De sensationele ontdekking van een steenstructuur, op slechts vier kilometer afstand van de Bosnische Piramide van de Maan, heeft voor Mr. Osmanagic het jaar 2007 gemerkt. Men heeft bewezen dat de piramiden niet de enige oude structuren zijn die door de oude beschaving werden gebouwd. Naast deze steenstructuur zijn er trapvormige platforms en een netwerk van ondergrondse tunnels, met inbegrip van bedekte oppervlakten, enzoverder.

Steensructuren 1

Duitse geofysici die door de firma LGA Bautechnik worden tewerkgesteld, hebben hun eigen onderzoek tijdens de winter van 2006/2007 uitgevoerd. Ze bevestigen de aanwezigheid van 44 anomalieën in de Bosnische Vallei van de Piramiden, die als natuurlijke fenomenen niet kunnen worden verklaard. Enkele anomalieën werden ook gevonden onder de sedimentafzetting in Gornje Vratnice. De opgravingen die tijdens het laatste archeologische seizoen volgden, bevestigden de bevindingen van de Duitse deskundigen. Onder de sedimentlagen dook een verbazingwekkende en geheimzinnige steenstructuur op met reuze megalitische steenblokken.

Tot zover onze bron. Oordelen mag u zelf aan de hand van onderstaande foto's.

Steenstructuur 2

Steenstructuur 3

Steenstructuur 4

Steenstructuur 5

Steenstructuur 6

Steenstructuur 7

Lanoe: H.P. Blavatsky heeft het in haar "de geheime leer" ook over die plek als zijnde de woonplaats van een hoog beschaaft volk, alwaar men in de oude wereld over sprak.
Ik zal eens gaan neuzen

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 2-1-2008 11:04:27)
Carpe diem homo universalis
Op 02-01-2008 11:03:16 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
cappuccino: Zeer interessant. Dat verhaal van die Bosnische piramiden wordt per blog mysterieuzer en beter. Ik denk dat er nu toch maar weinig sceptici zijn die hier iets tegen in kunnen brengen...
Op 02-01-2008 13:15:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden