Als kind dacht ik dat het gevaarlijk was om het klokhuis van een appel op te eten. Daar zitten namelijk pitten in en als je die doorslikt, dan groeit er een appelboom in je buik. Ouder worden loste dat vraagstuk op, nooit een maagboom gehad en al vaak pitten gegeten, totdat het nu weer in beeld kwam.Gras in long van Chinese baby Een Chinese baby van 10 maanden oud had gras op een van zijn longen.

De enige valide verklaring die de Chinese chirurgen tot op heden hebben is dat het kind graszaadjes via de neus heeft ingeademd en dat in de long terecht kwam. Gelukkig waren het geen appelzaadjes, anders waren de rapen helemaal gaar. Nu bleef het voorval beperkt tot een stukje gras van 3 centimeter op de rechterlong.

De chirurgen ontdekten het gras doordat de baby herhaaldelijk ademhalingsproblemen had. Inmiddels is het overbodige stukje groene natuur verwijderd en gaat het goed met het kind. Toch maar opletten bij het eten van de volgende appel...
Ivory^: lol
Op 26-09-2007 11:09:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
I. Gorewitz:
KwukDuck:

HOAX,
Zonder (zon)licht kan het niet groeien en al helemaal niet groen worden.

FOUT
Zonder zonlicht groeit het wel: het plantje blijft wit, en zal het niet zo lang maken, omdat het, naast de zaadlob(ben), geen andere energiebron heeft.
(bericht gewijzigd op 9-10-2007 16:58:44)
Op 09-10-2007 16:58:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden