Scientology-spreekbuis Tom Cruise heeft een Brits bedrijf de opdracht gegeven een ondergrondse schuilkelder te bouwen. Wanneer aliëns hem en zijn gezin aanvallen kan hij daar, naast zijn huis in Colorado, een veilig heenkomen vinden.

Tom Cruise, op zijn Hollywoods reeds ervaren met aliëns en invasies, is ervan overtuigd dat de grote ontmoeting een keer zal gebeuren. De leer van Scientology stelt namelijk dat alle mensen afstammen van buitenaardse wezens en de Aarde een strafplaneet is. Ons straffen zou echter niet voldoende zijn. Volgens Cruise zinnen de aliëns op wraak...

Tom Cruise bij Oprah

De bunker bestaat uit vijf complexen met al het denkbare comfort. Zo komt er een zwembad, een garage voor drie auto's en een helipad. Dit zou hem beschermen tegen een aanval onder leiding van de opperaliën Xenu, volgens de Scientology het grote brein achter dit alles.

Het verhaal dat Tom Cruise gelooft luidt als volgt:

Xenu vertelt...Er was eens (75 miljoen jaar geleden, om meer precies te zijn) een buitenaardse galactische leider, genaamd Xenu. Xenu was de baas over alle planeten in dit gedeelte van de melkweg, inclusief onze eigen planeet, de Aarde, die toen Teegeeack heette.

Xenu had een probleem. Alle 76 planeten waarover hij regeerde waren overbevolkt. Elke planeet werd bewoond door gemiddeld 178 miljard mensen. Hij wilde van al die overbevolking af, en dus bedacht hij een euvel plan.

Xenu vestigde zijn dictatuur met de hulp van huurlingen om de goede mensen en Loyale Officiers te verlaan. Vervolgens riep hij, met behulp van psychiaters, miljarden mensen op voor inkomstenbelastingsinspectie. In plaats van belastingsinspectie kregen ze injecties met een mengsel van alcohol en glycol om hen te verlammen. Daarna werden ze ingescheept in ruimteschepen die sprekend op DC8 vliegtuigen leken (alleen hadden ze raketmotoren inplaats van propellors).

Deze DC8 ruimteschepen vlogen toen naar de planeet Aarde waar de honderden miljarden verlamde mensen opgestapeld met werden rond de hellingen van vulkanen. Toen ze klaar waren met het opstapelen, lieten ze waterstofbommen zakken in de kraters van de vulkanen. Xenu liet alle waterstofbommen tegelijk afgaan en iedereen stierf.

Het verhaal eindigt hier echter niet. Omdat iedereen een ziel heeft ('thetan' genoemd in dit verhaal), was er een truc voor nodig om zielen ertoe te brengen niet terug te keren. Dus, terwijl er honderden miljarden zielen rondgeblazen werden door de nucleaire stormen, had hij speciale electronische vallen, die alle zielen vingen met electronische stralen (de electronische stralen waren kleverig als vliegenpapier.)

Nadat hij alle zielen gevangen had, en ze allemaal in kisten verpakt waren, werden ze naar enorme bioscopen gebracht. Daar moesten de zielen dagen doorbrengen met het kijken naar speciale 3D films die ze vertelden hoe het leven moest zijn en een heleboel verwarrende dingen. In de films werden valse beelden getoond en werd verteld dat die God, de Duivel en Christus zijn. In het verhaal wordt dit 'implanteren' genoemd.

Toen de films afgelopen waren en de zielen de bioscoop verlieten, begonnen deze zielen samen te plakken, omdat sinds ze allemaal dezelfde film hadden gezien, ze dachten dat ze een en dezelfde persoon waren. Ze kleefden samen in groepen van enkele duizenden. Omdat er nog maar weinig levende lichamen over waren, bleven ze bestaan als groepen en woonden in deze lichamen.

Wat Xenu betreft, de Loyale Officiers wisten uiteindelijk zijn regering omver te werpen, en ze zetten hem gevangen binnen in een berg op een van de planeten. Een krachtveld, gevoed door een eeuwige batterij houdt hem daar vast, en Xenu is daar nog steeds in leven. (bron)

De firma Powerhouse, die mikt op de rijkere klasse, is klaar met de plannen, een ontwerp vindt u via deze link. 10 Miljoen dollar kost het stolpje. Dankzij de bouw zou ongeveer 10 man enkele jaren kunnen overleven zonder naar de oppervlakte te komen. Ook bijzonder handig in 2012. U bent dus gewaarschuwd door Tom Cruise: Xenu is los, boos, en komt eraan...
Eva: Ah, de Aliens..
tja, dan deze South Park aflevering natuurlijk niet ontbreken..

http://www.contemporaryinsanity.org/audio-video/south-parks-scientology-episode.html
(bericht gewijzigd op 4-10-2007 14:11:06)
Op 04-10-2007 14:10:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld: Oke dan, kennelijk is er in de belevingswereld van Cruise een geavanceerde buitenaardse beschaving met wie het slecht aardappelen eten is. Wie weet.. zou kunnen... Maar het idee dat een bunkertje dergelijke heersers van werelden buiten de deur kunnen houden is een ietsiepietsie naief.
Anderzijdse is het idee van Tom Cruise onder de grond best wel aantrekkelijk.. dat dan weer wel.
Op 04-10-2007 15:56:56 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Horatio: Planeten, de zon, maan..al miljarden jaren aanleiding om ze toe te schrijven/metaforeren met Goden...Maya hadden alle cycli van dezen al vastgelegd en zo ook in het jaar 2012. Toename van de God/Zon en haar aktiviteit...uitkomst is een planeet Aarde die zich tot in haar tenen roert. Rampen als overstromingen, vulkaanuitbastingen(komen nog..?), aardbevingen, etc zijn ons mensen deel. ja, lijkt van boven te komen dus de Goden zijn boos. Een bunker kan uitkomst bieden. Dat wordt sparen of nog heel creatief zijn om wat geld te verdienen voordat ook die zekerheid teniet gedaan wordt door uitbarstingen van de zon die onze satellieten saboteert waardoor het internetverkeer/bankverkeer verstoord wordt. Eindclonclusie: Niemand heeft meer geld en zal het moeten doen met overleven zoals 26000(13000/) jaar geleden en de cycli daarvoor...Sterkte!
Ps. Zorg wel dat je in je bunker een aantal films meeneemt die het bekijken waard zijn: War of the world part 1, 2 and 3?
Op 04-10-2007 18:16:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lampie: Geloven de Scientology-aanhangers werkelijk in deze onzin? Honderden miljarden verlamde mensen opstapelen rond vulkanen en dat soort dingen. Ik heb wel betere science fiction verhalen gelezen dan dit.
Op 05-10-2007 8:00:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
cappuccino: Ach zo'n bunker lijkt me op zich wel handig om te hebben. Je weet nooit wanneer de Duitsers hier weer binnenvallen natuurlijk.

Ieder geloof heeft zo zijn eigenaardigheden, maar dit is natuurlijk wel enorme onzin. Ik wil best geloven dat de Aliens eerder deze planeet hebebn bezocht dan dat er mensen waren, maar die Xenu... Dat mensen daar intrappen
Op 05-10-2007 10:14:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ivory^: Tis een lekker ding maar erg snugger is ie niet...
Op 05-10-2007 0:33:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
cappuccino:
Ivory^:

Tis een lekker ding maar erg snugger is ie niet...


Het moet ergens gecompenseerd worden.
Op 05-10-2007 13:19:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld:
Ivory^:

Tis een lekker ding maar erg snugger is ie niet...


Jij kent z'n bunkertje niet .... kan ook een leuk speelplekje zijn ;-)
Ik zou me met jou prima vermaken in een bunkertje.
Op 05-10-2007 15:18:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ivory^: @ Ganzfeld, hahaha geloof me, dat heb je na een week of twee ook wel weer gezien ik ben geen makkelijke tante

@Ysr Rf@, sluit je mij er dan ook in op?
Op 06-10-2007 0:27:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld: @ ivory..

".. na een week of twee"???? je bent niet alleen geen makkelijk tante maar ook nog eens veeleisend... 2 weken tssssssssssssss
Op 06-10-2007 0:30:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ivory^:
Ganzfeld:

@ ivory..

".. na een week of twee"???? je bent niet alleen geen makkelijk tante maar ook nog eens veeleisend... 2 weken tssssssssssssss


whahahaha klopt helemaal
Op 06-10-2007 23:10:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden