Vreemde toevalligheden boeien mij mateloos. Uitgerekend toen vandaag een persbericht verscheen dat de populariteit van de Amerikaanse president Bush tot een absoluut dieptepunt was gedaald kwam zijn dochter Jenna absoluut positief in het nieuws. Dochter Jenna heeft namelijk een tranentrekkend boek geschreven over 'Ana' een arm, misbruikt, verweesd, HIV-besmet en zwanger meisje uit Latijns Amerika. Het lijkt erop dat deze blonde engel, werkzaam voor UNICEF, in de voetsporen van lady Diana probeert te stappen. Wie riep er hier slimme marketing?


Het interview waarin Fox-news goedwillend Jenna aan de tand voelt is van een hoog nietszeggend gehalte, maar we als we goed luisteren valt er toch wel e.e.a. in te ontdekken.

Fox: Wiens idee was het om het boek te schrijven? Jenna: Dat was mijn idee. Later verklaart Jenna in het interview dat haar moeder (die tevens de editor van haar boek was) altijd al wist dat ze een boek ging schrijven.

Een andere leuke is dat Jenna haar samenwerking met UNICEF als een 'baan' ziet met als doel materiaal te verzamelen voor fondsenwerving in Amerika. Ze rept met geen woord over 'betrokkenheid' en zo, een eerlijkheid die haar wel siert. Op de vraag waar ze de hoofdpersoon van haar boek 'Ana' ontmoet heeft moet Jenna even heel diep nadenken alvorens ze een lekker vaag antwoord geeft. Ook heerlijk ontroerend vond ik Jenna's naïviteit dat mensen met HIV zich niet noodzakelijkerwijs ziek voelen. Enfin wie het interview uitzit (tis even doorbijten) merkt dat het grootste deel gaat over Jenna en haar aanstaande echtgenoot. Toen Fox-news vroeg of 'Ana' ook de bruiloft zou verschijnen stokte ze even en zei diplomatiek "ja.. euh dat is een goeie vraag.. ik hoop dat ze kan komen". Tja, arme, misbruikte, verweesde en bovendien HIV-besmette meisjes uit een kansloos milieu hebben nu eenmaal erg druk bezette agenda's.

Dat Jenna een oprecht genetisch product van haar vader is blijk niet alleen uit haar versprekingen (over haar vriendje; "hij vroeg mijn moeder om haar hand..... euh... haar toestemming") maar ook haar voorkeur voor alcohol. En natuurlijk dat rare gebaar waar papa Bush zich ook graag mee toont.


( Illuminati-groet? )

Als Jenna serieus wat aan wereldverbetering zou willen doen moet ze misschien eens met haar vader gaan praten. Alhoewel, arme, verweesde meisjes uit 'schurkenstaten' tellen natuurlijk niet mee.

Ganzfeld: Aha de Amerikaanse adel begint vorm te krijgen en de bush dynastie blijft maar doorgroeien. Ach ach ach...

Terwijl wij (althans de weldenkende Nederlanders :-) juist van monarch schertsfiguren zoals barbie-prinses Maxima zum kotzen en Waterhoofd manager prins Willem Alexander niet van Oranje genetisch materiaal af willen begint men daar juist zo'n poppenkast op te starten. Nepotisme.

BTW ik geloof helemaal niet dat die 'Ana ' bestaat en ik geloof al helemaal niet dat Jenna dat boekie zelf geschreven heeft. Ik geloof wel dat die Jenna, net als Gordon hier, niet meer uit de media te branden zal zijn.

Ach ach ach
Op 06-10-2007 0:26:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: Zou ze het boek al gelezen hebben?
'Don't forget rule number 6'
Op 07-10-2007 1:28:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Khoop dat ze straks hard kan rennen als het volk weet wat die familie het volk allemaal aangedaan heeft.

Haar opa zei het al: Als het amerikaanse volk weet wat wij allemaal gedaan hebben zullen ze ons najagen in de straten en ons afmaken

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 07-10-2007 8:24:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden