Of ik maar eventjes Google Earth wilde downloaden. Gezien vanuit mijn interesse moest ik toch wel iets interessants op de wereldkloot vinden? 

Eigenlijk had ik zoiets van 'steek jij die wereldbol maar lekker in een plaats waar de zon niet bij kan,' maar praktisch gezien was dat niet haalbaar. 't Is allemaal zo'n ellende tegenwoordig. Jan schiet Alleman dood  en Jan Modaal zit met zichzelf in de knoop. Onder het mom van waarheden worden de grootste leugens verkocht en terwijl iedereen meekijkt gaat het gewoon lekker z'n naieve gangetje. Ruines? Die dienen om nog meer puin om te bouwen!

En daar word je dan gevraagd een plaatje van te maken, via de hypermoderne satelliet nog wel. Een kiekje van jaren na elkaar van egostrijd, gemakkelijkheidshalve onopgeloste ruzies, familie- en burentwisten, oorlogen en al die leukigheden die afkomstig zijn uit de nare, destructieve, argwanende geest van de mens. Kluizenaars zijn te prijzen...

Ik wijk af van het doel. Google Earth zei iemand? Wel, rechts zie je een plaatje van een deeltjesversneller. Het exemplaar van Fermilab, om duidelijk te zijn. Waarom? Tjah, met een deeltjesversneller schiet het allemaal tenminste een beetje op. Het bekende exemplaar in Cern heb ik nog niet gevonden.

Zin in het google .kmz-bestand? U vraagt...

Update: dankzij reageerder Richard kan ik stoppen met zoeken op Google Earth. CERN bevindt zich onder de grond. Dank u, Richard.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden