Anton Teuben was gisteren in het Veronica-programma Bizar & Bijzonder. Of je hem bizar of bijzonder vindt is een vrije keuze, maar op ons kwam hij alleszins goed over. Aangezien we doorgaans niet zo'n fans van Niburu.nl zijn mag het tegendeel (als het naar waarheid is) ook wel eens worden vermeld. 

Het werd een kort interview, geschoten in de Niburu/SOPN-uitvalsbasis. Op de achtergrond kwam soms een leuke zwart kat met witte vlekken in beeld. De sfeer van het korte Veronica-stuk was positief en zo kwam Anton ook over. Hij vertelde kort en krachtig over de vele UFO's die hij had gezien, soms met getuigen, en liet een bandje horen van collega-vliegeniers. Onderwijl kregen we een indruk van de gezellige kroeg/kantoor-sfeer die er lijkt te heersen.

Helaas hebben we geen beelden van de uitzending. Veronica plaatst niets online. Als iemand de uitzending digitaal heeft opgenomen en ons daarvan kan verwittigen dan plaatsen we het graag online. Komt u maar op VeronicaAnton@grenswetenschap.nl...

Vooralsnog moet je het doen met een ouder beeld van Anton, uit Editie NL. Toen (11-o8-2oo5) kwam hij samen met Rick Speelman van UFOPlaza.nl in beeld toen UFO's in Engeland verminderden en in Nederland er net een soort hype ontstond.
Het bandje dat je in Editie NL hoort is hetzelfde als dat van de Veronica-uitzending, al lieten ze er bij Bizar & Bijzonder een ander fragment uit horen.

Update: Hieronder zie je het fragment met Anton Teuben. Veel kijkplezier.

Sitemap - © 2017Grenswetenschap.nl - Reageervoorwaarden