Volgens enkele bronnen is maart 2006 de maand waarin buitenaardse wezens contact zullen maken. Sheldan Nidle heeft reeds zijn zondagse pak aangetrokken.

De belangrijkste bron is de bijbelcode van Michael Drosnin, althans als we Exodus 2003 en Xerson.nl mogen geloven. Laatstgenoemde vermoedt zelfs dat een nieuw ontdekte gammastraling een signaal van de buitenaardse greys is. Dit omdat normale straling slechts een fractie van een seconde piekt, terwijl er deze keer (op 18 februari) een hoogtepunt van 33 minuten was.

Alvast wennen aan het idee van een buitenaardse invasie? Op deze en deze link vind je mooie compilaties van UFO-opnames. Windows Mediaplayer vereist.

Breeking nieuws! De dag is bekend, Xerson.nl meldt 5 maart als de dag waarop het grote UFO-evenement gebeurt. Nog steeds met de bijbelcode in het hoofd moeten we eraan geloven, nog één nachtje slapen.
Lezers, als we allen bloederig afgemaakt worden, kom niet zeggen dat we niet  gewaarschuwd hebben. Voor de zekerheid toch maar muziek draaien en aluminiumfolie rond het hoofd wikkelen.
Wel lullig dat we de buitenaardse entiteiten naar Balkenende moeten brengen als ze vragen om hen bij onze leader te taken..

CNN al gezien? De eerste beelden van de buitenaardse invasie zijn binnen. Jack Nicholson heeft nog niet gereageerd.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden