De redacteuren van DossierX.nl zijn er lang mee bezig geweest, maar eindelijk is het publicabel: Dossier van den Broeke, zorgenkind in de wereld van het ongrijpbare.

Lees alles over de opzienbarende feiten rondom dit medium. Zo komt in het dossier een jonge Robbert aan het woord die in 1997 op DossierX-radio vertelt over zijn fascinatie voor het grenswetenschappelijke. De radio uitzendingen staan online en mogelijk zullen er meer volgen, want destijds belde Robbert bijna iedere week om verslag te doen van de graancirkels die hij weer had opgeduikeld. En dat terwijl hij onlangs in de TV Show tegen Reinout Oerlemans beweerde nooit de media te hebben opgezocht. Ook zou hij geen boeken lezen, al zeker niet over het paranormale, maar wie het dossier leest komt misschien tot een andere conclusie. Kijk daarbij vooral naar de onthulling over de mudman. 
 
Het dossier bevat tevens een uitgebreid beeld van Robbert en zijn omgeving. Naast een media-overzicht is ook tijd gemaakt om alle bekende graancirkels in Hoeven te overlopen. Mensen zoals Robert Boerman, Nancy Talbott en Eltjo Haselhoff komen er uitvoerig in aan het woord en geven hun visie op het jonge medium. Overal zijn hyperlinks naar relevante en interessante websites aangebracht en kan er divers audio- en videomateriaal worden bekeken. Kortom: een uitgebreide schets van, een dossier over, het unieke Nederlandse medium Robbert van den Broeke.

Klik hier om Dossier van den Broeke te bekijken en trek er gerust enkele uurtjes voor uit want het is een behoorlijke turf...

Update: Skepsis nam de tijd om het dossier van DossierX te bekijken en ontleden. Als antwoord kwam een reeks van 20 punten waar de mening over verschilt. Deze zijn hier te lezen.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden