Kanker is een ziekte die wereldwijd vele slachtoffers maakt. Er worden al jaren miljarden aan onderzoek in gepompt, om te kijken naar wat de oorzaak is en, sterker nog, om deze te genezen. Tot nu toe met bar weinig succes. De vraag rijst dan ook of er in de goede hoek gezocht wordt en of die miljarden inmiddels niet gewoon weggegooid geld zijn.
De reguliere medische wetenschap beweert dat de ziekte erfelijk is,Henk Trentelman meestal behandeld moet worden door chemotherapie (en/of bestraling) en als je je niet laat behandelen je binnen afzienbare tijd gestrekt naar buiten gaat...

Een paar weken geleden kregen we het boek voor en na de diagnose opgestuurd van de 69-jarige Drs. Henk Trentelman, bij wie tien jaar geleden prostaatkanker werd geconstateerd en destijds het advies kreeg om chemotherapie als behandelwijze te nemen. Daar hij reeds zijn broer, zus, vader en moeder aan kanker had verloren (allen ondanks de chemotherapie) besloot hij op zoek te gaan naar de alternatieven. Volgens eigen zeggen heeft hij een Italiaanse arts ontmoet die niet alleen de oorzaak van kanker denkt gevonden te hebben, maar ook een passende genezing.

Zijn boek staat vol met grenswetenschappelijke onderwerpen. Zo heeft hij om van de kanker af te komen 42 dagen niet gegeten, een ayahuascaritueel meegemaakt, is naar Zuid Amerika afgereisd voor een reiniging door een Mayasjamaan en heeft zich verdiept in het gedachtegoed van ‘The Law of Attraction’ en Lynne Mctaggarts ‘The Field’. Zelfgenezing was en is zijn doel.

Zijn boek behandelt onder andere de verbanden tussen de psyche en kanker, milieu en kanker en voeding en kanker. Echt een aanrader voor wie verder kijkt dan de reguliere wetenschappelijke neus lang is.
Benieuwd wat candida, stress, immuunsysteem, darmflora, Tasmaanse buidelduivels en natriumbicarbonaat met elkaar te maken hebben? Lees dan zijn ingezonden 7-delige brief naar onze redactie vanaf morgen. Stay tuned.

Lampie: Nog een manier om kanker te genezen:

http://eqgen.nl/html/gezondheid_rife.html
Op 09-11-2007 7:48:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
fan: Boegbeeld van de WWK ligt in het ziekenhuis.

ZIEKENHUISOPNAME HENK TRENTELMAN
Op Kerstavond, 24 december jl., is Drs. Henk Trentelman opgenomen in het ziekenhuis. Uitzaaiingen in zijn wervelkolom, als gevolg van een gedurende vele jaren ingekapselde prostaattumor, hebben ertoe geleid dat essentiële zenuwen bekneld zijn geraakt, en een dwarslaesie is ontstaan.
lees verder op de twee links hieronder

http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com/

http://welzijnkanker.nl/agenda.htm
Ik wens Henk en zijn familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Op 08-01-2010 21:52:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ton: BN-er Leonie Sazias: http://tinyurl.com/yd2lze6 heeft een gesprek-interview gehad met WWK-lid Drs. H.J. (Henk) Trentelman op 16 maart 2010.

Een en ander in het kader van de actie 'NL DOET': http://tinyurl.com/yk7uns6 Henk is helaas de meest ervaren kankerpatiënt van Nederland. Ondanks een dwarslaesie t.g.v. uitzaaiingen, zie: http://welzijnkanker.nl/nieuws.htm kan Henk nu zijn voeten en benen weer bewegen!! Henk maakt (wederom) gebruik van alternatieve mogelijkheden! Binnenkort is het gehele gesprek (4 delen) op ‘You Tube’ te zien.

Leonie en Henk op ‘NL DOET’ website (foto): http://www.flickr.com/photos/nldoet/4443036811/ en hier een overzicht van berichten-foto’s: http://www.flickr.com/photos/nldoet/page16/
Op 20-03-2010 20:19:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ton: SEPOT IN ZAAK OVERLEDEN PATIENTE KLINIEK BERG EN BOSCH!!
26 maart 2010 - Arrondissementsparket Utrecht

Het 'Openbaar Ministerie Utrecht' heeft na uitgebreid onderzoek besloten de zaak te seponeren waarbij een 58-jarige vrouw kwam te overlijden na behandeling in een kliniek voor alternatieve geneeskunde, Berg en Bosch.

De 58-jarige vrouw uit Amsterdam (Sylvia T.) leed aan borstkanker en was onder behandeling bij een ziekenhuis in Amsterdam. In de periode 4 tot en met 7 oktober 2007 liet zij zich behandelen met natriumbicarbonaat in een kliniek voor 'Preventieve Geneeskunde' te Berg en Bosch. Op 8 okto-ber 2007 overleed zij. Omdat een verband vermoed werd met de behande-ling is onderzoek gedaan en sectie verricht. Hieruit komt naar voren dat natriumbicarbonaat is toegediend maar dat dit niet de (directe) doodsoor-zaak is. De patholoog geeft als doodsoorzaak een hartinfarct en vermeldt dat een verstoorde kaliumhuishouding een rol kan kan hebben gespeeld.

Lees gehele uitspraak OM hier: http://www.om.nl/@153219/sepot_in_zaak/ en een uitgebreid (tendentieus) artikel in 'De Volkskrant' van destijds hier: http://tinyurl.com/ycwszo8 en hier: http://www.fonteine.com/heksenjacht2008.html de scherpzinnige analyse van dit tendentieuze artikel door... Mike Donkers.

Dr. Tullio Simoncini: http://www.tulliosimoncini.it/index.html met een nieuwe website, betreffende zijn strijd tegen kanker met... natriumbicarbonaat.

Voor nog meer info: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com
Op 28-03-2010 23:03:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ton: BN-er Lèonie Sazias in gesprek met WWK-lid Drs. H.J. (Henk) Trentelman, helaas Nederlands meest ervaren kankerpatiënt, nu in vier delen te zien op 'You Tube':


In deel 1 laat Henk zien dat hij zijn voeten en benen (ondanks dwarslaesie) weer kan bewegen. In deel 2 ondermeer aandacht voor de therapie met dendritische cellen en in deel 3 voor de therapie met natriumbicarbonaat. In deel 4 doet hij een oproep om nu eindelijk eens te luisteren naar wat kankerpatiënten zelf willen!

Ton Claessen, mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK). Weblog: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com
Op 30-03-2010 1:33:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ton:
De video (4 delen) waarin BN-er Léonie Sazias in gesprek is met (helaas) Nederlands meest ervaren kankerpatiënt en WWK-lid Drs. H.J. (Henk) Trentelman, heeft een update ondergaan per 5 april 2010. De nieuwe link om deze video’s te bekijken is:
Zie voor meer info mijn bericht(en) hierboven.

Ton Claessen, lid/mede-initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK) en tevens webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com met als adagium... WIJ LATEN ONS NIET KISTEN!
Op 06-04-2010 21:36:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ton: Oprichting actiegroep 'Therapievrijheid Kankerpatiënten'

Naar aanleiding van een oproep van Henk Trentelman en de Werkgroep Welzijn Kankerpatienten om een actiegroep op te richten, die er voor gaat strijden om voor kankerpatiënten in Nederland therapievrijheid te krijgen heb ik, Linda Woudstra: http://tinyurl.com/ybjsl6y de handschoen opgepakt.

Ik wil dat ervaringen van kankerpatiënten zoals die van Henk Trentelman en van mijzelf (ex-borstkankerpatiënt), serieus worden genomen en dat ook onze overlevingsstatistieken ergens worden vastgelegd! Niemand krijgt nu onder ogen wat het resultaat van een alternatieve therapie is omdat het niet wordt bijgehouden! Dat mogen en kunnen we de ruim 30% van de kankerpatiënten, die kiezen voor een alternatieve behandeling niet langer aandoen.

Er hebben genoeg mensen geleden, er zijn genoeg borsten afgezet en meer dan genoeg mensen onnodig gestorven aan standaardbehandelingen die geen succes hebben. Ik begrijp niet waarom in een vrij land, dat zich altijd heeft voorgestaan op zijn liberale geest, zo ontzettend star kan zijn en mensen dwingt voor heel erg veel nutteloos besteed geld zich te onderwerpen aan behandelingen die aantoonbaar nauwelijks of geen resultaat bieden?!

Ik verzoek iedereen deze informatie te verspreiden en mensen die geïnteresseerd zijn een bijdrage te leveren danwel informatie willen over de oprichting van deze actiegroep, zich bij mij te melden. Ik hoop dat ik op jullie (morele!) steun kan rekenen.... http://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/

Ir. Linda Woudstra (47) (biografie: http://nl.linkedin.com/pub/linda-woudstra/3/bbb/321)

Volg vanaf heden mijn blog: http://mijnstrijdtegenkanker.wordpress.com/ waarop ik iedereen op de hoogte zal houden van de ontwikkelingen en ook Twitter: http://twitter.com/lindawoudstra

Ton Claessen, lid/mede initiatiefnemer landelijke Werkgroep Welzijn Kankerpatienten (WWK) en tevens webmaster van: http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com
Op 18-04-2010 19:38:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden