Het is op het randje, maar we plaatsen deze toch onder 'archeologie'. In Belgie stierf de oudste vrouw op 108-jarige leeftijd. Marie Annaert was slecht te been en hoorde en sprak niet meer zo goed als in haar jeugd. Niet verwonderlijk, maar toch kon deze vrouw zich nog voldoende uitdrukken.

Haar laatste jaren sleet ze in een rusthuis in het Belgische Londerzeel. Daarvoor was het een actieve dame. Zo was ze marktkraamster, stoffeerder en herbergierster.
Getrouwd is de vrouw nooit geweest, mogelijk heeft dat bijgedragen tot het lange leven.

Momenteel is de oudste Belgische ook een vrouw van 108. Deze Irma Notteboom is enkele maanden jongeren dan de overleden Marie en heeft als devies: 'hard werken'. 

Radiation: Laat ons bidden tot de Heer dat FFloor geen 108 jaar haalt.
Ge kunt er uw haar mee kammen!
Op 06-03-2008 22:08:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
celtic:
marga:

marga:

Liza van der Aar:

boerentrien:

Mellie Uyldert wordt in mei a.s. 100 jaar. Wie kent haar nog

Jah...Mellie Uyldert...Geweldig mens...!
Haar kruidenlexicon had ik al op m`n zestiende en is als een soort bijbel voor me...Haha..nu zie ik de sterke overeenkomsten met de aziatische traditionele geneeskunde.
Maar die witte boordencriminelen van de farmachemie willen daar niks van weten...
Leeft Mellie nog...????? Waar dan..?


Ja ze leeft nog

Laatste nieuws
Mellie is op 12 januari jl. opnieuw ten val gekomen. Daarbij heeft zij deze keer haar andere heup gebroken. We hopen dat haar ijzeren gestel haar ook deze keer helpt er weer bovenop te komen. Zij is inmiddels weer terug op haar woonadres: Leendert Meeshuis, Kamer 112, Prof. Bronkhorstlaan 6, 3723 MB te Bilthoven. Zij is nu door een en ander nog behoorlijk in de war, maar een bezoekje zal haar zeker goed doen. ECHTER: plan uw eventuele bezoek in overleg met de leiding van het Leendert Meeshuis, zodat er niet meerdere bezoekers tegelijk op bezoek komen, want dat kan ze niet aan. Wat ze àltijd aan kan, is een vriendelijke wens per post, die haar duidelijk maakt dat zij nog lang niet vergeten is. De leiding van het huis kan men bereiken via telefoonnummer 030-2259600.

http://www.uyldert.nl/


Fantastisch mens trouwens. Ze schreef 30/40 jaar geleden al over zaken die nu een hot item zijn. Ik val van de ene verbazing in de andere Haar boeken zo helder en simpel verwoord, een kunst op zich! Tot zeer recentelijk gaf ze nog consulten. Da's nog eens oud worden in stijl, geestelijk zeer bij de tijd. Respect voor die dame.

Ik ben toevallig haar boek aan het lezen, Liefde.


(bericht gewijzigd op 17-5-2008 20:18:20)
Condemnation without investigation is the highest form of ignorance
Op 17-05-2008 20:17:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden