Helaas, alle aankondigingen van zowel de Bijbelcode, Xerson.nl en zelfs de bruine website mogen niet baten. Geen UFO's te zien, we herhalen: geen UFO's te zien. Weg met de aluminium petjes!

Sheldan NidleKunnen we aannemen dat Shelden Nidle, de grote brenger der verlichting, hetzelfde heeft gedaan als de afgelopen 20 jaar? Wat is dat dan? Wel: uit zijn aandachtsbehoevende nek kletsen over de rug van de net iets psychisch zwakkeren.

Jaren na elkaar schreef de zelfverklaarde engel teksten met mooie zweverige new-age woorden. Hoop, hulp, verlichting en redding: het zou allemaal van boven komen. Nesara, de terugkomst van Christus, er was geen einde aan de goedheid die over ons heen zou komen. De grote barmhartigen die al dit moois zouden brengen is de Galactische Federatie. Althans, dat schijnt...

Anton Teuben van Niburu.nl

Iemand die hoop, hulp, verlichting en redding nodig heeft is algauw geneigd in die mumbo-jumbo te geloven. Zo ook Anton Teuben, de grote baas van de bruine website. Reeds geruime tijd volgt hij Sheldan en predikt hij dezelfde boodschap. Op zijn onthullend bedoelde website staan teksten te lezen die de terugkeer van de Greys en de galactische federatie aankondigen. Het slaat -volgens onze bescheiden mening- helemaal nergens op. Check maar even de aankonding van Teuben op het zogeheten First Contact. Als je daar geen genoeg van krijgt kun je nog altijd de open brieven aan het adres van de Nederlandse bevolking lezen.

Ook Xerson.nl plaatst een deel van de berichtgeving rond de dubieuze Galactische Federatie waar Sheldan mee in contact staat. Er moet gezegd worden dat Gerson L., zo heet de maker achter de website, het iets nuchterder plaats. Hoewel de bijbel erbij wordt gehaald plaatst Xerson.nl het niet als voldongen feit. Dat doen Sheldan en Teubel wel. Hierdoor spelen ze volgens mij behoorlijk met de geest en verwachting van naieve zieltjes. Dit soort mensen zijn gevaarlijk en hun bijdrage is hoogst dubieus. Keer op keer wordt er onzin verkondigd, wanneer houdt het op?

Leuk voor hem, Gerson is 29 geworden. Gefeliciteerd! Helaas gaat de dag gepaard met ontgoocheling en schrijft hij te twijfelen aan het doel van zijn website. Hij wil geen desinformatie verspreiden en als hij ziet dat er keer op keer valse voorspellingen gebeuren, dan geeft dat den burgher geen moed.
Hij schrijft: 'Ik vermoed, beste mensen, dat er gewoon niks meer is, en dat alle paranormale en ufozaken gebakken lucht zijn om wat spanning in de dagelijkse sleur te brengen.'

Gewoon doorgaan, Xerxon, het hoort erbij. Zolang je er maar om kunt lachen is er nog zo ontzettend veel wonderbaarlijks in het leven. Je site draagt zeker bij!
En Sheldan en Teuben? Die komen wel terecht. Daarbij, dit kun je zien aankomen. Iemand als Shelden en iemand als Teuben in contact met een buitenaardse hogere (ondetecteerbare) beschaving? En dan ook nog geloven in intelligente buitenaardse wezens. Da ken nie.

Update: de eerste planetaire koppen zijn gaan rollen. Xerson.nl stopt er (alweer) mee.
Dit keer voorgoed, al is dat nog niet zeker. Ondanks alle toneel rondom het offline gaan blijken alle pagina's gewoon nog op de server te staan.

Dus: binnenkort weer online, dan weer offline, dan weer online, dan weer offline, dan weer... De nieuwe domeinnaam is alvast geclaimd.
Als laatste woorden aan zijn vele fans liet Gerson L. een afscheidsbrief na. Deze kan hier gelezen worden. Jammer Xerson, maar 't is jouw feestje...

Update 2: Het touwtje wikkelt zich weer rond de jojo: xerson.nl is weer helemaal online. Ofwel heeft Satan zijn invloed verloren, ofwel is het slechts een kwestie van tijd totdat de onzekerheid weer inslaat en de hele boel offline gaat. Helaas, in de Nederland mag niet gewed worden dus we houden gewoon de jojo in de gaten. What comes up moet nu eenmaal weer down gaan...

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden