Een hele goede dag allemaal!

Lekker opgestaan vanochtend? Helemaal klaar om je stem vandaag uit te gaan brengen? Mag jij nog lekker ouderwets met een potloodje kleuren of gaat jouw gemeente er ook al helemaal digitaal voor? Jaja, dat oude vertrouwde democratische recht hier in Nederland. Kunnen ze in mijn geboorteland nog een puntje aan zuigen. Of andersom? Manipulatie van stemmen en kiezers verwacht je toch eerder in een voormalig Oostblokland dan in onze vrije Westerse wereld.

Toch nog niet helemaal wakker dus? Nou, neem een bak koffie, en gooi je dan maar eens op het volgende artikel. Beetje wakkerder al? Dan is nu deze Engelstalige docu aan de beurt.

Enne, als je vandaag niet mag kleuren maar moet drukken: vraag dan een bewijsje dat je stem inderdaad geregistreerd is, een reçu'tje is ook goed hoor. Ondertussen wel op de reactie letten van de stembureau-voorzitter, de arme man/vrouw.

Updeet: Democratie, ja , weet je nog, ....vroeger.... Ach paarlen voor de zwijnen, ben ik bang. Nederland blijft toch wel achter zijn grote broer aan de andere kant van de plas aanlopen, eh, grote broer.....big eh.... Leve de commercratie!! 

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden