Honderden keren werd Jim Sparks door de UFO's van de Grey's (of J-Rods) ontvoerd. In tegenstelling tot veel andere abductees was Jim Sparks te allen tijde bij bewustzijn en kan hij 19 jaar aan avonturen navertellen.

De Grey's doen veel aan onderzoek. Soms lag Jim Sparks met honderden andere abductees samen. Als hij meewerkte aan alien-experimenten mocht hij van de grijze mannetjes een vraag aan ze stellen. Toen hij vroeg wie ze waren antwoordden ze 'star people'.

Jim Sparks

De sterrenmensen zien er, net zoals bij de verhalen van Dan Burisch, uit als de Grey's die ook in hollywoodfilms figureren. Grote ogen, zowat geen neus, een klein mondje en een proportioneel groot hoofd. Hun huid ziet er een beetje uit als leder. Jim Sparks noemt ze zelf 'The Keepers'.

De aliens kunnen tijdreizen, zowel toekomst als verleden, en andere dimensies bezoeken. Technologisch zijn ze tienduizenden jaren verder dan wij. Ze leven stukken langer omdat ze de dood overwonnen hebben. In ons verre verleden hebben ze een diersoort op Aarde, een missing link tussen aap en mens, genetisch gewijzigd waardoor onze huidige homo sapiens het licht kon zien.

U hoort meer over Jim Sparks en zijn ontvoeringen in het interview onder dit blog. Een transcriptie ervan vind je op deze pagina. Hier klikken om de persoonlijke website van Jim Sparks te bezoeken. Op deze pagina vind je zijn boek 'The Keepers'.

Edmund: Net gekeken. Past perfect in het Burisch-verhaal.
(bericht gewijzigd op 26-4-2008 2:03:09)
Op 26-04-2008 2:03:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Believer:

Net gekeken. Past perfect in het Burisch-verhaal.


Yep, alle2 zijn ze niet betrouwbaar.
Illuminati (of je het dan ook noemt) spul.

"In ons verre verleden hebben ze een diersoort op Aarde, een missing link tussen aap en mens, genetisch gewijzigd waardoor onze huidige homo sapiens het licht kon zien."

Zo'n 50.000 jaar geleden ja dat klopt

Er is geen zgn missing link.
Eenieder die zich een beetje in Darwin en zijn leer heeft verdiept weet dat.

Hoog intelligente wezens die al meteen liegen....nah, blijf dan maar uit mn buurt.
Het is wel duidelijk wat die grijze zijn als je je ook daar een beetje in verdiept.

En eigenlijk kan het nog veel simpeler dan dat en de meeste hebben het niet eens meer door:

ONTVOERING, dat is meestal niet met je vrije wil en die wordt hierin keer op keer (en als je hem moet geloven dus met miljoenen mensen) geschonden.

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 26-4-2008 9:41:42)
Carpe diem homo universalis
Op 26-04-2008 9:28:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
randell:
Maan:

Ik weet niet precies wat ik van die grijzen moet denken.


In tegenstelling tot veel andere buitenaardsen kun je, als het ooit zo ver mocht komen, maar beter het beste de grijzen ver van je af houden. Ze horen zich in het geheel niet met het menselijke ontwikkelingsplan bezig te houden en zijn voor ons dan ook gevaarlijke en veelal perverse karmische stoorzenders.

Heb via akasha waarnemingen inzage gehad in enkele van hun experimenten en andere zaken.
Lieve mensen, laat er geen twijfel over bestaan dat ze gruwelijkheden begaan die te erg zijn voor woorden.

Wie het niet kan laten zich te verdiepen in de buitenaardse betrekkingen kan zich beter eerst richten op de spiritueel hoog ontwikkelde beschavingen.
Op 26-04-2008 16:28:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Misschien moeten we de ontvoeringservaringen die mensen hebben wel buiten ons eigen belevingsframe plaatsen. Het is mogelijk dat het niet is wat het voor ons lijkt. Ik kan dat wel even verduidelijken met een voorbeeld. Stel je voor dat je een mot bent en je hoort vaak van je medemotten dat er schijnbaar dingen zich door je wereld verplaatsen (auto's, maar dat weten de motten dus niet ) die tot doel hebben argeloze motten tegen een groot glazen scherm te pletten. De motten vragen zich af waarom dat gebeurt.
Wij weten dat we rondrijden om ons snel te verplaatsen en we rijden niet rond met de intentie om motten te doden. Begrijpen jullie wat ik bedoel? Het kan dus zo zijn dat het niet allemaal zo is wat het lijkt voor ons.
Het is bijvoorbeeld mogelijk dat ontvoeringen plaatsvinden om te testen hoe wij op stress reageren. Of om te kijken hoe snel onze maatschappij reageert op ongrijpbare dreigingen. Wellicht onderzoeken ze het ontstaan van religies. Wie het weet mag het zeggen.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 26-04-2008 16:49:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
randell: Shit, zit ik weer een hele volle reaktie te schrijven, verdwijnt die weer helemaal bij het editen. zucht. zoveelste keer.

@ techneut; Kan daar nou echt niet eens iets aan gedaan worden???

Op 26-04-2008 19:49:57 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
randell:
Maan:


Zoals? Heb je enig idee wat hun doel hiermee is?
Ik had zelf eens gelezen dat ze een hybride levensvorm tussen hun en het mensenras wilden kweken omdat ze zichzelf niet meer konden voortplanten sindsdan ze hun ''spirituele'' lichaam of etherisch lichaam verloren. Maar dat is volgens mij wat ze zelf zeggen. Het zouden meesters in de genetische manipulatie en zijn technologisch verder ontwikkeld, maar op spiritueel vlak zijn ze in verhouding inderdaad niet echt hoog ontwikkeld. Hun thuisplaneet zou ook vernietigd zijn door oorlogen en dergelijke.

Als ze echt kwaadwillend zouden zijn zouden ze ons al lang overmeesterd kunnen hebben met hun technologie, denk ik. Misschien dat de andere, hoogontwikkelde rassen, dit juist in de gaten houden dat het niet zover komt.


Minder uitvoerig dan maar.

Je verhaal stemt in hoofdzaak overeen met wat er zo her en der over te vinden is.
Er is diversiteit qua "beschavingsniveau" bij verschillende grey groepen maar ze staan hoe dan ook te ver van ons mensen af. Wij mensen zijn voor hen slechts een soort onderdelenvoorraad en worden ook als zodanig behandelt met vaak nachtmerrie-achtige resultaten als gevolg. Onze voorstellingen van de hel kunnen er bij verbleken.
In feite hebben ze reeds vele mensen inderdaad allang overmeesterd met hun techniese vermogens maar dat het (nog?) niet voor de gehele mensheid opgaat doet niks af aan hun totaal afwezige morele besef.
De contracten en samenwerkingsverbanden die mensen met deze wezens zijn aangegaan zijn rampzalige blunders van de ergste soort.
Het is ook juist dat vele spiritueel of waarlijk hoogontwikkelde wezens zich onvermoeibaar inzetten voor een vrije en voorspoedige ontwikkeling van de mens maar de manier waarop dat gebeurt wordt vaak nauwelijks begrepen.

Op 26-04-2008 20:21:28 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
randell:

Shit, zit ik weer een hele volle reaktie te schrijven, verdwijnt die weer helemaal bij het editen. zucht. zoveelste keer.

@ techneut; Kan daar nou echt niet eens iets aan gedaan worden???

Gewoon de teks even selecteren en kopieëren naar je klemboard met CTRL-C voordat je 'm plaatst. Mocht ie kwijtraken dan tover je je tekst met CTRL-V weer tevoorschijn.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 26-04-2008 20:40:25 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
randell:
Tetzmol:

randell:

Shit, zit ik weer een hele volle reaktie te schrijven, verdwijnt die weer helemaal bij het editen. zucht. zoveelste keer.

@ techneut; Kan daar nou echt niet eens iets aan gedaan worden???

Gewoon de teks even selecteren en kopieëren naar je klemboard met CTRL-C voordat je 'm plaatst. Mocht ie kwijtraken dan tover je je tekst met CTRL-V weer tevoorschijn.

Tetzmol.Ik zat al op dit soort reaktie te wachten, maar een dergelijke gewoonte is niet zomaar aangeleerd terwijl er iets heel absurds gaande is als je een enkel woord selekteert om te deleten terwijl dan heel je reaktie uitgewist wordt.
Bij normaal tekstverwerken verwacht je zoiets niet, is ook echt een programmafout lijkt mij.
Verder kom ik het af en toe tegen dat ook andere bezoekers erover klagen.
Het is ook echt frustrerend als je bevlogen en geïnspireerd in een vurige discussie zit.
Toch bedankt.
Op 26-04-2008 20:57:44 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
randell: .
(bericht gewijzigd op 26-4-2008 20:59:14)
Op 26-04-2008 20:57:46 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Als het gaat om hybriden te creëren dan lopen die greys toch wel ernstig op ons achter. Als ik dat mag geloven zijn ze daar al vele jaren mee bezig, schijnbaar zonder al teveel resultaat want ze hebben steeds weer nieuwe slachtoffers nodig. Vreemd, heel vreemd voor zo'n "hoogontwikkelde" soort. Zelf wij mensen hebben de afgelopen 10 jaar meer vorderingen gemaakt wat DNA onderzoek betreft. Dus denk ik dat hybriden maken niet tot de agenda behoort, evenmin als het stelen van celmateriaal. Een enkele cel kan met de juiste techniek tot in het oneindige gereproduceerd worden.
Wat de rede is weet ik tot nu toe nog steeds niet. Misschien is wat Dennisdemennis zegt ook wel één van de mogelijke oplossingen en bevinden deze zaken zich niet in het werkelijke materiële vlak zoals wij dat ervaren maar ergens tussen droom en waakbewustzijn. Dat doet natuurlijk niets af aan de realiteit van de ervaringen het kan namelijk mogelijk zijn dat de werkelijkheid uit veel verschillende lagen bestaat. Wellicht hebben de wezens in die andere werkelijkheden de techniek om de barrieres tussen verschillende werkelijkheden te slechten en zich zodoende in onze werkelijkheid te manifesteren. Dit is een idee dat Jacque Vallee ook al opperde in 'Passport to Magonia".

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 26-04-2008 20:58:47 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
randell:

Shit, zit ik weer een hele volle reaktie te schrijven, verdwijnt die weer helemaal bij het editen. zucht. zoveelste keer.

@ techneut; Kan daar nou echt niet eens iets aan gedaan worden???

Mail me es op techneut AT grenswetenschap.nl met een precieze beschrijving van het probleem.
(bericht gewijzigd op 26-4-2008 21:33:24)
Op 26-04-2008 21:33:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Life is a playg: Zoals Maan en Randell (hoi Randell!) het contact met de Greys beschrijven, heb ik het ook begrepen uit de vele getuigenverslagen op Camelot. Had Dan Burish het er niet over dat de Greys in feite Future Humans zijn? P45's en P52's .... staat me iets van bij.....
Ze zouden naast hun eigen agenda ook die van de Reptilians ondersteunen.
Persoonlijk informeer ik me wel zoveel mogelijk, maar zou ik nooit contact met 4 of 5 density negative zoeken. Er zijn beschavingen van 6 density of hoger die de polarisatie positive/negative ontstegen zijn. Deze respecteren de vrije wil en ons ontwikkelingsproces wel.
Op 26-04-2008 21:49:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
Life is a playg:

Zoals Maan en Randell (hoi Randell!) het contact met de Greys beschrijven, heb ik het ook begrepen uit de vele getuigenverslagen op Camelot. Had Dan Burish het er niet over dat de Greys in feite Future Humans zijn? P45's en P52's .... staat me iets van bij.....

Ja: http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=1917
Op 26-04-2008 21:54:51 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
randell:
Techneut:

randell:

Shit, zit ik weer een hele volle reaktie te schrijven, verdwijnt die weer helemaal bij het editen. zucht. zoveelste keer.

@ techneut; Kan daar nou echt niet eens iets aan gedaan worden???

Mail me es op techneut AT grenswetenschap.nl met een precieze beschrijving van het probleem.


Dank voor je snelle reaktie, de beschrijving ligt in je postvak.
Op 26-04-2008 23:11:24 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
randell:
Life is a playg:

Zoals Maan en Randell (hoi Randell!) het contact met de Greys beschrijven, heb ik het ook begrepen uit de vele getuigenverslagen op Camelot. Had Dan Burish het er niet over dat de Greys in feite Future Humans zijn? P45's en P52's .... staat me iets van bij.....
Ze zouden naast hun eigen agenda ook die van de Reptilians ondersteunen.
Persoonlijk informeer ik me wel zoveel mogelijk, maar zou ik nooit contact met 4 of 5 density negative zoeken. Er zijn beschavingen van 6 density of hoger die de polarisatie positive/negative ontstegen zijn. Deze respecteren de vrije wil en ons ontwikkelingsproces wel.


Dag Anja, alles goed? (oeps, off topic)

Nu project Camelot toch uitgebreid aan bod komt zou het me verheugen wanneer er een blogje gewijd zou worden aan David Wilcock. Die houdt er aanzienlijk vriendelijker contacten op na.
Op 26-04-2008 23:33:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Yep, Van de Bruine site, maar ik vind het wel een mooi beeld geven, wat er boven ons hoofd allemaal gebeurt:

We laten in de drie volgende filmpjes zien waar de vele objecten uit het zich verder ontwikkelende universum vandaan komen. Het eerste filmpje betreft de bekendste van de sterrenvolken die verenigd zijn in de Galactische Federatie. Deze bevinden zich in voor ons nog onbekende realiteiten of bewustzijnsgebieden. Hun intentie is de mens te begeleiden in de evolutiesprong waar velen al inzitten en waar de rest snel mee in aanraking komt. Vele van deze op de mens gelijkende buitenaardse rassen bevinden zich al onder ons, waardoor het meteen voor iedereen duidelijk wordt dat buitenaards contact voor ons al een voldongen feit is. Voorts hebben deze rassen het kernwapenarsenaal wereldwijd onklaar gemaakt om ons voor een catastrofe te behoeden.Bron: http://www.niburu.nl/ (zie ufo en dan wie ze bestuurd)

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 27-4-2008 11:05:58)
Carpe diem homo universalis
Op 27-04-2008 11:00:08 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
Lanoe:

Yep, Van de Bruine site, maar ik vind het wel een mooi beeld geven, wat er boven ons hoofd allemaal gebeurt:

http://www.niburu.nl/

Zie ufo en dan wie bestuurd ze? (krijg het niet rechtstreeks gelinkt).

Carpe diem homo universalis

Dit is de rechtstreekse link: http://www.niburu.nl/showarticle.php?articleID=17332
Op 27-04-2008 11:06:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
denisdemenis:

Ah.... ik constateer dat Niburu goed gelet heeft op de wijze waarop de Jehovagetuigen hun informatieoverdracht aangepast hebben aan het intelligentieniveau van de gemiddelde burger. En dit het niveau is van de gemiddelde reagluurder op grenswetenschap.nl... Hopeloos.

Niet voor niets een gemiddelde, zoals bij alle mensengroepen het makkelijkst om naar te refereren. De gemiddelde massa doet altijd weinig, het zijn altijd de enkelingen die de veranderingen maken. Aan jou en mij om dat te doen, toch?

Afgeven is zo makkelijk, constructief zijn daarentegen...
Op 27-04-2008 13:09:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Edmund:

Lanoe:

Yep, Van de Bruine site, maar ik vind het wel een mooi beeld geven, wat er boven ons hoofd allemaal gebeurt:

http://www.niburu.nl/

Zie ufo en dan wie bestuurd ze? (krijg het niet rechtstreeks gelinkt).

Carpe diem homo universalis

Dit is de rechtstreekse link: http://www.niburu.nl/showarticle.php?articleID=17332


Ah, thnx Edmund, ik kreeg het niet voor elkaar, kwam steeds terug op de home pagina.

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 27-04-2008 14:04:58 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
denisdemenis:

Ah.... ik constateer dat Niburu goed gelet heeft op de wijze waarop de Jehovagetuigen hun informatieoverdracht aangepast hebben aan het intelligentieniveau van de gemiddelde burger. En dit het niveau is van de gemiddelde reagluurder op grenswetenschap.nl... Hopeloos.


Iets als de waarheid (als die er al is) zit niet in 1 doosje, maar heeft zich verspreid over het geheel.
Overal liggen stukjes van de puzzel en door bevooroordeeld te zijn verlies je dus altijd het overzicht, want je sluit uit.

Vertrouw op jezelf en je intuitie (maar dat kost tijd en discipline )
Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 27-04-2008 14:07:34 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
denisdemenis:

Als een aantal personen een website als grenswetenschap.nl beginnen dan hopen zij dat hun gezamenlijke creatie meer "magie" zal inhouden dan de creatie van eenrichtingserkeer. Het inrichten van de mogelijkheid tot reageren is een middel om dit te bereiken.

In de praktijk blijkt het helaas zo te zijn dat websites na verloop van tijd gegijzeld worden door een vaste schare aan "reagluurders" die elkaar vinden in het ventileren van gemeenplaatsen en het aangaan van een onderlinge competentiestrijd. (Zo ken ik een website waar een vast groepje wetenschaplijk geschoolden al jaren bijna dagelijks bezig zijn met het berijden van de eigen stokpaardjes en het bevechten van het eigen gelijk, zonder dat de redactie ingrijpt.)
Internet is in principe een "open gemeenschap" maar in de praktijk worden delen van deze openbare ruimte geclaimed door vaste groepen "hangouderen".

Het voorgaande was een keurige "indirecte" manier om de overlast van "reagluurders" ter sprake te brengen. Anders gezegd: wordt het niet eens tijd om jezelf af te vragen of jouw bijdragen aan grenswetenschap.nl nog wel interessant zijn voor alle bezoekers van deze site. Zelf zal ik het goede voorbeeld geven door nooit meer een reactie te plaatsen.


Je vraagt mij over dingen die bij anderen liggen, dan moet je denk ik ook daar zijn.
Ik doe gewoon mn ding en wie het leest die leest het en wie niet, ook goed.
Kben meer van het type; Niet mauwe, brugge bouwe.
Wat jij doet moet je natuurlijk zelf weten

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 27-04-2008 18:13:23 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Maan:

Lanoe:

Bron: http://www.niburu.nl/ (zie ufo en dan wie ze bestuurd)Bedankt! Geweldig. Heel informatief en beeldverruimend. (En daarbij vond ik het zelf ook mooi artistiek vormgegeven. Jarre's muziek past hier ook goed bij.)If it makes you happy, I'm happy

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 27-04-2008 18:20:09 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: "er is ook altijd nog zoiets als ekudos bijvoorbeeld, plaats je spul daar bijvoorbeeld, en als je dan iets wilt laten lezen aan de bezoekers van GW, dan kan je daar gewoon naar toe linken."

Uhm, dat doe ik al.
Begrijp niet waar men zich zo druk om maakt, bevalt het je niet lees het dan niet.

En ja als je mening aardig gevormd is dan veranderd die niet meer zoveel en ben je aardig constant.
Als mensen daar moeite mee hebben zie ik dat als hun probleem en heb ik het idee dat zij er nog niet zo goed uit zijn en projecteren dan enkel hun eigen twijfel(s).

Ik stoor me eigenlijk aan dit soort opmerkingen die verder niets constructiefs bijdragen en waardoor men steeds weer of topic gaat en er enkel nog gezeurt wordt over zaken die helemaal niet relevant zijn, maar over mijn persoontje of andere persoontjes gaat en dan juist die mensen die de mond vol hebben over het zgn respect.

Wordt een beetje moe van dit gemiep nu en laat het hier verder dan ook bij.
Doe je ding, doe ik ook.

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 28-04-2008 8:23:04 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
Lanoe:


Uhm, dat doe ik al.
Begrijp niet waar men zich zo druk om maakt, bevalt het je niet lees het dan niet.


Dit is nu precies die "Ik doe mijn ding, en schijt aan de wereld"-reactie.
Waarom zou je ook rekening houden met een ander. Het egoístische IK is toch veel belangrijker?

"Dan lees je het toch gewoon niet?"
Denk eens na man!!
JE ZULT EERST IETS MOETEN LEZEN VOORDAT JE WEET OF JE HET HAD WILLEN LEZEN!!!

En dáárom zou ook jij wel eens wat meer mogen nadenken voordat je iets neerschrijft, meneer Lanoe.

Rekening houden met anderen heet dat, ook wel sociaal gedrag genoemd.
Maar daar zul je wel weer eens geen boodschap aan hebben.
Fruit dan?
Op 28-04-2008 8:50:03 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Broh-Koh Lee:

Lanoe:


Uhm, dat doe ik al.
Begrijp niet waar men zich zo druk om maakt, bevalt het je niet lees het dan niet.


Dit is nu precies die "Ik doe mijn ding, en schijt aan de wereld"-reactie.
Waarom zou je ook rekening houden met een ander. Het egoístische IK is toch veel belangrijker?

"Dan lees je het toch gewoon niet?"
Denk eens na man!!
JE ZULT EERST IETS MOETEN LEZEN VOORDAT JE WEET OF JE HET HAD WILLEN LEZEN!!!

En dáárom zou ook jij wel eens wat meer mogen nadenken voordat je iets neerschrijft, meneer Lanoe.

Rekening houden met anderen heet dat, ook wel sociaal gedrag genoemd.
Maar daar zul je wel weer eens geen boodschap aan hebben.


Spuit 11
Ja, je vertoond nu echt "sociaal" gedrag.

Ik reflecteer 3x daags uit eigen overtuiging en omdat me dat in 1 jaar (Tendai) geleerd is (buiten de loopmeditatie's) en ik nu dus niet meer beter weet.
Misschien heb je je oordeel iets te snel klaar?

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 28-4-2008 9:06:43)
Carpe diem homo universalis
Op 28-04-2008 9:01:13 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Ben ik helemaal met je eens Broh-Ko-Lee. Ik zie hier ook vaak reacties die geen hout snijden. Allerlei onzin wordt voor zoete koek geslikt en daarna als de waarheid en niets als de waarheid verkondigd. "Grenswetenschap" betekent ook dat je onbevooroordeeld onderzoek dient te doen, da's nou eenmaal wtenschap. En onderzoek houdt meer in dan leuke verhaaltjes van contactees lezen en deze vervolgens als zijnde waarheid verkondigen.
Iemand die denkt dat ie alles al weet leert niets meer.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 28-04-2008 9:06:11 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Edmund:
Lanoe:

Ik reflecteer 3x daags uit eigen overtuiging en omdat me dat in 1 jaar (Tendai) geleerd is (buiten de loopmeditatie's) en ik nu dus niet meer beter weet.

Als je ziet hoe diverse mensen op je reageren, dan vrees ik toch dat je nog wat meer zult moeten Tendaiien.
Op 28-04-2008 9:10:54 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Edmund:

Lanoe:

Ik reflecteer 3x daags uit eigen overtuiging en omdat me dat in 1 jaar (Tendai) geleerd is (buiten de loopmeditatie's) en ik nu dus niet meer beter weet.

Als je ziet hoe diverse mensen op je reageren, dan vrees ik toch dat je nog wat meer zult moeten Tendaiien.Ow, dan ligt dat automatisch bij mij?

"En ja als je mening aardig gevormd is dan veranderd die niet meer zoveel en ben je aardig constant.
Als mensen daar moeite mee hebben zie ik dat als hun probleem en heb ik het idee dat zij er nog niet zo goed uit zijn en projecteren dan enkel hun eigen twijfel(s)."

Daar is dus al over gereflecteerd en niet alleen met en door mezelf.

Zow en nu genoeg gemauwd, back on-topic.
Met alle respect, ik reageer niet meer op dit soort geneuzel waar niemand wat mee opschiet.
Ben alweer veel te netjes en geduldig geweest hoor ik net

Carpe diem homo universalis
(bericht gewijzigd op 28-4-2008 9:26:21)
Carpe diem homo universalis
Op 28-04-2008 9:18:45 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol: Ik heb een eigen mening hoor Lanoe. Ik ben van mening dat men dient te onderzoeken en feiten dient te staven voordat men een theorie poneert. Dit houdt dus in dat gegevens grondig worden onderzocht en vergeleken met andere gegevens. Daar heeft Eddie Vedder wat mij betreft niks mee te maken, want wat is dat weer voor een argument? Leg me dat eens uit.
Respect heb ik ook voor een ieder, wat ik probeer te bereiken is dat men leert kritisch te kijken voordat alles voor zoete koek wordt geslikt. En logisch nadenken, kan ook geen kwaad.

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 28-04-2008 9:44:06 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Broh-Koh Lee:
Lanoe:

Spuit 11
Ja, je vertoond nu echt "sociaal" gedrag.


Sterke reactie!!
Petje af, Lanoe.
en wens je zoon sterkte. :-D

(bericht gewijzigd op 28-4-2008 10:05:01)
Fruit dan?
Op 28-04-2008 10:05:01 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe:
Larry Cook:

Lanoe:

Spuit 11
Ja, je vertoond nu echt "sociaal" gedrag.


Sterke reactie!!
Petje af, Lanoe.
en wens je zoon sterkte. :-DKzal het doorgeven

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 28-04-2008 14:13:41 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot:
Lanoe:

Larry Cook:

Lanoe:

Spuit 11
Ja, je vertoond nu echt "sociaal" gedrag.


Sterke reactie!!
Petje af, Lanoe.
en wens je zoon sterkte. :-DKzal het doorgeven

Carpe diem homo universalis

Eindelijk

Thanks!
(bericht gewijzigd op 28-4-2008 15:30:00)
Op 28-04-2008 15:30:00 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Tetzmol:
Ja Hoor:

Lanoe:

Edmund:

Lanoe:

Ik reflecteer 3x daags uit eigen overtuiging en omdat me dat in 1 jaar (Tendai) geleerd is (buiten de loopmeditatie's) en ik nu dus niet meer beter weet.

Als je ziet hoe diverse mensen op je reageren, dan vrees ik toch dat je nog wat meer zult moeten Tendaiien.Ow, dan ligt dat automatisch bij mij?

"En ja als je mening aardig gevormd is dan veranderd die niet meer zoveel en ben je aardig constant.
Als mensen daar moeite mee hebben zie ik dat als hun probleem en heb ik het idee dat zij er nog niet zo goed uit zijn en projecteren dan enkel hun eigen twijfel(s)."

Daar is dus al over gereflecteerd en niet alleen met en door mezelf.

Zow en nu genoeg gemauwd, back on-topic.
Met alle respect, ik reageer niet meer op dit soort geneuzel waar niemand wat mee opschiet.
Ben alweer veel te netjes en geduldig geweest hoor ik net

Carpe diem homo universalis


Ik vind dat je inderdaad nog heel erg netjes reageert op de negatieve energie-zuigers, respect, ik kan dat namelijk (nog) niet. Energievampieren, volgens mij is daar een keer een blog aan besteed op G.W.

Ja hoor, da's sterk zeg!! Als iemand het niet eens is met het oeverloze ongefundeerde gezwam, is ie dan meteen een energievampier? Het kost veel meer energie om overloos gezwam te weerleggen dan om oeverloos te zwammen. Zwamt u maaaaar!

Tetzmol.
“You never know what is enough unless you know what is more than enough.”
Op 28-04-2008 17:38:10 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Voetnoot:
flikker:

Wat een kul van jullie wezens. Jullie hebben alleen maar info en gedachtenvormen zoals die uit boeken en media komt. Gemanipuleerd dus in een manier van denken en overtuiging. Stomme aardwezens, jullie blijven maar geloven in het spel.

Vertel dan eens hoe het volgens jou in elkaar zit?
Ben benieuwd!!
Op 29-04-2008 11:24:36 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: "Het is bijvoorbeeld mogelijk dat ontvoeringen plaatsvinden om te testen hoe wij op stress reageren. Of om te kijken hoe snel onze maatschappij reageert op ongrijpbare dreigingen. Wellicht onderzoeken ze het ontstaan van religies. Wie het weet mag het zeggen."

Wat ons dus degradeerd tot testbunny's.
Hoe je het ook draait of keert, ze tasten de vrije wil aan

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 31-07-2008 9:55:19 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Lanoe: Als je beseft dat dit allemaal illusie is op je en het zelf na, dan ben je al onsterfelijk en zult gij de dood niet smaken

Wie de betekenis van deze woorden vindt, zal de dood niet smaken.

Carpe diem homo universalis
Carpe diem homo universalis
Op 04-08-2008 9:08:12 | Kudos: 0 Bericht positief waarderen
 Directe link naar reactie Meld ongepaste reactie
Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden