e r s p i l t e n e r g i e m e t j e R o b b e r t - f i x a t i e .
Op 17-07-2007 22:11:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden