Brekend nieuws, let op want de naald is heet! Er is een nieuwe 2012-documentaire in de maak. 2012, het jaar waarin de maya-kalender het reset-punt bereikt, blijft de gemoederen bezig houden. De documentairemakers, onder leiding van de broers Mano en Dan de Kok, willen op een humoristische manier dit mysterie in kaart brengen. Geen doemdenken, geen lichtverhalen, maar een gebalanceerd geheel dat ongeveer een uur zal duren. Dat ze dit doen op basis van persoonlijke interesse en passie valt zeer te prijzen.

Om de flic tot stand te brengen bezochten ze in Duitsland onder andere de vijfdaagse workshop van Drunvalo 'de geometrie van de natuur' Melchizedek. Ze hebben ook een interview met deze man opgenomen. Een andere medewerker aan de film is auteur (en Nederlands Mayakalenderbewaker) Peter Toonen. Ook Jurgen 'kuch' Deleye, van de website seriewoordenaar.nl deed een kleine bijdrage.

Mettertijd komt een trailer van deze film online. Die zul je dan natuurlijk ook op deze site vinden. We zijn benieuwd. Wordt dit een Year Zero? Een Change 2012? Of iets nieuws? Onze eerste indrukken vermoeden het laatste: een frisse kijk in een antiek mysterieus onderwerp.

Je gelooft in synchroniciteit? Kijk eens hoe laat het was tijdens het beginnen schrijven van dit blog. Toevallig? Of een gunstig teken van de goden? We wachten af...

Update: Volgens de makers (zie een van de reacties op deze ßlog) komt de 2012-documentaire eind april online. Ook wordt gemeld dat de docu in mei wordt gemonteerd en zal ingediend worden op het IDFA 2oo6.

Update 2: Nog geen trailer beschikbaar, de heren makers zijn nog druk bezig. We kunnen wel vertellen dat Deepak Chopra en Hans Stolp aan de lijst van geinterviewde personen is toegevoegd. Hetzelfde geldt voor Oth Channeling waar de filmers op 20 mei een sessie in Amsterdam van zullen opnemen. Iedereen is welkom op zaterdag 20 mei om te horen wat de hogere geest Oth heeft te zeggen over 2012.

Horatio: Hallo Bartelo,

Je hebt gelijk het wordt tijd om af te ronden en dat is precies wat we aan het doen zijn...nog wat ondertitels, aftiteling, mooi hoesje laten ontwerpen(Als je iemand weet, graag..?) en dan de wereld in met de film. Heeft ons alleszins bijna 4 jaar gekost aan tijd, geld, energie en bloed, zweet en tranen. Valt niet mee om zelf op eigen houtje een film te maken, maar wel de moeite waard. Zou het zo weer doen en heb uiteraard alweer plannen en ideeen. 2012-are you ready? is een documentaire geworden van 42 minuten en we zijn er ongelofelijk trots op. Via deze site en www.beyonddimensions.nu kun je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen. In ieder geval bedankt voor je interesse.
Groet. Dan.
(bericht gewijzigd op 10-7-2007 13:23:02)
Op 10-07-2007 13:23:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden