Bent u dat negatieve nieuws van de afgelopen weken ook zo zat? Ik wel. Daarom even gewoon een kort blogje over leuke en aparte zaken waar creativiteit centraal staat. Vergeet de waan van de dag even en laat u inspireren of gewoon verbazen. Kortom, pak even lekker een kopje thee of koffie, neem eventueel een politiek incorrecte sigaret of een fout vet koekje en laat even de boel de boel. Relax.

Vergeet eigen huis en tuin en de Ikea-shuffle. Als je echt wat moois van je huis wil maken kan je een voorbeeld nemen aan mensen zoals Dan Havel and Dean Ruck . Meer foto's hier.


( huis met aanzuigende werking )

Het mag niet maar leuk is het wel, spelen met je eten. Wie kent er niet het ouderwetse 'doperwten schieten' of dreigen met een lepel vla. Gelukkig zijn er nog creatieve geesten op deze wereld die met de 'Zing' weer het kind in u naar boven halen. Saaie etentjes behoren vanaf nu tot het verleden.( Laat het kind in je los )


Spelletjes zijn dé manier om op een leuke manier de hersencellen aan het werk te zetten. Schaken is bijvoorbeeld zo'n spel. Minder leuk is schaken tegen een computer omdat de kans groot is dat het apparaat je verslaat. Hoe dat kan is hier te zien. Klik hier en zie hoe de schaakcomputer denkt. Doe u voordeel ermee.

Wie het breed heeft laat het breed hangen en laat de fantasie de vrije loop. Dat lijkt de filosofie van het rijke olielandje Dubai. Daar waar voor 1990 een paar flats stonden omringd door een heleboel woestijn doemt nu een stad op waar de wildste science fiction liefhebbers hun vingers bij aflikken. Klik hier voor meer foto's )


( Dubai voor 1990)


( Zelfde Dubai nu )

Als u het gevoel heeft niet echt lekker te kunnen functioneren dan komt dat door uw gebrek aan 'geloof'. Althans volgens J.P. Balkenende die zich onlangs liet ontvallen dat je ''zonder geloof niet kunt functioneren'' . Voordat u nu gelijk naar de kerk. synagoge of moskee rent is het misschien handig om eerst even rond te shoppen voor het perfect bij u passende geloof. Hier kunt u via de overzichtelijke 'geloofswijzer' snel zien welk geloof het beste bij u past.

Genoot u vroeger ook zo van uw driewielertje? Hier een aantal unieke foto's van wel heel erg ongebruikelijke driewielers. Vroeger mocht je kennelijk nog gewoon creatief omwille van de creativiteit zijn.


( de droom van iedere kleuter man )

Ooit wel eens afgevraagd hoe het stoere rock nummer "Smoke on the water' van Deep Puprle zou klinken in een traditioneel Japanse uitvoering? Zie filmpje.

Clark Kendt: Leuk, vooral dat huis.

:S
Op 28-02-2008 11:50:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ivoryke^: Hahaha dat japanse muziek is stoer
Moeten is een keuze...
Op 28-02-2008 13:04:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
shaggy:

ik zou van Broh-Koh Lee wel een mening willen horen over die lepels.
; )

Om met een bekende Nederlander te spreken:
"'t Is een Schaande!"


Fruit dan?
Op 29-02-2008 21:18:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden