Het muggenpoepje op de landkaart van Sicilië, het dorpje Canneto di Caronia, was in 2004 heel eventjes wereldnieuws. In het dorpje zouden op onverklaarbare wijze alledaagse goederen spontaan in de fik gevlogen zijn. Het dorpje werd zelf werd ontruimd en onderzoekers, technici, justitie, soldaten en wetenschappers trokken massaal naar het dorp om hun vinger achter de oorzaak te krijgen.

Al snel werd duidelijk dat van brandstichting geen sprake was en een wetenschapper rapporteerde geschrokken hoe hij een losliggende elektriciteitskabel zomaar in vlammen zag opgaan. En terwijl de bewoners van het dorp het allemaal hielden op bovennatuurlijk krachten spuwden de onderzoekers de ene na de andere theorie eruit. Wat is de status nu?

Vader Gabriële Amorhth (excorsist verbonden aan het Vaticaan) wist destijds te melden dat hij dergelijke fenomenen wel vaker had gezien. "Demonen bezetten een huis en verschijnen in elektrische apparaten. We moeten niet vergeten dat Satan en zijn volgers enorme krachten hebben".


(Italiaanse onderzoekers aan het werk)

Onlangs is er een intern overheidsrapport uitgelekt in de Italiaanse media. Uit het rapport blijkt dat het onderzoek naar de mysterieuze branden in Canneto di Caronia twee jaar in beslag heeft genomen en dat de kosten daarvan meer dan een miljoen euro bedroegen. Maar wat is nu de voorlopige conclusie van het rapport?

Volgens de media berichten zou de voorlopige conclusie van het onderzoek zijn dat; "Aliëns geheime wapens aan het testen waren".

De opmerkelijke conclusie wordt onder andere ondersteund door de getuigenverklaringen van lokale bewoners die menen dat ten tijde van de mysterieuze ontbrandingen UFO's boven het dorp gevlogen zouden hebben. Het rapport zegt dat de branden veroorzaakt werden door 'krachtige elektromagnetische uitstoot' die niet door de mens veroorzaakt was en een kracht had tussen de 12 en 15 gigawatt.

Maar het rapport wijst ook op een plek in de buurt van Canneto di Caronia waar mogelijk een UFO neergestreken zou zijn. Men vond vreemde zwart geblakerde afdrukken in een veld waar geen verklaring voor gegeven kon worden.

Ambtenaar Francesco Mantegna haastte zich na deze opmerkelijke publicaties te zeggen dat het om een 'voorlopig rapport' gaat en dat er nog geen definitieve conclusie is. Mantegna zegt dat de 'Aliënverklaring' slechts een deel van het rapport beslaat. (bron)

Ganzfeld: Past perfect in de boodschap van een vorige blog dat ook de gevestigde orde steeds meer open staat over het UFO fenomeen.

http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=1368

Ik zal vanavond eens naar de NOS kijken over wat ze er niet over zeggen :-)
Op 29-10-2007 13:25:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
I. Gorewitz:
.:

............... Kom eens terug als je volwassen bent geworden......

Dan wordt het stil op deze site......

Ward
(bericht gewijzigd op 29-10-2007 15:01:04)
Op 29-10-2007 15:00:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva:
Ward Aal:

.:

............... Kom eens terug als je volwassen bent geworden......

Dan wordt het stil op deze site......

Ward


LOL ;-)(-:
Op 29-10-2007 16:29:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ganzfeld: tsss is er eindelijk wat significants gaan we elkaars haren zitten kloven...typical.
Op 29-10-2007 19:51:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Horatio:
Ganzfeld:

tsss is er eindelijk wat significants gaan we elkaars haren zitten kloven...typical.

tsja, wordt tijd dat de buitenaardsen ons uit elkaar gaan halen. Strijd zal ons te gronde richten...en zij daarboven wachten rustig af tot we elkaar afgemaakt hebben alvorens uit de universele kast te komen.
Chill to the max!
Op 29-10-2007 20:06:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Wat ik ervan begrepen heb zijn de wetenschappers er niet uit wat de bron was en had men het ook over een onbekend natuurfenomeen, maar ook over mogelijk een geheime operatie gewoon van aardse machten (wat mij ook een logische verklaring lijkt, gezien de ontwikkelingen van het nieuwe microwave experiment bij de Amerikaanse overheid, zie link

http://www.newscientist.com/article/mg18725095.600.html

http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2004/09/19/wirq319.xml

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 29-10-2007 21:38:49)
Carpe diem homo universalis
Op 29-10-2007 21:37:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva:
wouter:

galactische federatie??? een soort Navo?


De Galactische Federatie:
http://www.unitynet.nl/Galactische%20Federatie/wat%20is%20de%20Galact.Fed..htm

En o.a. deze Sheldan Nidle, staat, naar eigen zeggen, met hen in contact via 'Crystal Brain Implants'; hij doet al geruime tijd uitspraken over een op handen zijnde komst, die om allerlei duistere en vooral vage redenen, telkens opnieuw naar de toekomst verschoven worden.


Op 30-10-2007 9:39:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva:
Tetzmol:
Kortom, mijns inziens weer een klant voor de psychiater.


Tja, wat moet je ervan denken..

Wie is Sheldan Nidle::


Sheldan Nidle is op 11 november 1946 geboren in New York City en groeide op in Buffalo, New York.

Zijn eerste bovennatuurlijke en UFO ervaringen begonnen al kort na zijn geboorte en namen toe in 1955 met verschillende soorten contacten, verschijnselen en manifestaties in lichtvorm, buitenaardse bezoeken, informatiecessies aan boord van ruimteschepen en op Aarde, telepathische communicatie en het direct implanteren van kernkennis. Hij heeft gedurende talrijke jaren bij talrijke gelegenheden ruimteschepen gezien.

Rond zijn veertiende jaar verzocht Sheldan om stopzetting van de communicaties, aangezien hij te veel in conflict kwam met hun wetenschappelijke kennis en zijn studie van aardse wetenschappen.

Zij lieten hem met rust, maar vertelden hem dat ze terug zouden komen wanneer het tijd was, om zijn missie voor deze planeet en haar bevolking te voltooien.

Op de middelbare school werd Sheldan geplaatst in geavanceerde wetenschappelijke programma’s in deelgebieden van fysica, chemie en rekenkunde. Als tiener nam hij deel in een team, dat meehielp aan het ontwikkelen van de veld-ion-microscoop. Als een nog niet afgestudeerde aan de Staatsuniversiteit van New York in Buffalo, was hij vice-president van de Astronomieclub voor Amateurs.

Sheldan ontving zijn meestergraad in Zuidoost Aziatische Bestuur van de Ohio Universiteit in 1970, en een meestergraad in Amerikaanse Politiek en Internationale Overheid Administratie van de Universiteit van Zuid-Californië, waar hij een PhD-programma volgde (1974-1976); hij was vice-president voor wetenschappelijke programmering op Syntar Productions, waar hij een document ontwikkelde over het leven en werk van Nikola Tesla.

(bericht gewijzigd op 30-10-2007 10:32:17)
Op 30-10-2007 10:31:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva:
vervolg:
Van de zeventiger tot het midden van de tachtiger jaren was Sheldan betrokken bij een wetenschappelijk onderzoek naar alternatieve bronnen van elektrische energie.

Halverwege de tachtiger jaren keerden zijn buitenaardse contacten terug. Hij is momenteel een vertegenwoordiger en leraar voor de Galactische Federatie.

De visie van Sheldan is bestemd voor de mensen, om een actieve rol te spelen in het opzetten van een samenwerkend bewustzijnsweb voor de nieuwe galactische samenleving. Zijn opdracht is Planetaire Actie Groepen te vestigen en ons te informeren en te ontwikkelen met betrekking tot de veranderingen die nu plaatsvinden (onze versnelling naar volledig bewustzijn) en onze nieuwe rollen als galactische mensen.
Op 30-10-2007 10:33:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Picobyte: Ik denk dat het gewoon een natuurfenomeen is, misschien zit er veel kwarts in de grond daar of een een ander element dat pyroelektrische eigenschappen heeft en nu door beweging in de aarde inene aan grote warmte en druk wordt blootgesteld.
Of er is iemand met een of andere zender aan het prutzen maar aliens lijkt me sterk die maken niet zoveel theather.
Stroom moet vloeien.
Op 30-10-2007 10:39:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden