Elvis Presley leeftVandaag is het 30 jaar geleden dat de King van Rock 'n Roll stierf. Met poep op zijn benen en de broek op de enkels zal menig Elvis Presley-liefhebber de laatste momenten van hun kreunend en heupwiegend idool nooit meer kunnen vergeten. Hij stierf in zijn badkamer, geen groot einde voor deze grote man. De grensverleggende zanger zou in januari van dit jaar 72 jaar zijn geworden.

Zeker op een dag als vandaag, als The King wereldwijd herdacht zal worden, is het onmogelijk om Presley te vergeten. De grote vraag die u zich natuurlijk stelt is: leeft Elvis nog, zoals soms wordt beweerd? Of heeft hij definitief en all shook up de building verlaten?

In bladen zoals The Weekly World News kwam Elvis geregeld langs. Ooggetuigen die beweerden Elvis Presley zelf te hebben gezien werden altijd wel ergens gevonden. En als ze niet voor het oprapen lagen, dan werden ze gewoon verzonnen. The Weekly World News heeft namelijk een langdurige reputatie als broodje aap-verkopers.

De meeste kritici op de Elvis-leeft-theorie denken dat het in alle gevallen om imitators gaat. Best mogelijk, het zal u vast niet ontgaan zijn dat The King aardig wat klonen of wannabees heeft rondlopen. Sommigen daarvan geloven dat ze een incarnatie zijn van Elvis himself. Een beetje zoals Liam Gallagher denkt een terugkomst van John Lennon te zijn.

Elvissen Presley
( Elvissen Presley )

Er zijn weinig argumenten om te geloven valt dat Elvis nog onder de levenden is. De personen die aannemen dat hij ergens in Amerika zit ondergedoken, om rustig van zijn oude dag te genieten, baseren dit hoofdzakelijk op de foutieve manier waarop zijn middelste naam is gespeld op de grafsteen. Daar staat namelijk 'Aaron' geschreven, terwijl zowel zijn geboorte- als overlijdensacte melding maakt van 'Aron'. Dat Elvis' voormalige bassist John Daniel Sumner als kistdrager zeker weet dat Elvis erin lag maakt dus weinig uit voor de gelovers.

Elvis Presley in zijn kist
( Elvis Presley - de laatste foto )

Niet iedereen houdt het simpel. Er zijn namelijk ook theorieën dat Elvis, vanwege zijn grote waarde voor de mensheid, ontvoerd is door buitenaardse wezens. Zangers als Waylon Jennings die in nummers insinueren dat Presley nog leeft dragen daar zeker aan bij.
Ook de vreemde zaken rondom het autopsierapport waren koren op de molen van de Elvis-leeft-adepten. Drie dagen na zijn dood verdween het autopsierapport. De inhoud van Elvis' leeggepompte maag werd ook al vernietigd, waardoor het nooit 100% zeker zal zijn waaraan The King of Rock and Roll stierf. Dokters houden het op een combinatie van drugs. U?

CSM: Elvis leeft in mijn platenkast.
Op 17-08-2007 4:20:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt: Die autopsierapporten zijn initieel vervalst omdat men de goeie naam van L-Vis niet door het slijk wou halen, denk ik.
(bericht gewijzigd op 17-8-2007 21:35:19)
Op 17-08-2007 21:35:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
mika2002: De man is zo dood als disco!
Op 19-08-2007 15:31:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
einstein: hij is dood. geloof mij maar ik heb t zelf gezien. haha
Op 12-05-2008 23:17:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden