Het is te laat om Sinterklaas te spelen, dus het worden driekoningen. Op GW hebben we het al regelmatig over The Secret gehad. Voor wie het niet kent, in die Amerikaanse relatief controversiële film wordt de Law Of Attraction gepredikt. Dat is volgens een esoterische theorie de wet die zegt dat de natuur onder andere werkt op basis van aantrekken en afstoten op alle niveaus.

De theorie meent volgens menig volgeling keihard dat kankerpatiënten hun ziekte aan zichzelf te danken hebben, maar ook dat er iets aan gedaan kan worden. Wie het zwart/wit opvat laat het zich misschien al gauw tegen de borst stoten.

Bleep

Hoe het ook zij, hoe u er zelf ook over mag denken, het is altijd handig om mensen te ontmoeten die er ook een mening over hebben. Gelijkgestemd of niet, als u er open instaat dan valt er altijd wel wat op te steken. GW biedt u er de kans toe. Yay.

Een paar maanden geleden werd de website UniversalWishes.com opgericht; we hebben er zelfs al een tijdje een banner van op GW staan. Wie in de Law Of Attraction gelooft kan daar zijn wens op plaatsen en die de wereld, het universum, insturen. Voor wie er niet in gelooft kan het initiatief interessant zijn om te zien wat de medemens zoal verlangt. Geregistreerde gebruikters kunnen de wens van de ander qua originaliteit beoordelen; iederaan kan reageren. De meest originele wens staat het duidelijkst in beeld. Origineel is de huidige topper zeker, er werd zelfs een filmpje voor gemaakt. Onderaan dit blog natuurlijk te bewonderen en om de intensiteit van de wens te versterken. In duidelijker taal: om het initiatief van de bokser Mitchell Balker die een bokscoach in Amerika zoekt te steunen.

Via UniversalWishes.com, in samenwerking met Estoy Welness die de prijs doneert, kunnen we u twee vrijkaarten voor een Law Of Attraction-workshop presenteren. Dat betekent dat u gezellig samen met de partner kunt gaan. Op locatie krijgt u de kans om al uw vragen te stellen aan ervaren LOA'ers. Tussendoor zijn er koffie- en theepauzes.
Het gebeuren speelt zich af op zaterdag 26 januari in het Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3 te Amsterdam. Om de 2 kaarten te bemachtigen moet u wel iets doen, namelijk uw wens het universum insturen. De mooiste wens wint.

Deelnemen kan tot en met 20 januari door uw wens hieronder in te vullen. Als u de wens écht het bredere universum in wilt sturen en meer wil dan alleen de LOA-workshop, dan kunt u de wens ook toevoegen op http://www.universalwishes.com/. De wens als reaxie op dit blog plaatsen mag natuurlijk ook. Wij zijn ook best nieuwsgierig naar wat u zoals verlangt om gelukkig te zijn.

Update: de winnaar wordt door Estoy Welness op de hoogte gebracht.

Clark Kendt: Mag, maar moet niet.

:S
Op 06-01-2008 1:17:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Draconian:

Jullie gaan toch niet voorzichtig de kant van Niburu op met dit soort spiritualistisch gelul?


Leve de hokjesgeest.

:S
(bericht gewijzigd op 6-1-2008 12:52:57)
Op 06-01-2008 0:52:38 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
celtic:
riek:

die loa-mensen
zijn grappig,
ze stellen het goed,
hebben meestal ook geld genoeg
en plots is dat een teken van spirituele rijkdom ?

verleiding en misleiding
zijn altijd sterke themas geweest op deze wereld

vraagje:
hoe plaats ik een tekening in een reaktie ?

Je kan het proberen met loa er in te wensen

(bericht gewijzigd op 6-1-2008 13:25:26)
Condemnation without investigation is the highest form of ignorance
Op 06-01-2008 13:24:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden