De boog kan niet altijd gespannen staan daarom nu even een kort blogje met rare, vreemde en leuke zaken. Gewoon vermaak dus met een apart randje. Neem dus even een lekker kopje thee of koffie, leun achterover en laat mij u meenemen naar enkele aparte zaken die ik tijdens het surfen tegenkwam.

( Wie maakt het na? )

Slaappak..euh zak.. euh dinges. Ze noemen het een 'Selk'bag' of een 'slaap draag systeem' en dat is dan ook precies wat het is. Een slaapzak dat gedragen kan worden als een pak. Eindelijk eens niet meer in de knoop raken in je ouwe slaapzak of eindelijk eens lekker slapen in je pak. Nou bepaal zelf maar. Omdat de Engelsen niet zo onverstandig waren om zich met een euro op te laten zadelen mag u 'm hebben voor 89,99 pond.


( heerlijk voor de koude wintermaanden)

Mozilla Firefox is de gratis webbrowser die een serieuze concurrent is voor Microsoft's Internet Explorer. Het logo van Firefox stelt een vurig vosje voor die de aardbol omspant. Zouden de bedenkers van dat logo gekeken hebben naar ster V838 die aan de rand van onze Melkweg ligt?Of zouden de Firefox logomakers elders hun inspiratie vandaan hebben gehaalt?Vervelen is verleden tijd. Neem een A4 papier en een scherp schaartje. Misschien komt u ook wel tot een kunstwerkje als hieronder. (meer zien kan hier)En nu we het toch over kunst hebben.... vergeet de 15 eeuwse Jeroen Bosch en kijk eens naar het moderne werk van Kris Kuski . Wonderschoon en toch o zo bizar.


( Klik hier voor grotere afbeelding)

Of wat dat u van een andere schone kunst.. de muziek. In dit filmpje lijkt Richter sneller piano te spelen dan zijn eigen schaduw.... En dat foutloos!!!

Weer een andere kunst is het bewerken van foto's. Wat dacht u van onderstaande 'stitch' van een hangbrug.Wat is het resultaat van de de wens op een kat te lijken en té veel geld? Juist. Uit de hand gelopen plastische Chirurgie. Jocelyn Wildenstein is naast Michael Jackson hét voorbeeld van hoe het niet moet. Of zou Jocelyn iets anders in de spiegel zien?


( Voor en na.)

Rubberboy wie kent hem niet? De man lijkt schier onbreekbaar en kan zich in de raarste bochten wringen. Hij duwt moeiteloos zijn arm uit de kom en vouwt zichzelf op in kleine doosjes. In het Engels noemt men zo iemand een 'contortionist'. maar hoe men het ook noemt het blijft verbazingwekkend, zie video.

Oz: vet
Op 07-12-2007 19:02:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden