De laatste tijd duiken er nogal eens berichten op over leraressen die seks hebben gehad met hun minderjarige studenten. Zo kwam onlangs de 24-jarige Debra Lafave in het nieuws die zich in zou hebben gelaten met een 14-jarige knul. Het viel mij op toen het bericht en haar foto’s naar buiten kwamen dat mijn mannelijke collega's heel anders reageerden dan op berichten van mannelijke pedofielen.

Hoor je in het laatste geval harde oordelen zoals 'doodslaan', 'castreren' of 'met Bubba opsluiten in een cel' zo niet in het geval Lafave. Mijn collega’s waren het er unaniem over eens dat zij als 14-jarig jongetje graag zo een lerares gehad zouden hebben. Vrouwelijke pedoseksuelen komen opvallend weinig in het nieuws. Vormen vrouwen inderdaad een minderheid of vinden de slachtoffertjes het inderdaad niet zo erg? En waarom zijn de vrouwelijke pedofielen als we de berichten mogen geloven zo vaak lerares?


Dat pedofielen graag hun werkkring zoeken in een omgeving waar ze vaak in contact komen met minderjarigen is een feit. Onlangs nog opende een notoir pedofiel weer een zeilschool voor de jeugd.
Maar ook (gym) leraren en zelfs akela's kunnen moeilijk de handen thuis houden. Het publiek reageert meestal furieus op dergelijke lieden en ook de rechterlijke macht is er als de kippen bij. Maar als vrouwelijke pedo's over de schreef gaan is men opvallend milder.

In Alkmaar werd eind 1999, begin 2000 een meisje gedurende een half jaar seksueel misbruikt door een busbestuurster van in de dertig. Het meisje ging dagelijks met het schoolbusje naar een school voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen (ZMLK). Het slachtoffer was toen 14 jaar, maar had het geestelijk vermogen van een 8 à 9-jarige. De busbestuurster betastte het slachtoffer meerdere malen. De vrouw kuste het meisje in haar nek, maakte haar beha los, zat met haar tanden aan de borsten van het meisje en likte het meisje over het hele lichaam, ook de vagina. De vrouw werd veroordeeld tot een taakstraf van 216 uur en een voorwaardelijke straf van drie maanden met een proeftijd van twee jaar.

Vrouwelijke pedofielen vallen misschien minder op maar ze zijn er wel. Vallen ze minder op omdat ze sluwer te werk gaan of omdat vrouwen die knuffelen met kinderen een algemeen geaccepteerd beeld zijn. Maar wat als knuffelen in seks overgaat? Volgens een grove raming zouden er in Nederland ongeveer 32.000 en 160.000 pedoseksuelen rondlopen, waarvan op zijn minst 640 en maximaal 24.000 vrouwen (bron De Stentor ). Het zouden er ook veel meer kunnen zijn, er zijn er maar weinig die als pedo uit de kast komen.

Bij pedofilie rijst altijd de vraag in welke mate het schadelijk is voor het kind. Volgens Rik van Lunsen, hoofd van de afdeling seksuologie aan het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam, is pedofilie wel degelijk ernstig gestoorde seksualiteit. "Zodra een pedofiel zijn gevoelens omzet tot daden, zijn deze schadelijk voor het kind. Er zijn misschien wel uitzonderingen, maar meestal gaat het niet goed door de machtsverhoudingen in zo'n relatie. De dader heeft vaak niet in de gaten wat hij of zij het kind aandoet."

Het is een uiterst complexe materie waar veel -logen en -gogen een mening over hebben. Ikzelf ben zoals men dat noemt ervaringsdeskundige. Ik was 13 toen ik mijzelf tijdens een feestje hevig zoenend met een 40-jarige buurvrouw terug getrokken in een slaapkamer vond. Daags na het incident nodigde zij mij bij haar thuis uit. Eenmaal in haar slaapkamer vroeg ze op ik het leuk zou vinden als zij haar lingerie zou tonen. Gespannen als ik was stootte ik een kostbaar kleinood van haar man om en verbrak daarmee de stemming. Een jaar later mocht ik de naakte borsten van onze 30+ poetsvrouw zoenen en haar betasten. Daar lag kennelijk haar grens want verder kwam ik niet (wilde wel).

Persoonlijk vond ik de ervaringen geweldig en vertelde vol trots aan mijn vriendje over de lotgevallen. Nu bij 30 jaar later heb ik er nog steeds geen spijt van en bezie de voorvallen niet als verkeerd. Hoogstens zou men kunnen zeggen dat mijn voorkeur voor volwassen vrouwen mogelijk daar hun oorsprong vonden. Maar goed. In mijn geval was er absoluut geen sprake van dwang, ben niet gepenetreerd en heb niets tegen mijn zin in gedaan. Ik realiseer me dat mijn ervaringen slechts voor mij geldig zijn.

Ik heb voor dit stukje nogal wat vakliteratuur gelezen over de ins en outs van de vrouwelijke pedoseksueel. Antwoorden vond ik niet. Verkeerde vormen van moederliefde? Zieke geest? Trauma’s uit de jeugd? Of gewoon geiligheid. De oorzaken en meningen zijn zo divers dat ik er geen zinnig woord aan kan wijden. Het enige wat mij rest is het verwonderen over de krochten van de ziel.

Voor uw verwondering hieronder een greep van overzeese pedofiele leraressen die over de schreef zijn gegaan.

gorman

De getrouwde Engelse lerares Jo Gorman (28) moest bij de politie met de billen bloot toen compromitterende foto's van haar en haar 16-jarige minnaar in de rondte gingen.


De 24-jarige Amerikaanse lerares Angela Stellwag de burgemeester (dochter van Delran) zou zich seksueel hebben ingelaten met een 14 jaar jonge student.

pedofiel

Maar we hebben ook de 34-jarige lerares Jennifer Gwynn Tarkenton die met een 14-jarig jongetje in haar auto aan het dollen was.Lerares Jenna Ashley Herrmann was 23 toen ze seks had met een 14 jaar jonge knul.Kelsey Peterson een destijds 25-jarige lerares maakte het wel erg bont. Zij ontvoerde een 13-jarige knul die tijdens zijn avontuur diverse malen seks met haar had.Kumi Houston (47) onderwijshulp vond het prima dat een 11-jarige knul haar BH los deed om haar borsten te zoenen en voelen.

pedoseksueel

De met een schoolhoofd getrouwde juf Carrie McCandless (29) zou tijdens een schooluitje seks hebben gehad met een 17-jarige student.Juf Rutherford (30) sloeg helemaal door. Ze had met minstens 4 minderjarige studenten waarvan twee onder de 16 jaar seks. Met één van haar minnaartjes had ze een plan bedacht om haar man (een gymleraar) om het leven te brengen.

pedo

Lerares Rachel L.Holt (34) werd in 2006 aangeklaagd voor 28 maal verkrachten van een 13-jarige scholier. Er hangt nog een veroordeling boven haar hoofd omdat tijdens het seksen een 12-jarig vriendje mocht toekijken.Lerares Debra Lafave (24) deed het met een 14-jarig scholiertje.

pedofiel

De gehuwde domineesdochter Allenna Ward (24) was lerares en zou seks hebben gehad met minsten 5 jongens in de leeftijd van 14 tot 15 jaar.Wendie Ann Schweikert (36) was ook juf bij een lagere school tot ze gearresteerd werd wegens seks met een 11-jarige knul. DNA onderzoek wees uit dat het stel minstens 2 keer gemeenschap hebben gehad in het klaslokaal.In 2002 besprong en verkrachtte de 38-jarige lerares Susan Lemery het 14-jarige vriendje van haar zoon.

monster

Lerares Toni Lynn Woods (37) noemde zichzelf in de rechtzaal een monster en pleitte schuldig voor het hebben van seks met 4 kinderen in de leeftijd onder de 16 jaar.Elizabeth Miklosovic (37) ging een 'speciale band' aan met haar 14-jarige studente. De speciale band liep uit op seks. Het slachtoffertje verklaarde later in de rechtszaal dat het met wederzijdse instemming gebeurd was.De 26-jarige juf Angela Comer. Zij ging voor de bijl voor het aanknopen van een seksuele relatie met een 14-jarig scholiertje.

http://crime.about.com/od/sex/ig/female_pedophiles/rutherford.htm

Nou vooruit nog eentje dan. Sarah Slicker was nanny voor een 4-jarig jongetje en 16 maanden oud meisje. Toen de moeder van de kinderen thuis kwam vond ze de nanny naakt op de bank met aan haar voeten het knulletje. Sarah verschoonde zich door te zeggen dat het jochie haar had gevraagd de kleren uit te trekken.

Update 30-01-2013: Steeds meer politici willen een onderzoek naar vrouwelijke pedofielen en hun activiteiten. Blijkt dat een recente uitzending van Undercover in Nederland deze nieuwsgierigheid heeft aangewakkerd.

Clark Kendt: Zijn er ook Nederlandse gevallen?

Zou me niets verbazen. Zoveel mensen die verliefd zijn geweest op hun lerares. Het zou gek zijn moest niemand gescoord hebben.

:S
Op 22-01-2008 1:09:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
celtic: Verliefd op een leraar die mooi gitaar kon spelen.
(bericht gewijzigd op 22-1-2008 8:21:32)
Condemnation without investigation is the highest form of ignorance
Op 22-01-2008 8:19:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ward Aal: Ik zat op de verkeerde school.

Ward
Op 22-01-2008 8:54:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
randell: Wat fijn weer om die mensen aan de publieke schandpaal te nagelen.
Waren ze al niet door de rechtbank gestraft dan?
En hoe zit het eigenlijk met dat behoorlijk willekeurige onderscheid tussen minder- en meerderjarig?
En maar mopperen dat Big Brother onze privicy te grabbel gooit.

Afgezien van het feit dat je het verschil tussen de mannelijke en de vrouwelijke pedofiel aankaart vind ik dit stukje erg van je tegenvallen, Bert.
Op 22-01-2008 15:08:53 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Demosthenes:

neshi:

Demosthenes:

In elk geval zal er toch sprake van seksuele opwinding moeten zijn bij een jongen om geslachtsgemeenschap te kunnen hebben.


Er kan ook seksuele opwinding plaatsvinden zonder dat men dit wil. Verkrachters van meisjes praten het soms ook wel goed door te zeggen dat ze nat werd.. dus het dus wel een fijne ervaring gevonden moeten hebben. Maar dit is enkel een lichamelijke reactie en hoeft niks met het goedvinden van de persoon te maken hebben.


Ik denk niet dat er dan sprake is van opwinding. Mogelijk, maar ik ben geen vrouw, geeft bepaalde stimulatie bij sommige vrouwen een lichamelijke reactie maar dat is iets anders dan de seksuele opwinding die nodig is bij een man om een erectie te krijgen. Een erectie hebben is topsport voor het lichaam en dat krijg je niet voor elkaar met een lichamelijke reflex.


Dit is vaak het probleem waar de slachtoffers mee zitten.
Hun lichamelijke reactie, die totaal lostaat van hun mentale, emotionele en geestelijke toestand geeft hen een schuldgevoel want zij denken dan ook dat ze het misschien toch wel wilde, maar dat is dan dus puur een fysieke reactie.

Mijn standpunt: Blijf met je poten van kinderen af.
Boven de 12 zijn ze iig vaak al seksueel georienteerd, onder de 12 dan wordt ik echt pist, want dan is de kans groot dat het kind de weg kwijt raakt, maar dat geld voor mij ook met religie, hogere wiskunde enz, dat kan ze goed in de war maken.

pff, genoeg alweer, mn bloed kookt en ik wordt hier niet vrolijk van.

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 22-01-2008 15:12:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Mbase: Dat dergelijke pedofiele relaties anders worden beoordeelt, dus een oudere vrouw met een minderjarige jongen, heeft denk ik te eveneens maken met het feit dat de fysieke verhoudingen ertussen anders liggen. Dan heb ik het niet over de seksuele verhouding, maar over de krachtsverhouding. Als een jong meisje of jongen slachtoffer wordt van een oudere man, dan is de krachtsverhouding een geheel andere. Zo'n man kan zijn fysiek overwicht gemakkelijker inzetten om bepaalde dingen eventueel gedaan te krijgen bij de ander. Bij een oudere vrouw - jongen relatie ligt het toch iets anders. Daar zal de vrouw zeker een psychologisch overwicht hebben, maar in fysieke zin is dat vaak zeker niet zo.
Op 22-01-2008 19:36:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
randell:
Ringding:

randell:

Wat fijn weer om die mensen aan de publieke schandpaal te nagelen.
Waren ze al niet door de rechtbank gestraft dan?
En hoe zit het eigenlijk met dat behoorlijk willekeurige onderscheid tussen minder- en meerderjarig?
En maar mopperen dat Big Brother onze privicy te grabbel gooit.

Afgezien van het feit dat je het verschil tussen de mannelijke en de vrouwelijke pedofiel aankaart vind ik dit stukje erg van je tegenvallen, Bert.


Oneens, ik vind het juist een heel goed stukje. Het verschillen maken tussen de twee geslachten is inderdaad heel erg frappant.

Bovendien is er niets mis met misdadigers aan de elektronische schandpaal te nagelen. Sterker nog, het is een mooie aanvullende secundaire straf. Jammer dat deze monsters er niet méér last van hebben. Ja ze waren weliswaar door een rechtbank bestraft, maar, zoals je kunt lezen, bij lange na niet genoeg! Nederlandse misdadigers zouden tussen de reclames door met naam en toenaam op tv genoemd moeten worden.

Sorrie hoor, ik ben nogal rancuneus wat dergelijke delicten betreft. Of het nu mannen of vrouwen zijn.


Dus je persoonlijke rancune is bij jou bepalend voor de strafmaat in plaats van de effektiviteit?
Bovendien lees ik hier enkele zaken waarvan ik me afvraag of er wel werkelijk sprake is van misdaad.
Op 22-01-2008 22:08:21 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CSM: Zo. Je artikelen lijken zowaar nog slechter dan die van Tim de Enchanter. Grenswetenschap.nl heeft zijn beste tijd gehad zie ik.
Op 23-01-2008 0:32:26 | Kudos: -2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
CSM:

Zo. Je artikelen lijken zowaar nog slechter dan die van Tim de Enchanter. Grenswetenschap.nl heeft zijn beste tijd gehad zie ik.

Zo gemotiveerd en onderbouwd heb ik ze nog maar zelden gezien.

:S
Op 23-01-2008 8:35:14 | Kudos: 3 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
randell: Okee, je hebt het over je ONpersoonlijke rancune begrijp ik en je vindt dat effektiviteit niet het doel moet zijn bij bestraffing.

Sorry, maar ik kan je niet serieus nemen.
Op 23-01-2008 0:17:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:

Effektiviteit zou juist het doel moeten zijn. Maar zo effektief als wenselijk is, zullen ze in Nederland nooit gaan, jammer genoeg. (Ballen afhakken dergelijke)

Jawel hoor, alleen zijn wij geciviliseerd en doen het dan via chemische castratie, maar zoals het meeste in de psychiatrie is dat enkel het behandelen van de GEVOLGEN zoals bij de meeste mentaal/ emotioneel zieke en zoekt men niet naar de oorzaak, alwaar het ziektebeeld enkel het gevolg is.
Men moet dus terug naar de oorzaak, waarvan ik via een Belgische psychologe (gespecialiseerd in pedofili) inmiddels begrepen heb dat tostesteron (macht) en het bij hen zelf ontbreken van lichamelijk contact als kind een belangerijke rol speelt (wat zich weer vertaald in het alsnog uitvoeren van die behoefte en dat dan via het kind probeert, wat vaak ook precies diezelfde kinderlijke behoeftes zijn).
In deze betreft het geestelijk zieke.

Dan zijn er ook nog de netwerken waar tostesteron ook een hoofdrol speelt en waarom men ze bijna nooit te pakken krijgt (zij zitten nml in machtige positie's!) en het ermee wegkomen toont wederom hun macht en hoe zieker hoe liever (kinderen toe laten kijken met hun armpjes tegen elkaar met daar een sigaret tussen, hoe zij een ander kind verkrachten).
Dit zijn naar mijn mening veel gevaarlijkere mensen en zij bekleden ook nog zeer belangerijke positie's!
Anders kijk dit maar eens, maar ik waarschuw van te voren, hier wordt je niet vrolijk van!!:

http://video.google.nl/videoplay?docid=-1495803110643549660&q=child+scandal+usa&total=15&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1

Ik begrijp je woede, ringding, maar juist dat soort van benaderingen maken deze wereld tot de wereld die we hebben

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 23-01-2008 18:11:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ivory^: Wat Lanoe daar pakt is et verschil tussen pedofiel en pedosexueel... en ik ben allang geprezen dat ik me als geen van beide zou kunnen profileren. Als homosexueel zijnde mag je ondertussen in ieder geval van de partner van je keuze genieten, en dat is ook wel verantwoord, maar je hele leven met een gevoel waar je niks mee kunt moeten leven lijkt me honderd malen moeilijker.

en Ringding, deze "monsters" worden wel degelijk door onze eigen maatschappij geschapen, we geven ze zelf de kans om zich te vormen.
Op 24-01-2008 11:13:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ivory^: Ik zeg ook niet dat de verantwoording uit de handen is van degenen die hun gedachten in daden omzetten, maar wel dat het ook mede onze verantwoording is dat deze gedachten zich in de plaats hebben kunnen vormen.

Jij bent schijnbaar netjes afgeleverd
Op 24-01-2008 11:58:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Ringding:

Lanoe:

Jawel hoor, alleen zijn wij geciviliseerd en doen het dan via chemische castratie, maar zoals het meeste in de psychiatrie is dat enkel het behandelen van de GEVOLGEN zoals bij de meeste mentaal/ emotioneel zieke en zoekt men niet naar de oorzaak, alwaar het ziektebeeld enkel het gevolg is.
Men moet dus terug naar de oorzaak, waarvan ik via een Belgische psychologe (gespecialiseerd in pedofili) inmiddels begrepen heb dat tostesteron (macht) en het bij hen zelf ontbreken van lichamelijk contact als kind een belangerijke rol speelt (wat zich weer vertaald in het alsnog uitvoeren van die behoefte en dat dan via het kind probeert, wat vaak ook precies diezelfde kinderlijke behoeftes zijn).
In deze betreft het geestelijk zieke.

Dan zijn er ook nog de netwerken waar tostesteron ook een hoofdrol speelt en waarom men ze bijna nooit te pakken krijgt (zij zitten nml in machtige positie's!) en het ermee wegkomen toont wederom hun macht en hoe zieker hoe liever (kinderen toe laten kijken met hun armpjes tegen elkaar met daar een sigaret tussen, hoe zij een ander kind verkrachten).
Dit zijn naar mijn mening veel gevaarlijkere mensen en zij bekleden ook nog zeer belangerijke positie's!
Anders kijk dit maar eens, maar ik waarschuw van te voren, hier wordt je niet vrolijk van!!:


Je kan testosteron wel overal de schuld van geven, maar bij de vrouwen in dit blog zal dit natuurlijk niet de oorzaak kunnen zijn.

Het is niet aan de maatschappij om dergelijke monsters van hun kwaaltjes en trauma's af te helpen. Het is wel noodzaak om de maatschappij tegen deze monsters te beschermen.

Een normaal mens, die te maken krijgt met dergelijke gevoelens, kan deze onderdrukken en vergeten. Maar bij een dier is dat anders.


"Wie maakt die monsters"?
Is dat niet diezelfde maatschappij?
Elk mens is een optelsom, van afkomst, omgeving enz, ook jij en ik
Dat ontkennen is ontkennen het van een deel van jezelf...

(bericht gewijzigd op 24-1-2008 13:06:06)
Carpe diem homo universalis
Op 24-01-2008 13:00:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Dat begint al bij je geboorte en naarmate je ouder wordt krijgt deze realiteit steeds meer vat op je.
Wil je jezelf weer zijn dan zal je helemaal terug moeten gaan naar het begin, je geboorte dus.
Deze planeet is een planeet van illusies die men je graag door je strot duwt.

Ik werk nu mee met een groep betreffende de identiteit van het kind en zie meer en meer hoe onschuldig we worden geindoctrineerd en hoe weinig rspect we hebben voor de identiteit van het kind.

Te vaak zie ik hoe iemand zijn/haar waarheid brengt als zijnde "De Waarheid" en niet als zijnde zijn/haar waarheid en open latend wat waarheid voor het kind is.
Vaak hebben wij volwassenen het helemaal niet meer door.
Ik zeg niet voor niets wel eens dat ik mensen als verloren beschouw als ze zichzelf gaan zien als zgn volwassen.
Ik ben 18 geweest zegt men dan.

Ik ben 35 en zie mezelf nog steeds niet als "volwassen" en hoop die ziekte ook nooit te krijgen

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 24-01-2008 13:13:51 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: [quote=Lanoe]
Ringding:

Lanoe:

Jawel hoor, alleen zijn wij geciviliseerd en doen het dan via chemische castratie, maar zoals het meeste in de psychiatrie is dat enkel het behandelen van de GEVOLGEN zoals bij de meeste mentaal/ emotioneel zieke en zoekt men niet naar de oorzaak, alwaar het ziektebeeld enkel het gevolg is.
Men moet dus terug naar de oorzaak, waarvan ik via een Belgische psychologe (gespecialiseerd in pedofili) inmiddels begrepen heb dat tostesteron (macht) en het bij hen zelf ontbreken van lichamelijk contact als kind een belangerijke rol speelt (wat zich weer vertaald in het alsnog uitvoeren van die behoefte en dat dan via het kind probeert, wat vaak ook precies diezelfde kinderlijke behoeftes zijn).
In deze betreft het geestelijk zieke.

Dan zijn er ook nog de netwerken waar tostesteron ook een hoofdrol speelt en waarom men ze bijna nooit te pakken krijgt (zij zitten nml in machtige positie's!) en het ermee wegkomen toont wederom hun macht en hoe zieker hoe liever (kinderen toe laten kijken met hun armpjes tegen elkaar met daar een sigaret tussen, hoe zij een ander kind verkrachten).
Dit zijn naar mijn mening veel gevaarlijkere mensen en zij bekleden ook nog zeer belangerijke positie's!
Anders kijk dit maar eens, maar ik waarschuw van te voren, hier wordt je niet vrolijk van!!:


Je kan testosteron wel overal de schuld van geven, maar bij de vrouwen in dit blog zal dit natuurlijk niet de oorzaak kunnen zijn.

Het is niet aan de maatschappij om dergelijke monsters van hun kwaaltjes en trauma's af te helpen. Het is wel noodzaak om de maatschappij tegen deze monsters te beschermen.

Een normaal mens, die te maken krijgt met dergelijke gevoelens, kan deze onderdrukken en vergeten. Maar bij een dier is dat anders.


"Wie maakt die monsters"?
Is dat niet diezelfde maatschappij?
Elk mens is een optelsom, van afkomst, omgeving enz, ook jij en ik
Dat ontkennen is het ontkennen van een deel van jezelf...
Carpe diem homo universalis
Op 24-01-2008 13:14:56 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: @redaxie

Uhm, dr ging iets niet goed geloof ik.
Als jullie het kunnen dan verwijder die laatste (dubbele) maar

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 24-01-2008 13:16:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ivory^: Dus Ringding... als jij opgegroeit bent in een disfunctioneel gezin en nooit een veilig nest hebt gehad waar in je gekoesterd werdt, waardoor je de rest van je leven moeilijk "normaal" kunt functioneren, en je daardoor een hang hebt naar weer kind willen zijn dan ben je een monster???

De mensen die kinderen naar hun wil gebruiken voor de kick zijn inderdaad monsterlijk, maar de illusie dat die niet door de maatschappij zijn voortgebracht is onzin, ze zijn er immers deel van, en wij zijn daar niet op tijd om ze te stoppen, of uberhaupt voorkomen dat het zich ontwikkeld.

In de wereld staat niets op zichzelf, en dus is alles een wisselwerking.
69
Op 24-01-2008 20:09:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ward Aal:
Ringding:

gast999:

Ringding:

gast999:

jij zegt dus dat we mensen die niet aan jou perfecte beeld van een samenleving voldoen maar moeten slachten en gebruiken als orgaandonor?


Nee, dat heb ik nergens gezegd. Jammer, dat je nu weer dingen moet gaan verzinnen. Het gaat niet om 'het perfecte beeld' en al helemaal niet om die van mij persoonlijk. De maatschappij in z'n geheel, vindt pedofilie onacceptabel.

Tenminste, dat hoopte ik eigenlijk, maar als ik zo eens de verdedigende reacties op deze site zie, dan valt nogal vies tegen.

Hoe kun je zoiets verschrikkelijks verdedigen?

ik heb het niet over wie wat verzint of goedkeurt


Waarom ga je dan dingen lopen verzinnen?

gast999:

wil jij van alle (bijvoorbeeld) pedofielen orgaandonoren maken, omdat wij dan het orgaantekort kwijt zijn EN tegelijk de pedofielen kwijt zijn?


Dat staat er toch? Of niet? Er zouden dan zo veel problemen opgelost zijn. Plus geef je die viezerikken mooi de kans om een keer iets goeds terug te doen tegenover de maatschappij. Dat mogen ze van mij ook met moordenaars doen trouwens.

gast999:

zoveel heeft dat toch niet met verdraaien van te maken?


Dat niet nee, maar je leest niet. Je zegt: "jij zegt dus dat we mensen die niet aan jou perfecte beeld van..." En dat heb ik NOOIT gezegd. Het is geen perfect beeld en al helemaal niet die van mij persoonlijk. Dat heb je er dus bij verzonnen en heeft alles met woorden verdraaien te maken. Politiek niks voor jou?


Welles
nietes
welles
....
....
nietes
(bericht gewijzigd op 25-1-2008 12:13:30)
Op 25-01-2008 0:12:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CSM: TIP: Cursus 'Argumenteren voor beginners'.
Op 25-01-2008 15:30:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ivory^:
CSM:

TIP: Cursus 'Argumenteren voor beginners'.


TIP: Cursus 'Gooi verbitterdheid uit huis'.
Op 25-01-2008 16:29:43 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
CSM: Pacman.
Op 25-01-2008 19:08:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot:
F.Floor (61):

Nou denk maar niet dat dit in Nederland nooit plaatsvindt... ik schat zelf zo in dat van 13-jarigen na het maken van het huiswerk toch gemiddeld de helft een rondje sexen tot bedtijd of nog beter erin: hier alles tot de normale geciviliseerde samenleving behoort?


Twisted mind....
Op 25-01-2008 21:07:40 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Ringding:

Lanoe:


"Wie maakt die monsters"?
Is dat niet diezelfde maatschappij?

En het cirkeltje is weer rond

Carpe diem homo universalis


Nee, die worden in geen geval door 'de maatschappij' gemaakt. De maatschappij laat juist heel duidelijk zien dat dergelijk gedrag absoluut niet gewenst is. Hoe kom je daar trouwens bij? Probeer het eens te onderbouwen.

Wat me eigenlijk zorgen baart is de hoge mate van medeleven die men hier heeft voor die beesten.

Het zou allemaal zo simpel kunnen zijn. Aan de ene kant heb je een groep mensen die je liever niet in de maatschappij wil hebben. En aan de andere kant heb je mensen die misschien wél nuttig en veilig zijn, maar ze dreigen uit de maatschappij te verdwijnen. Met die laatste groep bedoel ik dus mensen die op een wachtlijst staan voor een donororgaan. Je zou zo gemakkelijk het ene probleem met het andere op kunnen lossen. Twee vliegen in 1 klap. Je red mensen het leven door middel van het doden van dieren. Een slager doet eigenlijk niet anders. Ook dit is niet iets dat ik zelf verzin, trouwens. (Charles Radclyffe (Toen al, kun je nagaan!))


Nou, dat is heel simpel.
Sex is een ondergeschoven kindje bij de mensheid.
Nog steeds een van onze dogma's, zeker in religieuze kringen.
Het wordt dus onderdrukt.
Wat zich dan weer uit in deze zieke vormen.
We leren onze kinderen dat sex iets geheims is dat volwassenen doen, soms zeggen we zelfs dat het "vies" is en dat het niet hoort.
Zie je de sublimale boodschapjes al die wij in onze kinderen gooien?
Zie de liefdeloze vormen van seks die daaruit voort zijn gekomen.

Hier is ook al veel over geschreven en in de psychiatrie is het algemeen bekend.
Sex (ik noem het liever de liefde bedrijven) wordt nog steeds onderdrukt, wat maakt dat kinderen leren dat het vies en raar is en iets dat niet hoort.
Dan krijg je die zgn contactgestoorde kinderen die dus dat tekort hebben en ook nog een vertekend beeld.

Carpe diem homo universalis
Op 26-01-2008 10:02:08 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Je kunt wel zulke dingen roepen als, ding eraf snijden enz, maar dan doe je niet anders dan Geert Wilders.
Je onderbuik gevoelens (op emotie dus) uiten terwijl eenieder weet dat dat geen haalbare kaart is en ethisch al helemaal niet.
Ik heb ook nog eens goed rondgekeken maar wij zijn toch echt de enige op deze planeet en wij crieeren hier alles, ook die mensen en wat wij crieeren is ook onze verantwoording.
Nu ben ook niet zo'n fan van de ratio alleen, dus denk ik dat we er wel uit komen als we onze ratio in combi met onze emotie's gebruiken (maar dan dus ook t.o.v de pedofiel, wat door het huidige dogma daarop niet kan gebeuren en door mensen die zulke uitspraken doen (in hun eigen onwetenheid) en de hetse van de media die zulke mensen dan ook graag voor de camera hebben er niet beter op wordt).
Zie ook de zieke kinderjaren van de pedofiel, zoek hoe zijn pad naar die ziekte is verlopen en vervang die behoefte door iets dat ethisch acceptabel is (tijdelijke chemisch catratie is voor mij bv een optie om herhaling te voorkomen).

Wat ik typerend vond in de geestelijk zieke vorm van pedofili is dat zij ook kinderlijke trekjes vertoonden als ze behoeftig werden, alsof ze terug schoten in hun kinderjaren.

Als we toekomstige slachtoffertjes wil voorkomen zullen we ons daar echt eens in moeten verdiepen en dat is wel eng, in het hoofd van een pedo en zn familie.
Dr is een film met Kevin Bacon (The Woodsman) die dat mooi laat zien (wel heavy film dus):

http://www.nrc.nl/kunst/article90283.ece/Kevin_Bacon_sterk_in_klein_drama_over_pedofilie

Het is eigenlijk hetzelfde als de situatie in het middenoosten tussen de Israeli's en Palestijnen, de dialoog moet gaande gehouden worden en elke keer als een van beide zijde zich weer went tot geweld zijn we weer terug bij af en doet dat de dialoog geen goed of erger nog, stopt deze.

Ow en ik verdedig geen pedofiel, ik verdedig hun toekomstige slachtoffers en maak mij hard voor het....
Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 26-1-2008 10:31:08)
Carpe diem homo universalis
Op 26-01-2008 10:26:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: bestaan van de pedofiele netwerken die ik al eerder benoemde en dat die nog veel erger zijn dan het zielige zieke pedofieltje dat in zn kinderjaren te weinig lichamelijk contact had.
Dit zijn goed doordachte netwerken waar mensen in belangrijke machtige positie's betrokken zijn, die zo hun eigen zieke fantasieen uit kunnen leven op ONZE kinderen (zie de link over boystown in mijn eerdere reaktie) en hun praktijken gewoon verleggen als het ergens te heet wordt (soms zelfs een zondebok naar voren schuiven, zoals bv Marc Dutroux of zoals bij de link Lawrence E. King Jr).

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 26-01-2008 10:39:27 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ivory^: @ CSM; hap hap hap

@Lanoe, dat bedoelde ik dus ook, je kan et een stuk beter verwoorden dan ik
Op 26-01-2008 0:23:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
F.Floor (61):

Jaren later werkte ik in een politiebureau en omdat iedereen gescreend moet zijn vroeg ik mijn verkrachting op. Alles was er nog dus vandaar dat ik dit kan schrijven.

Get off the floor, je dikke duim neemt nogal veel ruimte in beslag.

:S
Op 28-01-2008 21:40:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee: Make your choice:
the blue pill?
The Red pill?
The shrink?
Fruit dan?
Op 28-01-2008 23:16:48 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ward Aal: Meneer Floor,

Wat een pech.
U had niet door,
dat men onderweg,
het geloof in u verloor?

U oogst wat u zaait.
En tijdens de oogst wordt gemaaid.

Ward
Op 28-01-2008 23:25:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt: Kunnen we dit soort florisante zaken beperken tot de zeepkist?

Dank u.
(bericht gewijzigd op 29-1-2008 22:59:40)
Op 29-01-2008 22:59:39 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot: U kunt toch zelf off-topic-reacties naar de zeepkist verplaatsen,
RedaXXXXXie?
Op 29-01-2008 23:56:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
Voetnoot:

U kunt toch zelf off-topic-reacties naar de zeepkist verplaatsen,
RedaXXXXXie?

Dat kan ja. Al hopen we altijd op zelfreflexie. We schuiven bij voorkeur niet al teveel met de reacties en een beetje offtopic is geen probleem, kan gebeuren. Trop is echter trop.
(bericht gewijzigd op 30-1-2008 20:56:37)
Op 30-01-2008 20:56:37 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot:
F.Floor (61):

Heb filmbespreking uit 1973 over Deep Throat opgestuurd per email. Redaxie mag bekijken of dat voor aflevering 13 geschikt is?

Nou, daar zitten ze op te wachten, denk ik.
:-D
Op 30-01-2008 22:10:50 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Clark Kendt:
F.Floor (61):

Heb filmbespreking uit 1973 over Deep Throat opgestuurd per email. Redaxie mag bekijken of dat voor aflevering 13 geschikt is?

Ik vermoed dat de redaxie liever Deep Throat zelf zal bekijken.
(bericht gewijzigd op 30-1-2008 22:34:35)
Op 30-01-2008 22:34:35 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Gerard: Wie vasthoudt aan zekerheden, zal de waarheid niet vatten.
'Don't forget rule number 6'
Op 31-01-2008 9:06:34 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
angelsenior: ik denk dat zolang beiden instemmen erin, zonder dwang of manipulatie dat het niet strafbaar zou moeten zijn. in het andere geval is een straf wel aangewezen
Op 16-12-2008 17:39:37 | Kudos: 1 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
lemetje: @ F.Floor
Wind je niet op over het onbegrip, zoiets wordt pas begrepen als het henzelf overkomt of iemand in hun directe omgeving.
Ik lig al jaren buiten de familie kring omdat ik het lef bekend te maken dat ik een incestslachtoffer ben.
Op 16-12-2008 20:55:06 | Kudos: 2 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BeyondPerceptio:
lemetje:
@ F.Floor
Wind je niet op over het onbegrip, zoiets wordt pas begrepen als het henzelf overkomt of iemand in hun directe omgeving.
Ik lig al jaren buiten de familie kring omdat ik het lef bekend te maken dat ik een incestslachtoffer ben.


Wat een afschuwelijk verleden, Lemetje.
Waarom lig je er uit? Het is zogenaamd niet gebeurd zeker?
Wel heel goed dat je het hebt gezegd!
(bericht gewijzigd op 31/1/2013 21:6)
Op 31-01-2013 21:06:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
pleiadian:
BeyondPerceptio:

Wat een afschuwelijk verleden, Lemetje.
Waarom lig je er uit? Het is zogenaamd niet gebeurd zeker?
Wel heel goed dat je het hebt gezegd!


Misschien dat lemetje het na ruim 4 jaar weer heeft bijgelegd met de familie. Haar(?) bericht is uit 2008
Wagners schepnet
Op 31-01-2013 21:13:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
BeyondPerceptio:
pleiadian:
BeyondPerceptio:

Wat een afschuwelijk verleden, Lemetje.
Waarom lig je er uit? Het is zogenaamd niet gebeurd zeker?
Wel heel goed dat je het hebt gezegd!


Misschien dat lemetje het na ruim 4 jaar weer heeft bijgelegd met de familie. Haar(?) bericht is uit 2008


Oh...
Op 31-01-2013 21:15:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Romac: Sowieso vatten mannen seksualiteit anders op dan vrouwen. Interesse van een vrouw in een man of jonge jongen wordt bijna altijd als opwindend en vleiend ervaren. Vrouwen zijn daar zoals bekend veel terughoudender mee. Dat heeft inderdaad zoals hierboven iemand zegt met de krachtsverhoudingen tussen man en vrouw te maken.
Een adolescente jongen zal dus niet veel problemen hebben met vrouwelijke seksuele aandacht maar dat eerder verwelkomen. Jongens die echter nog niet seksueel ontwaakt zijn zullen het waarschijnlijk wel als onaangenaam en onwenselijk ervaren. En een jongere die aandacht van dezelfde sekse krijgt (man / jongen, vrouw / meisje) zal dat naar aller waarschijnlijkheid ook als onwenselijk ervaren.
Ergens moet er natuurlijk een grens getrokken worden om minderjarigen te beschermen. Ook al gaat het om een sexy juf die interesse heeft in een jonge puber die dat wel ziet zitten. De grens is er voor hen die de aandacht niet zien zitten en nog te jong zijn om adequaat voor zichzelf op te komen.
Op 01-02-2013 7:38:55 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Joep: Is het niet ietwat onfatsoenlijk om de verschillende juffen zo op de foto er neer te zetten? Behoorlijke stigma's. Of heeft ook dat een seksuele betekenis op dit topic?
Op 02-02-2013 1:01:33 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Donkerwoud:
Romac:
Een adolescente jongen zal dus niet veel problemen hebben met vrouwelijke seksuele aandacht maar dat eerder verwelkomen. Jongens die echter nog niet seksueel ontwaakt zijn zullen het waarschijnlijk wel als onaangenaam en onwenselijk ervaren. En een jongere die aandacht van dezelfde sekse krijgt (man / jongen, vrouw / meisje) zal dat naar aller waarschijnlijkheid ook als onwenselijk ervaren.
.


Je beweert daar nogal wat. Het is bekend dat de allereerste seksuele ervaringen (ongeacht geslacht) heel belangrijk zijn voor hoe iemand de rest van zijn leven seksuele ervaringen zal blijven ervaren. Dan lijkt het me niet echt bevorderlijk als die eerste ervaringen met een emotioneel beschadigde juf zijn. De machtspositie zit hem hier misschien niet per se in het fysieke, maar wel in het manipulatieve waarmee deze juf haar machtspositie uit kan buiten om een jonger iemand te verleiden. Met jouw redenatie kun je net zo goed zeggen dat een geestelijk volwassen lijkende 13-jarige lolita best seks mag hebben met haar leraar van 23, want zij is in haar ontwikkeling toch verder dan haar mannelijke klasgenoten? Nee, zo werkt het dus niet. Een kinderbrein is nog in ontwikkeling en daar moet een volwassene zich niet op die manier in mengen. Of het nou om jongetjes of om meisjes gaat!
Op 11-02-2013 1:32:30 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden