Afgelopen dagen verschenen er weer wonderbaarlijke berichten in het nieuws. Zo kwam de Engelse krant 'The Sun' met een op filmbeelden gevangen 'kabouter' en publiceerde het Amerikaanse TV station CBS3 een foto van een 'geest'. Kijk hier voor het bewuste artikel, met video verslag. In Argentinië spreken ze nu al, met 64 serieuze meldingen in het eerste kwartaal, van een heuse UFO-golf. Het lijkt sowieso wel of de laatste tijd steeds meer entiteiten onze wereld bezoeken. Puur toeval of zou er meer aan de hand zijn?

entiteit

( het spook van CBS3 )

Ook in Engeland steeg het aantal UFO-meldingen. De "Ministry of Defence" onderzocht vorig jaar maar liefst 135 meldingen waaronder bijzonder betrouwbare, gedaan door piloten.

Maar het zijn niet alleen kabouters, spoken en UFO's die tot onze wereld doordringen ook de mysterieuze 'grote kat' is weer helemaal terug van weggeweest. Nee ditmaal niet op de Veluwe maar in Ierland. Nu worden er wel vaker 'grote katten' gezien maar deze melding lijkt toch wel serieus omdat er ook verscheurde resten van vee gevonden zijn.

ierse kat
( Grote kat of dimensie reiziger? )

Nu de koersen op de beurs dalen stijgt de aandacht voor vreemde zaken. Vorig jaar nog probeerde D66 raadslid Schep UFO’s nog op de politieke agenda zetten. De Franse, Argentijnse en Engelse overheden maakten veel van hun UFO-dossiers al openbaar. Eind vorig jaar was het de woordvoerder van het Japanse parlement, Nobutaka Machimura die tegenover een voltallige pers verklaarde in het bestaan van UFO's te geloven.

geest
( Engeland, York 2007, foto van vermeende 'entiteit')

We leven in woelige tijden en het is mij al vaker opgevallen dat als mondiale spanningen stijgen ook het aantal vreemde zaken toeneemt. In de tweede wereldoorlog bijvoorbeeld spraken piloten van zowel de 'foute' als de 'goede’ kant van zogenaamde 'foo fighters'. Het mondiale fenomeen Foo fighters zouden we tegenwoordig UFO's noemen. Enfin, 2008 belooft een goed jaar te worden voor wonderlijke voorvallen. Maar ook de omslag naar het industriële tijdperk ging gekenmerkt met enorm veel buitengewoon vreemde 'sightings' en paranormale activiteiten. Lees de boeken van Fort er nog maar eens op na.
En over lezen gesproken....

foo
( Foo fighters, UFOs of toch maar gewoon drie weerballonen)

Paranormaal lezen.

Nog meer paranormaal nieuws. De mensen achter het Archaeus project waren zo vriendelijk om delen van hun onderzoeken naar het onverklaarbare in PDF formaat voor het publiek ter
beschikking te stelen. Downloaden kunt u hier

En ach, als u toch bezig bent met hoogst merkwaardig maar uiterst intressante PDF'jes te
downloaden neem dan gelijk die van van Zetetic Scholar mee.

At you service.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden