Chemotherapie
of
‘Wie geneest, heeft gelijk!’

We kondigden het al aan in het deel 6. In dit laatste deel komt één van de belangrijkste aspecten van het verhaal naar boven: Natriumbicarbonaat (bica). Natriumbicarbonaat is een uiterst eenvoudig, lichaamsvriendelijk en hanteerbaar wapen tegen kanker, dat ongeacht wélke neoplastische vorming kan verminderen, tegenhouden en uitroeien. Henk TrentelmanSaillant daarbij is dat juist deze toepassing al bekend was bij de Indiase bevolking, getuige de oude Veda-geschriften, waarin aanwijzingen voor het bereiden van oplossingen en het gebruik daarvan tegen neoplastische formaties.

We gaan even dieper in op hoe het wondermiddel natriumbicarbonaat toegediend moet worden.

Het zal u inmiddels duidelijk zijn, dat met intraveneuze toediening (via een ader) van bica slechts positieve resultaten kunnen worden behaald bij bepaalde tumoren, terwijl bij andere, zoals tumoren in de hersenen of botten, langs deze intraveneuze weg geen doeltreffende en duurzame werking kan worden bereikt.
Voor het rechtstreeks kunnen bereiken van het binnenste van de weefsels, dienen we gebruik te maken van:

  • Selectieve arteriografie het in beeld brengen van specifieke slagaders met behulp van instrumenten, gevolgd door
  • plaatsing van een arteriële port-a-cath; een katheter met reservoir op de slagader, waardoor hoge doseringen bica kunnen worden toegediend aan de diepste uithoeken van het desbetreffende orgaan. Bij bijvoorbeeld een hersentumor is het nu inmiddels mogelijk met deze selectieve arteriografie van de halsslagaders ongeacht welke hersenmassa te bereiken.

De enige uitzondering op deze doeltreffende benadering wordt gevormd in bepaalde botgebieden, zoals wervels en ribben, waar de arteriële doorstroming uiterst gering is, zodat dáár niet voldoende doses bij kunnen komen.

Ter geruststelling nog dit:
Selectieve arteriografie is pijnloos en heeft geen nawerking. Na sterilisatie en plaatselijke verdoving van de oppervlaktelagen van de huid wordt er een naald ingebracht in de slagader, die als toegangsdeur wordt gebruikt, waarna via deze slagader een metalen geleider wordt ingebracht die door de angiograaf zichtbaar kan worden gemaakt en kan worden gebruikt om de gezochte slagader te vinden. Daarna wordt de katheter voor de toediening van de oplossingen aangebracht op de plek, die de geleider aangeeft en wordt deze vervolgens aangesloten op de onderhuidse port-a-cath die, zolang het nodig is, op de desbetreffende plaats blijft zitten.

Waarom specifiek bica, binnen het totale beschikbare veld van antimycotica?
Schimmels zijn in staat om snel hun eigen genetische structuur te veranderen! Na de eerste fase van gevoeligheid voor antimycotica (de verzamelnaam voor middelen tegen schimmels) kan de schimmel het bestrijdingsmiddel binnen korte tijd codificeren en metaboliseren (omzetten tot eenvoudige, uit te scheiden stoffen) zonder daar verdere schadelijke invloed van te ondervinden.
Een voor de hand liggende vergelijking is hier de bekende immuniteit van een bacterie bij veelvuldig gebruik van antibiotica.
Hoe is dat gesteld met bica?
Bica beschikt over een zeer grote verspreidbaarheid, het behoudt lange tijd het eigen vermogen van penetratie in de massa’s, ook en vooral vanwege de snelheid waarmee het deze massa’s uiteen doet vallen, zodat de schimmels zich er niet zodanig aan kunnen aanpassen, dat ze zich ertegen kunnen wapenen.
Voor een vernietigende werking wordt bica van begin af aan gegeven in hoge doseringen, op constante wijze, in cycli zonder onderbreking, waarvan de eerste cyclus 7 of 8 dagen duurt. De maximale dosering die in één sessie kan worden gebruikt, ligt rond 500cc oplossing van 5%, waarbij de dosis met 20% kan worden verhoogd of verlaagd al naar gelang de lijvigheid van de te behandelen patiënt.

Heeft het onderwerp en de oplossing uw belangstelling gewekt? Meer informatie vindt u op www.voorennadediagnose.nl.

Kijk ook naar onderstaande video met een samenvatting van Henk 's verhaal. Beetje out of focus, maar inhoudelijk zeer scherp...

I. Gorewitz:
Cornelis van den Berg:

Geachte heer Trentelman,
Altijd gedacht dat candida geen schimmel maar een gist was.

M.v.g.

Cornelis van den Berg

"Gisten zijn eencellige schimmels."
http://nl.wikipedia.org/wiki/Gist

Ward

(bericht gewijzigd op 19-11-2007 8:04:29)
Op 19-11-2007 8:04:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Horatio: Ze draaien t gewoon om...?

Beter toezicht op kruidenmiddelen
Uitgegeven: 21 november 2007 19:56
Laatst gewijzigd: 21 november 2007 19:59

DEN HAAG - Kruidenmiddelen die een geneeskundige werking claimen zullen beter gecontroleerd gaan worden op schadelijke effecten voor de gezondheid.

Minister Ab Klink (Volksgezondheid) zegde de Kamer woensdag toe scherper te laten kijken naar het onderscheid tussen kruiden en geneesmiddelen.

De regeringspartijen hadden Klink daar vorige week tijdens de behandeling van de VWS-begroting om gevraagd omdat kruidenmiddelen gezondheidsproblemen kunnen opleveren.

Samenwerken

De minster wil de twee verantwoordelijke instanties, de Inspectie voor de Gezondheidzorg en de Voedsel- en Warenautoriteit, beter laten samenwerken. Biedt dat geen soelaas, dan wil hij de regels voor kruidenmiddelen aanscherpen.
(bericht gewijzigd op 21-11-2007 20:34:25)
Op 21-11-2007 20:34:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Horatio: Kees Braam op www.kanker.pagina.nl(prikbord):
"Als je in Pubmed Burzynski of neoplastontherapie intypt krijg je vele vele studies met prima resultaten. Burzynski is net als Simoncini nu in het verleden vreseljik verkettert enz. Dus op zich zou er een parallel met Simoncini kunnen zijn. Het verschil voor mij is dat ik wel over Burzysnki op onze site schrijf en niet over Simoncini omdat de artsen die ik heb geraadpleegd over Simoncini unaniem mij waarschuwden voor zijn behandelmethode en het niet op de site moest plaatsen. In laboratoria en lokaal doodt bicarbonaat kankercellen maar veel erger is dit en ik citeer Valstar wat hij me gisteren over de telefoon nog een keer herhaalde: prof. Warburg en dr. Moerman hebben hier al voor gewaarschuwd. Bi-carbonaat lijkt in eerste instantie kankercellen te doden maar de kanker komt snel en agressiever terug en nog gevaarlijker een weinig agressieve kankersoort kan door bi-carbonaat juist gestimuleerd worden om agressiever te worden. Bovendien doodt bi-carbonaat alleen de kankercellen waarmee het direct in aanraking komt maar veroorzaakt verderop nieuwe uitzaaiingen. Valstar heeft me toen proberen wetenschappelijk uit te leggen hoe dat werkt met verzuring van de cellen enz. maar ik begrijp daar te weinig van om dat ook hier te herhalen. Maar ik hecht meer waarde aan de mening van Valstar dan aan de mening van mensen in dit forum. Overigens heb ik Valstar in contact gebracht met dr. Simoncini en als daar iets uit komt zal ik dat op kanker-actueel publiceren."

(bericht gewijzigd op 22-11-2007 18:52:04)
Op 22-11-2007 18:52:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 22-11-2007 19:04:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Horatio:
Kees Braam:

De auteur is Mike donkers, ja dat had ik uiteraard gelezen maar wie is Mike, een arts of wat? Misschien staat dat ook op zijn site maar heb ik niet naar gezocht.

Maar wat zijn sommige van jullie toch aardige mensen. Als James Bond ook Simoncini ziet zitten dan zit het wel goed met de pulbixciteit.

Kees Braam
Is gewoon mijn echte naam en overal te verifieren wie ik ben:
Journalist en maker oa. van de documentaire Zo nodig dwars, drie eigenzinnige zoektochten naar genezing van kanker en verder ook webmaster van www.kanker-actueel.nl een website die informatie geeft over actuele ontwikkelingen op het gebied van de bestrijding van kanker, zowel regulier maar vooral over complementair en alternatief.

Waar kunnen we je docu zien? Ben wel benieuwd eigenlijk.
(bericht gewijzigd op 25-11-2007 16:49:29)
Op 25-11-2007 16:49:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Horatio: http://www.eqgen.nl/html/gezondheid_rife.html
(bericht gewijzigd op 27-11-2007 11:15:20)
Op 27-11-2007 11:15:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
gast:
kees braam:

Hoewel ik grote vraagtekens heb bij Simoncini zijn aanpak en de artsen die ik erover heb geraadpleegd mij hebben overtuigd niets over hem op onze site te zetten heb ik met groot plezier en bewondering het artikel onder http://www.fonteine.com/heksenjacht2008.html gelezen. Ik weet niet wie dit heeft geschreven maar grote complimenten voor de ontleding van de artikelen uit de Volkskrant enz. Ik zal in ieder geval op onze site hier ook naar verwijzen. Ook omdat wij in het artikel van de Volkskrant over het KWF en hun zwarte lijst ook worden genoemd.

Kees braam
webmaster www.kanker-actueel.nl


Tssss op de zwarte lijst enkel omdat je informatie geeft over mogelijke alternatieve mogelijkheden? Hmm mijn vertrouwen in de reguliere geneeskunst zakt met de minuut. Niet dat ik iets tegen dokters heb hoor, ik heb zelf ervaren dat zij spuug hun best doen, al staan ze vaak een beetje bedenkelijk tegenover een niet-reguliere aanpak.
't is meer het gebrek aan opties die ze bieden, zeker als je geen pillen oid wilt slikken. Dat beslissen van de maatschappij wat goed is voor mij, op straffe van....zoals verplichte vaccinatie. Het zelf moeten betalen voor niet reguliere aanpak en medicijnen. Dat stoot me af.
Op 28-11-2007 17:57:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Horatio:

Servan-Schreiber: ‘Er is een voortdurende wisselwerking tussen het hart en de hersenen. Uit onderzoek is gebleken dat een coherent hartritme in staat is om het emotionele brein tot rust te brengen. Wanneer je hart op een gezonde manier klopt, kun je stress, depressiviteit, spanning en andere geestelijke aandoeningen genezen.’

Interessant. In Trentelmans boek(www.voorennadediagnose.nl) had ik al gelezen dat stress het immunsysteem uitschakeld en dus het lichaam vatbaar maakt voor ziekte(s)..
Op 29-11-2007 16:32:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
celtic:
Horatio:


Servan-Schreiber: ‘Er is een voortdurende wisselwerking tussen het hart en de hersenen. Uit onderzoek is gebleken dat een coherent hartritme in staat is om het emotionele brein tot rust te brengen. Wanneer je hart op een gezonde manier klopt, kun je stress, depressiviteit, spanning en andere geestelijke aandoeningen genezen.’

Interessant. In Trentelmans boek(www.voorennadediagnose.nl) had ik al gelezen dat stress het immunsysteem uitschakeld en dus het lichaam vatbaar maakt voor ziekte(s)..

stress is ziekte numero één. Van daaruit ontstaan de meeste ziektes.
Condemnation without investigation is the highest form of ignorance
Op 29-11-2007 16:57:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt: Interessant Shivana. Kortom: chemo werkt niet. Dat is gewoon een aanval op de cellen in de hoop dat de kankercellen niet de sterkste zijn.

:S
Op 12-12-2007 13:09:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lampie: Hier een successtory van iemand die borstkanker heeft overleefd zonder chemo: http://www.buddhistchannel.tv/index.php?id=7,5553,0,0,1,0

Het zit waarschijnlijk gewoon tussen de oren.
Op 13-12-2007 7:52:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draakje: Waarom weigert 75% van de dokters de chemotherapie voor zichzelf???

http://www.curenaturalicancro.com/2-physicians-refuse-chemo.html
(bericht gewijzigd op 13-12-2007 21:06:46)
Op 13-12-2007 21:06:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draakje: @ Edward
Je standpunt is duidelijk verwoord en er zitten enkele zeer zinnige opmerkingen tussen. Zeker als je het hebt over een overkoepelende instantie die als zeef zou kunnen fungeren om de ongecontroleerde wildgroei te stroomlijnen.
Ik heb zelf een paar punten ter overweging;
- Dierproeven zijn overbodig en totaal niet relevant. Dat klinkt misschien erg rebels, maar er is onderzoek naar gedaan (dit hou je nog van me te goed). Een vergelijk; dierproeven is als opereren met een kettingzaag. Dieren reageren nu eenmaal anders dan mensen op toegevoegde stoffen. Mensen onderling verschillen, en zelfs de tijd van de dag maakt verschil uit op de werking van een medicijn (inherent aan de werking van het lichaam). Een dosis die 's ochtends bijvoorbeeld nauwelijks genoeg is kan 's avonds dodelijk zijn (bij zwakte en onbalans). De alternatieve geneeskunst hanteert hier heel andere criteria voor.

- Er zijn veel alernatieve artsen die een reguliere opleiding tot arts gevolgd hebben en zich verder zijn gaan specialiseren doordat ze de gevolgen en beperkte werkzaamheid van allopatische medicijnen hebben geconstateerd.

- Supplementen e.d. is inderdaad grote business waar miljarden in omgaan. Is het je bekend dat deze handel in handen is van bedrijven als Shell, Ciba Ceigy en nog een paar anderen? Niet echt bedrijven met alternatieve wortels. De meeste supplementen hebben ook niet de juiste samenstelling. Voor een goed advies èn de juiste produkten moet de assistentie van een geschoold iemand worden gezocht.

- Meer en meer wordt bewezen dat die rare fabels uit grootmoeders tijd echt werken, en deze zaken worden omgezet in pillen. Grote business, maar echt ongenuanceerd.

- De invalshoek van allopatie en alternatief matchen niet. De allopatie vraagt om bewijzen die binnen hun eigen beperkte visie past. Desondanks wordt keer op keer de werkzaamheid van alternatieve methoden/middelen bewezen. Het werkt namelijk als
- wordt vervolgd -
(bericht gewijzigd op 14-12-2007 8:50:42)
Op 14-12-2007 8:50:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draakje: vervolg Marga
- Het werkt namelijk als een trein bij kinderen en dieren.

- Het is een bekend gegeven dat nieuwe ontwikkelingen met smaad worden ontvangen. Dat is door de geschiedenis altijd al zo geweest en het is tegenwoordig niet anders. Of er nu grote belangen meespelen of niet.

- De allopatie begint zich ongewenst op te dringen; bijvoorbeeld verplichte vaccinaties aan mensen die hier helemaal niet achterstaan. De vrijheid wordt beperkt. Wat is er mis met een vrijheid van keuze? Ik ben niet tegen vaccinaties; ik ben voor vrije keuze. Er zijn alternatieve methoden om bescherming te bewerkstelligen, maar om die te vinden moet je zelf op zoek gaan, zelf een studie maken van de materie. De reguliere geneeskunde zou, als ze de mensheid echt zou dienen zoals ze beweren, alle mogelijkheden moeten overwegen, zeker als het veiligere manieren betreft.

- Of een overkoepelemde complottheorie bestaat? De bewijzen stapelen zich op, maar dat is aan ieder voor zich om zich daar een mening over te vormen. Echter, neem dan wel de moeite om je te informeren.

- Publiceren; er wordt veel gepubliceerd, alleen zelden in de geeikte kanalen. Reden; het wordt gewoon niet geplaatst. Deze onderzoeken zijn gestoeld op allopatische criteria, maar het lijkt erop dat de VISIE afgewezen wordt.

- De allopatische geneeskunst is NIET veiliger al wordt dat wel gedacht. Vaak genoeg wordt een goedgekeurd middel weer teruggehaald wegens onacceptabele, onvoorziene bijwerkingen. De alternatieve geneeskunst werkt daarenten met natuurlijke en minder schadelijke middelen, die hun werkzaamheid al eeuwenlang hebben bewezen.
(bericht gewijzigd op 14-12-2007 16:10:11)
Op 14-12-2007 9:14:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
schelpje: @ Edward

Ik respecteer je insteek; je hebt je standpunten goed gefundeerd (en ik heb nog iets nieuws geleerd; de manipulatie van kruiden met allopatische medicijnen). Redenerend vanuit de visie die je hanteert ben ik het helemaal met je eens. En ik ondersteun die visie ook.

Echter, de invalshoek die ik naar voren wilde brengen, is dat basisvisie van waaruit de alternatieve geneeskunst opereert versus de allopatische kijk op de werking van het lichaam grote verschillen vertoont. Het uitgangspunt van beiden is totaal anders waardoor vergelijk (vaak) mank gaat; de brede(re) visie van de natuurlijke genezers moet zich proppen in de strak gekanaliseerde richtlijnen van de allopatie om erkend te worden.

Ik begrijp uit je antwoord dat je niet tegen alternatieve therapiën bent, maar dat deze eerst aan bepaalde (veiligheids)criteria moeten voldoen voordat ze algemeen worden toegepast op mensen. Mee eens maar neem ook even in overweging dat de mensheid al -tig aantal eeuwen hier rondloopt en dat de allopatische wetenschap slechts dateert van begin deze eeuw. We hebben al die tijd kunnen overleven zonder de huidige veiligheidsnormen en met (of misschien dankzij) de kruidenmengsels die nu met argusogen bekeken worden


(bericht gewijzigd op 16-12-2007 15:04:38)
Op 16-12-2007 15:04:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
schelpje: @Edward
"De patiënt staat voorop en dient in complementaire geneeskunst 100% beschermd te worden, en zou bijna blind op een transparant alternatief keurmerksysteem moeten kunnen afgaan,".

Mooi verwoord Edward, en hier ben ik het helemaal mee eens.
Zelf ben ik er echter nog niet zo zeker van dat dit ook voor de reguliere aanpak geldt, en dit heeft niets met de hardwerkende reguliere artsen te maken. Ik ben me er van bewust dat zij hun uiterste best doen om patiënten te helpen in hun genezingsproces. Dit heeft te maken met mijn persoonlijke overtuigingen, en die moeten ook persoonlijk blijven
Vrije keus aan iedereen voor wat voor therapie dan ook dat is mijn motto. Ook al kiezen ze voor een behandeling waar ik persoonlijk niet achter sta; hun keuze dient gerespecteerd te worden.

Ik geloof dat we, ook al staan we in verschillende kampen, elkaar de hand kunnen reiken

Je houdt van mij nog een link naar het overbodig zijn van dierproeven tegoet. Ik ben dit gegeven her en der tegengekomen in boeken, en linken vinden is weer een andere zaak
;t kwam er in ieder geval op neer dat getest kan worden op niet meer dan enkele cellen van dierlijke of plantaardige oorsprong.

(bericht gewijzigd op 16-12-2007 20:52:02)
Op 16-12-2007 20:47:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
schelpje:
Edward:

Beste Marga,
Grappig dat je schelpje gebruikt, dit staat vast niet voor "Shell".
Fijn dat we zoveel raakpunten ontdekten.
Bedankt voor de prettige discussie, ik ga mijn eigen weg weer verder.
Het allerbeste!
Edward


Ach die nicknames ook Mijn naam is Conchita, daar komt schelpje vandaan.
Op 16-12-2007 21:19:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot:
TON:

Mededeling

Wij hebben een website (Blog) opgestart waarop alle informatie die van belang is/kan zijn, m.b.t. Dr.Simoncini/Natriumbicarbonaat is/wordt samengebracht met onderstaande doelstelling.

Onze doelstelling is het mobiliseren van de publieke opinie, want de huidige en toekomstige Nederlandse patiënten zijn erbij gebaat, dat op iedere denkbare website, radio/tv en/of krant, minstens de discussie wordt geïnitieerd en aangewakkerd over dit belangrijke onderwerp, waarvan het grootste deel van het Nederlandse volk (NOG) niet op de hoogte is, teneinde daardoor de medisch specialisten en farmaceutische industrie tot stellingname te bewegen, danwel te dwingen.

Tip:
Plaats de onderstaande link eventueel bij favorieten en verspreid hem verder, dan is middels 1 link alle informatie voorhanden m.b.t. Dr.Simoncini en zijn revolutionaire en succesvolle manier van behandelen/genezen van kanker middels natriumbicarbonaat.

http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.coméén keer posten is meer dan voldoende....

(bericht gewijzigd op 4-1-2008 11:04:24)
Op 04-01-2008 11:04:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot:
TON:


Tip:
Plaats de onderstaande link eventueel bij favorieten en verspreid hem verder, dan is middels 1 link alle informatie voorhanden m.b.t. Dr.Simoncini en zijn revolutionaire en succesvolle manier van behandelen/genezen van kanker middels natriumbicarbonaat.

http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com


Het ergste soort: spammers met een missie.
Op 04-01-2008 11:05:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ward Aal:
TON:

MEDEDELING

Zoals al eerder vermeld heeft een grote groep personen, waaronder genezen patiënten, zich verenigd met ondermeer als doelstelling het mobiliseren van de publieke opinie, want de huidige en toekomstige Nederlandse patiënten zijn erbij gebaat, dat op iedere denkbare website, en/of radio/tv/krant, minstens de discussie wordt geïnitieerd en aangewakkerd over deze succesvolle therapie, waarvan het grootste deel van de Nederlandse bevolking (NOG) niet op de hoogte is.

Op 18 januari 2008 heeft in Nederland de eerste bijeenkomst van de ‘Werkgroep Natriumbicarbonaat’ (ookwel denktank) plaatsgevonden en de volgende is op korte termijn gepland. Zie voor een verslag onderstaande website (blog).

http://www.natriumbicarbonaat.blogspot.com/


Goed initiatief:
Niet van boven, dan van benedenaf.
Succes!!

Ward
Op 03-02-2008 11:54:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee: Niet lullen maar poetsen!

Succes
Fruit dan?
Op 04-02-2008 23:24:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
TON:

Mededeling

Op kankerstartpagina: http://www.prikpagina.nl/read.php?f=247&i=10437&t=10048 is onderstaande berichtgeving geplaatst.

Het televisieprogramma NOVA wil graag in contact komen met kanker patiënten die complementaire geneeswijzen hebben gebruikt bij de behandeling van hun ziekte.

Ook zoekt NOVA contact met de nabestaanden van mensen die gebruik gemaakt hebben van alternatieve behandelingen.

Van reguliere ziekenhuizen is na te gaan wat de kwaliteit van de zorg is. Bij alternatieve behandeling is dat niet altijd het geval. Wel draait de patiënt, bij een alternatieve behandeling, vaak zelf op voor de kosten. Werken veel belovende behandelingen wel en kunt u goed nagaan wat de kwaliteit van zorg is, voordat u aan een behandeling begint?

Heeft u ervaring met alternatieve behandelaars, of bent u er na een tijd mee gestopt, neemt u dan contact op met de redactie van NOVA.

silvia.pilger@novatv.nl (035-677 5882)

Waarom zoeken ze geen overlevenden van alternatieve manieren en nabestaanden van mensen die regulier tegen kanker zijn "behandeld"?
Fruit dan?
Op 06-02-2008 15:34:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
eoi: Grappig dat mensen altijd de messenger aanpakken
Ga eens gezond eten en let op welke vetten je binnen krijgt ( omega3 en 6 zijn tegenwoordig totaal uit balans ) en drink geen light met aspartaam, eet geen troep met (weet het zo niet uit mn kop) bepaalde E nummers die hoewel in het buitenland verboden in nederland gewoon legaal zijn. Bewust zijn van wat je in je lichaam stopt helpt veel beter dan uiteindelijk symptoombestrijden.
Op 06-02-2008 18:49:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ward Aal:
Edward:

iedere succesvolle arts wordt door het bolwerk geroyeerd (welke successen dan, toon eens professionele rapporten aan artsen svp), etc. De meeste mensen willen de kans op zelfoverschatting, overdrijving of zelfs gepruts door mensen zoals hem als ze al uitbehandeld zijn nu eenmaal liever niet overdenken nadat ze al hun hoop erop hadden gevestigd. Ze zien het gevaar niet dat ze in handen van gevaarlijke misinformatie zoals Laetrile of een overenthousiaste masseur met valse hoop zoals keukenzout vallen, waartegen ze onvoldoende achtergrondkennis hebben om er bijtijds nog vlak voor een extreem extra onnodig wreed lijden of een onverwacht snel dodelijke bijwerking nog net uit te kunnen stappen.

Ik noem dit symptoompatroon van 25 herkenbare punten in 200 alternatieve kankertherapieën het “Uitvinderitis“ waartegen geen middel nog 100 jaar zal helpen, behalve de consumenten dierproef.
De vraag is: hoe profiteert U van de zegeningen van alternatief, zonder de nadelen van Uitvinderitis?


Eigen tekst?
Of copy en paste zonder bronvermelding?

Ward
Op 08-02-2008 20:43:05 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
christal: Zonet dr simoncini bij Netwerk (ned 2) gezien.Misschien kan de redactie een linkje zetten naar uitzending gemist.

gr christal
Nvdr: Misschien.
Op 20-02-2008 21:39:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ward Aal:
cooper:

Geachte Redactie,

Verwijzend naar uw noot, geplaatst onder de communicatie tussen Kees Braam en mij (zijnde: "Wil je je in je uitlatingen naar/over anderen een beetje matigen?" en de door u toegepaste censuur, graag de volgende opmerking:

In onderstaande tekst zijn door mij de door u gewraakte zinsdelen c.q. zinnen.
Graag zou ik van u willen weten vanuit welke oordeelsvorming er hier sprake zou kunnen zijn van de noodzaak tot matiging.

Er is immers nergens sprake van onwelvoeglijke termen; verder is de relativerende toon richting Braam is alleszins gewettigd, gegeven de wijze waarop hij meent met informatie om te mogen gaan en te becommentariëren.

Graag alsnog een toelichting.

Met vriendelijke groet,

cooper

Waarschijnlijk is de snerende toon in je opmerkingen je ontschoten.
Probeer de discussie een beetje op niveau te houden aub.
Waarvoor dank.


(bericht gewijzigd op 20-3-2008 17:53:47)
Op 20-03-2008 17:53:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
I. Gorewitz:
cooper:


Geachte Redactie,

Het valt niet te ontkennen dat de wijze, waarop Kees Braam manipuleert met informatie aanleiding geeft tot enig ongeduld mijnerzijds.
Dat is dan ook de reden, dat ik mij reeds enkele malen heb voorgenomen deze domme polemiek van mijn kant te stoppen.
Anderzijds is het uiterst vervelend dat door halve waarheden en misleidende conclusies een therapie, die beter verdient in diskrediet wordt gebracht.

Mijn bescheiden voorstel is dan ook om de 'bijdragen' van de heer Braam op dezelfde weegschaal op waarde te toetsen.

mvg

Cooper

Persoonlijk lees/modereer ik zaken alleen op de toon van de boodschap, en niet op de inhoud (zie 7 GW-geboden). Helaas hebben wij ook allemaal een baan en kunnen wij niet 24-7 aanwezig zijn om elk bericht op de letter te filteren. Natuurlijk schieten zaken er doorheen, of reageren we pas wanneer het al een beetje te ver is gegaan. Nu vond ik het ff welletjes en greep in. Dat dit jou treft en niet iemand uit het "tegenkamp", tja, zoek er niets achter.

Wel wil ik nog ff kwijt dat ik het jammer vind hoe de Simoncini-adepten de Trentelman-blogs een beetje hebben gekaapt om er vervolgens een soort reclamefolder van te maken: zelfde linkjes steeds weer plaatsen, zelfde berichtjes meermalen plaatsen, persoonlijke boodschappen doorgeven ...

Wordt het niet eens tijd een eigen plekje op het net te zoeken voor de Simincini-berichtgeving? Het internet biedt er meer dan voldoende ruimte voor, meer dan onze server.....

Itsun Gorewitz,
Redactielid
(bericht gewijzigd op 20-3-2008 19:51:56)
Op 20-03-2008 19:50:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
kees braam:

Geachte redactie,
We hebben hier in Nederland vrijheid van meningsuiting

Ja, en GW heeft de vrijheid om zelf te bepalen wat zij op haar site wil, en wat niet.
Wanneer discussies uit de hand lopen of zoals hier gedomineerd worden door slechts enkelen is het tijd om in te grijpen.

Richt een eigen site op: daar kun je schrijven wat je wil, zonder angst dat het gemodereerd wordt..

Ook ons geduld is niet eindeloos...........

(bericht gewijzigd op 21-3-2008 20:11:55)
Fruit dan?
Op 21-03-2008 20:07:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
he:

Is er iemand die kan onderbouwen waarom kanker veroorzaakt zou worden door een schimmel? (en dan ook nog kan onderbouwen waarom een chemisch zuiveringszout hiertegen zou helpen?)

Blijkbaar niet.
Fruit dan?
Op 27-03-2008 22:01:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
marga:

Broh-Koh Lee:

he:

Is er iemand die kan onderbouwen waarom kanker veroorzaakt zou worden door een schimmel? (en dan ook nog kan onderbouwen waarom een chemisch zuiveringszout hiertegen zou helpen?)

Blijkbaar niet.


Naar ik heb begrepen is de schimmel niet de oorzaak van de kanker, maar een begeleidend verschijnsel van kanker. Schmimmel is het opruimmechanisme in de natuur; ruimt dat op dat dood is of dood gaat.

Maar dan bestrijd je dus met bica de bestrijder van het dode??
Fruit dan?
Op 27-03-2008 23:30:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
peter: Waarom zou ik joGeplaatst op 03 Apr 2008 18:25 door ci simon ni


--------------------------------------------------------------------------------

Jaja, cooperman, dit is overleggen he! geef ze wat extra!

Naar boven


ci simon ni


Geplaatst op 03 Apr 2008 17:38 door ci simon ni


--------------------------------------------------------------------------------

En het is helemaal niet ondenkbeeldig dat ze af en toe een leuke cheque ophalen in Wolfheze!

Naar boven


ci simon ni


Geplaatst op 03 Apr 2008 17:27 door ci simon ni


--------------------------------------------------------------------------------

Het is dus niet ondenkbeeldig dat jullie misschien wel de kas van dat werkgroepje ter bevordering van een nog groter ongenoegen van kankerpatienten lopen te sponseren!

Naar boven


ci simon ni


Geplaatst op 03 Apr 2008 17:22 door ci simon ni


--------------------------------------------------------------------------------

"ZWETSEN GELIJCK DE QUACKZALVERS OM HUN ZALFPOTTEN VENTEN"

'Zo ging het al door de eeuwen heen'

Op 04-04-2008 18:22:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
peter: knip
Nvdr: Stoppen met persoonlijke aanvallen!!!

Ook jij
Op 04-04-2008 19:29:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
peter: knip

Nvdr: zie bericht hierboven.
Op 04-04-2008 19:33:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
peter: Mijn vriendin is overleden n.a.v. de 'idiotie' van deze man!

Geef hem geen kans!

Peter
Op 04-04-2008 19:56:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
peter: Zo had ik het ook gepland!
Op 04-04-2008 20:17:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
peter: Zo had ik het ook gepland!
een misschien wat cynische reaktie op het weglaten van mijn reakties.
U kunt ze alsnog herzien, ik zie er geen belediging in, sommige mensen kunnen niet anders aangesproken worden!
Nvdr: Maar niet meer hier.
Zoek je eigen plek voor het uitvechten van persoonlijke vetes.

En dat geldt voor alle frequente bezoekers van dit blog.
De grens is bereikt!
Op 04-04-2008 21:12:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot: Aan de bezoekers van de Trentelman-blogs,

ons geduld begint op te raken.
Stop met de persoonlijk gerichte aanvallen, kom met informatie, maar niet in de vorm van knip- en plakwerk zonder bronvermeldingen en stop met het spammen van jullie eigen webpagina's.
Verplaats uw persoonlijke strijd naar elders!

Zie dit als een duidelijke waarschuwing.
(bericht gewijzigd op 5-4-2008 12:39:51)
Op 05-04-2008 0:11:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
peter: DE TELEGRAAF VAN VANDAAG/KWAKZALVERS IN DE BAN

Komt er een einde aan het kwaad van 'kundigen' die beweren dat kanker een schimmel is, wichelroedelaars, zoutbehandelaars en celtherapeuten, kortom al die zelfbenoemde wonderdokters en weldoeners die zichzelf als een zegen voor de mensheid beschouwen?

Als het aan de minister voor Volksgezondheid, Ab Klink, ligt: ja.
Hij wil deze ontwrichtende elementen hard bestrijden; met voorrang als het gaat om geschorste (alternatieve) artsen, die hun beroep toch blijven uitoefenen.

In de wandelgangen van de geneeskunde klinkt het dat de gezondheidsautoriteiten, opnieuw aangespoord door enkele ernstige incidenten rond alternatieve genezers, voor eens en voor altijd van dit soort gevaarlijke kwakzalvers af willen.

IK ZOU WILLEN ZEGGEN:

LATEN DE AUTORITEITEN BEGINNEN MET DE ARRESTATIE VAN SIMONCINI
OP 10 APRIL IN PARIJS OP HET 'ANTI-AGING CONGRESS'.

EEN MOOIERE 'FACING' ALS START VAN DIT BELEID KAN IK MIJ NIET VOORSTELLEN!

Peter
Op 05-04-2008 17:03:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
peter: knip
Nvdr: Laatste waarschuwing voor jou!
Op 05-04-2008 20:14:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
kees braam:


Daarnaast ik zou me nooit bemoeit hebben met dit forum (heb al genoeg aan mijn eigen website) als er niet een vrouw zou zijn overleden rechtstreeks gerelateerd aan de informatie op deze site.

Beschuldig je hiermee GW van medeplichtigheid aan de betreurenswaardige dood van deze vrouw??
Fruit dan?
Op 05-04-2008 20:33:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
peter: Dan maar de laatste waarschuwing! Haal dan ook gelijk maar alles weg! Dat zal je sieren!

Ik kan mij niet onttrekken aan een gevoel van partijdigheid! Klopt dat? Dat u in het verlengde van afspraken figureert irriteert mij mateloos!

Wilt u doorzetten? Dan weten wij uw directie te vinden!

Peter
Nvdr: Ban wegens verkapte bedreiging. GW geeft ruimte aan grenswetenschappelijke visie's maar zijn niet de bedenkers ervan. De boodschapper aanvallen is dus zinloos als je het niet met de bron eens bent.

De directie vinden is niet moeilijk... Engelsholm 51 te Hoofddorp is het adres. zie BAN blog. http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=1889

Op 05-04-2008 20:34:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
kees braam:

Broh-Koh Lee:

kees braam:

Daarnaast ik zou me nooit bemoeit hebben met dit forum (heb al genoeg aan mijn eigen website) als er niet een vrouw zou zijn overleden rechtstreeks gerelateerd aan de informatie op deze site.

Beschuldig je hiermee GW van medeplichtigheid aan de betreurenswaardige dood van deze vrouw??


Justitie onderzoekt of de bacteriele infectie die Trentelman heeft opgelopen bij Simoncini misschien ook de oorzaak kan zijn geweest van haar overlijden. Omdat deze infectie indien optredend bij de hartstreek de dood tot gevolg kan hebben. Als Trentelman open hierover was geweest zou misschien iets ernstigss voorkomen hebben kunnen worden. Ik beweer niet dat dit zo is maar is wel een van de onderzoekspunten. Peter de partner van Sylvia kan dit bevestigen.

Plus dat Edward in TROS forum exact heeft uitgelegd dat een bepaalde dosis en frequentie van injecteren van natriumbicarbonaat in borstweefsel zeer ernstige bijwerkingen kan hebben . Ook dit is punt van onderzoek door de inspectie. Als Trentelman dan dit middel zo openlijk promoot als zijnde ongevaarlijk dan is hij naar mijn mening mede schuldig aan de gevolgen daarvan.

Verder was me vorig jaar al veel vaker gevraagd informatie over Simoncini op onze website te plaatsen maar nadat ik meerdere artsen heb geraadpleegd hebben we daarvan afgezien. Pas toen het overlijden van Sylvia in de publiciteit kwam ben ik door anderen op dit forum gewezen. Daarvoor wist ik niet van het bestaan af.

Lees verder mijn bijdragen maar hoe ik er nu over denk.

Kees braamHelaas beantwoord je mijn vraag niet.
(bericht gewijzigd op 5-4-2008 21:14:28)
Fruit dan?
Op 05-04-2008 21:09:49 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draakje: Dit is jullie persoonlijke mening jongens. Mocht ik, god verhoede het, kanker ontwikkelen, dan zou ik persoonlijk nooit, maar dan ook nooit overwegen om aan de chemo te gaan. Ik ben zelf blij met alle info die alternatieven aan biedt, en het is aan mij zelf om daaruit een keuze te maken.

Mensen zijn niet gelijk, niet iedereen z\n neus staat dezelfde kant op. Chemo heeft bij mij bij voorbaat al afgedaan. Ik heb de gevolgen daarvan van nabij mogen meemaken. Het aantal mensen dat daaraan overlijdt is schrikbarend (en mensonwaardig).

Waarom zou ik, zonder er achter te staan, een chemobehandelingen moeten ondergaan? Waarom zou mij mogelijke alternatieven onthouden moeten worden omdat die niet voldoen aan de criteria die de huidige wetenschap aanhangt (die criteria kunnen trouwens over een aantal jaren weer anders zijn, lees softenon e.d.).

Wat ik wel zou doen is een verklaring ondertekenen dat het mijn eigen keuze is om een of andere alternatieve therapie te ondergaan, dat de gevolgen voor mijzelf zijn en niet de behandelende arts. IK ben zelf verantwoordelijk voor mijn gezondheid, niet een of andere instantie die regels vaststelt. Niets mis met die regels, maar ik heb de vrijheid om te beslissen of ik MIJN EIGEN LICHAAM aan deze regels wens te onderwerpen.

Jullie boosheid t.o.v. Simonnici is een persoonlijke zaak, een persoonlijke visie, gebaseerd op jullie eigen wereldbeleving/bewijzen. Door deze zo heftig te uiten en om een ban te vragen, ontnemen jullie mensen de keuze om zo'n behandeling te ondergaan.
Bij het oordelen, neem dan ook de chemo en de gevolgen daarvan mee; als je die legt naast de successen en het herstelpercentage van diverse alternatieve therapiën komt chemo er bekaaid af.

Laat het duidelijk zijn; ik ben niet tegen chemo, het is een keuze, en laat het een KEUZE blijven voor mensen die hiervoor kiezen.
Geef andersdenkenden hetzelfde recht.
(bericht gewijzigd op 6-4-2008 10:22:42)
Op 06-04-2008 10:22:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Draakje:
he:

Als ik last van mijn buurman heb kan ik:

-Hem aanspreken
-Hem een brief sturen
-De politie bellen
-De gemeente een brief sturen
-Honden op hem afsturen
-Zijn huis in de fik steken
-De buurt tegen hem opzetten
-Hem vermoorden

Het gaat om de KEUZE toch? Ik moet vrij zijn om te kiezen!

En als de consensus (buurt) jou dringend adviseert om hem te accepteren ? Als men met overvloedige bewijzen komt dat dit de beste aktie is? Als men gaat publiceren dat jij je asociaal gedraagt door hem niet te accepteren? Als men eist om jou te boycotten omdat je hem niet accepteert (ondanks de overlast) ? Hoe vrij voelt dat voor jou?
(bericht gewijzigd op 6-4-2008 10:54:10)
Op 06-04-2008 10:54:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
kees braam:

Beste Lee: Misschien concludeer je het niet uit mijn vorige bericht maar ik beschuldig niet Grenswetenschappen van betrokkenheid bij het overlijden van Sylvia, laat dat duidelijk zijn. Ik vind dit een interessant forum maar ik vind wel dat zij eerder hadden moeten ingrijpen bij dit item.
En als ik dan lees dat zij Peter de partner van Sylvia de mond willen snoeren en willen verbannen en Trentelman de veroorzaker van alle leed gewoon laten staan en zijn gang laten gaan (ook nog onder een nickname en via zijn "vrienden" dan denk ik dat een moderator zich wel eens over de inhoud zou mogen buigen. Hier is iets heel scheef ontstaan naar mijn mening.

Kees braam

Je antwoord is duidelijk.
En wat die Peter betreft, die moet zich gewoon een beetje gedragen op de site van een ander, vind ik. Maar ja, wie ben ik
Fruit dan?
Op 06-04-2008 10:57:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
he:

Als ik last van mijn buurman heb kan ik:

-Hem aanspreken
-Hem een brief sturen
-De politie bellen
-De gemeente een brief sturen
-Honden op hem afsturen
-Zijn huis in de fik steken
-De buurt tegen hem opzetten
-Hem vermoorden

Het gaat om de KEUZE toch? Ik moet vrij zijn om te kiezen!

En als de buurman lastig is ín mijn huis, kan ik hem de toegang ontzeggen. Ook een keuze.
(bericht gewijzigd op 6-4-2008 10:59:07)
Fruit dan?
Op 06-04-2008 10:59:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
Elisabeth:

Natuurlijk moet je als kankerpatiënt vrij zijn om een behandeling te kunnen kiezen. Maar je moet ook KUNNEN kiezen.

En als willens en wetens een behandeling met bicarbonaat gepromoot wordt, op deze site, mag ik naar voren brengen dat deze behandeling niet deugt.
Er zijn alternatieve behandelingen die bewezen werkzaam zijn. Ook daar wordt op de site van IOCOB en de site Kanker-actueel naar verwezen. Maar dan onderbouwt met gepubliceerde onderzoeken en studies.

Maar op dit forum gaat het over de behandeling met bicarbonaat, die bewezen niet onschuldig is en zelfs ook dodelijk kan zijn

En je ondersteunt kankerpatiënten niet met het verwijzen naar een behandeling met een middel dat ondeugdelijk is.

Zou jij, nu je aan de zijlijn staat, met kromme tenen toekijken als ik (kankerpatiënt) mij zou storten in een onbewezen theorie van slechts één geschorste arts? Met een behandeling die aan één patiënte in Bilthoven het leven heeft gekost. Doe jij dat?
Zou jij voorlichting willen geven over bicarbonaat en zo willens en wetens mij, als kankerpatiënt, een goede misschien andere alternatieve/complementaire werkende theorie onthouden. Doe jij dat? En noem jij dat dan "ondersteunen"?.

Dit forum gaat over de bicarbonaat en als je alleen maar schrijft over de "vrijheid" van de kankerpatiënt deze behandeling te kiezen ga je voorbij aan goede zorgvuldige behandelingen die mogelijk zijn. Dan dien je ook te benoemen dat deze kankerbehandeling, aantoonbaar, niet deugt. Dat noem ik dat ondersteunen van mij als kankerpatiënt.
Als je als kankerpatiënt met je rug tegen de muur staat is de ratio vaak ver te zoeken en dan hoop ik dat er veel mensen zijn die tegen de onbewezen, dodelijke, hypothese van één meneer ingaan. Dan valt er misschien iets te kiezen.
Dat is ondersteunen!


Ben jij de volgende IOCOB-pion om hier te spammen?

Fruit dan?
Op 06-04-2008 15:50:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF:
Elisabeth:

Wat is een IOCOB spion?????

Ik ben "gewoon" een kankerpatiënt, die zich wat verdiept in de behandelingen van kanker. Ik lees ook mee bij Tros-radar (daar staan trouwens zeer goede bijdragen op van Edward2) en bij Kanker-actueel (Kees Braam).
Is dat spioneren? Moet je dan ook eens doen kan je wat van leren.

En dit forum gaat over bicarbonaat. En dat wordt in de reguliere geneeskunst ook gebruikt, maar dan niet voor het doden van "schimmels", die rare hypothese van meneer S. En er is nu genoeg bekend om deze theorie naar het rijk van de fabelen te verwijzen. En om dat dan nog steeds te promoten?

Ik blijf toch nog maar even spioneren op de diverse fora.

er staat pion, niet spion...
(bericht gewijzigd op 6-4-2008 16:56:33)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 06-04-2008 16:56:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot:
@Kees Braam:

Hoi Kees,
Ik ben het helemaal met je eens dat de simoncini aanpak gevaarlijk en onbewezen is. Zolang er geen fatsoenlijke publicaties zijn moeten we hier niet aan beginnen.

Maar hetzelfde geldt voor Gorters dendritische celtherapie. Ook Gorter heeft nog nooit iets gepubliceerd in een vooraanstaand medisch tijdschrift.. De claims die hij maakt dat er zoveel patienten baat bij hebben zijn niet genoeg om deze therapie serieus te nemen.

Ik snap daarom niet waarom de ene wel, en de andere niet..

Voor mij is het duidelijk: BEIDEN NIET!!!

Nou opperhoofd van de anti-Simoncini-clan, ondertussen weten we wel wat jij wel of niet snapt en vindt.
:-(
(bericht gewijzigd op 7-4-2008 14:30:13)
Op 07-04-2008 14:29:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
Elisabeth:

Hoe hoog is jullie intelligentie pijl?

Ik zal hem maar niet inkoppen zeker?
Op 07-04-2008 19:43:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot:
Edmund:

Elisabeth:

Hoe hoog is jullie intelligentie pijl?

Ik zal hem maar niet inkoppen zeker?

Niet doen, nee....
Tekendt het niefoow van de discusie
Op 07-04-2008 19:56:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot:
kees braam:

niet blond:

niet blond zegt:
Het OM is nog bezig met onderzoek. Tot die tijd is iedereen onschuldig. Ook al ben je het daar niet mee eens.In Nederland loopt het onderzoek nog. In Italie is hij al drie jaar geleden veroordeeld samen met zijn broer Angelo wegens dood door schuld en onzorgvuldig handelen bij kankerpatienten. Simoncini is nog wel in hoger beroep gegaan maar zijn veroordeling in Italie, schorsing als arts, geldt wereldwijd.

Dit schreef de inspectie eind februari 2008 op hun website www.igz.nl en aan alle BIG geregistreerde artsen::
Toediening natriumbicarbonaat bij kanker risicovol
Het geven van natriumcarbonaat infusen bij kwetsbare patiënten is riskant en zinloos. Dit concluderen twee arts-deskundigen die op verzoek van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) rapporten uitbrachten. De IGZ vroeg om het advies toen vorig jaar een kankerpatiënte in het VUMC overleed nadat zij in een Bilthovense kliniek natriumbicarbonaat toegediend had gekregen. Deze kliniek is inmiddels onder druk van de IGZ met deze behandeling gestopt en zal deze ook niet hervatten. Overigens staat nog steeds niet vast of de patiënte als gevolg van de natriumbicarbonaat therapie is overleden. Het openbaar ministerie heeft dit nog in onderzoek.
Op basis van de deskundigenrapporten is de inspectie allereerst tot de conclusie gekomen dat er geen wetenschappelijk onderbouwde informatie bestaat die rechtvaardigt dat natriumbicarbonaat aan kankerpatiënten wordt voorgeschreven buiten het in de bijsluiter omschreven indicatiegebied. Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs waaruit blijkt dat de therapie kanker geneest of terugdringt.
De inspectie concludeert dat het toedienen van natriumbicarbonaat zelfs risico's oplevert voor patiënten met hoge bloeddruk, patiënten met long, hart en nierafwijkingen en voor kankerpatiënten.
Zie vervolg volgende bericht

Na 18 pagina's nog steeds welles-nietes....

Sjappoo
Op 08-04-2008 8:07:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot:
kees braam:

sceptic:

er zitten wel aanzienlijke verschillen in methodieken. He gaat te ver om hier uiteen te zetten, en daar is deze site ook niet voor. Lees de publicaties die wel op pubmed staan er maar op na. Je bent het hopelijk wel met me eens dat Gorter zijn methodieken in een vakblad moet publiceren alvorens zijn therapie toe te passen?? Of vind je het correct gewoon verder te gaan zonder te publiceren. Dit kan namelijk echt niet...


Uiyteraard zou het beter voor hemzelf zijn als ook hij publiceerde (hij heeft wel meegewerkt aan bepaalde publicatie begreep ik van hem zag ooit een studie bij borstkanker en dendritische celtherapie op ASCO waarin ook zijn naam is vermeld kan die niet zo snel terugvinden) maar als anderen dat voor hem doen vind ik het ook best. Zo gebeurt dat toch overal? Overigens wil ik niet hier een discussie over Robert Gorter en andere vormen van complementaire therapien gaan voeren. Dit is een blog van Henk Trentelkman over natriumbicartbonaat. Bij TROS radar forum gaat het algemener over controverse tussen alternatief en regulier misschien beter daar de discussie voort te zetten?

Kees Braam

Graag
(bericht gewijzigd op 8-4-2008 12:46:04)
Op 08-04-2008 0:46:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Timmy: Werkt dat bicarbonaat nu of niet?
(bericht gewijzigd op 8-4-2008 12:56:12)
Op 08-04-2008 0:56:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot:
Welblond:

niet blond:

Aan Kees Braam,
CITAAT Kees Braam: Dus niet blond Simoncini is wel degelijk ook in Nederland schuldig. Bovendien liggen er zeer ernstige belastende getuigenverklaringen van o.a. partner van Sylvia en andere patient en e-mails met data enz. die bewijzen dat Simoncini Nederlandse patienten heeft behandeld met injecties met natriumbicarbonaat in Bilthoven. Helaas werkt de Nederlandse justitie niet altijd zo snel als we soms wel zouden willen.

Kees Braam

EINDE CITAAT.

niet blond zegt:

Kees, de zaak is nog in onderzoek en het OM heeft nog geen uitspraak gedaan! Tot die tijd is iedereen onschuldig!!!!!!!!!!!!!!!!!
Waar heb jij dat gelezen dat hij in Nederland schuldig is??? Wie heeft hem schuldig verklaard? Dat zou ik van jou wel eens willen weten! Niet dingen gaan uitkramen! Eerst wachten op de uitslag van het onderzoek van het OM!!!!! Ook jij zal moeten wachten met je uitspraken!!!Gut, dames, heb nog nooit een blog gezien waar zoveel herhalingen te lezen vielen id reacties als onder dit blog...begint irritant te worden!!!!!?


Dat is helaas aan dovemansoren gericht.
Op 08-04-2008 16:11:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
RF:
niet blond:

Zolang het OM nog bezig is met onderzoek heeft Kees Braam niet het recht om op welk forum dan ook een schuldige aan te wijzen.
Ik blijf dit herhalen totdat hij daar mee ophoudt!!!

sterker nog, als hij een beetje slim is dan doet hij dat juist niet, want de zaak kan daardoor ongeldig verklaard worden...
dus als je wilt dat die man niet aangepakt word ga dan vooral door met hem voor de (evt) veroordeling te beschuldigen, want dan verlies je geheid!

dat geld btw voor elke beinvloeding van de rechtsgang, en dus niet alleen voor kees...
en als je het echt niet kan laten vraag dan elkaars emailadres even, dan kunnen jullie je gevecht voortzetten zonder daar deze website voor te misbruiken!
(bericht gewijzigd op 8-4-2008 20:54:29)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 08-04-2008 20:54:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee: Veroordeling en schuld zijn niet hetzelfde.
Kijk naar de vele dwalingen in het Nederlandse rechtssysteem de laatste jaren..
Medisch aangetoond dat we een massamoordenares in Nederland hebben???

Enfin, Het welles-nietes spelletje gaat gewoon verder..
Mag ik meespelen?

Welles
Fruit dan?
Op 09-04-2008 15:26:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee: Nietes
Fruit dan?
Op 09-04-2008 15:27:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee: WELLES, WELLES
Fruit dan?
Op 09-04-2008 15:28:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee: NIETES, NIETES, NIETES
(en dan heb ik nog niet eens een lelijk woord gebruikt..)
tip?
get a life!
Fruit dan?
Op 09-04-2008 15:28:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund: Ach, gun het tijd.
Op 09-04-2008 15:42:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
Edmund:

Ach, gun het tijd.

NIETES, NIETES, NIETES, NIETES....

Trouwens, zouden ze van het bestaan van dit:
http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=1007
op de hoogte zijn??
... en dan vooral punt 5..

en 6
en 3
en......
.....
(bericht gewijzigd op 9-4-2008 16:03:06)
Fruit dan?
Op 09-04-2008 15:51:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee: zucht....
Het failliet van de reguliere medische wetenschap (met name dat "chemische" deel) is hopelijk snel nabij..
Fruit dan?
Op 10-04-2008 11:20:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
sceptic:

@broh-koh-lee
En dan maar hopen dat je niet ziek wordt, want dan sta je natuurlijk weer als eerste vooraan de toonbank van de apotheek..

Da's invulling.
Je kent me niet, dus oordeel niet over me.

Maar gezien je nick snap ik je opmerking wel.
Fruit dan?
Op 10-04-2008 14:52:17 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ward Aal:
sceptic:

Dat is appels met peren vergelijken. Jomanda had nooit op de stoel van een arts mogen gaan zitten. Of zoals het hof het verwoorde: Medische adviezen moeten altijd deugdelijk zijn..

En Sylvia Millecam had een vrije wil.
Het was háár bewuste keuze om die weg te bewandelen.
Respect daarvoor.

Ward
Op 11-04-2008 11:39:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Ben hier HELEMAAL niet in thuis, maar denk dat de mensen die dit blogje lezen dit dan ook wel interessant vinden.
Mocht het te off-topic zijn dan weet de redaxie er wel raad mee

http://www.yayabla.nl/news/show_article.php?articleid=13618

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 19-04-2008 0:17:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot:
Elisabeth:

Nee hoor helemaal niet off-topic.
Rife behoort ook thuis in de rij van kwakzalvers.

Tja Lanoe, het is een zootje apart hier..

Welcome in the Twilight Zone.
(bericht gewijzigd op 19-4-2008 22:45:36)
Op 19-04-2008 22:45:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Kheb dr geen verstand van dus bemoei er me ook niet mee
1 ding weet ik wel, ik hoef geen chemo, het middel is erger dan de kwaal en 3 op de 4 artsen die zelf chemo geven doen het zelf ook niet.
Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 20-4-2008 9:12:47)
Carpe diem homo universalis
Op 20-04-2008 9:10:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
kees braam:

Lanoe zegt: 1 ding weet ik wel, ik hoef geen chemo, het middel is erger dan de kwaal en 3 op de 4 artsen die zelf chemo geven doen het zelf ook niet.

Dat ligt wel wat genuanceerder hoor. Het artikel waarin artsen dit zeggen ging over het meedoen aan een experimentele chemo als er verder niets meer zou zijn. Niet over reguliere eerste lijns chemo. Dat artikel is uit z'n verband gerukt. En chemo is niet altijd heelm erg schadelijk en met enrom veel bijwerkingen. Er wordt tegenwoordig ook vaak regionaal en lokaal chemo toegediend of als targeded therapie (vetbolletjes met chemo bv. die de tumor opzoeken) en de bijwerkingen kunnen ook door andere toevoegingen (Chinese kruiden, PSK enz. enz. ) verminderd worden. Al ben ik het met u eens dat chemo en bestraling enorm belastend kan zijn. En een alternatief zou zeker toe te juichen zijn. Maar dan wel een alternatief dat bewezen effectiever is en bovendien veilig is en dat is nattriumbicarbonaat dus niet.

Kees Braam


Heb je dat artikel ergens?
Gnif kan ik weer eens de sceptic uit gaan hangen op die site;P
Bvd
Mochten ze met een tegenargument komen, dan laat ik het je horen.

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 20-4-2008 11:58:41)
Carpe diem homo universalis
Op 20-04-2008 11:56:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
een geïrriteerde gast:

Elisabeth:

Nodigt de werkgroep WELZIJN ook de nabestaanden uit van de overleden slachtoffers die behandeld zijn door meneer S?
Kunnen zij ook relevante informatie krijgen en onderling ervaringen uitwisselen.

Nodigt de werkgroep WELZIJN ook de nabestaanden uit van de patiënte, die in Bilthoven op 8 oktober 2007, is overleden aan een onnatuurlijke dood. Na behandeling met natriumbicarbonaat?
Kunnen zij ook relevante informatie krijgen en onderling ervaringen uitwisselen.

Geef de aanwezigen in ieder geval het rapport van IGZ d.d. 4 februari 2008 | Persbericht
Toediening natriumbicarbonaat bij kanker risicovol.
Het geven van natriumcarbonaat infusen bij kwetsbare patiënten is riskant en zinloos. Dit concluderen twee arts-deskundigen die op verzoek van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) rapporten uitbrachten.>>

Dat rapport is erg relevant.


Goed idee, en laten we dan gelijk ook een groep opzetten voor de nabestaanden van patiënten die door chemo zijn overleden (en de vergelijking treffen).

Je blijft er op hameren dat er ééntje is overleden. Ik heb zelf niet minder dan 4 mensen in zeer korte tijd gruwelijk zien aftakelen dankzij chemo. Waar staan ze in de rij voor dit onrecht??? Bij wie kunnen deze nabestaanden terecht? En dat is alleen nog maar een aantal geliefde mensen uit mijn eigen omgeving. Tel ik hierbij de ervaringen van mijn buren op; overleden ondanks chemo, gruwelijke aftakeling dan kom ik op niet minder dan 20 mensen. Alleen in mijn straatje al.

Ik heb ook een vriendin die weigert aan de chemo te gaan en alternatieve behandeling ondergaat. Zij is herstellende, voelt zich goed en het gezwel is minder geworden. Ze werkt gewoon en is nog steeds een functionerend lid van de maatschappij.

MIJN EIGEN ERVARING TELT HIER OOK MEE.

Elizabeth hou op met dat gezeur en gun andere mensen hun eigen keuze. Werk aan je eigen angsten en val anderen hier niet mee lastig.

Een geïrriteerde gast.

WOORD!!
Fruit dan?
Op 21-04-2008 21:43:59 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
sceptic:

Deva,
hier geloof ik niet in.
tip: lees eens een serieus wetenschappelijk artikel ipv die complot onzin die overal op internet rondslingerd.
Dit geldt trouwens ook voor eenieder die nog steeds in simoncini gelooft.


Och, hebben we dr weer 1.

Kom met de postulaattest van Koch en je hebt mij overtuigd

Die voordien altijd voldeed tov virussen totdat de nieuwe farmaceutische mafia naar voren kwam, toen voldeed de test ineens niet meer?

Hier mensen die zelf HIV hebben:

http://zapruder.nl/portal/artikel/de_andere_kant_van_aids_nl_ondertitels/

En hier kun je wel ff mee vooruit:

http://zapruder.nl/portal/gevonden/b3377b710f264b00134c2838d06e2045/

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 23-4-2008 12:04:10)
Carpe diem homo universalis
Op 23-04-2008 0:01:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee: Zinloze reactie Lisa,

niet omdat je uit je nek praat, maar omdat de betweters dit waarschijnlijk weer eens zullen aangrijpen om nóg harder hun "waarheid" te gaan roepen.
Ziende blind, en horende doof.
(bericht gewijzigd op 23-4-2008 15:55:42)
Fruit dan?
Op 23-04-2008 15:55:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
he:

@Linda
Mensen gaan dood aan de ziekte kanker, niet aan de behandeling.

Chemotherapie bestraalt volgens jou dus alleen de zieke cellen en niet de gezonde?

Think again.
Op 23-04-2008 20:05:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
marga:"De eed van Hippocrates omvat het verbod om de patiënt ‘gif’ toe te dienen, ook indien de zieke hier zelf om vraagt (zie eed van Hippocrates)"

Geniaal gevonden; zouden ze officieel moeten invoeren

Scherp
Op 23-04-2008 21:18:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot: Voor Niet Blond:

Op 23-04-2008 23:41:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
aya:
Tim:


Hier is een traditionele kruidenrecept tegen longkanker waar je bij de chinese kruidenarts kan kopen.
http://www.usetm.com/big5/y8/ReadNews.asp?NewsID=106&BigClassID=29&SmallClassID=20&SpecialID=0


国际论坛 信息 抽奖??????????????

Solly maal mijn chinees njiet zo gloed!

Op 29-07-2008 11:42:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
arto: denisdemenis zei:
De bovenstaande reacties getuigen van een bijzonder eenzijdige blik op de werkelijkheid. Misschien zal het inderdaad blijken dat Natriumbicarbonaat voor vrijwel alle soorten kanker een succesvol geneesmiddel is (er zijn inderdaad hoopgevende berichten) maar in de huidige gecompliceerde medische wetenschap kan niemand van artsen eisen dat zij naast hun medische werkzaamheden ook nog eens alle onderzoeken van de instituten en laboratoria dunnetjes over doen om te zien of alles niet anders of beter kan.
--------------------------------------------------------------------

Mij vrouw wordt behandelt voor uitzaaiingen in de hersens van oorspronkelijk eierstokkanker.
De artsen die ik ken uit het Erasmus MC en anderen zijn zeker bezig met onderzoeken om kanker succesvol te bestrijden en ik ben er van overtuigd dat ze bovengenoemde "onderzoeken van de instituten en laboratoria dunnetjes over doen" als daar mogelijkheden inzitten om kanker te genezen.

Operaties van 5 tot 10 uur lang doen ze zeker niet voor de lol als er een eenvoudiger oplossing zou zijn.
Het onderzoek van Henk Trentelman ziet er zeker bemoedigend uit.
Hoe is de reaktie van de reguliere wetenschap op deze theorie/remedie, of heb ik dat gemist?
Op 26-02-2009 13:02:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Op 14-05-2009 23:52:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
vlinder:
Dr. Alan Cantwell. The cancer microbe mycobacteria.Uitleg kwik en mycobacteria

http://www.grenswetenschap.nl/blogs/Gruwelijke-dierenzaken-in-het-nieuws/
Op --0 3:51:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Tim:

Beste Roketje,

http://nl.wikipedia.org/wiki/Kumquat
Soms vind je bij AH.
In Makro hebben zij vaak in de verse afdeling.

Hier is een nieuwe kruidenmedicijn 90% tegen longkanker.
www.ca000.com ook in engels lezen.

Hier is een traditionele kruidenrecept tegen longkanker waar je bij de chinese kruidenarts kan kopen.
http://www.usetm.com/big5/y8/ReadNews.asp?NewsID=106&BigClassID=29&SmallClassID=20&SpecialID=0

Tim is werkelijk verbluffend! Het is hilarisch om te zien hoe iemand die de Nederlandse taal nog niet eens beheerst, iets denkt te kunnen beweren over een complexe wetenschap als oncologie! En dan ook nog hoopt dat hij serieus genomen gaat worden.
(bericht gewijzigd op 28-11-2010 14:08:39)
Op --0 14:08:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tim: Of ik werkelijk verbluffend! Dat weet ik niet.

Ik weet alleen 3 jaar geleden dat mijn zoon had uitzaaiingen in de beide longen.
Ik heb een voedingsrecept gevonden met de hulp middel Kumquat. 1 maand later waren de tumoren 80% afgenomen. Weer 1 maand later waren de tumoren in de beide longen niets meer te zien. Genees verklaard.
Vorige jaar januari 2009 had ik een borstkankerpatiënte lid van Werkgroep Welzijn Kankerpatiënten (WWK) dit voedingsrecept aangeboden. 3 weken na was de tumoren in haar borst verzacht, platte en 40% afgenomen.
Februari kwam de behandelingsarts van Henk Trentelman uit Bilthoven naar Eindhoven. Hij wilde mijn voedingsrecept hebben. Helaas kon ik het niet zomaar afgeven.
Begin dit jaar heb ik de oorzaak en de behandeling van Prostaatkanker gevonden in de leerboek van dokter Huang op pagina 102.


Na het kijken van dit youtubefilm heb ik op 29 april dit jaar in een forum al een conclusie getrokken dat hij de kerstdagen dit jaar niet zou halen.
Op --0 15:21:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Tim:
Februari kwam de behandelingsarts van Henk Trentelman uit Bilthoven naar Eindhoven. Hij wilde mijn voedingsrecept hebben. Helaas kon ik het niet zomaar afgeven.

Waarom kon je het niet zomaar afgeven?
Is it electrickery?
Op --0 15:44:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NewDayNL:
Socrates:

Tim is werkelijk verbluffend! Het is hilarisch om te zien hoe iemand die de Nederlandse taal nog niet eens beheerst, iets denkt te kunnen beweren over een complexe wetenschap als oncologie! En dan ook nog hoopt dat hij serieus genomen gaat worden.


Rustig aan, niet op de man (m/v) spelen, zéker niet bij zo'n gevoelig en naar nu blijkt persoonlijk o'werp en probeer bij alles een voorbehoud te houden: With an Open Door Towards a Deeper Truth.

RR - vandaag 2 jaar geleden m'n jonge moeder aan die k-ziekte verloren. Alles had ik in die 2 voorafgaande maanden willen proberen
(bericht gewijzigd op 29-11-2010 15:51:06)
Het was altijd groter dan we dachten dat het was
Op --0 15:49:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Emie :

Tim:
Februari kwam de behandelingsarts van Henk Trentelman uit Bilthoven naar Eindhoven. Hij wilde mijn voedingsrecept hebben. Helaas kon ik het niet zomaar afgeven.

Waarom kon je het niet zomaar afgeven?

Ja, dat vraag ik me ook af. Had je het eigenlijk niet, of wil je toch liever geld voor hebben?
Op --0 15:51:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
NewDayNL:

Socrates:

Tim is werkelijk verbluffend! Het is hilarisch om te zien hoe iemand die de Nederlandse taal nog niet eens beheerst, iets denkt te kunnen beweren over een complexe wetenschap als oncologie! En dan ook nog hoopt dat hij serieus genomen gaat worden.


Rustig aan, niet op de man (m/v) spelen, zéker niet bij zo'n gevoelig en naar nu blijkt persoonlijk o'werp en probeer bij alles een voorbehoud te houden: With an Open Door Towards a Deeper Truth.

RR - vandaag 2 jaar geleden m'n jonge moeder aan die k-ziekte verloren. Alles had ik in die 2 voorafgaande maanden willen proberen

Ik krijg altijd een beetje jeuk van mensen die juist bij dié ziekte maar wat gaan lopen roepen, terwijl dat vaak bewezen onzinnig èn gevaarlijk is. Als mensen die niet stevig in hun schoenen staan en in handen vallen van zo'n kwak, kan dat levens kosten. En geloof me, ik weet waar ik het over heb.
Nu blijkt dat hij "zijn voedingsrecept niet zomaar af wil geven" komt hij toch echt niet over als een filantroop die het beste met de mensen voor heeft!
(bericht gewijzigd op 29-11-2010 15:58:42)
Op --0 15:58:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NewDayNL: dubbele post
(bericht gewijzigd op 29-11-2010 16:21:28)
Het was altijd groter dan we dachten dat het was
Op --0 16:18:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NewDayNL: Alternatieve waardanookvoor-therapeuten die niet bij de zorgverkeraars zijn opgenomen zijn mijns inziens meteen af te voeren als ze geld rekenen, maar wel verder te volgen als ze een donatie vragen.

De beste betalers zijn gebleken baat-halers.

Als wij, het verzamelde klootjesvolluk, dit allemaal zouden toepassen dan scheidt het kaf zich binnen een maand of drie van het koren.

RR
Het was altijd groter dan we dachten dat het was
Op --0 16:19:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
NewDayNL:

Alternatieve waardanookvoor-therapeuten die niet bij de zorgverkeraars zijn opgenomen zijn mijns inziens meteen af te voeren als ze geld rekenen, maar wel verder te volgen als ze een donatie vragen.

De beste betalers zijn gebleken baat-halers.

Als wij, het verzamelde klootjesvolluk, dit allemaal zouden toepassen dan scheidt het kaf zich binnen een maand of drie van het koren.

RR

Een arts verdient toch ook geld aan z'n behandelingen, ook als ze helemaal niet blijken te helpen?
Je kan je trouwens prima verzekeren voor alternatieve zorg. Als je vervolgens naar een dure kwakzalver gaat, krijg je dat vergoed maar beter word je natuurlijk niet.
Is it electrickery?
Op --0 16:26:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tim: De behandelingen aan die borstkankerpatiënte was geheel gratis.
De voedingsrecepten en de kruiden medicijnen die ik aan haar gaf waren ook op mijn kosten.
Ik ben niet rijk maar dit kan ik wel missen.

De behandelingsmethode is niet makkelijk maar wel veel keuken werk.
Alles begin met een zuivere water methode.

Hierna is de behandelingsmethode kunt u vergelijk als van Dr. Patrick Kingsley

http://www.uitdaging.net/gezond/Dr_Patrick_Kingsley.html
Alle ziektes inclusief kanker zijn het resultaat van een immuunsysteem dat niet goed functioneert. Alle ziektes kunnen overwonnen worden als eenmaal de oorzaak van het foutief functioneren van het immuunsysteem gevonden en gecorrigeerd is. Zoals hij zegt; “Ik genees niemand maar hij maakt dat het lichaam zichzelf kan genezen”.
Op --0 17:02:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Maar de vraag waarom je het voedingsrecept niet kon afgeven, blijft onbeantwoord, Tim!
Is it electrickery?
Op --0 17:04:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tim: Omdat dit bestaat uit 5 recepten die wacht op de reactie van de eerste methode.
Geen kant en klaar maaltijden.
Op --0 17:09:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Socrates:
Tim:


Hierna is de behandelingsmethode kunt u vergelijk als van Dr. Patrick Kingsley

http://www.uitdaging.net/gezond/Dr_Patrick_Kingsley.html
Alle ziektes inclusief kanker zijn het resultaat van een immuunsysteem dat niet goed functioneert. Alle ziektes kunnen overwonnen worden als eenmaal de oorzaak van het foutief functioneren van het immuunsysteem gevonden en gecorrigeerd is. Zoals hij zegt; “Ik genees niemand maar hij maakt dat het lichaam zichzelf kan genezen”.

Even gezocht naar die Kingsley:
hij is gepensioneerd en op "zijn" website alleen nog reclame van mensen die geld willen verdienen aan de kanker van een ander. Da's typisch .....

En oh ja, hij werkt(e) samen met Lynn McTaggert, dus je moet wel het akasha-veld aanroepen tijdens je behandeling anders helpt het waarschijnlijk niet!

Ook heel apart over een borstkankerpatiënt: ".....inderdaad was de tumor volledig verdwenen waar voorheen een open bloedende wond was."
Een open bloedende wond bij borstkanker? Bijzonder....

Hou toch op met mensen valse hoop geven dat als ze anders gaan eten ze een heel vervelende behandeling kunnen mislopen! De slechtste vorm van oplichterij, dat is het, geld willen verdienen aan wanhopige mensen, bah!
Op --0 17:30:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Tim:

Omdat dit bestaat uit 5 recepten die wacht op de reactie van de eerste methode.
Geen kant en klaar maaltijden.

Dan had je die 5 recepten toch kunnen geven, met instructies erbij over wat te doen bij welke reactie?
Is it electrickery?
Op --0 17:33:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Tim: Als je schrijft dat je wist dat Henk T. de kerstdagen niet zou halen, heb je hem dat ook geschreven en verteld? Zo ja, wat was de reactie? Zo nee, waarom niet dan?
ech?
Op --0 17:38:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :

Is dat 2 maal dezelfde patiënt? (Mijn Chinees is niet zo best.)
Is it electrickery?
Op --0 17:57:22 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tim: Als je het gelooft dan is het ja.
Als je het niet gelooft dan is het neen.

In het Chinees schreef dit dezelfde patiënt is.
Op dat moment wacht nog de tepel naar voren steekt dan is 100% genezing in zicht.
Op --0 18:03:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Emie :

Tim:

Omdat dit bestaat uit 5 recepten die wacht op de reactie van de eerste methode.
Geen kant en klaar maaltijden.

Dan had je die 5 recepten toch kunnen geven, met instructies erbij over wat te doen bij welke reactie?

Heb je hier nog een antwoord op Tim? Als je iemand kunt helpen dan doe je dat toch, ongeacht of het 'niet kant en klaar' is?
Is it electrickery?
Op --0 18:07:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tim: 1500 mg of Glucosamine Daily.
Joint Mobility Formula voor spier en gewricht ziektes. Reuma of Artrose.

Maar ik heb een betere kruiden medicijnen gevonden.
http://www.farlong.com/en/product/VS051.html
Joint Ease with UC-II

Met dit kruiden medicijn als hulp middel heb ik de tennisarm van mijn vrouw binnen 3 dagen genezen. Het helpt heel goed voor reuma, artrose en spier en gewricht ziektes.

Dankzij dit middel heb ik mijn zoon de uitzaaiing in de botten ook genezen.
Op --0 18:34:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Tim:

1500 mg of Glucosamine Daily.
Joint Mobility Formula voor spier en gewricht ziektes. Reuma of Artrose.

Maar ik heb een betere kruiden medicijnen gevonden.
http://www.farlong.com/en/product/VS051.html
Joint Ease with UC-II

Met dit kruiden medicijn als hulp middel heb ik de tennisarm van mijn vrouw binnen 3 dagen genezen. Het helpt heel goed voor reuma, artrose en spier en gewricht ziektes.

Dankzij dit middel heb ik mijn zoon de uitzaaiing in de botten ook genezen.

Interessant, ik ga eens bij de Chinese winkeltjes hier in Haags Chinatown neuzen. Het is niet goedkoop.
Oja; "Ik heb genezen..." Dacht het niet, de enige die kan genezen is de patiënt! Maar ik begrijp wat je bedoelt.
Is it electrickery?
Op --0 18:52:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Plakband: Bedankt voor het antwoord.
ech?
Op --0 19:06:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Plakband:

Bedankt voor het antwoord.

Is it electrickery?
Op --0 20:57:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tim: In Rotterdam heb je een chinees dokter die veel ziektes kan genezen(ook kanker).
Specialist Melanoom, Aambei, spier en gewricht ziektes.
Met no cure no pay systeem. Vergoed ook via de ziekenfonds.
Schiedamsedijk 11-A. Tel: 0104114908.

In Den Haag heb ik ook 2 adressen gevonden.
Spui 231 Tel: 0704277559
Sint Jacobstraat 27 Tel: 0704153824 www.chinaturel.nl

Een leuke verhaal uit Holland.

15 september 2008, Peach Blossom Island, een afschrift ontvangen van binnenkomende patiënten uit Nederland Fax:

Mijn dochter is ongeveer 9 jaar oud, 4 jaar oud voor enige tijd in 2004, zal hij in China en Hong Kong, koorts had de avond voor vertrek terug naar Nederland, terug naar Nederland binnen twee maanden na de koorts, koorts medicijnen elke keer als ze uit eten dingen. Koorts 20 dagen na de rechter verwijst naar de inbeslagname zal plaatsvinden, West-diagnose "epilepsie."

Maar na dat er elke dag, en het toenemend aantal, en vervolgens met de rechtermuisknop hoeken van de mond, recht voorhoofd, recht gezicht en rechterbeen zijn allemaal in pijn, maar ook om de ontwikkeling van elke minuut van de pijn, en meer ernstig, Op dit moment is de westerse geneeskunde gediagnosticeerd als "Rasmussen" syndroom. Artsen geloven dat de ziekte om onbekende redenen, kan er een virus infectie. Op dit punt, westerse artsen geven veel van anti-epileptica, en dan, en gaf de pillen te nemen 3 maanden. Westerse geneeskunde en informeren hun gezinnen, als drugs geen controle over de aanvallen, dan is het geven van links hemisferectomie.

Tot dusver heeft de rechterkant van het lichaam is krimp van de wervelkolom ook plaats. Ik keek erg verdrietig, in aanvulling op de anti-epileptica te leven na de verwoestingen van .............
Op --0 13:57:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tim: 10/06 tot 11/06 net begonnen met het bijwonen van de eerste maand, deze maand van de therapie, epilepsie-geïnduceerde convulsies bijna volledig terug naar normaal, en zelfs naar de rechterkant van het dumpen van meer dan negentig procent heeft zich positief, en 14 november jl. Een patiënt, kijk prinses grote draagt een roze hoofd buigen, heel schattig. NI Shi prinsesje hand in hand, handjes, schudden handen, bijna alle verdwenen, de oogkliniek: de originele kip-vormige schip is verdwenen. NI leraar vertelde zijn moeder, prinses niet meer had epilepsie.

Princess nu geleid westelijke zijde van het lichaam verstoord naam van het geneesmiddel voor het publiek beschikbaar:. 1.Oxcarbazepine (als Trileptal of Trexapin) 2 levetiracetam (internationale benaming de markt gebracht onder de merknaam Keppra,) hierboven beschreven zijn allemaal onderdeel van de rode westerse geneeskunde, omdat de productie van verschillende fabrikanten, dus een westerse geneeskunde, zullen er verschillende namen tussen haakjes is de naam van het geneesmiddel voor, is de handelsnaam tussen haakjes. Niet dezelfde naam, in feite hetzelfde geneesmiddel.

Als u denkt dat het leven is te saai, of niet geloven in dit artikel, en houden van avontuur, neem dit keer meer vrijmoedig kondigde het geneesmiddel, zelfs als u niet beschikt over epilepsie, ik garandeer je hoofd en schouders, langs de ruggengraat zal worden gedraaid naar een kant, en tegelijkertijd de zijn handen te schudden.

http://www.hantang.com/chinese/ch_Articles/rasmussen.htm

12 september 2010 update uit Nederland die we herinneren zich nog de kleine prinses? Ze epilepsie had, vanwege de sterke, eten epilepsie geneesmiddel tijdens de eerste gedraaid naar een kant, was haar hoofd opengebroken om de westerse geneeskunde aan de kant te behandelen, en dat ze aan de foto naar onze kliniek, heb ik drie hier om het geval dan zie de leerlingen zien wat ze mooi? Drie jaar geleden, haar moeder nam haar weg van Nederland naar de Peach Blossom Island behandeling maand, is nu uitgegroeid tot zo'n huid, in gedachten te houden haar huidige situatie van de studenten zien dat deze foto's, moet geloof ik heel blij zijn voor haar, toen haar leraar godheid figuurschilderen , ook de leraar lade, en ik denk dat ze voelde de leraar lelijke ah, zodat de leraar op een paar foto's. Terugkijkend op het hoofd capsule gebroken westelijke helft van Nederland, na het zien van deze foto, weet ik niet te denken?
Op --0 13:59:07 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie : Tim heb je bovenstaande ook zelf gelezen voordat je het postte?
Heb ik het juist als ik denk dat dit automatisch uit het Chineees vertaald is?

Wel bedankt voor de adressen. Ik ken iemand die zweert bij de Chinese geneeskunst.
Is it electrickery?
Op --0 14:10:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tim: Via google vertalen in een klik.
Leuker kunnen wij niet maken wel makkelijker.
Op --0 14:39:18 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Emie :
Tim:

Via google vertalen in een klik.
Leuker kunnen wij niet maken wel makkelijker.

Maar beste Tim, léés het nou eens... Er staat volslagen onzin!
Is it electrickery?
Op --0 14:41:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden