Waarom moest de internationale coalitie ook al weer in het kielzog van Amerika zo nodig Irak binnenvallen? Waren er "weapons of mass destruction" ? Nee. Had Irak mobiele laboratoria voor chemische wapens? Nee. Kocht Irak in het geheim uranium uit Afrika? Nee. Was de vermeende 9/11 terrorist Mohammed Atta een pion van de Iraakse geheime dienst? Nee. Trainde Irak al-Qaeda leden in het gebruik van chemische wapens? Nee. Werkte Irak en al-Qaeda samen? Nee. Had Irak iets te maken met 9/11? Nee. Toch vormde bovenstaande beweringen de basis voor de inval in Irak. Nu meer dan één miljoen doden later is het hoog tijd voor een filmpje... opdat we niet vergeten.

heel erg dood

("Not going to miss this opportunity to make the world more peaceful and more free" (G.W. Bush)

'Leading To War' is de titel van een 72 minuten durende documentaire waar nog eens haarfijn wordt getoont hoe Amerika (Bush) met retoriek en non-argumenten dood en verderf bracht in het Midden Oosten. Het is dezelfde lulkoek waarom 'onze jongens' nu in Afghanistan zitten.

Enfin, kijk gratis on-line, download of koop de DVD en nodig gerust Balkenende uit om met u mee te kijken... wie weet steekt 'ie er wat van op (hé, mag ik ook eens positief zijn).

"Leugens in het verleden bieden een absolute garantie voor de toekomst".

RF:
Henk:

weerman:

Als je weet dat een zeer belangrijke grondstof op redelijk korte termijn schaars/duur wordt, is het verdraaid aangenaam als je er vast een claim op kunt leggen.


Aha, vandaar dat al keda in die aziatische landen zit... of?

http://www.reuters.com/article/topNews/idUSN3032631620080331?feedType=RSS&feedName=topNews

wel heel erg dubbel iig, alqaida kan veel beter in de olie gaan (papa bin-laden), zit veel meer geld en macht achter, raak je vijand waar hij het zwakst is... vreemd genoeg heeft amerika geen problemen om aan olie te komen

ikzelf denk aan een soort wisselwerking, waarin beide partijen elkaar eigenlijk nodig hebben, maar naar de buitenwereld toe het ons bekende beeld schetsen...
(bericht gewijzigd op 1-4-2008 20:57:29)
blaat het niet dan schaapt het niet
Op 01-04-2008 20:57:29 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden