Als we de berichten mogen geloven is het afgelopen met de seksuele tolerantie en worden homo's weer terug in hun kast geslagen. De aloude volkssporten potenrammen en flikkertikken winnen kennelijk weer aan terrein. Populisten wijzen direct naar de moslims en roepen dat de oprukkende homofobie te danken is aan de islamisering. Nonsens natuurlijk. Potenrammers rammen poten omdat ze zelf homofiele gevoelens hebben en daar geen vrede mee kunnen hebben. Gevangen in hun eigen frustraties van onbegrepen gevoelens en verboden verlangens meppen ze datgene waarop ze eigenlijk stikjaloers zijn. Het is een monsterlijke paradox. Ik zal het aan de hand van wat praktijkvoorbeelden illustreren.


( Potenrammen wel pottenrammen niet )

Kijk, natuurlijk zijn er altijd mensen die vanuit een religieuze motivatie menen anderen het leven zuur te moeten maken. Maar moslims slaan geen mensen in elkaar die, bijvoorbeeld, varkensvlees eten en Veluwse 'zwarte kousen' jagen geen 'burka's' de sloot in. Sikh's kunnen ongestoord in de stad hun tulband dragen en Hindoes met hun 'heidense goden' zitten gewoon rustig in de tram naast moslims, joden of voor mijn part atheïsten. Potenrammen is niet speciaal voorbehouden aan aanhangers van een bepaald geloof. 50 Jaar geleden werden er ook al homofiele medemensen in elkaar geslagen en de gracht in geknikkerd.

Natuurlijk zal een potenrammer voor de rechter aanvoeren dat hij uit 'zedige overtuiging' handelde. Gekrenkt in zijn normen- en waardenpatroon wist de potenrammer niets beters te verzinnen dan rake klappen uit te delen. Trap er niet in. Als dat waar was en potenrammers de 'zedigheid' in een hoog vaandel hadden staan dan zouden ze ook de ramen van de hoeren dicht schilderen of, net als destijds dominee Doorenbos, sjaaltjes op het strand uitdelen aan topless dames.

Ted Arthur Haggard

Ted Haggard was tot 2006 de grote gevierde voorzitter van de National Association of Evangelicals, een invloedrijke organisatie die 30 miljoen christenen vertegenwoordigd. Hand in hand met het republikeinse deel van Amerika sprak Ted hel en verdoemenis uit over homofilie in het algemeen en het homohuwelijk in het bijzonder.


( Tedje inmiddels 'genezen'... jaja )

Tedje moest met de billen bloot toen de voormalige mannelijke hoer Mike Jones de wereld liet weten dat Haggard alles behalve vies was van de herenliefde. Tedje zou herhaaldelijk voor 200 dollar per keer zijn gram bij Mike gehaald hebben. Ted Haggard viel met een rotgang van zijn christelijke normen- en waardensokkel.

(Na zijn aftreden ging Haggard voor drie weken in therapie. Een van zijn begeleiders, Tim Ralph, verklaarde dat Haggard ‘volkomen heteroseksueel is’. Later zei Ralph dat hij bedoelde dat “Ted materiaal had ontvangen om zijn heteroseksuele kant te omarmen”, maar dat terzijde.)

Larry Craig

De Amerikaanse republikeinse senator Larry Craig was het boegbeeld van conservatief Amerika. De senator kon zich bogen op wapenfeiten zoals het tegen een wet stemmen die discriminatie van homo's bij sollicitaties strafbaar stelt en het zich meermalen uitspreken tegen het homohuwelijk.


( Craig de enge ouwe man in het toilet )

Maar Larry Craig raakte in opspraak na een toiletbezoek op een vliegveld. In de toiletruimte deed de rechtschapen Craig - een voorvechter van traditionele 'family values' - seksuele toenaderingen tot een andere man. Helaas voor Larry bleek de andere man een politieagent die zijn avances niet kon waarderen. Exit Larry Craig. Met deze voorbeelden in het achterhoofd zien we een patroon ontstaan.

De grootste homofoben blijken dus zelf homofiele neigingen te hebben.

Zo kende ik ook een jongeman in mijn omgeving die zich presenteerde als een echt heteroseksueel alpha-mannetje. Als men niet iedere vrijdag in de disco een grietje wist te scoren dan was men in zijn ogen een homo of een mietje. Na zijn huwelijk werd hij opeens op staande voet ontslagen. Onze über-man bleek voor duizenden guldens (ja voor het euro-tijdperk) op kosten van de baas aan sexlijnen gebeld te hebben. De aanvankelijke bewondering over zoveel stoere viriliteit sloeg om in verbazing toen bleek dat hij alleen maar 06-homo lijnen had gekozen.

Je bent kennelijk datgene waar je het hardst tegen schopt. Neem bijvoorbeeld het woord 'homofiel'. Vaak zijn het juist de stoere macho's die het woord homofiel als scheldwoord gebruiken. Waarom? Als het was om te kwetsen dan zijn er toch wel betere scheldwoorden?
Ze zouden bijvoorbeeld ook het maatschappelijk verontrustende gerontofiel, pedofiel of necrofiel als kwetswoord kunnen gebruiken. Of zouden de stoere knapen en ferme jongen juist homofiel als scheldwoord gebruiken als omgekeerde boodschap om maar vooral duidelijke te maken dat zij absoluut hetero zijn?

Als mijn stelling enig grond van waarheid bevat dan zou dat betekenen dat er nog nooit zoveel homo's waren. Het is alleen diep triest dat zij zich op deze paradoxale wijze presenteren. Misschien moeten we het fenomeen potenrammen op dezelfde paradoxale manier te lijf gaan. Laat het breed en maatschappelijk bekend worden dat potenrammers zelf homofiel zijn.

We kunnen dus gelijk beginnen met hopeloos verloren Christen Unie Deelraadslid Yvonne Lont. Onlangs liet ze weten dat "de zonde van homoseksualiteit de geestelijke dood verdient". Yvonne is dus eigenlijk gewoon een ontkennende lesbo die zich meent vanuit drogreden geloof te moeten afzetten.

Een echte superhetero zou homoseksualiteit juist aanmoedigen, immers hoe meer homo's hoe meer vrije keus onder het andere geslacht.

Meer weten over het onderwerp klik hier.

Update 10-11-07: Amerikaans politicus veroordeeld voor seks met agent.

Een Republikeins lid van het parlement van de staat Florida is gisteren schuldig bevonden aan het benaderen van een mannelijke undercover-agent voor prostitutie in een openbaar toilet. Bob Allen bood de man twintig dollar voor orale seks en kan daarvoor dertig dagen cel en een boete van vijfhonderd dollar (340 euro) krijgen. De conservatieve Allen is getrouwd en heeft een dochter.

Horatio:
riek:

volgens mij is dit toch een beetje een rare stelling,
als je ergens TEGEN bent
dan ben je in feite VOOR;
wel, ik ben al jaaaren TEGEN de oorlog in Irak,
en ik heb ook iets TEGEN Bush,
en TEGEN europa
nou moe...

rik

Ja en Bush is tegen Iran, maar eigenlijk een beetje verliefd op Iraneesjes...hij weet alleen niet zo goed hoe ie het moet zeggen/uiten..typisch machogedrag.
Op 12-09-2007 8:08:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
celtic: Moeder Teresa zei: protesteer niet ergens tegen, want dan leg je de nadruk/ aandacht op het onderwerp wat je niet wil.
Dan krijgt dat juist aandacht.
Daarom liep ze ook niet in een protest mars tegen de oorlog.
Maar liep ze mee in de mars van voor de vrede.
Condemnation without investigation is the highest form of ignorance
Op 12-09-2007 8:58:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld: "Was sich liebt das neckt sich " betekent, in een wat kreupele vertaling: 'wie van elkaar houden plagen elkaar'.
Of, nog vrijer en een stuk botter: 'als je van elkaar houdt sla je elkaar de hersens in'

Kleine kinderen kennen hun eigen versie: "Meisjes plagen, zoentjes vragen ".

De mens is een vat vol tegenstrijdigheden.

Op 12-09-2007 9:04:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Heb je ze weer, de homo ontmoetingsplekken:-S

Wat iemand is en wat voor seks iemand heeft, gaat mij niets aan.
Maar die homo ontmoetingsplaatsen (en dan heb ik het niet over bars en dergelijke, maar de parkeerplaatsen enz) vind ik toch echt irri.
Kijk dat je eens buitenseks wil oké, maar dan hou je wel rekening met derde en vooral kinderen!!

Ik wou een keer snel een broodje pakken bij een tankstation en stopte op een parkeerplaats aan de overzijde om te ontdekken dat ik door allerlei geile oogje bekeken werdt, die weer de andere kant op gingen toen mijn uitdrukking op mijn gezicht duidelijk werdt.

Ook vraag ik me af wat het percentage gehuwde cq mannen die zich als hetero uitgeven op zulke plekken is?

Ik denk dat liefde zich niet laat beperken tot man of vrouw, maar hoop ondertussen wel dat dat soort praktijken wel aangepakt gaan worden, want ik neem aan dat je je dr niet bij uit wil komen als je ff pispauze houdt op een parkeerplaats.

En daarbij: Waarom kunnen de lebiennes het wel zonder zulke plekken?

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 12-9-2007 10:49:17)
Carpe diem homo universalis
Op 12-09-2007 10:46:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
fobist:

Dus omdat een paar prominente homofoben toch zelf homo blijken te zijn geld dat voor iedereen?. Iedereen die homofoob is is eigenlijk homo?

Ik deel geen sjaaltjes aan topless vrouwen uit. Omdat ik er graag naar kijk. Ik schilder geen hoerenruiten dicht omdat ik er zelf misschien ooit nog wel een keer heen ga.

Dan denk ik nog eerder dat het te maken heeft met instinct.
Of diep ingewortelde taboe's. Het idee van 2 mannen die elkaar is ff lekker .................. bah.

Heel weldenkend Nederland heeft een hekel aan pedofielen.
Dus vrijwel heel Nederland is pedofoob. Oh nee...... heel Nederland is eigenlijk pedofiel.

Iedere angst naar buiten toe, bijv. tov homo's of pedo's, is een onzekerheid naar binnen toe.

Voorbeeld: iedere man/puber kent wel de fase 'wat ben ik? Ben ik misschien een homo?' terwijl er geen tekenen aan de muur hoeven te zijn, maar men eigenlijk gewoon bang is om er niet bij te horen en anders te zijn in een van de grootste kwetsbaarheden: seksualiteit. Dat is niet iets dat alleen voor pubers is, op verschillende momenten in het leven komt het terug.

Homo's horen 'er' niet bij, maatschappelijk gezien. Daarmee bedoel ik niets oordelends, begrijp me niet verkeerd, maar wel dat 'homo' een soort stempel, een stigma is. Die angst om homo te zijn, wat eigenlijk gewoon seksuele onzekerheid is, is heel normaal en hoe onzekerder het beestje, hoe meer 'foob' het zal zijn, denk ik. Alle uitingen van angst zijn compensatie van iets dat aanwezig is...

Dus als heel Nederland zich fel afzet tegen pedofielen, dan heeft dat te maken met de individuen die zich afzetten.

:S
Op 12-09-2007 21:09:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva:
Clark Kendt:

Iedere angst naar buiten toe, bijv. tov homo's of pedo's, is een onzekerheid naar binnen toe.

Voorbeeld: iedere man/puber kent wel de fase 'wat ben ik? Ben ik misschien een homo?' terwijl er geen tekenen aan de muur hoeven te zijn, maar men eigenlijk gewoon bang is om er niet bij te horen en anders te zijn in een van de grootste kwetsbaarheden: seksualiteit. Dat is niet iets dat alleen voor pubers is, op verschillende momenten in het leven komt het terug.

Homo's horen 'er' niet bij, maatschappelijk gezien. Daarmee bedoel ik niets oordelends, begrijp me niet verkeerd, maar wel dat 'homo' een soort stempel, een stigma is. Die angst om homo te zijn, wat eigenlijk gewoon seksuele onzekerheid is, is heel normaal en hoe onzekerder het beestje, hoe meer 'foob' het zal zijn, denk ik. Alle uitingen van angst zijn compensatie van iets dat aanwezig is...

Dus als heel Nederland zich fel afzet tegen pedofielen, dan heeft dat te maken met de individuen die zich afzetten.

:S


Nah, nou vind ik persoonlijk angst voor homo's niet echt te vergelijken met angst voor pedo's.
Wanneer je jonge kinderen hebt, zul je in bepaalde situaties toch wat alerter zijn. En dat heeft dan vrij weinig te maken met mijn eigen onzekerheden aangaande eventuele sexuele gevoelens jegens kinderen, maar meer omdat ik weet dat er nou eenmaal mensen bestaan die ze wel hebben.
Op 12-09-2007 21:22:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld:
fobist:

Heel weldenkend Nederland heeft een hekel aan pedofielen.
Dus vrijwel heel Nederland is pedofoob. Oh nee...... heel Nederland is eigenlijk pedofiel.


Het begrip pedo is feitelijk een wettelijk begrip. In andere culturen is het niet ongebruikelijk om zo jong mogelijk gemeenschap te hebben. Ook in onze samenleving is alles gericht op jong.

Jonge modellen prijzen waar aan en ouwe kerels laten zich het liefst flankeren door zo jong mogelijke deernes. ook de dames kennen het begrip 'toyboy'. Omdat de wet nu eenmaal een leeftijdsgrens heeft getrokken probeert men zich daar over het algemeen aan te houden.

Maar als de wet de beperking op 12 jaar had gelegt dan zou men heeeel wat volwassenen met een tiener gezien hebben. De maatschappelijke verontwaardiging over pedofilie heeft dus feitelijk een culturele oorsprong.

Dus de stelling was sich liebt das neck sich is nog steeds geldig. En ja de harde kern van pedo haters zou in de basis zelf best wel eens met die gevoelens kunnen worstelen.
Op 12-09-2007 21:54:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Eva:

Nah, nou vind ik persoonlijk angst voor homo's niet echt te vergelijken met angst voor pedo's.

Natuurlijk gaat het niet om homo's of pedo's of welke groep/subcultuur dan ook. Het gaat om de psychische factor. Mensen maken zich alleen druk over zaken die ze herkennen. Mensen voelen angst bij onderwerpen die heel dicht bij de persoonlijke kern komen.

De uitingen naar de buitenwereld zijn de behoeftes en/of noden van de binnenwereld. Uiteindelijk is de mens een pot zoekende hersenen waarbij ieder individu bij ieder woord een stukje van het persoonlijk zoeken ontrafelt. Dat gaat op voor alles qua verbale uitdrukking of veroordeling, zoals homofilie, pedoseksualiteit, anorexia, gelijk welk oordeel over iemand zegt meer over jezelf, etc etc.

:S
Op 12-09-2007 22:23:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva:
Clark Kendt:

Eva:

Nah, nou vind ik persoonlijk angst voor homo's niet echt te vergelijken met angst voor pedo's.

Natuurlijk gaat het niet om homo's of pedo's of welke groep/subcultuur dan ook. Het gaat om de psychische factor. Mensen maken zich alleen druk over zaken die ze herkennen. Mensen voelen angst bij onderwerpen die heel dicht bij de persoonlijke kern komen.

De uitingen naar de buitenwereld zijn de behoeftes en/of noden van de binnenwereld. Uiteindelijk is de mens een pot zoekende hersenen waarbij ieder individu bij ieder woord een stukje van het persoonlijk zoeken ontrafelt. Dat gaat op voor alles qua verbale uitdrukking of veroordeling, zoals homofilie, pedoseksualiteit, anorexia, gelijk welk oordeel over iemand zegt meer over jezelf, etc etc.

:S


Hmmm, maar nu begrijp ik nog steeds niet wat het beschermen van mijn kinderen nou precies te maken heeft met mijn eigen noden en/of behoeften aangaande pedofilie.
Probeer me dat eens in eenvoudige bewoordingen uit te leggen, Clark..?!
Op 12-09-2007 22:59:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Eva:

Clark Kendt:

Eva:

Nah, nou vind ik persoonlijk angst voor homo's niet echt te vergelijken met angst voor pedo's.

Natuurlijk gaat het niet om homo's of pedo's of welke groep/subcultuur dan ook. Het gaat om de psychische factor. Mensen maken zich alleen druk over zaken die ze herkennen. Mensen voelen angst bij onderwerpen die heel dicht bij de persoonlijke kern komen.

De uitingen naar de buitenwereld zijn de behoeftes en/of noden van de binnenwereld. Uiteindelijk is de mens een pot zoekende hersenen waarbij ieder individu bij ieder woord een stukje van het persoonlijk zoeken ontrafelt. Dat gaat op voor alles qua verbale uitdrukking of veroordeling, zoals homofilie, pedoseksualiteit, anorexia, gelijk welk oordeel over iemand zegt meer over jezelf, etc etc.

:S


Hmmm, maar nu begrijp ik nog steeds niet wat het beschermen van mijn kinderen nou precies te maken heeft met mijn eigen noden en/of behoeften aangaande pedofilie.
Probeer me dat eens in eenvoudige bewoordingen uit te leggen, Clark..?!


Jij hebt het over symptoombestrijding, ik over het symptoom.

:S
Op 13-09-2007 0:06:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva:
Clark Kendt:
Jij hebt het over symptoombestrijding, ik over het symptoom.

:S

Toch kan ik me ergens de weerzin tegen pedofielen/seksuelen wel voorstellen, zeker wanneer zij 'gebruik' wensen te maken van kinderen met een dusdanig jonge leeftijd, dat het voor hen nog niet mogelijk is te kunnen beoordelen of het aangaan van een sexuele betrekking met een volwassene, al dan niet heilzaam is.
De homofiel zal doorgaans kiezen voor een volwassen partner en de anorexic kwetst alleen zichzelf (en wellicht haar/zijn ouders).

Clark Kendt:
Mensen maken zich alleen druk over zaken die ze herkennen. Mensen voelen angst bij onderwerpen die heel dicht bij de persoonlijke kern komen.


Mensen maken zich ook druk wanneer het bijvoorbeeld gaat om dierenmishandeling en wellicht ervaart men kinderverkrachting als iets soortgelijks; de ongelijke verhouding tussen dader en slachtoffer.

(bericht gewijzigd op 13-9-2007 0:54:22)
Op 13-09-2007 0:53:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Eva:

Mensen maken zich ook druk wanneer het bijvoorbeeld gaat om dierenmishandeling en wellicht ervaart men kinderverkrachting als iets soortgelijks; de ongelijke verhouding tussen dader en slachtoffer.

Ja tuurlijk. Gewoon andere symptomen. Wie (her)kent er immers geen oneerlijke situatie.

:S
Op 13-09-2007 7:45:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld:
Eva:
Toch kan ik me ergens de weerzin tegen pedofielen/seksuelen wel voorstellen, zeker wanneer zij 'gebruik' wensen te maken van kinderen met een dusdanig jonge leeftijd


De weerzin komt voort omdat, volgens mij, bij pedofilie sprake is van het misbruik maken van de naiviteit van een kind en/of dwang gebruiken om het kind tot seksuele handelingen aan te zetten.

Los van het seksuele is met name het misbruik wat tegen de borst stuit. Het is een spel waarbij de pedo alles wint en het zeer jonge kind alles verliest.
Op 13-09-2007 8:03:26 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva:
Clark Kendt:

Eva:

Mensen maken zich ook druk wanneer het bijvoorbeeld gaat om dierenmishandeling en wellicht ervaart men kinderverkrachting als iets soortgelijks; de ongelijke verhouding tussen dader en slachtoffer.

Ja tuurlijk. Gewoon andere symptomen. Wie (her)kent er immers geen oneerlijke situatie.

:S


Maar dan begrijp ik nog steeds niet wat mijn weerzin tegen pedofilie/seksualiteit, te maken heeft met mijn eigen noden en/of behoeften.


(bericht gewijzigd op 13-9-2007 9:25:47)
Op 13-09-2007 9:02:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Eva:

Clark Kendt:

Eva:

Mensen maken zich ook druk wanneer het bijvoorbeeld gaat om dierenmishandeling en wellicht ervaart men kinderverkrachting als iets soortgelijks; de ongelijke verhouding tussen dader en slachtoffer.

Ja tuurlijk. Gewoon andere symptomen. Wie (her)kent er immers geen oneerlijke situatie.

:S


Maar dan begrijp ik nog steeds niet wat mijn weerzin tegen pedofilie/seksualiteit, te maken heeft met mijn eigen noden en/of behoeften.

De psyche kronkelt. Als jij het al niet weet, hoe kan ik het dan weten?

:S
Op 13-09-2007 9:22:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva: Kindermishandeling is bijvoorbeeld ook iets dat mij enorm tegen de borst stuit; ik ben als kind echter nimmer mishandeld (en hier gaat dus de uitspraak, dat mensen zich alleen druk maken over iets dat ze kennen, mank), noch heb ik op enig moment de behoefte gevoeld mijn eigen kinderen te mishandelen.
Maar kennelijk zegt mijn 'veroordeling' dus iets over mijn eígen binnenwereld en zou het wellicht uiting kunnen zijn van latent aanwezige verlangens het wèl te doen..?!
(bericht gewijzigd op 13-9-2007 9:29:57)
Op 13-09-2007 9:26:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld: De discussie gaat denk ik voorbij aan de stelling van Pino.

Het maakt in feite niet uit of potenrammers nu wel of geen homofiele neigingen hebben. Als wij met z´n allen het idee luidruchtig omarmen dat het WEL zo is dan zou geen potenrammer het meer in zijn kop halen poten te rammen. Immers daarmee zou hij voor vriend en vijand zelf als homo te boek staan. En dat was nou het laatste wat dergelijke bedenkelijke figuren willen.

Op 13-09-2007 0:01:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva:
Ganzfeld:

Eva:
Toch kan ik me ergens de weerzin tegen pedofielen/seksuelen wel voorstellen, zeker wanneer zij 'gebruik' wensen te maken van kinderen met een dusdanig jonge leeftijd


De weerzin komt voort omdat, volgens mij, bij pedofilie sprake is van het misbruik maken van de naiviteit van een kind en/of dwang gebruiken om het kind tot seksuele handelingen aan te zetten.

Los van het seksuele is met name het misbruik wat tegen de borst stuit. Het is een spel waarbij de pedo alles wint en het zeer jonge kind alles verliest.

Maar wanneer er aversie gevoeld wordt jegens dergelijke praktijken, betekent het eigenlijk, dat er (onderdrukte) gevoelens aanwezig zijn tot het seksueel willen misbruiken van een kind.
Zou dit nou bijvoorbeeld ook gelden voor mensen die bij zedenzaken werken, zij moeten immers oordelen over wat andere mensen in hun ogen 'fout' doen.

http://www.planet.nl/planet/show/id=1146881/contentid=513401/sc=b7365a
Op 13-09-2007 13:54:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva: Ja, ik weet het, Gassie.
Maar gelukkig word ik ervoor behandeld..
Op 13-09-2007 14:35:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva: : "100% buitenaards...eehh...correct.."
(bericht gewijzigd op 13-9-2007 15:32:23)
Op 13-09-2007 15:30:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
HansMichaelChi: UITSTEKEND ARTIKEL. Dit wordt in verband gebracht met o.a. Bijbel-Romeinen 1.26: "...natuurlijke omgang VERVANGEN voor de tegennatuurlijke...". Dit betekend; Die twee zielen die bij elkaar horen hebben lichamen die geheel in elkaar op kunnen gaan, wat twee mannen/vrouwen niet lukt, terwijl dat door diegenen wel zo aangeslagen wordt Daarmee wordt niet andere lichamelijke aanraking bedoeld, dat is weer koudwatervrees, en: "Men zou eens kunnen denken dat...", een jongen moet daardoor aan een bepaald patroon beantwoorden van dingen doen, vrouwen kunnen in de maatschappij meer hun gang gaan, ik krijg er de rotpest van.
Op 01-12-2008 21:49:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ja Horus:
Pino:
Je bent kennelijk datgene waar je het hardst tegen schopt. Neem bijvoorbeeld het woord 'homofiel'. Vaak zijn het juist de stoere macho's die het woord homofiel als scheldwoord gebruiken. Waarom? Als het was om te kwetsen dan zijn er toch wel betere scheldwoorden?
Ze zouden bijvoorbeeld ook het maatschappelijk verontrustende gerontofiel, pedofiel of necrofiel als kwetswoord kunnen gebruiken. Of zouden de stoere knapen en ferme jongen juist homofiel als scheldwoord gebruiken als omgekeerde boodschap om maar vooral duidelijke te maken dat zij absoluut hetero zijn?

Als mijn stelling enig grond van waarheid bevat dan zou dat betekenen dat er nog nooit zoveel homo's waren.

Als jouw stelling enige grond van waarheid bevat dan zou dat betekenen dat er nog nooit zoveel (latente dan) christenen en gezagsgetrouwe meelopers tegelijkertijd GW bezochten.

Of dit laatste is waar, of de stelling heeft behoefte aan bijstelling.
(bericht gewijzigd op 1-12-2008 23:31:55)
I'm not a complete idiot. Some parts are missing.
Op 01-12-2008 23:30:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden