Wat veel mannen met hun piemel hebben hebben veel vrouwen met hun borsten. Te klein, te slap, te groot of te plat. Veel vrouwen bekijken hun borsten met een mengeling van onzekerheid en twijfel. Je hoeft geen psycholoog te zijn om tot een dergelijke conclusie te komen. Men hoeft slechts naar de verkoopsuccessen van push-up, voorgevormde en of beugel BH's te kijken om te zien dat het veel vrouwen er aan gelegen is om de illusie van de 'perfecte' borsten in stand te houden. Maar ook de verkoop smeerseltjes en andere cosmetica die borsten steviger zouden maken doen het goed. Een stap verder is natuurlijk plastische chirurgie. En omdat veel vrouwen de illusie van de 'perfecte' borsten hoog houden raken andere vrouwen nog meer vertwijfeld over hun eigen tieten. Indoctrineert door mode, media en commercie krijgen we steeds meer een verwrongen beeld opgedrongen over hoe de 'perfecte' borsten eruit moeten zien. Maar waarom mogen borsten niet gewoon zijn wat ze zijn?


Het heeft allemaal te maken met ideaal van jong zijn. Een paar mooie stevige 'appels' in de blouse versterkt het beeld van jeugdigheid en spiegelt aan de modellen die ons in videoclips, magazines en films toelachen. Maar jong, rond en strak heeft niets met vrouwelijkheid te maken maar alles met meisjes zijn. De overgang van adolescentie naar vrouw gaat gepaard met rondere vormen en een weelderige zachtheid. Verdikking rond de heupen, een klein buikje en borsten die losser gaan zitten en de strijd tegen de zwaartekracht dreigen te verliezen. Het is een natuurlijk proces die bij de een sneller begint dan bij de ander.

Veel vrouwen denken dat mannen aangetrokken worden door strakke ronde borsten en ongetwijfels zijn er ook mannen voor wie dat inderdaad geldt. Het merendeel echter wil gewoon 'lekkere' tieten, waarbij die definitie heel persoonlijk is. Van dat merendeel is er weer een deel mannen die helemaal gaan voor hangende borsten. Liefhebbers van hangborsten vinden elkaar op onder andere het Internet.


( Zo sag heeft u het nog nooit gegeten )

De website saggysaggy is bijvoorbeeld zo'n plek. Nu eens niet de uitgekauwde standaardmodellen maar gewone vrouwen in al hun verscheidenheid. Leden krijgen toegang tot de database als zij persoonlijke foto's insturen. Maar ook in nieuwsgroepen zoals bijvoorbeeld alt.binaries.pictures.erotica.breasts.saggy komen liefhebbers van de soepel bewegende en loshangende borsten ruimschoots aan hun trekken.

In de schimmige wereld van de persoonlijke homepages op Nederlandstalige 'Het Net' treffen liefhebbers van 'saggy breasts' elkaar. Natuurlijk zijn er ook de nodige betaalde sekssites die 'hangtieten' in hun etalage hebben. (Google zelf maar.) Gezien het ruime aanbod moet er dus ook een grote hoeveelheid liefhebbers zijn van hangende borsten.

Zijn liefhebbers van hangborsten pervers? Neen, aangezien het merendeel van de vrouwen niet de 'perfecte' borsten hebben in de zin wat de commercie ons voorschrijft is het dus eigenlijk heel normaal voor heteromannen om aangetrokken te worden door borsten in al hun verscheidenheid.

Is het dan pervers om aangetrokken te worden door het model tiet dat plastische chirurgen als esthetisch beschouwen? Nee, eigenlijk ook niet, het zit in onze genen om jong en stevig als aantrekkelijk te ervaren. De enige perversie die we in dit verhaal kunnen ontdekken is het streven van sommige vrouwen om koste wat het kost vast te houden aan een misplaatst ideaalbeeld. Vergeet toch die borstvergroting, borstversteviging, borstcorrectie of borstverkleining als daar geen medische noodzaak toe is en ga met het geld dat u uitspaart op push-ups, smeerseltjes of chirurgen lekker op pad met diegene die u lief heeft.

De dichter Vondel schreef een paar honderd jaar geleden al;"wie een wijf trouwt voor het lijf, verliest het lijf en behoudt het wijf". De wijze les is dus wees wie je bent en kies een partner die van je houdt ongeacht je nou grote, dikke, dunne, platte of slappe tieten hebt. En vergeet niet dat zelfverzekerdheid en trots de basisingrediënten van aantrekkelijkheid zijn.

Ivory^: Dat filmpje xD
Op 05-11-2007 0:41:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard:
Redaxie:

goudeman:

jammer dat je haar -knip- niet ziet

Redaxie: Niet nodig...

Daar denkt hij anders over;-)
'Don't forget rule number 6'
Op 15-04-2008 17:38:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden