Mensen zijn altijd gefascineerd geweest voor de dood. Gebieden waar de dood heerst worden meestal gemeden of trekken een bepaald soort “bezoekers". Dit merkte ook de Chinese Jiao Meige. Deze vrouw huurde een stuk grond met de bedoeling om er een boerderij op te zetten.

Alleen er was één klein probleem. Op het veld lagen vele oude graven. Hierdoor kon ze geen arbeiders vinden die op het veld wilden werken. In plaats van de moed te laten zakken bedacht deze Chinese vrouw een gedurfd plan. Waarom van de nood geen deugd maken, moet ze gedacht hebben. Als de levenden niet voor haar wilden werken dan misschien wel de doden.

Ze besloot er een Dodenhotel op te zetten. Je verblijft dan in een Chinees uitziend mausoleum. De bedden zijn gemaakt in de vorm van doodskisten. In een Chinees plaatsje waar een dodelijke verveling heerste kunt u nu overnachten mét de doden. Maar wie last heeft hartaandoeningen en psychisch niet goed in zijn vel zit is dit misschien te veel en wordt een overnachting in het hotel ook afgeraden. Dus denk na over de risico’s voor u incheckt... Je weet tenslotte maar nooit wie je in het donker tegen komt. Misschien wel je overleden schoonmoeder.

Weltruste..........

Radiation: Leuk om op dit ochtenlijk uur welteruste gewenst te worden! Misschien draait de klok tegen de richting in een dodenhotel?
Ge kunt er uw haar mee kammen!
Op 20-12-2007 7:01:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
celtic: Daar zou ik gerust een nachtje willen overnachten. Lijkt me geweldig om in een spookhuis te verblijven.Kom maar op met die geesten
Condemnation without investigation is the highest form of ignorance
Op 20-12-2007 11:49:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
mika2002: FF lekker kletsen tot je in slaap valt zit er niet in.
Op 20-12-2007 0:05:02 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden