Bosnische piramiden: een fenomeen, een opgezet one-man-spectakel,Wat zijn mensen toch rare wezens! een schandaal of misschien wel een regeringscomplot? GW ziet het licht in de duisternis ook effe niet meer opflikkeren. Wat we wel zien is dat de journalistiek het niet nalaat om alle mogelijke paden te bewandelen.De journalist Alles begint wanneer een journalist van het Bosnische nieuws magazine DANI Dr. Swelim (een gerespecteerde piramidenkenner) beschuldigt van goedgelovigheid en zelfs een complot van de Bosnische regering meent te hebben ontdekt. Dr. Swelim leek verbouwereerd van deze beschuldiging, want hij stuurde prompt het hele verhaal door naar Mr. Osmanagic, die - in navolging van de uitdagende journalist Vuk Bacanovic - ook het blad van voor de mond haalt.

Actie

Mijn naam is Vuk Bacanovic, en ik ben een historicus en een journalist van het Bosnische nieuws magazine DANI. Ik schrijf u betreffende uw steun aan Semir Osmanagic en zijn 'piramiden' project. Dr. Swelim, ik weet dat u drie doctoraten in de Egyptologie hebt, en ik weet dat u een gerespecteerd wetenschapper bent, maar ik ben bang dat u betreffende deze piramides gemanipuleerd bent. Ik weet dat de Bosnische regering corrupt is en van dit project gebruik maakt om de inwoners van Bosnië te manipuleren en valse hoop te geven. Ik merkte ook dat u tijdens uw bezoek Mr. Osmanagic een 'doctor' noemde, hetgeen hij niet is. Hij is een econoom en zakenman (zelfs geen doctoraat in de economie). Ik weet niet wat u in Bosnia allemaal werd wijsgemaakt, maar omwille van de waarheid en de wetenschappelijke eer bezorg ik u hierbij onder andere weerleggingen en verklaringen van Bosnische wetenschappers, werkzaam bij Unesco. Dr. Swelim, deze grote denkfout is een grote schande voor Bosnië-Herzegovina. Ik hoop dat u na het lezen van de documenten bereid bent om uw statement of wetenschappelijke opinie te herzien.

Reactie (Mr. Osmanagic)

In een normale en ideale situatie zijn mensen gelukkig voor het succes van anderen, maar sommige mensen beschouwen het als een persoonlijke nederlaag, en dit is precies hier het geval. Het onderzoekproject van de The Archeologic Park Foundation resulteerde in 2007 in een internationale controle door vier respectable Egyptische deskundigen. Na een twee weekbezoek en zorgvuldige inspectie van de archeologische plaatsen op de Piramide van de Zon, de Piramide van de Maan, met inbegrip van een netwerk van de ondergrondse tunnels en de steenstructuur in Gornje Vratnice, besloten de Egyptische deskundigen unaniem dat al deze structuren door de mens gemaakt zijn. Dit kwam als een schok aan voor alle tegenstanders die nu al twee jaar hebben geprobeerd om het project van de Stichting te sluiten. Ondertussen gebruikten zij alle middelen of woorden om het aan de gang zijnde onderzoek in de Vallei van de Piramiden oneerlijk af te beelden. Mr. Vuk Becanovic is een jongeman die onlangs één enkel diploma aan de Universiteit van Sarajevo behaalde, en hij heeft 'zijn' artikelen gepubliceerd, die eigenlijk (voor hem) door de tegenstanders van de Stichting werden geschreven. In een paniekreactie contacteerde hij Dr. Nabil Swelim en beweerde dat Dr. Swelim werd bedrogen en door de Stichting zelfs werd gemanipuleerd. Goed, hebben wij hier enerzijds een 22 jaar jonge kwispel met een carrière in een roddeltijdschrift en anderzijds een 72 jaar oude onafhankelijke onderzoeker die een zeer goede reputatie heeft. Wat deze jonge man voor Dr. Swelim verborg is het feit dat hij sommige teksten publiceerde, waar hij schreef dat Dr. Swelim 'vergeetachtig' was. En, waar is de waarheid? Kan één persoon een respectable wetenschapper zoals Dr. Nabil 'vergeetachtig' Swelim werkelijk op het matje roepen? Ik herinner iedereen eraan dat tijdens zijn carrière, Dr. Nabil Swelim drie PhD graden in archeologie en Egyptologie heeft verkregen en ook vier piramides in Egypte heeft ontdekt. Naast dit is Dr. Swelim de auteur van vele boeken over de Egyptische piramiden en was hij verantwoordelijk voor vele archeologische opgravingen in de Egyptische woestijn. Hoe kan iemand hem tezelfdertijd vergeetachtig en gemanipuleerd noemen? Gelieve er nota van te nemen dat Dr. Nabil Swelim deze jonge journalist adviseerde om naar het radiogesprek te luisteren dat Dr. Swelim voor Astraea gaf, waar hij claimde: 'Deze structuren hebben de eigenschappen van piramiden. Dit zijn Bosnische Piramiden.' Goed, genoeg gezegd over de objectieve en onbevooroordeelde journalistiek, met inbegrip van tijdschrift DANI, dat hoofdzakelijk op de straten van Sarajevo wordt verkocht.

Clark Kendt: Je foto's bevestigen het bestaan van een mensgemaakte piramide voor mij eigenlijk nog meer. Thx.

:S
Op 06-01-2008 1:29:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Radiation: Man, man, man.
Zit daarmee eens alleen op een onbewoond eiland...
Ge kunt er uw haar mee kammen!
Op 06-01-2008 0:17:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Ronald:

Clark Kendt:

Je foto's bevestigen het bestaan van een mensgemaakte piramide voor mij eigenlijk nog meer. Thx.

:S

Aha, hiermee zeg je dus dat de golfribbels in British Columbia ook door mensen gemaakt werden ?

Maak jezelf eerst vertrouwd met basis-geologie en denk dan nog eens (goed) na .....
Ronald.

Nee, daarmee zeg ik dat het verschil duidelijk zichtbaar is.

:S
Op 06-01-2008 0:54:20 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Ronald:
Beide foto's tonen ons fossiele krimpscheuren, zowel in Visoko als in Utah. In de natuur heeft geen enkele vorm zijn identieke tegenpool, net zoals er geen persoon is die 100% identiek is aan jou. De vorming van de fossiele krimpscheuren is op beide plaatsen het gevolg van dezelfde geo-chemische processen. Wat jij zegt behoort tot het domein van de haarklieverij en bewijst dat je de waarheid niet onder ogen WIL/DURFT te zien.
Ronald.

Nou, nou, nou... Jij weet natuurlijk niet in welke mate ik open houd dat de piramides niet echt zijn. Tuurlijk bestaat die optie.

Ik neig gewoon meer naar wél echt.

:S
Op 06-01-2008 23:41:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Eva: Bijzonder interessant, Ronald, bedankt voor de zeer uitgebreide informatie.

Maar inderdaad, zoals Edwin zegt, is het niet verstandig 'believers' (van welke soort dan ook),
te bestempelen als zijnde 'dom en onwetend', het jaagt ze alleen maar verder tegen je in het harnas,
waardoor ze steeds minder open zullen staan voor hetgeen waarvan jij ze wilt overtuigen
(een wat meer behoedzame aanpak is waarschijnlijk vele malen effectiever ).
(bericht gewijzigd op 7-1-2008 0:29:58)
Op 07-01-2008 0:10:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Ronald:

OK, TOON mij dan een foto van een Bosnische PIRAMIDE ..... NIET van een Bosnische HEUVEL begroeid met vegetatie .....!

Ronald.

Is dit natuurlijk?::S
Op 07-01-2008 0:30:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt: En dit, Ronald::S
Op 07-01-2008 13:32:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Ronald:
Clark,

Kijk goed. Waarom zou dit een tegelpad zijn ? Kijk naar rechts op de foto, waar het 'tegelpad' verdwijnt onder de afdekkende lagen. Waarom graaft Osmanagic niet verder naar rechts af ? Hij is geslepen genoeg om dat niet te doen; omdat het 'tegelpad' wel eens tientallen meters onder deze afdekkende lagen (horizontaal naar rechts op de foto dus) zou kunnen doorlopen ... en dus wel eens helemaal géén smal tegelpad zou kunnen zijn. Wat Osmanagic op verschillende plaatsen gedaan heeft, is het blootlegggen van uitgestrekte, fossiele 'natural pavements' (Engelse geologische term) in de VORM van smalle paden, OM HEN TE LATEN DOORGAAN VOOR SMALLE PADEN GEMAAKT DOOR MENSEN. Kijk direcht ONDER de natural pavements. Er is GEEN basis. Zij liggen onmiddellijk op de onderliggende zandlaag. Welke tegelpaden, waarvan ik toch veronderstel dat ze gemaakt worden om zo lang mogelijk mee te gaan (constante verplaatsingen), hebben geen soliede onderliggende, kunstmatige basis om verticale wegzakking te voorkomen ? Osmanagic heeft zeer veel van die 'paden' blootgelegd. Wat ook nog eens opvalt is het feit dat GEEN ENKEL 'tegelpad' ook maar het MINSTE overblijfsel vertoont van AFBOORDING. Echte tegelpaden worden voorzien van een dikke basis om verticale wegzakking te voorkomen en van boorden langs elke kant van het pad om horizontale verschuiving te voorkomen. NERGENS op al de plaatsen die blootgelegd werden komen zulke ondersteunende, verstevigende structuren voor. 'Tegelpaden door mensen gemaakt' ? No way..... In een mum van tijd vertonen zulke 'tegelpaden', moest er regelmatig op gelopen worden, zowel verticale verzakking als horizontale verschuivingen, om niet te spreken van de nefaste invloed dat regenwater kan hebben op een tegelpad zonder afboording en zonder dikke basis (wegspoeling).

Ronald.

Het is niet geconstrueerd zoals jij het zou geconstrueerd hebben, dat is duidelijk. Laat ons het erbij houden dat ik er opener tegenover sta.

:S
Op 07-01-2008 20:46:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Ronald:

Clark,

Op deze site kan je een voortreffelijke uiteenzetting van de geologie van
de 'Bosnische piramiden' vinden. Het is wel in het Engels en je moet natuurlijk wel de moeite nemen om het te lezen. Het is geschreven door een geologe (Irna Lautre) ;

http://irna.lautre.net/article.php3?id_article=40

Verder heb ik aan een andere oude bekende (op http://apwr-central.blog.com) gevraagd of zij me een link kan voorzien naar de getuigenis van de maker van de put, de put waarvan jij een foto geleverd had.

Ronald.

Ik heb de site gelezen. Ik zie dat er overal een verklaring voor is, dat kan. Maar om de geologische fenomen in Bosnië te verklaren moet men voorbeelden van over de hele wereld verspreid erbij halen. In Bosnië doet het zich allemaal geconcentreerd voor, die geologische vreemdigheden?

Ik ben gewoon van mening dat er nog meer onderzoek nodig is, het kan alle kanten op maar ik neig naar echt.

:S
Op 07-01-2008 23:51:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Radiation: Ik ga mee!
Ge kunt er uw haar mee kammen!
Op 09-01-2008 0:53:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
hoaxiepoax:
Mensen die de waarheid verdraaien voor eigen gewin, daar heb ik een grondige bloedhekel aan. Zo dus ook de heer Osmanagic...

Dus jij denkt ook dat hij de boel flest?

:S
Op 11-01-2008 16:12:42 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Radiation:
Ronald:

Eerst leren schrijven, Denny, voor je deelneemt aan fora ('fora' is het meervoud van het Latijnse 'forum'). Je weet toch wat een forum inhoudt ? Ondermeer dat je op élke reactie mag reageren.

De juiste schrijfwijze is 'bezeten zijn van/door iets', niet 'bezet'. 'Nachtmerie' is ook al fout, moet met dubbele 'r'.

Wat die dokter betreft, er zijn er die hallucinaties behandelen, bv. het zien van 'piramiden' overal in Bosnië en zelfs overal in de wereld.

Wie is er hier 'bezeten' ? Dan toch diegene die dingen ziet die er niet zijn .....

'buuuuuuuuuuuuuuuu' doet me denken aan de reactie van een kind ....
Ronald.


Nuance: dit is geen forum, maar een reactie-pagina.
Ge kunt er uw haar mee kammen!
Op 12-01-2008 14:42:31 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Ronald:

Je bent dus afkomstig van Visoko. Dat verklaart veel. Ik heb het al gezegd, vele Bosniërs geloven in deze 'piramiden' omdat dat circus zich afspeelt in hun vaderland .....

Nounou, dat is een beetje bruut geredeneert en ver-/beoordeeld.

Maar goed, Ronald, jij staat dus totáál niet open voor de mogelijkheid dat dit echt kan zijn, als ik het goed heb?

:S
Op 13-01-2008 23:54:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
hoaxiepoax:

Clark Kendt:

Ronald:

Je bent dus afkomstig van Visoko. Dat verklaart veel. Ik heb het al gezegd, vele Bosniërs geloven in deze 'piramiden' omdat dat circus zich afspeelt in hun vaderland .....

Nounou, dat is een beetje bruut geredeneert en ver-/beoordeeld.

Maar goed, Ronald, jij staat dus totáál niet open voor de mogelijkheid dat dit echt kan zijn, als ik het goed heb?

:S


Clark, ga nou is in op de punten die Ronald noemt. Wat vind jij van die 'tegelpaden'? Waarom zouden wij juist open moeten staan voor de mogelijkheid dat het door mensen is gemaakt, nu het juist overduidelijk natuurlijk gevormde structuren zijn... Het is eerder andersom, de believers moeten open staan voor de mogelijkheid dat het niet door mensen is gemaakt..

't Is allang duidelijk wat ik vind en wat Ronald vindt. In cirkels draaien heeft geen zin.

:S
Op 14-01-2008 9:30:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
celtic:
Clark Kendt:

hoaxiepoax:

Clark Kendt:

Ronald:

Je bent dus afkomstig van Visoko. Dat verklaart veel. Ik heb het al gezegd, vele Bosniërs geloven in deze 'piramiden' omdat dat circus zich afspeelt in hun vaderland .....

Nounou, dat is een beetje bruut geredeneert en ver-/beoordeeld.

Maar goed, Ronald, jij staat dus totáál niet open voor de mogelijkheid dat dit echt kan zijn, als ik het goed heb?

:S


Clark, ga nou is in op de punten die Ronald noemt. Wat vind jij van die 'tegelpaden'? Waarom zouden wij juist open moeten staan voor de mogelijkheid dat het door mensen is gemaakt, nu het juist overduidelijk natuurlijk gevormde structuren zijn... Het is eerder andersom, de believers moeten open staan voor de mogelijkheid dat het niet door mensen is gemaakt..

't Is allang duidelijk wat ik vind en wat Ronald vindt. In cirkels draaien heeft geen zin.

:S

Moet je ook niet doen, word je alleen maar duizelig van
Condemnation without investigation is the highest form of ignorance
Op 14-01-2008 0:07:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Ronald:

Clark,
Wat Hoaxiepoax bedoelt is het overduidelijke feit dat geen enkele 'believer' ook maar de moeite neemt om op een basic wetenschappelijk verantwoorde manier aan te tonen waarom er in Bosnië 'piramiden' zouden zijn.

De bewijslast ligt nochtans bij diegene die de formidabele claim doet (Osmanagic, die geen enkel gerelateerd archeologisch/artefact bewijs geleverd heeft) én bij al diegenen die zijn claim steunen.

Leg ons dus eens uit waarom Visoko 'piramiden' zou hebben, zoals ik al zo dikwijls, met bewijsmateriaal van de site zélf, uitgelegd heb waarom er géén zijn.
Ronald.

De man is bewijs aan het zoeken en blootleggen, geef hem wat tijd.
Zoals ik al zei: ik sta voor beide opties open, maar aangezien er nu nog onduidelijkheid is, is er onderzoek nodig.

:S
Op 14-01-2008 13:21:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Ronald:
Als je nu nog niet door hebt dat Osmanagic iedereen bedriegt, dan ben je niet in staat om rationeel te observeren en logisch, en, vooral, eerlijke besluiten te trekken.
Ronald.

Dank u voor deze wijsheid, o almachtige.

Ik heb ook nog een wijsheid voor je: geduld is een mooie deugd.

:S
Op 14-01-2008 19:25:15 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Ronald:

Clark Kendt:

Ronald:
Als je nu nog niet door hebt dat Osmanagic iedereen bedriegt, dan ben je niet in staat om rationeel te observeren en logisch, en, vooral, eerlijke besluiten te trekken.
Ronald.

Dank u voor deze wijsheid, o almachtige.

Ik heb ook nog een wijsheid voor je: geduld is een mooie deugd.

:S


Domheid is alleszins geen deugd .....

Ronald.

Los van de geologie, wat denk je van de andere vondsten in de streek?

:S
Op 14-01-2008 23:12:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Ronald:

Clark Kendt:

Ronald:

Clark Kendt:

Ronald:
Als je nu nog niet door hebt dat Osmanagic iedereen bedriegt, dan ben je niet in staat om rationeel te observeren en logisch, en, vooral, eerlijke besluiten te trekken.
Ronald.

Dank u voor deze wijsheid, o almachtige.

Ik heb ook nog een wijsheid voor je: geduld is een mooie deugd.

:S


Domheid is alleszins geen deugd .....

Ronald.

Los van de geologie, wat denk je van de andere vondsten in de streek?

:S

De streek van Visoko is rijk aan échte archeologische sites. Het fort Visoki op Visocica is Middeleeuws. Visocica-heuvel moet tijdens deze periode dicht bewoond geweest zijn. Ongetwijfeld hebben Osmanagic's 'archeologische opgravingen', waarbij hij o.a. bulldozers gebruikte, Middeleeuwse en zelfs nog veel oudere, échte artefacten vernield.

De streek heeft ook talrijke Neolithische vindplaatsen en sites uit het Bronzen en het IJzeren Tijdperk.

Ronald.


ok thx. Ik houd het in de gaten. Je weet hoe ik erover denk, maar jouw woorden worden in de weegschaal meegenomen.

:S
Op 15-01-2008 18:43:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Clark Kendt:

Ronald:

Clark Kendt:

Ronald:

Clark Kendt:

Ronald:
Als je nu nog niet door hebt dat Osmanagic iedereen bedriegt, dan ben je niet in staat om rationeel te observeren en logisch, en, vooral, eerlijke besluiten te trekken.
Ronald.

Dank u voor deze wijsheid, o almachtige.

Ik heb ook nog een wijsheid voor je: geduld is een mooie deugd.

:S


Domheid is alleszins geen deugd .....

Ronald.

Los van de geologie, wat denk je van de andere vondsten in de streek?

:S

De streek van Visoko is rijk aan échte archeologische sites. Het fort Visoki op Visocica is Middeleeuws. Visocica-heuvel moet tijdens deze periode dicht bewoond geweest zijn. Ongetwijfeld hebben Osmanagic's 'archeologische opgravingen', waarbij hij o.a. bulldozers gebruikte, Middeleeuwse en zelfs nog veel oudere, échte artefacten vernield.

De streek heeft ook talrijke Neolithische vindplaatsen en sites uit het Bronzen en het IJzeren Tijdperk.

Ronald.


ok thx. Ik houd het in de gaten. Je weet hoe ik erover denk, maar jouw woorden worden in de weegschaal meegenomen.

:S

'
Whahaha, ja een beproefde methode. zoals alle belangrijke gebouwen die op belangrijke kruisingen staan van ley lijnen.
Zet er een kerk op of een ander gebouw van belang, dan kan men er niet meer onder gaan graven, want dat is heilig schennis!!

En nu ga je Amerika natuurlijk ook aanpakken, want wat die wel niet allemaal gesloopt hebben aan oude artifacten enz. daar in Irak en Afghanistan, daar kan dhr. Osmanagic natuurlijk helemaal niet tegenop!

Kheb je al verwezen naar de Thaciers en hun oorsprong:

Flavius Josephus beweert dat de bijbelse figuur Tiras, zoon van Jafeth de stichter was van de Thraciërs. "Tiras noemde ook hen over wie hij heerste de Tirassiërs, maar de Grieken veranderden de naam later in Thraciërs."
Jafeth is de middelste zoon van Noach, alwaar Tiras dan weer een.....
(bericht gewijzigd op 11-4-2008 11:45:02)
Carpe diem homo universalis
Op 11-04-2008 11:20:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: zoon van Jafeth was.
De beschaving waar men nu in Bosnie op stuit zijn de overblijfselen van hun oude beschaving die door de grote vloed weggevaagd werd waarna zij zich reorganiseerde.
De pre-diluviaanse beschaving waarvan het centrum (Atlantis) zich nabij England bevond.
Dit is allemaal na te gaan aan de hand van concrete bronnen zoals Michael Tsarion ook duidelijk laat zien in zijn serie Origins en Orakels, maar ook bij vele andere onafhankelijke onderzoekers, zoals Michael Baigent het zo mooi schrijft in zijn boek "sporen uit de oude tijd":

"Door de eindeloze stroom van recente ontdekkingen ligt het onderzoeksveld nu wijd open.
Er bestaan geen veilige theorieen meer.
Geen orthodoxe visies.
Zelfs geen betrouwbare definitie van wat de homo (mens) eigenlijk is".
Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 12-4-2008 8:13:16)
Carpe diem homo universalis
Op 11-04-2008 11:38:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Ronald:

Clark Kendt:

Ronald:

Clark Kendt:

Ronald:
Als je nu nog niet door hebt dat Osmanagic iedereen bedriegt, dan ben je niet in staat om rationeel te observeren en logisch, en, vooral, eerlijke besluiten te trekken.
Ronald.

Dank u voor deze wijsheid, o almachtige.

Ik heb ook nog een wijsheid voor je: geduld is een mooie deugd.

:S


Domheid is alleszins geen deugd .....

Ronald.

Los van de geologie, wat denk je van de andere vondsten in de streek?

:S

De streek van Visoko is rijk aan échte archeologische sites. Het fort Visoki op Visocica is Middeleeuws. Visocica-heuvel moet tijdens deze periode dicht bewoond geweest zijn. Ongetwijfeld hebben Osmanagic's 'archeologische opgravingen', waarbij hij o.a. bulldozers gebruikte, Middeleeuwse en zelfs nog veel oudere, échte artefacten vernield.

De streek heeft ook talrijke Neolithische vindplaatsen en sites uit het Bronzen en het IJzeren Tijdperk.

Ronald.Ow, jee, GhisRonald, moet je dit nu eens kijken!!:

http://zaplog.nl/zaplog/article/vijf_jaar_geleden_werd_irak_beroofd_van_zijn_archeologische_schatten#rss

Daar kan Osmanic nog een puntje aan zuigen!!
Waarom hoor ik de heren archeologen daar niet over?

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 15-04-2008 7:55:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden