Men Annemieke Schepzegt wel eens dat politici zich hoofdzakelijk druk maken om de zaken die hen rechtstreeks aangaan. Dat klopt ook, want hoe kan men zich inzetten voor iets dat het individu in kwestie niets interesseert?

Een mooi grenswetenschappelijk geval van deze eigenbelang-stelling is D66-raadslid en oud-wethouder Annemieke Schep. Nadat ze zelf een UFO-waarneming heeft gehad wil ze nu UFO's op de politieke agenda zetten.

Dat men al heel lang UFO's rapporteert, en zelfs grote wetenschappers en legerpiefen een coming out deden, was Annemieke Schep vast ontgaan. We raden haar dan ook aan om eens door GW te bladeren, of om een kijkje te nemen op een site als ufoplaza.nl.

In een interview met RTV Noord-Holland verklaarde Schep dat ze op 4 mei 2007 in de avond een vloot lichtbollen door de lucht zag vliegen, samen met een vriendin. Een van de lichtbollen haalde de andere lichtbollen in, en de andere bollen vlogen er achteraan. Eigenlijk precies zoals Thaise UFO-ballonnen dat doen, maar dit terzijde.

Vliegtuigen, vuurwerk of helikopters sluit Annemieke Schep uit, gezien het uiterlijk van de vliegende objecten. Schep en haar vriendin waren net aan hun eerste wijntje begonnen, en volgens haar zijn ze nuchtere mensen. Ze sluit niet uit dat het om ruimteschepen gaat die bestuurd worden door aliens.
Bij de eerstvolgende bestuursvergadering van D66 zal ze proberen de UFO's op de politieke agenda te zetten. Het audio-interview met Annemieke Schep waarin ze haar getuigenis doet is via deze link te beluisteren.

Clark Kendt: De ballonverkoop gaat goed...

:S
Op 03-08-2007 13:39:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BaajGuardian: Als het ufo nieuws me niet zoveel zou boeien zou ik kwaad worden op die randdebielen die zonodig hun cultuur moeten uiten door de lucht te vervuilen met khomloy.
Op 03-08-2007 21:28:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps: Ik pleit er al jaren voor om buitenaards leven en UFO's op de politieke agenda te zetten. Ik heb alle politieke partijen al eens aangeschreven, maar ja....nul resultaat..
We hebben voor elke gebeurtenis een protocol of een rampenplan maar niemand weet wat er gedaan moet worden als er onverhoopt een buitenaards tuig landt. Schieten? Evacueren? Witte vlag opsteken? Hoe gaan we de bevolking voorlichten? Kan er massapaniek ontstaan en zo ja, hoe gaan we daar mee om?

We hebben rampenplannen liggen voor het geval er een chloortrein ontspoort (nog nooit gebeurt) maar geen enkel plan, niet eens een heel klein plannetje, om ons vooraf eens te bezinnen op hoe we moetren of kunnen reageren op contact met buitenaards leven.....

Ik denk trouwens ook dat ze Thaise balonnen gezien heeft, die zijn best wel indrukwekkend als je niet weet wat het is.:p
Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 04-08-2007 14:13:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
SAmmy TANghe:
AchJezus:

Ach, Jezus! De thaise ballon-indoctrinatie werkt bij schaapjes wel heel erg effectief. De blaters gaan er voortaan bij voorbaat voor het gemak maar alvast vanuit dat het wel thaise ballonnen geweest zullen zijn. Ongelooflijk wat een simpele zielen heb je toch.


Schaapje hier. Ik heb zelf al een ufo gezien, geloof dus in dat er meer is dan wat we weten. Maar... telkens diezelfde omschrijving van ufo's die meegaan met de wind, dezelfde kleurtjes en snelheid (of beter: traagheid). Dat zijn volgens mij ballonnen.

Niet dat ik mijn mening meteen als reden zie om een ander uit te schelden voor simpele ziel, ofzo... Dat zou nogal... simpel zijn...

:S
(bericht gewijzigd op 5-8-2007 11:38:43)
Op 05-08-2007 11:38:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BaajGuardian: *eens met de superman is.
Op 05-08-2007 13:04:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Oz: Ik vraag me af hoeveel stemmen d66 ermee zou winnen(of verliezen) Hoeveel mensen in NL geloven daadwerkelijk dat er UFO's rond vliegen op onze aardbol?
Op 06-08-2007 22:13:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Horatio: a)Als ze die foto van 'Beatrix' erbij niet hadden geplaatst, heel veel gewonnen, denk ik...?
b)Meer dan je denkt...?
Op 07-08-2007 1:13:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
paps:
Oz:

Ik vraag me af hoeveel stemmen d66 ermee zou winnen(of verliezen) Hoeveel mensen in NL geloven daadwerkelijk dat er UFO's rond vliegen op onze aardbol?


Hoeveel stemmen dat oplevert weet ik niet maar uit onderzoek van Peil.nl is duidelijk geworden dat meer dan de helft van de Nederlandse bevolking denkt dat er buitenaards leven is.
Als ik me het goed herinner is zelfs een dikke 30% er van overtuigd dat we in het verleden bezocht zijn door buitenaardsen. Indien gewenst heb ik de onderzoeksresultaten nog opgeslagen op mijn computer thuis of is het op te zoeken op www.peil.nl

UFO's zijn overigens niet per se buitenaardsen maar ongeidentificeerde vliegende objecten, voor de goede orde.
Koester uw onwetendheid, de rest kunt u opzoeken.
Op 09-08-2007 11:13:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden