We kregen via de contactpagina de afgelopen maanden heel veel emails binnen. Of we wisten waar de film The Secret met Nederlandse ondertiteling te vinden was? Vele malen hebben we nee moeten verkopen, maar nu kunnen we u beter nieuws melden. De DVD met de Nederlands gesproken versie is bijna op de markt. Oktober 2007, om precies te zijn.

Als u er snel bij wilt zijn, dan kan de Nederlandse The Secret-DVD reeds gereserveerd worden bij House Of Knowledge (HOK). De mensen van HOK waren zelfs zo attent om een banner op GW te plaatsen zodat de geinteresseerden in de Law Of Attraction meteen wisten uit welk ho(e)kje de aantrekking komt. Deze zult u de komende maand hier dus regelmatig langs zien komen:

The Secret bijna te koop in het Nederlands

Wie de film The Secret niet kent kan via deze link een uitgebreide bespreking lezen. De film (zonder ondertitels) kan dankzij Google Video in lagere kwaliteit online bekeken worden. Meedoen aan een The Secret-onderzoek kan via deze link.

Clark Kendt: Eindelijk in het Nederlands. Ik vroeg me al af waar hij bleef. Staan er ook extra's op de DVD?

:S
Op 16-08-2007 9:42:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
celtic: Wel ik zal de secret nog een keer een kans geven.
Boerderij.paarden nog wat honden een kat.In een bosrijke omgeving. En nu maar visualiseren.
Condemnation without investigation is the highest form of ignorance
Op 17-08-2007 7:52:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
I. Gorewitz:
Mafkees:

Wat een oud nieuws man. Half jaar geleden kon je hem al downloaden (complete DVD) met Nederlandse ondertiteling uit de nieuwsgroepen.

Beter gezegd, wat kun je tegenwoordig niet krijgen uit de nieuwsgroepen :-)

hoe moet je dat dan doen?
(bericht gewijzigd op 18-8-2007 0:01:04)
Op 18-08-2007 0:01:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva:
kees:

the secret werkt op basis van de sterkste denker.

dus als er 20 mensen de hoofdprijs willen winnen dan zal de sterktste daaruit winnen, en die sterkte is een momentopname


Hoe zit dat dan met mensen die er op het moment van de trekking helemaal niet aan denken..?!

Een artikel:
Een postmedewerkster heeft de grootste Britse jackpot aller tijden gewonnen. De 40-jarige Angela Kelly is 35 miljoen pond (52 miljoen euro) rijker. Ze vierde haar prijs met haar eerste manicure ooit.

Pas drie dagen na de trekking wist Kelly dat ze had gewonnen. Maandag op haar werk, toen ze hoorde dat de jackpot van de EuroMillions loterij nog niet was geclaimd, checkte ze haar lot. "Ik kon het niet geloven toen de cijfers daar op een rij stonden. Ik kon niets zeggen, ik duwde mijn stoel weg en legde mijn hoofd tussen mijn knieën, ik was zo van slag." Kelly verdient momenteel dertigduizend euro per jaar.


Op 21-09-2007 22:16:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt: En waar draait het leven dan echt om, Steve?

:S
Op 02-11-2007 11:10:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Clark Kendt:

En waar draait het leven dan echt om, Steve?

:S

Materie is een gevolg, de oorzaak en manier waarop het werkt is volgens mij belangrijker. Maar elk legt zo zijn prioriteiten elders.

:S
Op 02-11-2007 17:57:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eefje: Hallo, ik ben 13 jaar en ik geloof in the secret. Ookal zeggen jullie dat ik nogal jong ben, ik ben toch al vaak in aanmerking gekomen door the secret, en ik ben er ook wel dankbaar voor.
Ik zal 2 voorbeelden geven :
-Mijn mama had in het jaar dat ze the secret had gelezen op een dag tegen mij gezegd :'Laten we een collage maken, daar plak je dingen op die je héél graag wilt. Dan moet je er elke dag naar kijken en eraan denken en dan komt dat uit.'
Mijn mama plakte op : een hond, een man (mijn ouders zijn gescheiden en mama voelde zich alleen) een huis, een jacuzzi, een ring, een trouwjurk en nog wat dingen.
Ondertussen heeft mama iemand op het werk leren kennen, zijn ze getrouwd en hebben ze een hond. Mama had een heel mooi trouwkleed. Samen wonen ze in een groot huis met een grote tuin en ze gaan een jacuzzi kopen. Ook heeft ze nu een hondje en heeft mijn stiefpapa haar al 3 ringen gegeven.
-Nog een bewij is : Ik was voor de vakantie verandert van school omdat ik bij mijn mama wou gaan wonen. De school daar was echt een tegenvaller en ik wou graag terug. Ik dacht niet :'Ik kan toch nooit teruggaan.', nee, ik dacht :'Ik ga terug!'
Ookal zei mama dat het nooit ging lukken, ik dacht en bleef denken. Tot op een dag mama zei dat het niet verder kon met mij en dat ze een afspraak had gemaakt met de directeur van mijn oude school. Nu zit ik ondertussen terug op die school

Genoeg bewijs?
Boodschap aan de mensen die denken : ik zal dat maar eens wensen zeker?
Je moet erin geloven! Anders is de kans véél kleiner dat het uitkomt. Ik ben niet naïef, ik geloof er gewoon in en ik weet dat het werkt... Dus veel succes met al jullie dromen :'D
Op 04-01-2010 20:59:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
tjerky: Ik zal het eens gaan proberen, misschien moet ik mijn dromen eens onder de knie krijgen, want mijn nachtmerries hebben ook nogal eens de neiging tot uitkomen...(en leeftijd doet er niet toe hoor)
Nee, dank u.
Op 04-01-2010 21:31:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden