Nee, dit keer niet omwille van de vogelpest, maar wie van plan is om naar Saturnus te reizen annuleert beter de trip. Op de verre buur zijn namelijk grote gevaarlijke stormen bezig. De bliksemschichten die uit de wolken flitsen zijn 1000 keer krachtiger dan op onze relatief veilige Aarde.

De storm werd op 23 januari voor het eerst opgemerkt en sindsdien zijn al zo'n 35 intensieve periodes van ongeveer 10 uur gespot. Waarom er zich plots zo'n onweer voordoet is onduidelijk voor de wetenschappers.

Overigens, is onze Aarde wel zo veilig? Op internet gonzen geruchten dat Chandlers Wobble opgehouden is met wobbelen. Meer informatie vind je hier, hier en hier.
Termen als poolkanteling, verhoogde zonneactiviteit en meer onvrolijk nieuws komen langs. Vooralsnog blijven we op de planeet, maar of dat wel zo verstandig is weten we natuurlijk niet.

Volgens de alternatieve berichtgeving op xerson.nl zou het stoppen van deze draaiing te maken hebben met buitenaardse wezens. Door op een knopje te drukken kunnen ze de aardbeweging doen stoppen zodat ze gemakkelijker kunnen landen. Opmerkelijk hoe gevoelig die moderne UFO's zijn, dat 15 meter op 40.000 kilometer zo'n verschil maakt. Het riekt naar een hoax.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden