Altijd al spoken willen zien, of geesten op de foto zetten? Dan biedt het Ghost Finders-wegwerpfototoestel de oplossing. Voor 9,98 dollar, dat zijn weinig €uro's, kunt u net als Robbert van den Broeke geesten op de kiek zetten. Ghostfinders cameraVan plasmaspoken tot personen die voor het blote oog niet zichtbaar zijn.

Het werkt simpel. Vertel aan je vrienden of publiek dat je iets voelt, iets uit een ver verleden. Ga dan schudden alsof een entiteit uw ruggengraat aan het kietelen is, om vervolgens uw magic camera uit te halen en aan te tonen dat het niet zomaar een verhaaltje is. Het toestel, en dat weten uw vrienden of publiek dan weer niet, voegt zelf op iedere foto een spook of anomalie toe. De Ghost Finders-fotocamera behuist 27 verschillende geesten.

Op het webblog Fotofacts.nl vonden we een foto die met deze camera is gemaakt:

Boe!

Geinig toestel, er zit zelfs een flash op. Wat kunt u ermee? Tjah... lol maken? Of een carrière als medium beginnen natuurlijk.

3.14po:
Elja Trum:

Die foto was niet gemaakt met een dergelijke camera, maar is een Photoshop actie van mij.

De camera voegt een lichtvlek toe aan je foto. Zie bijvoorbeeld deze foto: p://www.halloweenonly.com/website/product_db/images/p65212_1.jpg

Aha, bedankt.
(bericht gewijzigd op 12-10-2007 10:56:13)
United as one. Divided by zero.
Op 12-10-2007 10:56:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden