Vanavond niets te doen? Neale Donald WalschZak dan vooral af naar Amsterdam waar u een lezing van Neale Donald Walsch kunt bijwonen. Neale Donald Walsch, bekend van zijn boekenreeks gesprekken met God en uit de film The Secret, zal u uitleggen waarom God er geen probleem mee heeft dat u veel centjes verdient. God wil namelijk dat we het allemaal goed hebben...

En goed zult u het hebben, want de lezing is georganiseerd door HeartEvents waar we u al eerder de lezing van Stuart Hameroff door kon meemaken. Dit keer dus Neale Donald Walsch, te bezichtigen in de Vrije Universiteit van Amsterdam. Zijn lezing begint om 20u en duurt twee en een half uur. God neemt er dus zijn tijd voor. Hoe u in deze hemel kunt komen en waar het exact is kunt u op deze pagina van HeartEvents lezen. GW-Redacteur Dan Juan en ikzelf zullen erbij zijn, moest u ons de handjes willen schudden...

Gerard: Nu staat het ende van het monotheïsme definitief vast: de god waar JPB in gelooft kan onmogelijk dezelfde zijn als de god die ons allemaal een rijk leven gunt.
'Don't forget rule number 6'
Op 02-11-2007 11:12:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Besjakie:

Heerlijke geldklopperij.
Ach ja, mensen geloven graag iets.

Geldklopperij? Verklaar.

:S
Op 02-11-2007 17:54:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva: Spiritualiteit en geld bijten elkaar geenszins..
zoals ook al zo treffend in het volgende artikel werd neergezet:
http://www.stelling.nl/kleintje/333/Arthur.htm

En als je als spiritueel mens hulp nodig mocht hebben bij je geldlust:
http://www.de-spirituele-hulplijn.nl/Rijkdom-en-spiritualiteit.html

Enneh, hoe liefdevoller je bent, des te rijker je zult zijn:
De Spirituele hulplijn:
Geldgebrek is ook een vorm van liefde onthouden. Geldgebrek betekent dat je onvoldoende werk doet (liefde geeft) waar anderen liefde (geld) voor terug willen geven. Liefde en geld gaan samen. Geld is zelfs een meetlat: in hoeverre ben je in staat om liefde te creëeren voor anderen, die er liefde voor terug willen geven in de vorm van geld.(bericht gewijzigd op 3-11-2007 10:40:20)
Op 03-11-2007 10:38:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
3.14po: De lezing was ge-wel-dig. Alle complimenten en waardering voor Heartevents die het organiseerde. Er was meer dan 700 man en Neale Donald Walsch was inspirerend en is een goede spreker met veel humor.

Geld maakt niet gelukkig, maar de gelukkige met geld kan wel zijn geluk meer verspreiden dan de gelukkige zonder geld. Grappig genoeg zijn de mensen die klagen doorgaans negativisten zonder geld. Een avondje restaurant kost meer en een spreker als Neale Donald Walsch is een lege maag waard.
United as one. Divided by zero.
Op 04-11-2007 3:09:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt: http://www.tomdekok.nl is dat.
(bericht gewijzigd op 6-11-2007 19:07:14)
Op 06-11-2007 19:07:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Horatio: Wie beweert er nu nog dat the secret niet werkt..?

Salma Hayek bad voor grotere borsten
Uitgegeven: 15 november 2007 13:49
Laatst gewijzigd: 15 november 2007 13:53

AMSTERDAM - Salma Hayek heeft deze week onthuld dat ze als tiener tot God bad omdat ze grotere borsten wilde hebben. "Ik vond mezelf vroeger slecht bedeeld", aldus de Mexicaanse actrice.

De 41-jarige Hayek, die tegenwoordig niets meer te klagen heeft over haar borstomvang, zegt dat ze met haar moeder een kerk bezocht om te bidden. "Ik bad dat er een wonder zou gebeuren. Ik doopte mijn handen in het heilige water en zei: 'God, geef me alsjeblieft mooie borsten."

Hayek heeft in meer dan dertig films gespeeld, waaronder Frida, Traffic en From Dusk Till Dawn. In september beviel ze van een dochtertje, Valentina. De actrice heeft een relatie met zakenman François-Henri Pinault.
Op 15-11-2007 13:57:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden