PERSBERICHT: Het is alweer 5 jaar geleden dat de Frontier Bookshop haar eerste deuren opende. Sinds die tijd is er veel veranderd. Het eerste pand aan de Eerste Bloemdwarsstraat bleek al snel te klein en we verhuisden in oktober van 2005 naar onze huidige grotere locatie. Met een uitgebreid assortiment aan boeken, dvd’s en bijzondere tijdschriften op grenswetenschappelijk en spiritueel gebied en grensverleggende producten kunnen we stellen dat er duidelijk behoefte is een speciaalzaak als de Frontier Bookshop.


Feestelijke Zaterdagen in maart en april

Verder kunt u vanaf 8 maart tot en met eind april iedere zaterdag genieten van bruisende activiteiten in onze winkel. Van 10 tot 18 uur kunt u in contact komen met diverse inspirerende auteurs, er worden consulten gehouden en er zullen presentaties zijn van verschillende grensverleggende producten. De spirituele omroep Indigoradio zal opnames maken. Heeft u wel eens het effect gevoeld van Multi Wave Oscillator of wel eens op een Acceleration Chair gezeten.???

Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 8 maart 2008

Op deze dag is Patrick Geryl te gast. Hij is auteur van “De Orion Profetie” en van het recent verschenen boek “De wereldcatastrofe in het jaar 2012”
Geryl gelooft dat een grootse zonne-uitbarsting de mensheid in 2012 terug naar de premature kinderschoenen zal werpen. Volgens antieke profetieën zullen de exacte gegevens daarvan, die volgens hem reeds bij de oude Egyptenaren bekend waren, vlak voor dat moment gevonden worden.Verder kunt u op consult bij tenenlezer Patricia Nerden. De stand van de tenen zeggen iets over hoe u in het leven staat, hoe iemand met emoties omgaat en hoe zijn karakter in elkaar zit.
En… er is een presentatie van de Chocolate Club. Hun motto: Hip to be healthy, cool to be conscious! Bij een chocolateparty denk je aan een zaal vol chocoladefonteinen, schalen met calorierijke bonbons en een bar met chocolade milkshakes. Maar niet bij de Chocolate Club! Daar draait het juist om rauwe cacaobonen. Klinkt misschien een stuk minder aantrekkelijk. Maar wel gezond! De Chocolate Club organiseert 1 keer per maand gezond uitgaan. Zonder alcohol, sigaretten en met gezond eten.

Zaterdag 15 maart 2008

Gast van vandaag is Lucas Slager is Creator, lifecoach, trainer en drijvende kracht van Centre Lothlorien, een vredescentrum in Noord-Oost Frankrijk. Auteur van o.a. Coach Jezelf, Verkeerd Verbonden, de Mayascheurkalender en “De Twintig gezichten van de Schepping”, dat hij samen met Peter Toonen heeft geschreven.

Agnes van Beek zal Tarot- en Numerologieconsulten geven. Dus heeft u vragen over relaties, beslissingen nemen, werk en gezondheid en wilt u antwoord op vragen over “wie ben ik?’, “waar ben ik?” en “waar ga ik naar toe?” , dan bent u van harte welkom.

Euro Energy Resources is aanwezig met een aantal grensverleggende producten zoals colloϊdaal zilver en goud, energieplaatjes, natuurlijke cosmetica en kruiden.

Multi Wave Oscillator

Wat bijzonder is ook dat u deze dag de werking van de Multi-Wave-Oscillator kunnen ervaren. Het oorspronkelijke ontwerp is naar alle waarschijnlijkheid van Nikola Tesla. George Lakhovsky heeft hierop voortgeborduurd en heeft veel proeven gedaan op planten, dieren en mensen met verbluffende resultaten.
Wanneer cellen worden omringd met een elektromagnetisch veld met een breed spectrum aan frequenties dan zal iedere cel zijn eigen frequentie 'oppakken' en energie uit dat veld opnemen.
Dit heeft een stimulerende en harmoniserende werking op de cellen en daarmee op de weefsels en het orgaan dat daaruit is opgebouwd.


( Multi wave )

Zaterdag 22 maart 2008

Op deze eerste zaterdag in de lente zal Benjamin Adamah te gast zijn. Hij promoot het praktisch en inzichtelijk nut van metafysica en nieuwe wetenschap in het leven van morgen. Hij is klassiek geschoold en getraind in de westerse esoterische traditie en ingewijd kabbalist in de Toledano Traditie. Zijn eerste boek Nulpunt Revolutie is een baanbreker voor tachyon-energie. Zijn nieuwste boek Nulpunt Psychologie – Handleiding voor een ecologie van de ziel is onlangs verschenen. Het is gericht op de massapsychologie van de ‘Matrix’ en hoe daar aan te ontsnappen.

Voor een uitgebreid astrologisch consult kunt u terecht bij astroloog Klaas Singor.

Universal Love zal een presentatie gegeven van haar producten. Het zijn ‘Lighttools” die gebaseerd zijn op de Heilige Geometrie. Het betreft ringen die een rechtsdraaiend levensbevorderend biofotonenveld van 144 Mhz creëren. De Lightlife ringen zijn dubbel gedraaide ringantennes. Het cilindrische lichtveld is aan beide kanten rechtsdraaiend en daarmee positief levensbevorderend. Bij alles wat in de ringen komt beginnen de buitenste elektronen van de atomen in de moleculen te vibreren (trillen). Bij het terugbewegen van de buitenste elektronen, worden fotonen (lichtquanten) afgegeven. Alles wat zich in de ring bevindt wordt daardoor met lichtenergie opgeladen. Er ontstaat een veld waarin de polariteiten in absolute gezonde harmonie zijn.

Zaterdag 29 maart 2008

Vandaag is te gast Kareline van der Burg, zij is kunstenares en ontwerpster van bijzondere sieraden. Ze ontwerpt juwelen, schildert en schrijft, alles met natuurlijke materialen om de aarde verder niet te belasten. Kareline is door 11 september de waarde van natuurvolkeren zoals Indianen en Maya’s pas echt gaan waarderen. Essentiële vragen zijn sterk verweven in haar werk. Waar zijn we mee bezig? Waar gaan we naartoe? Waar komen we vandaan? Dit inspireerde haar voor haar onlangs verschenen boek ”A˜Time. All There Is Matters Equally”
In het boek zijn 52 beschilderde trommels en 365 inspirerende zinnen gebundeld. Daarnaast ss in dit boek een collectie juwelen te zien gemaakt van 18-karaats geel goud, witte en zwarte parels, dit alles geïnspireerd op de maya wijsheid en 13 manenkalender.


( doek van van der Brug )

Agnes van Beek zal Tarot en Numerologieconsulten geven. Dus heeft u vragen over relaties, beslissingen nemen, werk en gezondheid en wilt u antwoord op vragen over “wie ben ik?’, “waar ben ik?” en “waar ga ik naar toe?” , dan bent u van harte welkom.

Maarten Kok van Central Panther Creations is gespecialiseerd in mineralen en hun toepassingen.
Hij verkoopt CPC-kristallen die aardstralen en electrosmog neutraliseren, een waterzuiveraar waarmee je goedkoop je water kunt verbeteren en een transformatiebuidel die uw mentale lichaam reinigt. Verder toont hij diverse krachtige healing-mineralen die plezier en levenskracht geven. Kok geeft adviezen met betrekking tot de energiehuishouding in woningen.

Zaterdag 5 april 2008

Vandaag is Anette Műller te gast. Zij is bekend landelijke dagbladen, radio en televisie. Zij zal uitleg geven over psychognomie, de wetenschap achter de Somatology van Emile Ratelband.
Psychognomie bestaat uit twee woorden en wel Psyche is de geest en Gnomo uiterlijke kenmerken. Psychognomie is de studie van het karakter aan de hand van het hoofd (de schedelvorm) en het gelaat. We zijn eigenlijk allemaal psychognomen, want we proberen voortdurend onze medemens in te schatten. Alleen, we doen dat niet objectief, maar vanuit onze eigen ervaringswereld en daar loopt het soms mis (denk maar aan problemen op het werk, relationele problemen, kinderen niet begrijpen).


Zaterdag 12 april 2008

Vandaag weer een bijzondere auteur: Yuri Romashev. In het door hem geschreven boek “Wondercode” zijn vier interessante ontdekkingen beschreven, waaronder het geheim van het Roulettespel, de mystieke aantrekkingskracht tussen getallen en de verborgen formule van de Maya-kalender (Tzolkin van 260 dagen). De betekenis van de WonderCode is daarom groter dan uitsluitend een middel voor vergroting van spelwinst in het casino.
Yuri Romashev is Nederlander, maar geboren in de Oekraïne. Hij kwam tot zijn ontdekking van de WonderCode na een studie van lichtfysica, alchemie, geneeskunde, heilige geometrie, astronomie, numerologie en kalenders.

Bij Evert Poorterman kunt u achter de werkelijke betekenis van uw naam komen. Dit aan de hand van de steno-versie van het spijkerschrift.

Verder is er aandacht voor Dutch Spirit: Manoj Hermans en Gert Jan Evelo vormen samen de stichting Akhaldan, een “astro-ecologische gemeenschap van geleerde wezens”. Ze presenteren op het symposium de Kracht van Dutch Spirit Longkruiden. Dutch Spirit is meer dan een alternatief voor tabak, het is ook wierook en een zeer goede longenthee. Het is een heilzame mix van 6 kruiden zoals longkruid, weegbree, pepermunt, rode klaver, klein hoefblad en salie.

Zaterdag 19 april 2008

Vandaag zijn Nicole Zonderhuis en Sylvia Carrilho te gast. Ze zijn de auteurs van de 13-Moon Diary of Natural Time, 13 Manen Werkboek van de Natuurlijke Tijd en makers van de 2-in-1 Maya verjaardagskalender. Ze staan staat geregeld op markten, beurzen en festivals zoals het Eigentijds Festival, de Onkruid beurs en natuurlijk de Dag buiten de Tijd. Zij verkopen dan veel meer dan hun eigen Mayatzolkin producten; het is een onderdompeling in de geuren en kleuren van de Maya, Mexico, de 13 manen- en regenboogkunst.
U kunt bij hen een korte Maya Horoscoop laten trekken, deze kan je veel zeggen over je ziele-opdracht en de relatie met de mensen om je heen.

Neem plaats in de Acceleration Chair, de troon die u zich herinnert uit Atlantis. De troon van de Guardians of the Flame, die ieders proces versnelt, verdiept en verzacht. Onder begeleiding van Judith Esser kunt u kennismaken met deze onvergetelijke ervaring.

Verder zal Schildpadproducties bijzondere Siberische pijnboomproducten presenteren. De pijnboomsoort die in het boek Anastasia met 'ceder' wordt aangeduid, wordt in Midden-Europa meestal Siberische pijnboom genoemd. Van oudsher wordt de olie uit pijnboompitten gewonnen in de Oeral en Siberië; waar grote waarde werd gehecht aan de rijkdommen die pijnboompittenolie bevat, en deze zowel in de keuken als voor geneeskundige doeleinden gebruikt werd. Als natuurlijk voedingsproduct heeft pijnboompittenolie een algemeen stimulerende werking die de lichamelijke en geestelijke productiviteit verhoogt.

Kortingen.

20% Korting op Engelstalige boeken
Als u in maart en april bij ons in de winkel langskomt krijgt u maar liefst 20% korting op alle Engelstalige boeken.

Routebeschrijving
Frontier Bookshop ligt in de grachtengordel van Amsterdam op vijf minuten lopen van het Paleis op de Dam. Het is de verbindingsgracht tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht, direct ten noorden van het Anne Frankhuis. (Tramhalte Westerkerk /Anne Frankhuis lijn 13 of 14 of 17 vanaf Amsterdam CS)

EINDE PERSBERICHT.

Dr. Phil: Mooi blondje achter de kassa van de frontier bookshop.
(bericht gewijzigd op 5-3-2008 0:19:14)
Op 05-03-2008 0:19:14 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
celtic:
Horatio:

Den de Haan:

Mooi blondje achter de kassa van de frontier bookshop.

Jeroen..?Hmmm, inderdaad, lekker...


Ach, daar gaat dit blog over.
Condemnation without investigation is the highest form of ignorance
Op 05-03-2008 8:44:27 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Ivoryke^: Er zitten wel onnoemelijk veel kleine foutjes in de tekst zeg...
Moeten is een keuze...
Op 05-03-2008 9:11:52 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot: Hmpf....

"Het betreft ringen die een rechtsdraaiend levensbevorderend biofotonenveld van 144 Mhz creëren."
Mag ik ff een teiltje??
Een rechtsdraaiend levensbevorderend biofotonenveld?????

Fotonen gaan over het algemeen rechtdoor.
Maar ik word wel benieuwd naar het effect van linksdraaiende biofotonen.
Enne HET kenmerk van biofotonen is dat ze ontstaan IN LEVEN, en niet in een paar ringetjes.. Daarom heten ze ook BIO-fotonen.

Meer (serieuze) info:
http://www.biophotonik-international.de/biophotons.htm
Ik neem aan dat het hier om een ingezonden stuk gaat (persbericht), want dit is niet echt des Grenswetenschaps....

(bericht gewijzigd op 5-3-2008 10:02:09)
Nvdr: Ja, het betreft een ingezonden persbericht.
Op 05-03-2008 9:56:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
NewDayNL: Natuurlijk is de ene grenswetenschappelijke bron meer "wauws" dan de ander. En natuurlijk is de ene grenswetenschappelijke discipline ehm... fantastischer dan de ander.

En toch denk ik dat meer (e-)samenwerking een grotere toegevoegde waarde heeft om hut volluk wat warmer te maken voor zaken waardoor wij hier regelmatig rondstruinen.

Ik bied aan: mijn contacten om (half)jaarlijks een Nederlandstalige (!) werkconferentie te organiseren over grenswetenschappelijke onderwerpen. En waar bestaan die contacten dan bijvoorbeeld uit? Nogal wat e-adressen van individuen en - niet in de laatste plaats - grote lokaties in de Randstad die we tegen kostprijs kunnen gebruiken.

We hebben geen haast, het aanbod staat, ik hoortut wel.
Richard
Het was altijd groter dan we dachten dat het was
Op 10-03-2008 10:55:32 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden